|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty
Dziewczyny, myslala ktoras o pobraniu krwi pepowinowej?
Jak sie na to zapatrujecie? Kaga, magda-a wy wiecie cos wiecej na ten temat? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam poczytać - komentarze też bo są czasem odmienne http://oczekujac.pl/2013/01/to-czego...nie-powie.html |
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zadomowienie
|
Jesteśmy po warsztatach
wygraliśmy z TŻ nakładkę higieniczną na materac ![]() (hmm doczytałam, że to może być rękawica do kąpieli :P ) Cytat:
miłego forsowania szyjki :P
Edytowane przez Anettt87 Czas edycji: 2016-10-04 o 22:37 |
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie pobieram ale ta moja szwagierka sie mocno zastanawia. Dla mnie to mocno naciagany interes jest... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3516 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hosenka super że laktacja i Ciebie hula😀
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Clotrimazolum tabletki dopochwowe i krem do smarowania plus dla męża jedna tabletka czegoś na F. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale i tak dziwnie się czułam z tym brzuchem takim nie moim ciastowatym😏 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#3517 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam nadzieje ze Laura w czwartek chociaż tyle będzie ważyła a będzie 34+4...nadzieja umiera ostatnia super ze się malutka obróciła i wszystko ok gratuluję ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
w sumie temat kontrowersyjny, sprawa nie do końca przebadana...dla mnie póki co za rzadko wykorzystywana sprawa i za mało badań na ten temat...wszystko takie niepewne bo rzadko bardzo się tego używa,nie wiadomo nigdy ile do końca się uda pobrać tych komórek i do jakiej wagi ta ilość wystarczy...znajomy hematolog kręci nosem i większość koleżanek lekarek się nie decyduje...no ale to powinna być każdego indywidualna decyzja...mega rzadko ale może się zdarzyć ze komórki macierzyste się przydadzą dlatego radze zgłębić trochę temat i samemu przemyśleć ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast iść spać to siedzę i czytam jakieś dupesrołki
jeszcze jakaś półprzytomna mucha mnie tak wkurza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za gratulacje
Kaga tak myślę się pozbawić jeszcze. Temperaturę w domu pokazuje dobra. TŻ tez w normie to może ja mam taka niską temp. Po prostu. Jutro jeszcze potestuje.---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Kaga i trzymaj kciuki za twoja czwartkowa wizytę ! ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- My się nie decydujemy. |
|
|
|
#3520 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam obawy jak to w przyszłości będzie u mnie z konsekwencją i nieustępliwością w stosunku do dziecka. Wiesz że to dla jego dobra, a jednak jak przyjdzie co do czego, to robi się ciężko. ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to chyba dziś padł rekord nasz życiowy. Nie przepowiedzielismy do siebie z tz ani slowa. Nic. Zero. Tadaam. Znów mi się nie chce spać. Do tego całe podbrzusze mnie dziwnie pobolewa :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Blue, Ty jesteś często podenerwowana, pewnie stąd te bóle ![]() Normalnie zaordynowałabym solidną lampkę wina dla każdej, ale nam nie wolno Wiecie co zauważyłam przeglądając inne wątki? Im bliżej rozwiązania, tym większy wk u rw.
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
To pospałam 2 godziny... Tż włączył kaloryfer i zamknął okno ni i się wypaca a ja zaraz zejdę w tej sypialni z braku świeżego powietrza... :-/
My też się nie decydujemy na pobranie krwi pepowinowej. |
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Co do krwi pępowinowej, też się nie decydujemy.
Kurcze, mam chyba jakiś atak paniki. Tak mi do głowy przyszło jakoś, żeby się zestresować pobytem w szpitalu bez tż, potem myślałam o porodzie i chyba mam jakiś mały atak paniki Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#3525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wracam Wyjatkowo tz byl dlugo w domu mimo ze nie mial urlopu i korzystalismy że wspolnego czasu. A teraz nie spie i tak sobie po trochu nadrabiam, choc prawie 2 tyg nie dam rady, ale w brzuchu mam takie party, ze spac nie idzie. Przez ten czas dorobilam się ledwo komody dla dziecia i jej zlozenia wiec nie ruszylam specjalnie do przodu z wyprawka, a tu o torbach do szpitala zaczynam czytac Z wazniejszych rzeczy nie mam materaca do lozeczka i spiworka do wozka/fotelika tez nadal nie mam bo jestem coraz bardziej niezdecydowana. Samopoczucie tez mam z du.py. Zaczęło sie puchniecie palcow u rak i stopy też wygladaja tragicznie ale czytam ze u Was podobnie. Pogoda masakra ale przez ten czas udalo mi sie jeszcze wyrwac kurtke w ktora sie zapinam i nie ta z mohito. W tesco fajne parki sa wlasnie. Dzisiaj tez mam gina,.ciekawe kiedy i na ile jeszcze przysne... ---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ---------- Cytat:
tz pojechal to wszystko na biednego psa spadnie Ale fakt ze człowiek chodzi już jak bomba atomowa ---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ---------- Cytat:
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Co za noc... Od 22 Budziłam się co 1.5 godziny... Najważniejsze że Tż mówi że czuję się lepiej
Wichura u nas taka straszna że nie wyszlabym z domu, ale praca wzywa. W nocy trochę biodra mnie bolało prawe, zobaczymy czy to jednorazowe czy coś się zaczyna dziać. My też jeszcze nie mamy spakowane torby i wczoraj się trochę przestraszyłam jak o tym pomyślałam. Muszę Tż poprosić żebyśmy chociaż w sobotę przygotowali wszystko w jednym miejscu. No i żeby zobaczył co jest co. |
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Panna izabela-ja juz dawno pisalam o tym pstrykaniu. Wyczytalam ze to pekajace pecherzyki powietrza
![]() Dzien dobry tak w ogole! ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3528 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry u nas kolejny bury dzień, nie chce się wychodzić z łóżka a trzeba😕 ja chcę już zmianę czasu bo te ciemności dobijają.
Ja śpię znośnie, Ale często się przewracam w nocy w łóżku i bardzo boli mnie kręgosłup i żebra , jakby mnie ktoś kijem okładał. Potem trochę przechodzi ale kark mam i tak obolały😕 nie mówiąc o mojej rwie ... Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Zielinko-witaj coro marnotrawna!
Kciuki za wizyte! Spalam dzis troche na tym lewym boku, na moje oko niecale 1,5 godz i powiem jedno: jak ta polozna/fizjo chce to nie se sama spi na tym lewym boku, madrala jedna! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- borze zielony - 4 stopnie na zewnatrz i mega wiatrzycho!!! dzis ide w jesienno-zimowej kurtce ciazowce, w duszy to mam co kto pomysli. jeszcze mi brakuje zebym sie przeziebila ![]() a wroce z przedszkola to ja sobie wypiore, tylko czy suszac ja na dworze wiatr nie rozerwie mi jej na strzepy? ![]() Cytat:
![]() mi, z moim bolem naddupcza nawet przez mysl nie przeszly zadne takie kudlaciochy ![]() on tez ze mna robil cuda, masowal mi pachwiny, kosc ogonowa, poldupek i to przy lekko sciagnietych leginsach i majtach. ale zawsze mowil co chcialby robic i czy moze. jak czlowieka konkretnie boli, tak ze kazdy, nawet najmniejszy ruch powoduje mega bol to naprawde ma wszystko w doopie, sorry w naddupczu i nie patrzy na to co i z kim sie wyrabia byle tylko usmierzyc ten potworny bol.ja mu pol wizyty przeplakalam przeciez ostatnio bo mnie tak zabolalo... a jakos placz z bolu i kudlaciochy nijak mi nie ida w parze |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry. Druga noc nie przespana
o jak mnie meczy. Czy w ciazy mozna uzywac jakiegos spray´u do nosa? No ledwo oddycham, nie wspominajac ze mnie polamalo doslownie.
|
#3531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a później sobie przypomniałam ze jestem w ciąży i panika ze zaszkodziłam Małemu. W ogóle jakieś pierdoły totalne mi się snily, dynastia przy tym wymięka Cytat:
Na wątku bodajże pazdziernikowek? Albo grudniowek? Wyczytałam ze dziec wali pp jelitach i te odgłosy to pękające pęcherzyki powietrza czy jakoś tak. Cytat:
Pomyślcie sobie, że u mnie jeszcze ciemnej póki co niż u Was słońce nawet nie wstało. Dopijam kawę i zbieramy się do przedszkola. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się już stresuje...Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3533 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej, witam się znad gorącej kawki. Gardło mnie delikatnie pobolewa
trzeba się dziś podogrzewać.Ja chyba potrenuję już pakowanie walizki, bo w weekend jedziemy odwiedzić rodziców, i tak sobie myślę, że te najpotrzebniejsze rzeczy spakuję sobie w osobną walizkę, tak na wszelki wypadek... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale co tam, jeszcze z rok i się napiję hehehe.
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Zauwazylam jak bylam w toalecie delikatnie zarozowiona wydzieline. Powinnam sie martwic? Polozna dopiero od 9:00.
|
#3535 |
|
Zadomowienie
|
Zielinka powodzenia na wizycie!
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba nie ma się czym martwić, ale lepiej pogadaj z położną jeszcze. Do nosa sól morska, przynosi ulgę ja mam jeszcze spray prenalen (bo też jest spray do kompletu do tabletek na gardło), no i też się ratuję. Sent from my iPhone |
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak się niepokoisz to zawsze lepiej zadzwonić do poloznej niż się martwić a do 9 juz niedaleko ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3538 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
(też mam microlife)Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Zadomowienie
|
przyszedł mi wczoraj MRB
![]() to taka zabawka termoforek http://lullalove.com/pl/produkty/superzabawka-mr-b/ jaram się sposobem wydzielania ciepła! Jakie to dziwne, że przygotowujesz sobie wkład np. 2 tyg. wcześniej (gotujesz i studzisz) a później aktywujesz go i nagle robi się gorący ![]() fizyka jest taka niesamowita |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

wygraliśmy z TŻ nakładkę higieniczną na materac 

oby młoda jak najmniej testowała Twoje nerwy, bo pewnie udziela jej się sytuacja
:
jeszcze jakaś półprzytomna mucha mnie tak wkurza

Wracam
z brechu nie moglismy z tego