|
|
#3781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Ile postów
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak samo. Wiem ,że musi być dobrze,a jednak jakiś strach jest Ty masz fajnie bo o 8.00, a ja muszę czekać do 13.30 ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Ale mam potworną zgagę Jak się pozbyć tego dziada ? Myślałam,że w tej ciąży mnie to ominie,ale niestety zaczęło się.
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie laski dobrze!! Już od teraz i ja i moje dziecię zaciskamy kciuki/ piąstki
|
#3786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ogladam otulacze i pytanie bo sa rozmiary od 80×80 do 120x120. Lepszy mniejszy czy taki duzy? |
||
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
omg nadrabiałam Was chyba z godzine, już nie cytuję nawet
Ja dziś byłam na badaniach, a potem z koleżanką buszowałyśmy po sklepach. Kupiłam body w kolorze ziolonym/miętowym, skarpetusie z głową pieska i pieluszki tetrowe w smyku. Jutro proszę o kciuki za połówkowe. Chciałabym, żeby mąż z pracy zdążył i żeby było wszystko dobrze z naszym małym |
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam, ale nie cytuje, bo za duzo tego. Zapisalam tylko, zeby miec min. 3 przescieradla dla dziecka
![]() sunny_eyes, ja kupilam otluaczek z Motherhood i nie ma na nim rozmiaru
|
#3789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam dopiero o 17:30. Boje sie ... Jeszcze ide sama bo mąż nie może. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rajstop nie mam wcale a mały ma 2 lata. Spodnie jeansowe są ocieplane dla takich maluchów, a w zimę to normalne spodnie i kombinezon. W żłobku zmienialam mu z ocieplanych na zwykłe i tyle. Jakoś rajstopy dla chłopca mi nie pasują No i sama w zimę pod jeansy nic nie zakladam, może dlatego, że samochodem jeżdżę, a na spacer z duzym sniegiem zakladam spodnie na narty i już. |
|
|
|
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5331529583 Ja myslalam bardziej o takim co bym mogła to wykorzystac potem... http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5325271195 Sama nie wiem ktore lepsze... |
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupilam jeden na wyprobowanie czy sie sprawdzi i zeby mi bylo latwo zawijac, bo nie mam doswiadczenia. A pozniej zobaczymy jak bedzie, bo moze byc super, a moze sie trafic dziecko antyotulaczowe...
|
|
#3795 |
|
Zadomowienie
|
Ja też myślałam o takim jak ten pierwszy. Zdecydowanie wydaje mi się najlepszy. Ale póki co jestem na etapie szukania.
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Zapiszę sobie te otulacze na liście, wyglądają fajnie
![]() Nie wiem jak ja potem zdecyduje co z tej listy kupić a czego nie
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się musiałam wstrzymać z wyprawka do czasu aż koleżanka mi podesle paczke z rzeczami od swojej szwagierki i do czasu aż nam się kwestie finansowe nie wyjaśnia
![]() Trzymam kciuki za jutrzejsze połówkowe mam wrażenie, że od mojego badania minęły wieki ![]() Czekam już na to ostatnie - orientujecie się, co się na nim sprawdza? Info dla dziewczyn z okolic Poznania - 22.10 w galerii Pestka jest akcja dla przyszłych mam i usg 4D za darmo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie dam rady na razie się udzielać nigdzie, chcę napisać 6 - go po połówkowym, co u mnie i u dzidzia Ale poza tym mam za dużo pracy, pracuję w szkole, nie mogę tam siedzieć sobie przed kompem, bo przez 7 lekcji muszę gadać do dzieciorów ![]() Ostatnio byłam na L4 to pisałam. Albo w wakacje. Po pracy też jakoś słabo się wyrabiam ostatnio, bo ciągle coś sprawdzam, przygotowuję, odpisuję na maile, a wieczorami szybko zasypiam, skoro muszę wstawać o 6.00...
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ciekawa jak bedzie, bo liczba miejsc na badania jest ograniczona
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
Wow 4d ekstra
w Gdańsku w ten weekend bylo zwykle usg i ktg za free, ale uznałam że skoro miałam wizytę w środę, a następna przypadała w poniedziałek to odpuściłamByłam dziś w Mama i ją czy jakoś tak wypytac o wypożyczenie adaptera do pasów bezpieczeństwa. Sprawa wygląda tak że wykłada się na start 150xl a w momencie zwrotu firma oddaje różnice po odjęciu 10 zł za każdy miesiąc użytkowania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
za jutrzejsze wizyty!
|
|
|
|
#3803 |
|
Zadomowienie
|
Powodzenia jutro na badaniach
te otulacze hm ale one nie podtrzymują główki?
|
|
#3804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powodzenia na polowkowym Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny tez macie sucha skore na dłoniach? Chyba ciąża daje mi sie we znaki, bo pije bardzo duzo wiec nie jestem odwodniona. Na dworze tez mrozów nie ma, dopiero od wczoraj jest chłodniej... Juz nie wiem co z tym zrobic, peelingi i olejek z migdałów nie dają rady :/ |
|
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
![]() Prześcieradła mam 4, a rajstopek dla chłopca nie kupuje, bo sukienek nie nosi , spodenki wystarczą; ) ale dla dziewczynki kupie
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2016-10-05 o 07:09 |
|
|
|
#3807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam się z rana, właśnie zaprowadziłam synka do przedszkola. Trzymam kciuki za dzisiejsze badania. Chyba jeszcze się położę z książką, chyba nie dospałam.
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam rozek ale przy moim 2,5kg Kurczaczku byl za duzy. W sumie u nas w szpitalu tez robia otulacz z pieluszki... Dzień dobry ![]() Termometr pokazuje aż 5 stopni - strach z wyrka wychodzić za dzisiejsze wizyty.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Nadrabiam, nadrabiam i końca nie widać :-D U nas ciągle remont na tapecie, który pochłania cały wolny czas, ale wczoraj postanowiłam się wyluzować i poszłam z koleżankami na "dziennik bridget jones". Super było! Ale się uśmiałam 😀
Z rzeczy które udało mi się nadrobić: Gratuluję udanych wizyt, rosną mam maluszki, łezka się w oku kręci. Ja miałam ślub i 16 i to było raczej wcześnie, bo zazwyczaj u nas są śluby na 17. Nawet nie wiedzialmn, ze ślub kościelny może być na 11, nigdy na takim nie byłam 😊 Przytylam już 8-9 kilo, Ale to wina mojego apetytu i spełniania zachcianek. I widać niestety, twarz się zaookraglila, wygląda jak księżyc w pełni 😂, plecy z takim tluszczykiem. Bedzie co zrzucać 😁 Otulacza nie kupuję. Sama robiłam otulacz z kucyka. No i moja córeczka nie lubiła mieć ciasno, strasznie płakała, wolała sobie machać nóżkami i rączkami. Te otulinie to tak na pierwsze 2 tygodnie u nas się sprawdziło. Wózek mamy kupiony, graco evo, kolor czarno - granatowy (to tak na wyjazdy, bo często jeżdżę i muszę mieć mega lekki wózek, żeby go swobodnie wkładać do bagażnika i który zajmuje mało miejsca ), a w piwnicy taki zwykły z wielkimi pompowanymi kołami na dłuższe spacery, czy kolysanie na tarasie, bo innymi wózkami nie da się tak kolysac 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

ale to takie moje zboczenie troche. Córeczce bede zakładała jednolite rajstopki do sukieneczki. 😊

Mam tak samo. Wiem ,że musi być dobrze,a jednak jakiś strach jest
Myślałam,że w tej ciąży mnie to ominie,ale niestety zaczęło się.

za jutrzejsze wizyty!