Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-03, 15:08   #3181
ma_i
Zadomowienie

Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
dawaj

ja nie bedzie wskazan to nie ma sie co spieszyc, w brzuszku malenstwo ma najlepiej
Proszę Cię bardzo, rozmiarówka szeroka, więc szukaj na swoje cycochy

http://allegro.pl/wyprzedaz-biustono...337411213.html
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 15:09   #3182
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
I jeszcze wczoraj siostra mi podrzuciła nosidełko. Muszę wyprać i myślę, że będzie ok. Przynajmniej na te kilka początkowych miesięcy nie trzeba będzie kasy wywalać. Jedyny minus to taki, że nie będzie pasowało do stelaża naszego wózka, nie znalazłam nigdzie adapterów.
Ale oczywiście pokłóciłam się o to z tż. On ma jakieś schizy. Mówi, że nie chce od nikogo dostawać jałmużny, bo go stać kupić sobie samemu kuźwa, nikt nie twierdzi, że nie możemy sobie wszystkiego kupić nowego, ze sklepu, śmierdzącego fabryką... Ale u mnie w rodzinie to jest normalne w kwestii rzeczy dla dzieci, jedna siostra dała drugiej, jak było potrzebne, to wróciło, teraz dostałam ja, a jak ja nie będę potrzebować to oddam komuś następnemu. Co w tym dziwnego i upokarzającego?
Ma_i no dziwne podejście, ale może po prostu ma gorszy dzień i jakoś tak głupio wypalił? To Wasza pierwsza dzidzia, prawda? Pewnie też się biedny stresuje i chce stanąć na.wysokości zadania
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 15:10   #3183
KarolinaNL
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Mi się tylko raz zdarzyło, że obca osoba, tzn nasz dobry klient, którego znamy od lat, pogłaskał mnie po.brzuchu. Nie powiem, dziwne to dla mnie było, ja bym bez pytania nawet siostry nie pogłaskała, nie każdy to lubi

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Zazdroszczę KarolonaNL, u nas takie 2tyg wolne jest nie do ogarnięcia. Mam nadzieję, że mężu chociaż na początku będzie wracał tak na 19 a nie 22
I będę musiała być twarda od początku, żeby teściowa mi na glowie nie siedziała 24h na dobę, bo pewnie by chciała A tak w ogóle to moi rodzice przylecą na co najmniej tydzień, jak już się Zosia urodzi, więc fajnie
Mój tz na umowę z szefem, ze jak będzie pracował w soboty to dostanie dwa tyg urlopu jak się urodzi Jasper więc biedny pracuje... ( urlop już wykorzystal na wakacje z Danielkiem).
Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość

Mój mężu z kolei ani razu nie skomentował, sama nie wiem, może jeszcze normalnie chodzę
Ale jak mówię mu: zobacz, jakim jestem wielorybem, całym w celulitisie i ze stopami, jak potwór, to mnie opierdziela i mówi, że wykonuję ciężką pracę za dwoje teraz i ze jestem piękna

Aaale jak pjerwszy raz tak mi stopy spuchły, to aż się przestraszył i niemal oczy mu z orbit wyszły
Jak się ostatnio zalilam tz ze jestem gruba i nieatrakcyjne to tylko spojrzał i powiedział 'nie jest tak zle'

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Nadrabiam i nadrabiam i końca nie widać
Przynajmniej przy odciąganiu mleka mogę spokojnie poczytać.
Kacper taki stęskniony za mną (i jeszcze chory, od tamtego tygodnia nie chodzi do przedszkola) i tylko mama mama.

Mąż w drodze do pracy zawiózł mleko Oskarkowi, teraz odciągnęłam kolejną butelkę (150ml w 25 minut, idzie coraz lepiej), pranie nastawione, Kacper poszedł z babcią na spacer, jak zaśnie to babcia jeszcze zostanie a ja przejdę się do szpitala w odwiedziny do maluszka.
To super, ze laktacje hula takie moje małe marzenie -laktacja.

Cytat:
łoo, ale fajnie! to jakas znajoma/rodzina czy zbieg okolicznosci?

no wiesz, 60,5 to wcale nie jest malo

Kuba generalnie spal z nami od poczatku, po remoncie w te wakacje stwierdzilam, ze nadszedl ten czas zeby zaczal spac u siebie (to JA przede wszystkim musialam sie przemoc i byc na ten krok gotowa ). powiedzialam, ze teraz ma swoj nowy, pomalowany pokoik, nowa szafeczke i ze od dzis bedzie spal na swoim lozeczku. i szok, bo nie bylo zadnego marudzenia!!! polozyl sie ze mna i zasnal. i od tamtej pory nie bylo marudzenia, ze nie chce tu spac. jak przychodzi pora spania to wedruje do siebie, kladzie i sie i zasypia.
i na poczatku, jka mnie jeszcze naddupcze nie bolalo i byla zwawa w kroku to tez kladlam sie z nim do lozka a jak mnie zaczelo napitalac i mialam mega problem zeby sie polozyc i potem wstac to powiedzialam mu, ze mnie bola plecki i ze nie moge sie polozyc i bede sobie siedziec tu obok lozka na krzeselku. i to samo - zero marudzenia, poprostu przyjal to do wiadomosci i tyle
czasem chce zeby mu opowiedziec jakas bajeczke a czasem poprostu zasypia od razu po przylozeniu glowy do poduszki.
da sie? da!
dla mnie zasypianie z Kuba bylo meeeega nieziemskim doznaniem, serio! nie kp karmienie, jak jakrmienie. musialam go nakarmic i tyle. oczywista oczywistosc. ale to zasypianie to omatkoboskoczestochosko!! !
szczegolnie jak byl juz starszy, jak mi zasypial na rekach wtulony w moja szyje, albo potem juz na lozku tez we mnie wtulony, to poprostu sie rozplywalam

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

o kurde!!!!!!!!!
a jaki masz laktator?

super sposob!!!

o taaaaaaaaaak! to bylo pierwsze na co zwrocilam uwage
Daniel od początku śpi w swoim łóżku. Przez pierwsze trzy lata zasypial sam później się nauczył z książeczką czytana przeze mnie albo z bajką na tablecie, a teraz to tylko z tatą. Ja uwielbiam na niego patrzeć jak już śpi

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
Ma_i - będę oddawać, chcę kasę z powrotem.

Dziękuję

Przeszłam się odebrać przesyłkę z punktu odbioru, na szczęście zdążyłam przed deszczem, kupiłam sobie żelki i milkę, przewietrzyłam łepetynę i już mi trochę lepiej

Z pudełkiem TŻ obiecał coś wykombinować i w ogóle zająć się tym zwrotem, jest kochany

Teraz mam za to rozkminę jakie łóżeczko kupić, bo chyba tych tańszych z allegro już nie chcę myślałam o Klupsiu albo Ikei, jakieś w niepowalającej cenie, i zależy mi, żeby szczebelki były na każdej stronie łóżeczka, naokoło (bez takich zabudowanych ścianek)...
A Wy co macie, co polecacie?

Faktycznie dziwnie powodzenia, obyś szybko załatwiła wszystko
Nieciekawa sprawa z tym lozeczkiem. My mamy najzwyklejszy i najtańsze z Ikea (prezent od przyjaciół ale samo wybieralismy)

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Dziwne podejście tż, u mnie w rodzinie też wszystko oblatywało każdą ciężarną, zwłaszcza ubrania. Do teraz tak jest, tyle że na razie dzieci mało ale jak ja byłam dzieckiem to w 6 kuzynek wszystkie rzeczy po sobie donaszałyśmy

Haha jakbym o moim czytała!ale już sobie wyobrażam Twój poker face

Dobra dziewczyny, tamdaradamtadam mam termin cc, 10 listopad.
Jak dla mnie późno bo wszystkie usg pokazywały termin porodu ok. 6 listopada, ale wg om to 17 listopad.
No i dr z obawy żeby nie urodził się wcześniak zarządził 10. A jak zacznę rodzić wcześniej to mam się normalnie zgłosić do szpitala i wtedy zrobią cc. Coś czuję w kościach że nie dotrzymam do tego 10Ale wtedy to już mi będzie lotto pewnie

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
10 listopada, kurczę ja to bym wytrzymać nie mogła znając godzinę zero. Dluzyloby mi się strasznie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 15:12   #3184
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
fakt, szuflada jest czasem nieoceniona tylko mnie w tych lozeczkach martwi jedno - jak zetrzec kurz z tej wierzchniej warstwy szuflady? bo ona rozumiem ze zostaje na stale pod lozeczkiem a tylko srodek sie wysuwa tak?czy ja tez jakos w cudowny sposob mozna wyjac/wysunac zeby przetrzec?

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

przegladam staniki bo chyba jeszcze z jeden sobie kupie i znalazlam takie cos- spojrzcie na to zdjecie w miniaturce
http://allegro.pl/dobra-jakosc-stani...875672980.html
normalnie ku.wa SAM SEX!!!!
O ja pier...ale nie powiem żeby mój się dużo różnił do tego siateczkowe gacie i jest zestaw sexy bielizny jak znalazł

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 15:13   #3185
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
przegladam staniki bo chyba jeszcze z jeden sobie kupie i znalazlam takie cos- spojrzcie na to zdjecie w miniaturce
http://allegro.pl/dobra-jakosc-stani...875672980.html
normalnie ku.wa SAM SEX!!!!
O dżizasiku
Stary 2016-10-03, 15:14   #3186
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Dziwne podejście tż, u mnie w rodzinie też wszystko oblatywało każdą ciężarną, zwłaszcza ubrania. Do teraz tak jest, tyle że na razie dzieci mało ale jak ja byłam dzieckiem to w 6 kuzynek wszystkie rzeczy po sobie donaszałyśmy😉

Haha jakbym o moim czytała!😆 ale już sobie wyobrażam Twój poker face😆

Jak dla mnie późno bo wszystkie usg pokazywały termin porodu ok. 6 listopada, ale wg om to 17 listopad.
No i dr z obawy żeby nie urodził się wcześniak zarządził 10. A jak zacznę rodzić wcześniej to mam się normalnie zgłosić do szpitala i wtedy zrobią cc. Coś czuję w kościach że nie dotrzymam do tego 10 😕 Ale wtedy to już mi będzie lotto pewnie 😏

Ale super ze juz masz termin nawet mówi się że jeśli akcja porodowa sama się zacznie to cc nie jest takie złe dla dziecka wiec jakbyś nie dotrzymała to tez nie byłoby tego złego

kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 15:15   #3187
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwne podejście tż, u mnie w rodzinie też wszystko oblatywało każdą ciężarną, zwłaszcza ubrania. Do teraz tak jest, tyle że na razie dzieci mało ale jak ja byłam dzieckiem to w 6 kuzynek wszystkie rzeczy po sobie donaszałyśmy😉

Haha jakbym o moim czytała!😆 ale już sobie wyobrażam Twój poker face😆

No i dr z obawy żeby nie urodził się wcześniak zarządził 10. A jak zacznę rodzić wcześniej to mam się normalnie zgłosić do szpitala i wtedy zrobią cc. Coś czuję w kościach że nie dotrzymam do tego 10 😕 Ale wtedy to już mi będzie lotto pewnie 😏

A miałam Ci pisać , żebyś brała 10.11 bo to dobra data - moje urodziny będziemy świętować z Twoją Córą!

Cytat:
Napisane przez KoniKa4 Pokaż wiadomość
to niezły masz układ

to super że termin wyznaczony przynajmniej mniej więcej wiesz jak to wszystko sobie ułożyć

Bluesberry nie ma się co dziwić minie tż jak zobaczył, że napisałaś że całe mieszkanie do malowania bo jak się miał domyślić, że tobie tylko o poprawki chodzi

Dziewczyny jak sobie z obrzękami radzicie? coś z tym się da zrobić?
Pisałam już kiedys, herbata z pokrzyw i jest dobry krem chłodzący na obrzęki z Perfecty bodajże. Sprawdź sobie na Kwc
Cytat:
Mąż mi właśnie też uświadomił że 11 jest przecież wolny i to długi weekend😀 a ja tylko chciałam żeby to był czwartek ze względu na starszaka żeby szybko miała weekend i tatę obok, a ja w czwartek urodzę, a w weekend już mogłabym być do wypisu 😏 gorzej jak coś się wcześniej zacznie, ale na to wpływu mieć nie będę... muszę mocno nogi zaciskać 😜

No widzisz! Czyli od razu będą mieć hurtem wszyscy wolne !

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Mam takiego lenia po tym spacerze , że miłościwy mąż zarządził pizze

bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 15:16   #3188
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
O ja pier...ale nie powiem żeby mój się dużo różnił do tego siateczkowe gacie i jest zestaw sexy bielizny jak znalazł

I obowiązkowo z wielką podpachą między nogami do kompletu
Stary 2016-10-03, 15:23   #3189
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Piszecie o tym 11 listopada i dopiero mi się skojarzyło, że 1 wolny, 31.10 też firma będzie zamknięta... no Zosia w październiku wyskakujesz, słychać mamusię??
Stary 2016-10-03, 15:34   #3190
bluesberry
Zakorzenienie

Wiecie co, ta "bielizna" dla mamusiek powinna być kolejnym powodem do czarnego protestu toć to o pomstę do nieba woła! a później się dziwią, że kobiety w depresję popadają, no trudno żeby nie

Stary 2016-10-03, 16:00   #3191
fiii
Rozeznanie

depresje to ja juz mam
pocieszam sie jedynie tym ze po porodzie pojde sobie do kosmetyczki na jakis zabieg oczyszczajacy masaz wogole to mi sie male spa marzy ale to dopiero po pologu
fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 16:01   #3192
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
victoria secret NORMALNIE
i to jeszcze za jaka cene!!! no zal nie brac!

Cytat:
Proszę Cię bardzo, rozmiarówka szeroka, więc szukaj na swoje cycochy
ooo,dzieki!!!
i najwazniejsze, ze jest mega szczegolowa tabelka bo na wiekszosci aukcji albo nie ma w ogole albo jest jakas mikro
a Ty bralas aktualny rozmiar czy o jeden wiekszy? ja chyba wezme wiekszy

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 16:07   #3193
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:

ooo,dzieki!!!
i najwazniejsze, ze jest mega szczegolowa tabelka bo na wiekszosci aukcji albo nie ma w ogole albo jest jakas mikro

kurde ja to bym w zyciu nie wiedziala jaki rozmiar sobie wziac na pozniej... chociazby dlatego ze macica mi tak zebra rozpiera ze mam ok. 10cm+ pod biustem... i mialabym brac taki jak nosilam przed ciaza tylko miseczke wieksza? a jak mi zejdzie tylko 5cm to co wtedy?... a jak biust nie urosnie? Ja się wstrzymam na po porodzie, najwyzej szybko wyskocze na miacho kupic a tż zostanie z dzidzią. Już zresztą uprzedził w pracy że jak ja bede wychodzila ze szpitala to bierze 2tyg. tacierzyńskiego + przez dwa tygodnie listopada na poczatku ma tylko 1 zmiane wpisana (w razie jak rodze to wtedy w ciagu 20 minut jest w domu)
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 16:12   #3194
Anettt87
Zadomowienie

Kurczę, właśnie, a kiedy można liczyć na to, że obwód pod biustem wróci do poprzednich rozmiarów? To się dzieje zaraz po porodzie czy po dłuższym czasie? Bo już nie wiem jaki wybrać ten rozmiar stanika
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 16:15   #3195
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
kurde ja to bym w zyciu nie wiedziala jaki rozmiar sobie wziac na pozniej... chociazby dlatego ze macica mi tak zebra rozpiera ze mam ok. 10cm+ pod biustem... i mialabym brac taki jak nosilam przed ciaza tylko miseczke wieksza? a jak mi zejdzie tylko 5cm to co wtedy?... a jak biust nie urosnie? Ja się wstrzymam na po porodzie, najwyzej szybko wyskocze na miacho kupic a tż zostanie z dzidzią. Już zresztą uprzedził w pracy że jak ja bede wychodzila ze szpitala to bierze 2tyg. tacierzyńskiego + przez dwa tygodnie listopada na poczatku ma tylko 1 zmiane wpisana (w razie jak rodze to wtedy w ciagu 20 minut jest w domu)
niby tak ale jak ja mam 25 km w jedna manke do city to mi sie srednio oplaca to juz lepiej dac te 14 zeta nawet za za maly po porodzie i tak sobie kupie jakis porzadniejszy nie te szmatławce a chce miec cos na sam poczatek

Stary 2016-10-03, 16:24   #3196
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Ja kupowalam stanik do karmienia z miseczka j a cycki weszły w koszule s wiec bądź dobrej myśli
rozbawiłas mnie

Cytat:
Anulka gratki za wizytę! ale ten mocz
Przynajmniej mam wymówkę żeby się wpychać przed babcię Tż-ta do wc

Ucięłam sobie drzemkę Tż wrócił z pracy z moimi koszulami Jak później rozpakuję to Wam zdam relację
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 16:28   #3197
KoniKa4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
Mój tz na umowę z szefem, ze jak będzie pracował w soboty to dostanie dwa tyg urlopu jak się urodzi Jasper więc biedny pracuje... ( urlop już wykorzystal na wakacje z Danielkiem).

Jak się ostatnio zalilam tz ze jestem gruba i nieatrakcyjne to tylko spojrzał i powiedział 'nie jest tak zle'

To super, ze laktacje hula takie moje małe marzenie -laktacja.

Daniel od początku śpi w swoim łóżku. Przez pierwsze trzy lata zasypial sam później się nauczył z książeczką czytana przeze mnie albo z bajką na tablecie, a teraz to tylko z tatą. Ja uwielbiam na niego patrzeć jak już śpi

Nieciekawa sprawa z tym lozeczkiem. My mamy najzwyklejszy i najtańsze z Ikea (prezent od przyjaciół ale samo wybieralismy)

10 listopada, kurczę ja to bym wytrzymać nie mogła znając godzinę zero. Dluzyloby mi się strasznie

facet to umie pocieszyć jaki konkret

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
A miałam Ci pisać , żebyś brała 10.11 bo to dobra data - moje urodziny będziemy świętować z Twoją Córą!

Pisałam już kiedys, herbata z pokrzyw i jest dobry krem chłodzący na obrzęki z Perfecty bodajże. Sprawdź sobie na Kwc

No widzisz! Czyli od razu będą mieć hurtem wszyscy wolne !

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Mam takiego lenia po tym spacerze , że miłościwy mąż zarządził pizze

Dzięki ale pisałam we wcześniejszym poście że pokrzywa nie daje efektu a nie chcę przesadzić z ilością, a odczucie obrzęku mam tylko na dłoniach ( a tam na pewno 1 kg wody w ciągu 2 dni się nie zmieścił) więc wolałabym coś co działa na cały organizm a żelem chłodzącym się cała nie wysmaruję. Myślałam, że może któraś z was się zagłębiła w temat i np coś moczopędnego warto jesć???

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
depresje to ja juz mam
pocieszam sie jedynie tym ze po porodzie pojde sobie do kosmetyczki na jakis zabieg oczyszczajacy masaz wogole to mi sie male spa marzy ale to dopiero po pologu
nie łam się - każdej z nas do miss 2016 sporo brakuje, jeszcze troszkę i wszystko będzie powoli wracać do normy. A zobaczysz jaka będzie z Ciebie sexi mama wszystkie się ogarniemy, kilogramy zaczną schodzić i na wiosnę - nowa TY

Cytat:

ooo,dzieki!!!
mam jeden bawełniany, bezkształtny, megasexi karmnik i chyba to tyle, w domu to w sportowym chyba będę funkcjonować, a jak się ciut sytuacja unormuję będę szukać usztywnianego, bardziej wyjściowego do karmienia. Oczywiście jak kp wypali.
Też mnie nie dziwi ta depresja poporodowa - nie dość że kobieta musi się oswoić ze swoim ciałem, to jeszcze ta bielizna. To nawet jak by się modelki VS w to ubrały to nie wyglądało by to dobrze, nie mówiąc już o jakimkolwiek szczątkowym sexapilu
KoniKa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 16:35   #3198
Konto usunięte

Cytat:
Też mnie nie dziwi ta depresja poporodowa - nie dość że kobieta musi się oswoić ze swoim ciałem, to jeszcze ta bielizna. To nawet jak by się modelki VS w to ubrały to nie wyglądało by to dobrze, nie mówiąc już o jakimkolwiek szczątkowym sexapilu
Cytuję dla potomnych Święte słowa
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 16:41   #3199
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
facet to umie pocieszyć jaki konkret

Dzięki ale pisałam we wcześniejszym poście że pokrzywa nie daje efektu a nie chcę przesadzić z ilością, a odczucie obrzęku mam tylko na dłoniach ( a tam na pewno 1 kg wody w ciągu 2 dni się nie zmieścił) więc wolałabym coś co działa na cały organizm a żelem chłodzącym się cała nie wysmaruję. Myślałam, że może któraś z was się zagłębiła w temat i np coś moczopędnego warto jesć???

nie łam się - każdej z nas do miss 2016 sporo brakuje, jeszcze troszkę i wszystko będzie powoli wracać do normy. A zobaczysz jaka będzie z Ciebie sexi mama wszystkie się ogarniemy, kilogramy zaczną schodzić i na wiosnę - nowa TY

mam jeden bawełniany, bezkształtny, megasexi karmnik i chyba to tyle, w domu to w sportowym chyba będę funkcjonować, a jak się ciut sytuacja unormuję będę szukać usztywnianego, bardziej wyjściowego do karmienia. Oczywiście jak kp wypali.
Ups no to wpadłam jak śliwka w kompot
Az tak się w temat nie wglebialam, bo mi jak na razie obrączka z palca spada i musze się pilnować żeby nie zgubić

Stary 2016-10-03, 16:49   #3200
ma_i
Zadomowienie

Cytat:

ooo,dzieki!!!
Wzięłam wg tabeli obwód taki jak teraz, a miskę o 1 większą. Obwód mógłby być mniejszy, ale akurat 70 nie ma. A do miski spokojnie wejdzie mi wkładka i coś jeszcze, także mam nadzieję że za miesiąc ten rozmiar będzie akuratny

Stary 2016-10-03, 16:49   #3201
mietowka25
Zakorzenienie

Nadrobiłam! Jezus zaraz nowy wątek trzeba będzie założyć :-P

Nie wypowiadam się na temat tej bielizny bo jestem zdruzgotana...

Geosmina super że termin już jest

Ja nadal w biurze ale powiem Wam że czuję się rewelacyjnie :-D

Byliśmy na tym proteście, powiem Wam że nie widziałam dawno takich tłumów pomimo że pogoda nie dopisuje
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 17:03   #3202
sosowhat
Wtajemniczenie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65970771]rozbawiłas mnie

Przynajmniej mam wymówkę żeby się wpychać przed babcię Tż-ta do wc

Ucięłam sobie drzemkę Tż wrócił z pracy z moimi koszulami Jak później rozpakuję to Wam zdam relację [/QUOTE]

no kolejka do wc musi być zachowana xD ja teraz sie zawsze przed wszystkich wciskam

Cytat:
niby tak ale jak ja mam 25 km w jedna manke do city to mi sie srednio oplaca to juz lepiej dac te 14 zeta nawet za za maly po porodzie i tak sobie kupie jakis porzadniejszy nie te szmatławce a chce miec cos na sam poczatek
nie no w tym przypadku też bym cos kupila, mam na szczescie jakis 1 dla mam tylko obwod jest nie taki, ale mam przedłużki to go wezmę z braku laku, i w sumie drugi tez mam taki ładny dla mamusiek ale w niego cycki mi juz nie wejdą
Stary 2016-10-03, 17:31   #3203
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Wzięłam wg tabeli obwód taki jak teraz, a miskę o 1 większą. Obwód mógłby być mniejszy, ale akurat 70 nie ma. A do miski spokojnie wejdzie mi wkładka i coś jeszcze, także mam nadzieję że za miesiąc ten rozmiar będzie akuratny
tez tak zrobie

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Nie wypowiadam się na temat tej bielizny bo jestem zdruzgotana...

Stary 2016-10-03, 17:50   #3204
Konto usunięte

Cytat:
no kolejka do wc musi być zachowana xD ja teraz sie zawsze przed wszystkich wciskam
Ostatnio zostałam mile zaskoczona przez starszą kobitkę w kolejce do wc na stacji benzynowej - zapytała czy nie chciałabym wejść przed nią Grzecznie odmówiłam ale było to bardzo miłe

a w domu to babinka myśli, że ma pierwszeństwo do wszystkiego
Stary 2016-10-03, 17:54   #3205
MajWija
Wtajemniczenie

Geosmina gratuluję terminu
Liczylas na termin jeszcze na październik?

MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 17:55   #3206
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dobrze ze tak mało nadrabiania :P

Hosenko super, ze czujesz sie lepiej, że jest mleko. Oby jak najszybciej maluszek wrócił do was, do domu !
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 17:57   #3207
bluesberry
Zakorzenienie

No właśnie aż dziwne , że tak mało

Stary 2016-10-03, 18:00   #3208
mietowka25
Zakorzenienie

Od kiedy się odezwałam to wcale nie piszecie :-P
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-03, 18:00   #3209
sosowhat
Wtajemniczenie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65973726]Ostatnio zostałam mile zaskoczona przez starszą kobitkę w kolejce do wc na stacji benzynowej - zapytała czy nie chciałabym wejść przed nią Grzecznie odmówiłam ale było to bardzo miłe

a w domu to babinka myśli, że ma pierwszeństwo do wszystkiego [/QUOTE]

no widzisz, ludzie jednak są mili- niektórzy taki urok tej Twojej babeczki

przed chwilą zjadłam pierwszą mandarynkę w tym roku niech będą tańsze juz
Stary 2016-10-03, 18:18   #3210
Listopadowaa
Zakorzenienie

Z tym przytyciem to miało byc, że mało przytyłam w ostatnim czasie i waze teraz 60,5 ;P Brain dead

Ja chyba pozostane przy staniku sportowym do karmienia....jak patrze na te cycochy co wklejacie na aukcjach to wole moj rozowy pepcowy. Podejrzewam, ze ma lepsze podtrzymanie niz te 70stki, gdzie ja i tak potrzebuje 65....znajome jechaly na ssportowych po porodzie i sobie chwaliły

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Ja dzisiaj w rossmanie nie pchałam sie pierwsza do kasy tylko stanelam w kolejke. Zaraz otworzyli druga kasę. I dostałam probke kremu perfecty będę mamą

Czy te chusteczki nawilżane z babydream polecane to były te z nagietkiem ?

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

I gratuluję udanych wizyt!

Mam kupione podkłady poporodwe canpola, a koleżanka powiedziala, ze w szpitalu zabronili ich uzywac bo nie przepuszczają powietrza Mam jeszcze paczkę jakiś innych, ale ponoc bella najlepsze.
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości