|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!
Cytat:
Ja z kolei boję się własnie tego, co będzie po porodzie i opieki nad Bąblem, reszta jakoś mi nie straszna. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;65967991]Jestem po diabetologu... Na razie obędzie się bez insuliny, ale jeszcze zobaczymy wyniki przez najbliższe dwa tygodnie. Mam kupić też paski do testów ketonowych, lekarka stwierdziła też, że mam lekką anemię, więc będę brać i żelazo. Miałam od razu też wizytę u dietetyka, bez układania konkretnej diety, ale takie przeszkolenie, mam dziennie przyjmować 19 ww, rozłożone na 7 posiłków, co wydaje mi się nierealne... Kolejna wizyta za 2 tygodnie, ale jeśli wszystkie co do jednego pomiary będą w normie to wystarczy telefoniczna konsultacja. Jestem wyczerpana na dziś, nasiedziałam się tam w przychodni, potem nadźwigałam zakupów i jestem wkurzona, bo toruński szpital wycofał się z ośmiorniczkowej akcji. Nikt do mnie nawet nie zadzwonił, a dziś ze 3-4 kg ośmiorniczek im wiozłam i musiałam z tym wracać ![]() No widzisz jak fajnie? ![]() Mnie nikt o ww nie mówił i nie tłumaczył, jak to liczyć, więc (niestety) tego kompletnie nie pilnuję. Fajnie, że nie musisz jeździć i wystarczy telefonicznie - tylko czy Ci się uda mieć takie wyniki? ![]() Ja muszę jeździć, bo mnie ważą, mierzą ciśnienie i diablo kontroluje mój jadłospis, ewentualnie coś doradza. Szczerze, to dzięki temu bardziej się pilnuję. ![]() Z ośmiorniczkami niefajnie. A wiadomo czemu się wycofali?
![]() |
#3572 | |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;65967991]Jestem po diabetologu... Na razie obędzie się bez insuliny, ale jeszcze zobaczymy wyniki przez najbliższe dwa tygodnie. Mam kupić też paski do testów ketonowych, lekarka stwierdziła też, że mam lekką anemię, więc będę brać i żelazo. Miałam od razu też wizytę u dietetyka, bez układania konkretnej diety, ale takie przeszkolenie, mam dziennie przyjmować 19 ww, rozłożone na 7 posiłków, co wydaje mi się nierealne...
Kolejna wizyta za 2 tygodnie, ale jeśli wszystkie co do jednego pomiary będą w normie to wystarczy telefoniczna konsultacja. Jestem wyczerpana na dziś, nasiedziałam się tam w przychodni, potem nadźwigałam zakupów i jestem wkurzona, bo toruński szpital wycofał się z ośmiorniczkowej akcji. Nikt do mnie nawet nie zadzwonił, a dziś ze 3-4 kg ośmiorniczek im wiozłam i musiałam z tym wracać ![]() A dlaczego szpital się wycofał? Dobrze, że obędzie sie bez insuliny póki co. Chociaż warto było się naczekac ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj kurujemy się ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;65969311]A dlaczego szpital się wycofał? Dobrze, że obędzie sie bez insuliny póki co. Chociaż warto było się naczekac
![]() Na pewno dacie sobie radę. Jak F. był malenki to nam ta pomoc dziadków i wszystkich innych wychodziła bokiem i najlepiej się czuliśmy w trójkę ![]() Dzisiaj kurujemy się ![]() ![]() ![]() Jasne, wszystkie damy radę. ![]() My na szczęście też mieszkamy sami. Ugotowałas rosół z cytrusów? ![]() Na protest nie idę, bo nie wierzę że to coś zmieni. Nasza władza i tak zrobi co chce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3574 |
Raczkowanie
|
Dla mnie ten protest to głupota.
Patrząc na hasła przygotowane na szyldach aż nie wierzę że ludzie są tacy głupi. Ktoś coś powie a oni powtarzają. Większość zarzutów nie ma kompletnie nic wspólnego z projektem. Pewnie połowa uczestników nawet projektu nie widziała na oczy. powtarzają jeden po drugim głupie hasła... Ehh. Uważam że to dobry przykład na to jak łatwo jest manipulować społeczeństwem. Sama nie jestem za tym projektem. Jest w nim zbyt wiele niewiadomych, zbyt wiele ogolnikow ale aborcji nie popieram ale są wyjątkowe sytuacje w których aborcja to lepsze zło.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Rozeznanie
|
Nadrobiłam!
Orlica zazdroszczę, że telefoniczne konsultacje będą wystarczyły - mnie tak jak NiEBiE, za każdym razem ważą, mierzą ciśnienie i diabetolog patrzy na listę moich grzechów. Najtrudniejsze dla mnie było rozdrobnienie się na 6 posiłków - ale z czasem jest to coraz łatwiejsze bo nabieramy wprawy ![]() ItsyBitsyTeenieWeenie przy zamieszkaniu z teściami, od razu starajcie się ustalić granice Waszych przestrzeni, a przede wszystkim, nie nastawiaj się negatywnie ![]() ![]() lusiaUK zdarzyły mi się 2 razy takie pseudoskurcze, podobno to dziecko "prostuje nogi". Ginekolog mi powiedziała, że to jeszcze nie skurcze, choć podobne. Konkardia gratuluję nagrody ![]() furjatka urzekło mnie określenie "sapię jak zbok" - wpisuję do swojego słownika! Bo ja sapię dramatycznie, jakbym ważyła z 20 kg więcej a nie 2 :/ pequenina nie mogę się doczekać, aż też będziesz się cieszyć z zakończenia remontu ![]() ![]() Przepraszam wszystkie pominięte - ale mam problem z cytowaniem, więc działam w ten sposób ![]() ![]() ![]() Btw. co do czarnego protestu - wątpię, czy będzie on miał wpływ na kształt nowej ustawy, ale zawsze popieram wychodzenie na ulicę ![]() Edytowane przez Moniczi Czas edycji: 2016-10-03 o 15:49 Powód: boldy |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3578 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak już bym miała prostestować to na pewno przeciwko CETA. A protest ma być 15 października Po krótce chodzi o to (jak komuś nie chce się czytać) ..." CETA (podobnie jak TTIP) znacznie przyspieszy i ułatwi rozwój i dominację wielkoskalowego modelu rolnictwa przemysłowego opartego na monokulturach, intensywnych uprawach z masowym stosowaniem nawozów sztucznych, herbicydów (np. groźnego dla bioróżnorodności glifosatu) i coraz silniejszych pestycydów, a także rozprzestrzeniania się upraw (a z czasem również hodowli) GMO Wynika to z raportu Council of Canadians Europa: CETA to zagrożenie dla bezpieczeństwa żywności. Wzmożona konkurencja oraz miliony dolarów przeznaczane na reklamę i stymulowanie konsumpcji będą powodować powstawanie coraz większych ferm hodowlanych z tysiącami zwierząt pozbawionych jakiejkolwiek troski o ich dobrostan, faszerowanych prewencyjnie antybiotykami, a dla zysku hormonami wzrostu, karmionych paszami z roślin GMO, niekiedy klonowanych. Taki model oznacza przyspieszone wyjaławianie gleb, zanieczyszczenie wód gruntowych, eutrofizację rzek, rozwój stref beztlenowych w Bałtyku, wymieranie pszczół i zagrożenie dla suwerenności żywnościowej. Pozbawione wartości odżywczych i smakowych, zawierające szkodliwe substancje chemiczne produkty spożywcze, staną się dominującym pożywieniem, coraz bardziej chorujących Europejczyków, w tym Polaków, spełniając oczekiwania potężnych firm farmaceutycznych...." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyle że Kościół od początków istnienia ma "swoje zdanie" na ten temat :-D Ale tak jest właśnie ze społeczeństwem. 90% nie szuka informacji u źródła, nie ma własnej opinii. Mówi to co usłyszy od innych i nawet nie myśli o czym mówi. Bezmyslnosc jednym słowem. Już niech się skończy ten temat w mediach bo szlag mnie trafia widząc wszędzie te hasła w stylu wchodzenie do cipki itp. U nas weekend totalnie leniwy. Nawet nie posprzątane :-D ale za to bardzo miły ![]() Lecę mielone robić bo Tz sobie zarzyczyl:-D Cytat:
![]() ![]() podpisuje się dwoma rękoma pod tym co napisalas! Ogólnie za wszystko obwinia się PiS, a to jednak była ustawa obywatelska. Ciekawe czy ludzie ja podpisujacy przeczytali jej wszystkie założenia...[/QUOTE] Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zadomowienie
|
Taką niespodziankę dziś dostałam od siostry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mówisz mielone...mmm ![]() Lidka ale super prezencik ![]() ![]()
♥♥♥ Żona - 27.08.2016 r. Mama - styczeń 2017 r. Edytowane przez chupacabra88 Czas edycji: 2016-10-03 o 17:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Raczkowanie
|
Ja nie mam tv na szczęście
![]() Wczoraj Tz powiedział że robię prawie takie pyszne jak jego mama. No to jak ja mu odmówić mogę? ![]() Ale ten czas leci. Zdążyłam iść do pracy, przyjechać, zrobić zakupy i robię obiad. Jest godzina 18 30. I co? Zrobię względny porządek i tyle z całego dnia. Doba jest stanowczo za krótka! Poszlabym na zwolnienie gdyby się dało. Ojj nie nudziło by mi się. Ale plan jest pracować aż do świąt :-( chcemy dom budować więc trzeba kasę zarabiać... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zadomowienie
|
Mnie się przede wszystkim e tym proteście nie podoba ze idą tam i krzycza kobiety które chcą aborcji na życzenie. Nigdy w życiu czegoś takiego bym nie poparła i umarlabym ze wstydu gdyby ktoś mnie z taką postawił w jednym rzędzie. Z drugiej strony tez nie popieram tej ustawy. Mimo że ja dokładnie przeczytałam i wiem ze połowa haseł nie ma za wiele wspólnego z jej treścią.. ale z ciekawością popatrzę jak nasza kochana władza ignoruje zdanie tylu tysięcy kobiet... zawsze byłam zdania że ten kompromis który był, był dobry.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
#3585 |
@}-,-'-
|
Niebie - z teściami chyba dluuugo, a po remoncie, piętro wyżej na wieki
![]() Bedzie prze***ane. Niestety sami na razie mieszkać nie będziemy, bo juz zaczynaja sie "nieodwracalne" remonty domu rodzinnego TŻ. Wiec kasa wydana jeszcze na wynajem nie wchodzi w grę. Jak bedzie masakra, to uciekniemy, jestem pewna, że w razie czego TŻ bedzie po mojej stronie, bo do teściów to on ma o wiele mniej cierpliwości... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Wtajemniczenie
|
Tak szybko:
-czemu szpital zgezygnowal z ośmiorniczek? ![]() - jestem za aborcja, ale tylko w wybranych przypadkach - mieszkanie z tesciami- o boze. Wspolczuje. Nawet jak na początku bedzie dobrze, to pozniej...... ![]() Bylismy dzis ogladalac cudowne mieszkanie. Bez co prawda ogrodu, a o takim marzylam i na pierwszym pietrze... aleee takie śliczne, odnowione, no zakochalam sie. Jednak... Troche ponad nasz budzet... doliczajac wszystkie oplaty itp to musielibysmy za nie placic wiecej niz zarobki moje albo TZta, a jak wiadomo, ja pojde na maciezynski i moje przychody nie beda az tak wielkie jak przy pracy na pelen etat... Co prawda moze moglibyśmy brac jakies dofinansowania na te mieszkania, ale to najpierw właścicielka mieszkania musi sie na to zgodzic (nie da rady jej nie informowac, tak to dziala tu w uk). No i... zobaczymy... te mieszkanie takie śliczne. .. mam nadzieje, ze się zgodzi, bo juz w myslach urzadzam te mieszkanie <3 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#3587 |
Raczkowanie
|
Tez nie zazdroszczę mieszkania z Teściami. Niby nawet mając dobry kontakt i układy z nimi lepiej mieszkać osobno ale jak się nie ma wyjścia to trudno. Może nie będzie tak źle a będą też i plusy
![]() My na razie musimy gnieść się w kawalerce, fakt ze jest spora k 37 metrów ale jednak to kawalerka a my mamy pełno gratów ![]() ehh ja mam jeszcze uczelnię do ogarnięcia a juz terminy się konczą. Ciekawe czy mi się uda uwinąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
Lidka śliczna ośmiorniczka
![]() ![]() KPZ ale Cię Tż docenił. Nic dziwnego, że masz teraz taką ochotę mu gotować, po takim komplemencie. ![]() Ja kiedyś mojemu powiedziałam, że jak kiedyś skrytykuje moje gotowanie, to mu więcej nic nie przygotuję. Więc teraz cokolwiek mu nie zrobię, on przy pierwszym kęsie mówi: "Mmmmm ambrozja!". ![]() ItsyBitsy ja ze swoją teściową za żadne skarby świata bym nie zamieszkała ![]() ![]() ![]() ![]() donka oby się udało z tym mieszkaniem! ![]() ![]() Obowiązkowo potem nam pokaż foteczki. ![]()
#3589 | |
Konto usunięte
|
Szpital wycofał się z akcji ośmiorniczkowej ze względu na decyzję epidemiologa, który twierdzi, że taką ośmiornicę trzeba będzie często sterylizować i nie wierzy, że jest zrobiona z materiałów, które można prać w wysokich temperaturach itd... Może zmienią decyzję jak będzie oficjalnie wystawiony atest, ale na ten moment nie jestem już koordynatorką akcji.
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() I kciukasy za dziewczyny co jutro na glukozę idą ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Kończę kolejną maskotkę - misia do sesji noworodkowych dla znajomej fotografki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | ||||
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie odważne, które chcą przeżyć bliskie spotkanie z krzywą
![]() My też nie mamy TV i choć sporo korzystamy z komputera zawodowo, tak przy starszaku ten sprzęt jest zawsze wyłączony. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;65967991]Jestem po diabetologu... Na razie obędzie się bez insuliny, ale jeszcze zobaczymy wyniki przez najbliższe dwa tygodnie. Mam kupić też paski do testów ketonowych, lekarka stwierdziła też, że mam lekką anemię, więc będę brać i żelazo. Miałam od razu też wizytę u dietetyka, bez układania konkretnej diety, ale takie przeszkolenie, mam dziennie przyjmować 19 ww, rozłożone na 7 posiłków, co wydaje mi się nierealne... Kolejna wizyta za 2 tygodnie, ale jeśli wszystkie co do jednego pomiary będą w normie to wystarczy telefoniczna konsultacja. Jestem wyczerpana na dziś, nasiedziałam się tam w przychodni, potem nadźwigałam zakupów i jestem wkurzona, bo toruński szpital wycofał się z ośmiorniczkowej akcji. Nikt do mnie nawet nie zadzwonił, a dziś ze 3-4 kg ośmiorniczek im wiozłam i musiałam z tym wracać ![]() Kurczę, przytulam mocno. To bardzo przykre, że chcesz zrobić tyle dobrego i rozbijasz się o jakieś dziwne wymogi... Cytat:
A propos krzywej, TŻ nie zdaje sobie sprawy, że to badanie nie jest miłe i przyjemne. Powiedziałam mu, że szykuję mu symulację badania - będzie pił wodę z cukrem ![]() Cytat:
Jak żyć bez kibelka? Kiedy Wam go dowiozą? Cytat:
![]() Dolegliwości mogą Cię ominąć, poród możesz mieć leciutki, a maluszek może być naprawdę bezproblemowy ![]() Cytat:
![]() Piękna ![]() [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;65969311]Byłam dzisiaj w lidlu na lowach i wyszłam z czym chciałam, więc Dobrze mi się dzień zaczął ![]() Też byłam w Lidlu. Rozmiar starszaka wymieciony, ostała się jedna kurtka. Mam nadzieję, że się sprawdzi. Co do protestu - nie zgadzam się w zupełności z żadną ze stron. Wiele moich koleżanek poszło protestować, bo uwierzyły temu, co się mówi w mediach - że zakaz badań prenatalnych, lekarze nie będą ratować matki w razie komplikacji, drugi Salwador z oskarżeniami o spowodowanie poronienia. Na demonstracji było sporo haseł za liberalizacją prawa aborcyjnego, prawem do własnego ciała - nie identyfikuję się z tym i nie chciałabym być "twarzą" innych haseł. Z kolei projekt ustawy - pomija kilka ważnych okoliczności. Zabrania, ale nie daje wyboru. Gdzie hospicja prenatalne? Kojarzę tylko fundację Gajusz, która musi błagać osoby prywatne o pomoc. Co z pomocą rodzinom dzieci chorych, niepełnosprawnych? Ile jest zbiórek dla chorych dzieci na siepomaga? Ostatnio na siepomaga był apel o pomoc dla kobiety chorej na raka w 7 miesiącu ciąży - chciała urodzić i walczyć z chorobą. Ale opisane zmagania z chorobą i bezdusznością lekarzy wyciskały łzy. Bałabym się, że ochrona życia w PL będzie tyczyc się tylko zakazu aborcji. Nie protestuję, ale będę wspierać mądre inicjatywy.
![]() |
#3591 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Też mam mieszane uczucia co do strajku i zgadzam się z większością z Was - aborcja powinna być legalna, ale w określonych przypadkach. Stan obecny jest wg mnie optymalny. |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Rozeznanie
|
![]() Ależ miałam sen.... byłam na porodówce. Ogromna hala, mnóstwo łóżek każde stojące obok siebie (coś na kształt szpitala polowego). A najlepsze było to, że na łóżkach leżeli również mężczyźni oczekujący na rozpoczęcie (własnej!) akcji porodowej ![]() Co w tym mózgu siedzi... ![]() Melduję, że TŻ skręcił meble ![]() ![]() Pytanie do doświadczonych mam: ile potrzeba bodziaków i pajacy na start? Mam tu na myśli ten rozmiar 50.... Jak często przebiera się takiego malucha? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;65991326]Dzień dobry ![]() Też mam mieszane uczucia co do strajku i zgadzam się z większością z Was - aborcja powinna być legalna, ale w określonych przypadkach. Stan obecny jest wg mnie optymalny.[/QUOTE] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja się wystraszyłan tymi skurczami, w niedzielę naliczyłam 10 mocnych, ale wczoraj już przeszło i były ze 3 uff ![]() Co do tego protestu to PIS tego nie przyklepie, ponieważ już raz odrzucili taki projekt, z resztą Marek Jurek odszedł wtedy z partii. Moje ulubione hasła to te obrażające Jarka, a on biedny przeciw głosował :p Osobiście jestem przeciwna aborcji eugenicznej, jako osoba która z zawodu jest pedagogiem specjalnym. Natomiast kompromis niech już zostanie, bo jak tylko rząd to ruszy to kolejna władza przesadzi w drugą stronę i w końcu stanie na aborcji na życzenie. Druga sprawa to zupełna niekompetencja protestujących! Jak np słyszę że w 12 tygodniu TO wgl nie wygląda jak dziecko i tylko prawicowe rysunki tak pokazują... Urodziłam 14 tygodniowe dziecko i uwierzcie mi że miało rączki, nóżki, paluszki i dla mnie było najpiękniejsze na świecie! Donka trzymam kciuki za to mieszkanie ![]() ![]() Pequenina taką pieluszką małą fajnie podobno się myje dzidziusia ![]() ![]() ItsyBitsy no ja z jednej strony nigdy bym nie chciała mieszkać w ogóle z nikim obcym (a teściowa się zalicza ;D), ani z żadną rodziną poza własną (czyli mąż i dziecko). No ale wiesz u nas miejskie życie, każdy ma mieszkanie. A w domach widziałam wiele razy jak młodzi są naprawdę fajnie urządzeni, a ich kontakty z rodzicami są podobne jakby mieszkali po sąsiedzku, a nie w jednym domu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Wtajemniczenie
|
Amalte super sen!!
![]() ![]() ![]() Itsy ja też sobie nie wyobrażam mieszkania z kimś... Już będąc na studiach bardzo chciałam iść na swoje, albo chociaż wynajmować tylko z mężem jakąś małą kawalerkę, żeby tylko nie oglądać i nie użerać się z innymi ludźmi. Wytyczcie więc od razu swoje granice! ![]() Orlica jestem bardzo zasmucona faktem odrzucenia ośmiorniczek ![]() Donka wierzę, że z mieszkaniem się Wam ułoży! ![]() Dziewczyny - powodzenia na glukozie! Ja miałam dzisiaj iść, ale wczoraj od południa czułam się fatalnie i sobie odpuściłam... Wysłane z mojego LG-D290 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
Jestem po glukozie, z cytryną nawet nie było tak źle. Za pół godziny jeszcze jedno pobranie i do domku dalej wygrzewać choróbsko, bo jutro zaś do pracy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() Kciuki za badania glukozy ![]() ![]() Orlica ale szkoda, ze odwołali akcję osmiorniczkową ![]() ![]() Amalte-ja nie mam nic w rozmiarze 50. W rozmiarze 56 mam może 4 komplety, zaczynam wyprawkę od rozmiaru 62 ![]() ![]() ![]() Lidka sliczny prezent ![]() ![]() KPZ budowa to ciężki kawałek chleba ![]() ItsyBitsyTeenieWeenie mam nadzieje, ze u teściów będzie Ci się dobrze mieszkało ![]()
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mam nic w rozmiarze 50, zaczęłam od 56. ![]() ![]()
![]() |
#3599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zadomowienie
|
Ja mam jednego pajaca 50 chyba tak ns wyjście ze szpitala
![]() Znacie to uczucie jak chciałybyscie sobie jeszcze pospać ale Ktoś w brzuszku postanowił sobie urządzić zawody lekkoatletyczne? ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.