|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XL
Cytat:
|
|
|
|
|
#4652 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 27 lat a czasami nie chcą mi głupiego losu w totolotku dać bez pokazania dowodu... Przy alkoholu to samo. Nie przeszkadza mi to jednak. Wychodzę z założenia, że lepiej jak kasjerki są bardziej rygorystyczne niż nie sprawdzą a sprzedają dziecku. Zwłaszcza, że teraz młodzież poniżej 18-stki wygląda znacznie doroślej.
U mnie B. tylko raz się zdarzyło, że kasjerka nie była zbyt miła - gdy przy dowolnych zakupach dawali pieczywo. Poza tym wszystkie są bardzo miłe. Czasami aż za bardzo
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- No właśnie z reguły w B było albo płacisz tyle co na kasie albo nie bierz wcale. |
|
|
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj chciałam bardzo je kupić, ale niestety, zastałam samą kartkę na półce, a po nich ani śladu, mimo że nie byłam w B jakoś późno. I one były normalnie na półce koło pozostałych wafelków. Mam nadzieję, że jednak uda mi się je zdobyć.
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znów dziś zatamowalam cała biedre.. pani w szoku co to za bon, zostawiła kasę poleciała na zaplecze na dobre kilka minut.. Już nie mówię o tym że chciała mnie skasować normalnie.. Mam dość biedronek na jakiś czas... I pewnie z wzajemnością.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Aaa i uważajcie na gumy Juicy fruit.. Kupiłam dziś otwarlam i mówię coś mało ich.. Liczę a tam.. 15 tych malenkich gum! Zamiast 40..! Wkurzylam się ale nic zrobić nie mogę bo jak udowodnie że tyle było? Wiec wymacajcie te paczki jak będziecie je kupować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w stonce i promocję z czekoladą moja biedronka interpretuje następująco: bon jest za max 2 czekolady z jednego paragonu, a nie max 2 sztuki z każdego rodzaju produktu.
|
|
|
|
#4661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wolę jak ktoś wprost mówi że nie wie a nie jak ściemnia i wymyśla swój regulamin Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Faktycznie ta promocja tylko wkurza ludzi. |
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta akcja to niezła jest do przekrętow.. I akurat nie o klientach myślę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie herbatki po 2, 39. Dzięki tapetka za cynk!
Z czekoladami nie bylam, głupio mi
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy okazji wyczailam za 2,49 ale 100gr to vhybas przecenione nie?
Edytowane przez tapetka22 Czas edycji: 2016-10-04 o 17:34 |
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Które herbatki?;d
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawił się u mnie chleb z ziarnami bez drożdży. To jakaś nowość ?
![]()
17.05.2013 Pierwsza jazda ![]() 08.07.2013 Zdany egzamin teoretyczny ![]() 22.07.2013 Zdany egzamin praktyczny Edytowane przez nalezedociebie Czas edycji: 2016-10-04 o 17:49 |
|
|
|
#4670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2016-10-04 o 17:58 |
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Przyczajenie
|
To chyba 300 g po 100 g nie widzialam
|
|
|
|
#4674 |
|
DOMator
|
Od pewnego czasu obserwuję, że Biedronka schodzi na przysłowiowe psy z obsługą klienta. Zakiwali się z tymi promocjami, akcjami i innymi cudami i chyba przestali ogarniać to, co powinni.
Akcja z tymi kartami, to totalna kpina. Wyobraźcie sobie, że te karty funkcjonują od około 2 miesięcy, a ja przez ten czas będąc wielokrotnie w biedronce nie mogę się ich doprosić. Serio ![]() W tyłku miałabym tę kartę, ale bez niej dostaję mniej punktów, nie biorę udziału w niektórych promocjach itd. Normalnie klient gorszego sortu, a do tego dopytywany przy kasie o tę kartę widmo. Kiedyś, gdzieś na przełomie sierpnia i września widziałam, że karty mieli, bo pani przede mną taką dostała, ale pechowo zrobiłam zakupy "tylko" na niecałe 39 zł, więc mi odmówiono wydania karty. Więcej ich nie widziałam, chociaż jak mnie pytają o kartę to odpowiadam, że nie mam, ale chcę mieć. Efekt marketingowy kart jest odwrotny od zamierzonego - coraz rzadziej zaglądam do biedry, bo coraz mniej bawi mnie ten ich radosny rozgardiasz organizacyjny i wysłuchiwanie sprzedawców wywracających oczami przy wygłaszaniu wyuczonych formułek. Ja rozumiem, że pracownicy mogą być niezadowoleni z polityki promocyjnej sklepu, ale to się coraz częściej zaczyna przekładać na jakieś dąsy i obrażone miny w stosunku do klienta, który pyta o kartę. Serio, z takim fochem i wyrzutami niekiedy odpowiadają, że nie mają kart, że aż strach pytać. Pewnie nie mają dnia bez odpowiadania ludziom, że to nie ich wina i że klient ma sobie dzwonić na infolinię i tam się żalić. Nie wiem czy na fp biedry na fejsie toczyły się dyskusje na temat kart i tego, co ten sklep ostatnio wyczynia, ale po ostatnich wizytach w sklepie mam ochotę dosadnie napisać im co na ten temat myślę ![]() Dżizas, właśnie odkryłam, że biedra nie ma fan page na facebooku. Z punktu widzenia komunikacji z klientem słabiutko. W dzisiejszych czasach skarg i wniosków nie wysyła się gołębiem pocztowym, ani nie pisze elaboratów na ogólny adres mailowy firmy, tylko załatwia wszystko prywatną rozmową na fb lub wpisem na ich tablicy.
http://elfickizakatek.wordpress.com Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2016-10-04 o 18:51 |
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4676 | |
|
|
Cytat:
![]() Biedra zmniejszając etaty myśli, że zaoszczędzi na kosztach personalnych jednak tym sposobem strzela sobie w kolano, bo tu zaoszczędzi a na innym straci. Coraz więcej ludzi chce robić zakupy w czystości, spokoju, nie latając co chwilę do czytnika ponieważ towar nie ma ceny a w biedronce przez politykę zarządu jest coraz większy syf na sklepie, brak wielu wielu cen, kolejki, niedoinformowani pracownicy, pracownicy przemęczeni! (bo w ciągu 8 h na kasie tej co siedzi zawsze schodzą tylko raz do toalety a jak dobrze pójdzie to może na przerwę), nie ma systematyczności w wypiekaniu pieczywa a na tym robimy ogromny obrót, nie ma kto na bieżąco dokładać brakujących towarów itp. Biedronka myśli, że zyska mnóstwo klientów jak zrobi 10 promocji tygodniowo, z czego o niektórych dowiadujemy się o 22 dzień przed i nie ma jak się do nich przygotować. Już nie wspominając o tym jak ja osobiście czuję się głupio jak siedzę na kasie i klient chce fakturę od razu i muszę przepraszać i tłumaczyć, że niestety nikogo więcej nie ma aby wystawić fakturę i dopiero jak zejdę z kasy będę mogła to zrobić. Albo piec wyje, bułki wypieczone, lecę między klientami aby tylko wyłączyć piec żeby się bułki nie spaliły, kolejka zabija wzrokiem, wracam zdyszana i po chwili słyszę od klienta, kiedy w końcu ktoś te bułki wyłoży.. i tak można pisać i pisać. Podwyżki nie zmienią nic bo ludzie już nie mają siły pracować po kilka dni pod rząd po 12 godzin. Na moim sklepie aby zaczął jako tako funkcjonować potrzeba ze 4 etatów, a nie widać ani jednego chętnego. Edytowane przez lilianna90 Czas edycji: 2016-10-04 o 19:23 |
|
|
|
|
#4677 |
|
Żona Gargamel
|
Ja wprawdzie dostałam kartę od razu ale wczoraj w swojej Biedrze widziałam że przy kasach mieli pełne pudła do rozdania
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4678 |
|
|
Co do kart u mnie również skończyły się jakieś dwa tygodnie temu ale parę dni temu dosłali na sklepy.
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w biedronce też ostatnio jakiś bajzel, mam wrażenie, że towar leży na kupie, dokładają tylko i układają obok, na sobie, czy gdzie się da. I kasjerki faktycznie ze zmęczonymi czy wkurzonymi minami.
Pod tym względem w Lidlu u mnie jest lepiej. Nawet kasjerki zawsze uśmiechnięte ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pamiętam, że gdy pytałam o kartę, to zakupy miałam za może max 5 zł i bez problemu kartę dostałam. U mnie teraz jest mnóstwo tych kart.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

tp