|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
A na moim kompuerze-laptopie wygląda jaśniejszy (tak wiem, ze cieplejszy to na bank), ale wygląda jaśniejszy u mnie...
Muszę chyba pójśc na inny komputer...
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wnioskuję po numeracji Ale jak wrócę do domu to się przyjrzę im jeszcze raz na moim laptopie. Chociaż wiadomo jak to jest, zdjęciom z neta nie ma co ufać
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: O kurczę ! Co komputer to inaczej kolory wyglądają Na komputerze męża wszystko inaczej wygląda.Porównywałam do koloru 200 Diora Pure Light, który też jest dla mnie ok i wg tego porónania to 07 warm buff jest najbardziej podobny ![]() No nic jeszcze chwilę się wstrzymam z zamówieniem, bo mi się już w oczach kręci
|
|
|
#2345 |
|
Zadomowienie
|
Mam takie dziwne pytanie...
Wczoraj zamowilam na Truskawie pryzmy prasowane, jak sprawdzam status zamowienia to jest ono opisane jako Skincare, nie powinno byc Make-up czy cos w tym stylu, czy to ma jakies znaczenie? To dopiero moje 2gie zamowienie tam, wczesniej kupowalam tam Juicy Tubes, ale szczerze nie pamietam jak byly opisane W kazdym badz razie wtedy nic nie wzbudzilo moich podejrzen, mam nadzieje ze nie ma mozliwosci zeby pomylili zamowienia
|
|
#2346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdybyś trafiła do Douglasa, to nie słuchaj konsultantek
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do najblizszej mam 50 km więc jak czego przy sporadycznej okazji nie sprawdzę to póxniej klapa z tym. O Douglasie czy Sephorze to już w ogóle muszę zapomnieć Najbliższa w promieniu 100 km Ech życie w małym miasteczku ma swoje zalety, ale i wady też niestety ![]() karolina 2020 Nic się nie przejmuj statusem Ja zauważyłam, że w pierszej fazie zamówienia u mnie nawet perfumy są skin care Dopiero później już zmienia się na fragrance Nie wiem czemu tak jest, ale najważniejsze, że przychodzi to co ma przychodzić
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy długo czekacie na przesyłkę?
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie czas oczekiwania wynosi około tygodnia.
|
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzieki
|
|
|
#2351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(mam nadzieje że nie!) Co do podkładów, to niezmiennie Estee Lauder Double Wear: kolor pale almond 02 jesienią/zimą, jak jestem bardziej opalona 03 outdoor beige (o wiele bliżej mi do 03). Pasuje mi też ten sypaniec Clinique 04. Nie mam napewno jasnej cery, raczej taką średnią.Mariola, jesteś zadowolona z Magica? Mogłabyś w dwóch słowach napisać jak go używasz?? |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że w Douglasie uda mi się wszystko przebadać Własnie robię listę wszystkiego do obejrzenia![]() Co do Magica to biorę ociupinkę na palec i delikatnie wklepuję pod oczka, nad też, w skrzydełkach nosa, troszke koło ust, na środku czoła. Minimalne ilości, żeby ładnie przechodził w podkład.
|
|
|
#2353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, wszystko opowiem mam nadzieję, że nikt mnie nie wyprosi, że będę łazić i testować tyle rzeczy![]() ![]() Czy możesz powiedzieć, który z tych kolorów to Twój EL ? http://www.esteelauder.com/templates...CT_ID=PROD7654
|
|
|
#2355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja te podkłady do tej pory kupowałam w Douglasie nieświadoma jakie ceny są na Truskawce :/ Wydaje mi się, że w Douglasie nie było az takieo wyboru klorów jak na tej stronce. |
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak nie byłam pewna... Ale teraz już jestem
|
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyobraź sobie, że znalazłam przed chwilą próbkę robioną z Sephory, którą mi tydzień temu kuzynka przywiozła, bo też ją męczyłam i na spodzie jest napisanje 01 - Kolor dla mnie jest idealny I jaki to kolor wg tego wzornika ? Czy w Polsce jest dostępnych kilka różnych kolorów 01 ??? Bo jest tylko numerek podany bez nazwy 01. Z kolei jak sama testowałam w perfumerii to też wybrałam 01 Fresco, ale teraz nie wiem czy jest więcej Double Wear z numerem 01 czy jak 01 to na pewno to jest Fresco i jak to się ma do kolorów z kolornika ? Tutaj jeśli fresco to jest 2N2. Czy to będzie ten sam co u nas 01 ?http://www.esteelauder.com/templates...CT_ID=PROD7654
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
a czy macie może porównanie tych podkładów, o których piszecie, z Pro Lumiere Chanela?
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście czekam na sprawozdanie jak już dostaniesz i przetestujesz
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie mam porównania, bo dopiero jutro wybieram się na wieeeeelkie testowanie Z Chanela na mojej liście mam Vitalumiere (fluid+ kompakt) i Mat Lumiere, ale Pro Lumiere też sprawdzę jak będzie
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę czekać na relację
|
|
|
|
|
|
#2362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro oblukam co jest w Douglasie. Zadam pewnie dziwne pytanie, ale czy w perfumeriach typu Douglas czy Sephora można samemu sobie badać i testować do woli ? Bo ja mam spis ok 15 podkładów i nie wyobrażam sobie, że o każdy proszę kogoś o pokazanie... O próbkę to zapewne już trzeba poprosić prawda, samoobsługi to chyba nie ma Ale czy mogę wyjąć kartę, sprawdzać sobie i notować numerki ? Nikt nie powinien mnie za to wyprosić ?Gdybym miała perfumerię pod nosem to mogłabym to robić na raty, ale jak specjalnie jadę 70 km, to muszę to zrobić za jednym razem jak myślicie ?
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze swojego doświadczenia wiem, że gdy jestem ładnie (tzn. niezbyt awangardowo) ubrana, mam tzw. ułożone włosy panie przychylniej wtedy patrzą (czytaj: myślą, że masz więcej kasy To okrutne, ale to polska rzeczywistość he he
|
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak wybierałam korektor to ostro panią w Sephorze przegoniłam po drugie powiedz zwyczajnie, że dostałaś kilka rekomendacji co do podkładu, patrzyłaś w necie, a teraz musisz obejrzeć na żywo to musisz się na spokojnie zastanowić w domu ![]() no i pamiętaj, że panie mają inne cele sprzedażowe niż Ty, mnie pani namawiała na dwa różne korektory jeden to była jakaś amerykańska marka nie znana mi wcale a druga Chanel, o której w kwc nic dobrego nie wyczytałam ![]() a teraz do mnie leci z Hong Kongu bosko fioletowy tusz Givenchy Eye Fly
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dobrze że mi fiolety nie pasują w ogóle
|
|
|
#2369 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy moglybyscie mi podac ten nr awaryjny na ktory trzeba dzwonic by odnalezc paczke? Co prawda mnie nie chodzi o kosmetyki, ale potrzebuje tego "awaryjnego" nr tel do Bytomia. Szukalam na ich stronie internetowej - nie odpowiadaja, mam jakis tam nr od nich (ten ktory przyslali na pismie) - tez nikt nie odpowiada. Bede wdzieczna za ppomoc.
|
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1219 O to chodzi? Dzisiaj sobota, to pewnie nie pracuja?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

Muszę chyba pójśc na inny komputer...

Wnioskuję po numeracji
Ale jak wrócę do domu to się przyjrzę im jeszcze raz na moim laptopie. Chociaż wiadomo jak to jest, zdjęciom z neta nie ma co ufać
W kazdym badz razie wtedy nic nie wzbudzilo moich podejrzen, mam nadzieje ze nie ma mozliwosci zeby pomylili zamowienia
Gdybyś trafiła do Douglasa, to nie słuchaj konsultantek
Do najblizszej mam 50 km 

Dzieki
I jaki to kolor wg tego wzornika ?
Ale czy mogę wyjąć kartę, sprawdzać sobie i notować numerki ? Nikt nie powinien mnie za to wyprosić ?
po drugie powiedz zwyczajnie, że dostałaś kilka rekomendacji co do podkładu, patrzyłaś w necie, a teraz musisz obejrzeć na żywo
to musisz się na spokojnie zastanowić w domu