Lutówki 2017 ❤ cz. III - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-04, 14:26   #3721
Lilotka
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III

Dziekuje wszystkim za gratulacje. Jestescie kochane! 🌺🌻🌼💐🌸💮🏵🌹🌷⚘

16/40

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
hahaha taka prawda mam taki cel, że do końca wątku każda ma mieć wpisaną płeć malucha nie wiem jak to zrobicie dziewczyny, trzeba wpływać na lekarza, że lista nie może być pusta, że szefowa czeka z farbą jak się nie uda, no to trudno, jest jeszcze sekcja zaginione mamusie
Leżę 😂😅

16/40

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 14:29   #3722
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Dziewczyny w h&m -15% i darmowa dostawa kod 0497
I podobno laczy sie z 10% z klubu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
już rano skorzystałam

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
moze byc i siedem ale nie oczekuj cudów. tzn ja, korpodziecko, to rozumiem ma byc lepsza jakos i szybszy czas

ale ogarnij sie tu czesc na L4 sie luzuje a tu z jednej strony dajemy laskom czas do konca watku (jaka mila pani szefowa) a z drugiej zwiekszamy minimum postów tak ze watek w 2 dni sie konczy
ah korpo-l0ve <3333
haha tak średnio wychodzi coś z tym wątkiem. niektórzy wieszczyli, że w 2 tygodnie będzie polozony, a tu się zanosi na miesiąc albo dalej...
ale i tak ładnie sobie radzicie
Stary 2016-10-04, 14:32   #3723
Krysilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Ja tam zawsze czuje ruchy na moich usg też waśnie tam szukają dziecka

Byłam wczoraj na połówkowym - dziewczynka potwierdzona czyli przypuszczenie z poprzedniego usg było prawdziwe lekarz powiedział do tż "no proszę pana, przykro mi... ale z tego to na pewno chłopaka już nie zrobimy"
Mariea - prośba o wpisanie na pierwszą stronę córeczki
Gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Tylko dlaczego ktoś ma stać na straży cnoty i moralności takiej osoby? Dlaczego część naszego społeczeństwa rości sobie prawo do decydowania, nawet takiej dziewczyna jak opisałaś, jak ma żyć i postąpić?

Dlaczego jedni uważają, że są wyżej od innych i mogą za nich decydować?

I jeszcze jedna ważna rzecz mi się nasuwa. To ta nieodpowiedzialna dziewczyna ma ponieść konsekwencje. Ona ma urodzić, ona ma się borykać z problemami emocjonalnymi, ona ma być napiętnowana, bo nie prowadza się zgodnie z czyjąś moralnością.

Tylko ona sama w ciążę nie zaszła. Facet podymał, zapłodnił i droga wolna... i to jest przykre, że jest społecznie akceptowalne.

Dopóki będziemy tolerować patriarchat, który uniemożliwia nam podejmowanie decyzji dotyczących naszego zdrowia psychicznego i fizycznego, moim zdaniem nie dojdziemy do podstaw problemu - braku rzetelnej edukacji seksualnej, realnej i godnej pomocy osobom niepełnosprawnym, a także skutecznemu ściąganiu alimentów.

Gdyby zacząć od tego to sądzę, że wiele dziewcząt i kobiet miałoby zupełnie inne podejście do tematu aborcji. Być może czułyby się tak zaoopiekowane przez państwo, że ich decyzje byłyby zupełnie inne niż dziś.

Także dziewczyny ważne zadanie przed nami - wychować nowe pokolenie w szacunku do kobiet, a dziewczynki pewne swoich umiejętności i mocnych stron

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Wszystkie akcesoria dziecięce są do góry. Jak z jakością nie wiem, bo wszystko mam jeszcze zapakowane.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Gratulacje imię macie wybrane?
Zgadzam się z Tobą w 1000000 procentach!

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Tak jest szefowo! 😘 Postaram się byc na bierzaco teraz.
Po wizycie super! Maluszek mały leniuszek, bo sie okazało, ze malo sie rusza ruchy poczułam w 15 tc, ale przez ten czas czulam je sporadycznie. Dr. zrobil usg i łożysko na przedniej scianie jest, takze juz sie tak bardzo nie martwie.
No i na 80 % będzie dziewczynka! ❤😍😄🤗
Oczywiście równie bardzo bym sie cieszyła z chłopca, ale jak pomyślę o tych slodkich sukieneczkach dostaje malpiego rozumu i juz nie mogę się doczekać mojej małej coreczki. ♀ !

16/40

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Dziękuję. 😘 Wiktoria piekne imię. 😊 Moj synek ma na imię Victor. 😏

16/40
Sukienki dla maluszków są przesłodkie! Mam na razie tylko po siostrzenicy, ale specjalnie je porozwieszalam na wieszaczkach i szafa w przyszłym pokoju dziecięcym jest caly czas otwarta, więc sobie spoglądam na nie i na ubranka z Gwiezdnych Wojen i Batmana.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge
Stary 2016-10-04, 14:35   #3724
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krysilla Pokaż wiadomość
Gratulacje!!

Sukienki dla maluszków są przesłodkie! Mam na razie tylko po siostrzenicy, ale specjalnie je porozwieszalam na wieszaczkach i szafa w przyszłym pokoju dziecięcym jest caly czas otwarta, więc sobie spoglądam na nie i na ubranka z Gwiezdnych Wojen i Batmana.

podejrzewam, ze niedlugo koniecznie będę musiala jechac na zakupy. 😂

16/40

Paulina
Stary 2016-10-04, 14:42   #3725
Lorelei24
Rozeznanie

GG do Lorelei24

Cześć, pamiętacie mnie? Rzadko się udzielalam, wracam z podkulonym ogonem

Cieszę się że wasze dziesiątka tak ładnie rosną Jakis czas temu byłam na polowkowym i na 80% dziewczynka. Idę jeszcze raz pod koniec października to mam nadzieję, że już będę wiedziała na 100%

Lorelei24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 14:44   #3726
sunny_eyes
Zakorzenienie

Mąż wybył do pracy, mały śpi, a mi się nawet tyłka nie chce podnieść z kanapy to chociaż wezmę się za porządkowanie pudeł z pierwszymi ciuszkami po Michasiu.
Co do wyprawki jeśli, któraś byłaby zainteresowana to mogę wrzucić zdj ciuszków kupionych na allegro od sylwina5555 i krzysiu-jarzyna.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 14:44   #3727
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lorelei24 Pokaż wiadomość

Cieszę się że wasze dziesiątka tak ładnie rosną Jakis czas temu byłam na polowkowym i na 80% dziewczynka. Idę jeszcze raz pod koniec października to mam nadzieję, że już będę wiedziała na 100%

Hej, super że wróciłaś Gratuluje córeczki!
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 14:57   #3728
Mojra87
Zadomowienie

Cytat:
Jednak stwierdzam, że Dzidzia to kiepskie imię
Oj tam oj tam, co złego widzicie w imieniu Dzidzia?

Cytat:
Napisane przez ewemis Pokaż wiadomość
Przede wszystkim ogromnie gratuluje córuni

Co do aborcji... ostatnio znajoma podzieliła się ze mną wstrząsającą tragedia w jej rodzinie. U jej ciężarnej kuzynki w połowie 4 miesiąca wykryto brak wód płodowych. Dziecko brutalne rzecz ujmując gnije, niestety nie dożyje 23tc, gdzie miałoby chodź minimalne szansę na przeżycie. Kobiecie grozi zakażenie organizmu, nawet sepsa. Aborcji trzeba dokonać na cito, by ratować życie tej kobiety. Kobiety która jest córką, żoną i matką. Sytuacja dzieje się teraz. Kobieta przeżywa najgorszą tragedię w swoim życiu, w momencie kiedy zewsząd jest atakowana tym, że takie jak ona to morderczynie i SS'manki.

Nie wspominając o tym, że dla mnie jako kobiety,przyszłej matki nie do pomyślenia jest by przemocą, przestępstwem jakąkolwiek kobietę/dziewczynę/dziewczynkę zmusić do macierzyństwa.
I chociażby ze względu na takie przypadki, kompromis aborcyjny musi zastać zachowany.
Nie chcesz, nie popierasz aborcji? To jej sobie nie rób.

Ogromne gratulacje
Dzięki jeszcze tylko jutro zwykła wizyta i sprawdzamy moją szyjkę... stresa mam

Dobrze powiedziane z tą aborcją - nie chcesz? nie rób!

Cytat:
Gratulacje!!

Dzięki raz jeszcze za gratulacje
Sukienki da dziewczynek są tak słodkie, że aż boję się je córce zakładać, bo zaraz je ubrudzi właśnie nabyłam dla starszej 3 nowe sukienki na jesień i czekam z nimi na deszczowy dzień, żeby w żłobku nie szli na podwórko, bo wtedy to już po sukienkach

Cytat:

Gratulacje! Ale sypnęło dziś dziewczynkami

Lilotka - Ty wiesz gratuluje raz jeszcze i śmigaj na zakupy - spraw sobie dla przyjemności jakąś boską sukieneczkę dla Małej
Stary 2016-10-04, 14:59   #3729
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Mąż wybył do pracy, mały śpi, a mi się nawet tyłka nie chce podnieść z kanapy to chociaż wezmę się za porządkowanie pudeł z pierwszymi ciuszkami po Michasiu.
Co do wyprawki jeśli, któraś byłaby zainteresowana to mogę wrzucić zdj ciuszków kupionych na allegro od sylwina5555 i krzysiu-jarzyna.
Bardzo prosze

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 15:07   #3730
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Shiruvii , Escorpio, no to jestem trochę spokojniejsza o te ruchy
Standard u mnie też raz na dole raz koło pępka dzisiaj obudziła mnie kopaniem mała o 6 rano i przez pół godziny nie chciała się uspokoić taką imprezę w brzuchu urządziła od dobrego tygodnia ruchy mam bardzo regularne i intensywne, obroty też już rozpoznaje 😍❤

Co to będzie później, aż strach

zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 15:10   #3731
Lorelei24
Rozeznanie

GG do Lorelei24

Cytat:
Napisane przez zuzkka Pokaż wiadomość
Standard u mnie też raz na dole raz koło pępka dzisiaj obudziła mnie kopaniem mała o 6 rano i przez pół godziny nie chciała się uspokoić taką imprezę w brzuchu urządziła od dobrego tygodnia ruchy mam bardzo regularne i intensywne, obroty też już rozpoznaje 😍❤

Co to będzie później, aż strach

Mnie głowa boli i właśnie chciałam się trochę zdrzemnac, ale nie mogę bo dziecię tak kopie że szok W dodatku tak mi potrafi na pęcherz nacisnąć że zaraz do łazienki musze lecieć

Lorelei24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 15:12   #3732
ewemis
Raczkowanie

Cytat:

Również ogromne gratulacje ale nam sypnęło dziewuszkami i pomyśleć że po pierwszych prenatalnych zdawała się być przewaga chłopaków

Mojra87 Trzymam kciuki za pomiary ja pojutrze mam wizytę i pomiar mojej wściekłej szyjki jak znowu wyjdzie, że lekarz nieumiejętnie mnie zmierzył i w rzeczywistości jest połowę krótsza, niż zdaje się na pierwszy rzut oka, a łożysko znowu jednak jest nisko to się wścieknę...
ewemis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 15:40   #3733
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dziewczyny ile prześcieradeł do łóżeczka lepiej miec?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 15:53   #3734
mariea
Zakorzenienie

Opiumalfa, ja mam zamiar kupić 2, bo jak sie jedno zabrudzi to zdaze je wyprac i wysuszyć zanim drugie tez pojdzie. przynajmniej mam taką nadzieję

jej ja już siły do siebie nie mam. najadłam się pysznego leczo, poszłam myć zęby, no i się spawiałam podczas tej czynności następnie zaczęłam to sprzątac i przez nie najładniejszy widok zwymiotowałam drugi raz. ręce niestety opadają. mam tylko nadzieję, że po ciąży to już przejdzie

Edytowane przez mariea
Czas edycji: 2016-10-04 o 15:54
mariea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 15:57   #3735
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja mam 2.

16/40

Paulina
Stary 2016-10-04, 15:59   #3736
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
hej,
mi się ostatnio nawet pisać nie chce. Najpewniej przez moje ciśnienie 78/50. Jakbym ledwo żyła. Lekarz kazał mi pić kawę i jak najwięcej wody, jak za kilka dni nie będzie lepiej tomnie bierze na oddział na kroplówki i kontrole kardiologiczną.
Pije jak koń, mąż tylko butelki z wodą mi donosi, sikam non stop praktycznie
Powiem Wam, że pierwszą ciążę miałam jak z bajki a teraz jak starsza pani, ciągle coś.. I wszystko zupełnie inaczej. Wiedziałam, że każda inaczej przechodzi ciążę, ale nie sądziłam, że ta sama kobieta może tak różnie przechodzić.

W temacie prześcieradełek do gondoli ja zamówiłam 2 i są świetne. Flanelowe-mięciutkie, cieplutkie i śliczne.
Oby Ci się unormowało z tym ciśnieniem. Ja mam zaś taki puls że aż strach cały czas oscyluje koło 100 ale jak mam 110 to aż tchu złapać nie mogę.

Cytat:
Po wizycie super! Maluszek mały leniuszek, bo sie okazało, ze malo sie rusza ruchy poczułam w 15 tc, ale przez ten czas czulam je sporadycznie. Dr. zrobil usg i łożysko na przedniej scianie jest, takze juz sie tak bardzo nie martwie.
Oczywiście równie bardzo bym sie cieszyła z chłopca, ale jak pomyślę o tych slodkich sukieneczkach dostaje malpiego rozumu i juz nie mogę się doczekać mojej małej coreczki. ♀ !

16/40

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

16/40
super!

Cytat:
Opiumalfa, ja mam zamiar kupić 2, bo jak sie jedno zabrudzi to zdaze je wyprac i wysuszyć zanim drugie tez pojdzie. przynajmniej mam taką nadzieję

jej ja już siły do siebie nie mam. najadłam się pysznego leczo, poszłam myć zęby, no i się spawiałam podczas tej czynności następnie zaczęłam to sprzątac i przez nie najładniejszy widok zwymiotowałam drugi raz. ręce niestety opadają. mam tylko nadzieję, że po ciąży to już przejdzie
Oj współczuję, ja jak wczoraj myłam zęby to nie zdążyłam zamknąć łazienki, bo bym na drzwi pawia puściła. Na szczęście kibelek mam zaraz obok umywalki. Oby już cię puścilo
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 16:05   #3737
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Cytat:
Ja mam taką zasadę do każdej pościeli, że muszę mieć zawsze 3 komplety. Jeden założony, jeden czysty, a jeden być może w praniu. Dobrze mi się to sprawdza, bo córka była z tych mocno ulewających więc miałam ten margines bezpieczeństwa. Czasem dałam prześcieradło do prania, założyłam czyste i masz rzyganko.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Oby Ci się unormowało z tym ciśnieniem. Ja mam zaś taki puls że aż strach cały czas oscyluje koło 100 ale jak mam 110 to aż tchu złapać nie mogę.
Moje normalne to jakieś 130. 100 to takie względnie bezpieczne, że moge wyjść z domu i jako tako funkcjonować.
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 16:11   #3738
Opiumalfa
Zakorzenienie

To bede celować w takim razie w 3-4 prześcieradła Dzieki!
Stary 2016-10-04, 16:11   #3739
Mojra87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewemis Pokaż wiadomość
Mojra87 Trzymam kciuki za pomiary ja pojutrze mam wizytę i pomiar mojej wściekłej szyjki jak znowu wyjdzie, że lekarz nieumiejętnie mnie zmierzył i w rzeczywistości jest połowę krótsza, niż zdaje się na pierwszy rzut oka, a łożysko znowu jednak jest nisko to się wścieknę...
Trzymaj mocno kciuki ja pojutrze również będę trzymać! no kurde przecież musi być dobrze

Cytat:

Oj współczuję... W pierwszej ciąży mycie zębów u mnie często kończyło się podobnie...

Kiciulec - współczuje niskiego ciśnienia...też mam bardzo niskie, ale na szczęście pomaga cola w awaryjnej sytuacji. Kawa w ogóle mi nie wchodzi to prawda, że każda ciąża inna...
Stary 2016-10-04, 16:17   #3740
Escorpio
Zakorzenienie

Dziewczyny ale naprodukowalyscie... Ja dzisiaj przechodzę małe załamanie, cos mi sie stało z komputerem, prawdopodobnie caly dysk poszedł się paść szwagier przyjedzie w sobote, spróbuje cos zdziałać i modlę sie zebym chociaz cześć rzeczy odzyskała

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Ja tam zawsze czuje ruchy na moich usg też waśnie tam szukają dziecka

Byłam wczoraj na połówkowym - dziewczynka potwierdzona czyli przypuszczenie z poprzedniego usg było prawdziwe lekarz powiedział do tż "no proszę pana, przykro mi... ale z tego to na pewno chłopaka już nie zrobimy"
Mariea - prośba o wpisanie na pierwszą stronę córeczki
Gratuluje!

Cytat:
Muszę go sobie gdzieś zapisać. Za tydzien jade do Krakowa moze zdążę wejść do Ikei.

Cytat:
Oczywiście równie bardzo bym sie cieszyła z chłopca, ale jak pomyślę o tych slodkich sukieneczkach dostaje malpiego rozumu i juz nie mogę się doczekać mojej małej coreczki. !

16/40

16/40
Gratuluję! Też mam juz bzika na punkcie tych małych sukieneczek i mam nadzieje ze siusiak nie urośnie
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 16:26   #3741
Krysilla
Rozeznanie

Mam pytanie. Czym najlepiej "wyprać" fotelik? Dostałam od siostry, tyle, że wymaga dość porządnego czyszczenia a materiału nie da sie zdjąć.

Stary 2016-10-04, 16:29   #3742
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamówie z Pink no more http://www.pinknomore.pl/uniwersalne...-sercakroliki/

Musze sobie na liste dopisac.

Wielkie gratulacje!
A w jakiej cenie jest to prześcieradełko?

Cytat:
hahaha taka prawda mam taki cel, że do końca wątku każda ma mieć wpisaną płeć malucha nie wiem jak to zrobicie dziewczyny, trzeba wpływać na lekarza, że lista nie może być pusta, że szefowa czeka z farbą jak się nie uda, no to trudno, jest jeszcze sekcja zaginione mamusie

Cytat:
Ja kupiłam prześcieradła z ikei i sa za male na nasze łóżeczko. Do wozka używałam pieluszki flanelowej.

16/40
A jaki macie wymiar łóżeczka?

Cytat:
Dziewczyny w h&m -15% i darmowa dostawa kod 0497
I podobno laczy sie z 10% z klubu.

No i po co mi to mowisz a jak mozna zdobyć 10% rabatu z klubu?

Cytat:

Gratuluje córeczki!
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-04, 16:31   #3743
kiciulec
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie. Czym najlepiej "wyprać" fotelik? Dostałam od siostry, tyle, że wymaga dość porządnego czyszczenia a materiału nie da sie zdjąć.

Na pewno się nie da? Myślałam, że każdy się da. Styropian i plastik a na tym pokrowiec. U mnie ciężko się ściągało,trzeba było między plastikami znaleść zaczepy. Może znajdź jakąś instrukcję obsługi i tam będą rysunki? Jak się dato do pralki i już. A jak nijak się nie da to chyba zostaje albo środek do tapicerek, albo mokre chusteczki, albo samemu zrobić środek czyszczący z sody.
Stary 2016-10-04, 16:36   #3744
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość

Gratuluję! Też mam juz bzika na punkcie tych małych sukieneczek i mam nadzieje ze siusiak nie urośnie
na szczęście dla chłopców też można znaleźć urocze ciuszki
ja dzis kupowałam dla siebie ciuchy w h&m i kupiłam ten komplecik dla synka: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0420354001.html tylko wzięłam większy rozmiar na później
Stary 2016-10-04, 16:39   #3745
Krysilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Na pewno się nie da? Myślałam, że każdy się da. Styropian i plastik a na tym pokrowiec. U mnie ciężko się ściągało,trzeba było między plastikami znaleść zaczepy. Może znajdź jakąś instrukcję obsługi i tam będą rysunki? Jak się dato do pralki i już. A jak nijak się nie da to chyba zostaje albo środek do tapicerek, albo mokre chusteczki, albo samemu zrobić środek czyszczący z sody.
Próbowałam z teściową nie możemy. Może jak teść wróci z roboty to jakoś zdejmie i rzeczywiście da sie do pralki a jak nie to chyba sie zdecyduję na sodę. W każdym razie okruchów było tyle, że mogłabym całego chrupka złożyć

Stary 2016-10-04, 17:01   #3746
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

oddalabym do czyszczenia do serwisu samochodowego tzn zapytała czy to podobnie jak tapicerke sie da
Stary 2016-10-04, 17:03   #3747
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Nie , nawet nie patrzę, zamówię coś pod koniec października, na pewno też będą jakieś kody
Teraz muszę skupić się na córce, kupuje już prezenty świąteczne, część zabawek na 6 grudnia już przyszła, teraz zamawiam dla dzieci w rodzinie i mojej Lenusi na 24 grudnia
Stary 2016-10-04, 17:11   #3748
kiciulec
Zakorzenienie

Cytat:
Próbowałam z teściową nie możemy. Może jak teść wróci z roboty to jakoś zdejmie i rzeczywiście da sie do pralki a jak nie to chyba sie zdecyduję na sodę. W każdym razie okruchów było tyle, że mogłabym całego chrupka złożyć

Jak znasz nazwe fotelika to poszukaj na necie instrukcji, powinna być

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
oddalabym do czyszczenia do serwisu samochodowego tzn zapytała czy to podobnie jak tapicerke sie da
Ooo u mnie jest firma co dywany pierze zimną parą, bez uzycia chemi. Chcę się ich spytać czy by wózek wyczyścili
Stary 2016-10-04, 17:14   #3749
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
A w jakiej cenie jest to prześcieradełko?
80zl za dwa

Cytat:
na szczęście dla chłopców też można znaleźć urocze ciuszki
ja dzis kupowałam dla siebie ciuchy w h&m i kupiłam ten komplecik dla synka: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0420354001.html tylko wzięłam większy rozmiar na później
mam spodenki z tego kompletu
Stary 2016-10-04, 17:17   #3750
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Nie , nawet nie patrzę, zamówię coś pod koniec października, na pewno też będą jakieś kody
Teraz muszę skupić się na córce, kupuje już prezenty świąteczne, część zabawek na 6 grudnia już przyszła, teraz zamawiam dla dzieci w rodzinie i mojej Lenusi na 24 grudnia
Jak dla mnie to nie ma tygodnia żeby w smyku czy hm nie było jakieś promki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości