![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Wy tak wiecznie o tej czekoladzie ...
![]() Ktoras z Was ( Malina? ![]() ![]() ![]() Papugo, cicho szaaaaaaaaa... marcepanowego Rittera widzialam u siebie w Zabce. Dobrze, ze juz po 23 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale On ma taaaakie urocze błękitne i nieco skośne oczęta... że nie mogłam się powstrzymać! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Prawda? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Dżizas, swoją drogą niezłe trzeba mieć "pióro" na odbiór z czekoladą. ![]() Ja dostałam moje najulubieńsze czekoladki (400g) od mojego najulubieńszego mężczyzny. Kicham na czekoladki w sumie. Ale facet nadal miodny. ![]() Chyba pójdę spać. Jestem mocno zanietrzeźwiona po imprezie. ![]()
![]() |
#214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jako postać bardziej lubię Lupina. Snape'a też ![]() ![]() Ale zasadniczo ostatnia część mnie rozczarowała ciut, i nie tylko z powodu ostatniego rozdziału. Ale mówię to z pozycji zwykłego czytacza fantastyki i obszarów pokrewnych, a nie fanki HP ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
niecnotliwa dziewica
|
Abstrahując od tematu HP (którego nie znam ani w wersji ksiazkowej ani filmowej, i jakoś nie kusi mnie, zeby poznać) natomiast pozostając w klimacie fantastyki, mam pytanko. Wiem, powinnam to napisac na Kulturze ale jakos wolę tutaj
![]() Czy zna któraś z Was twórczość Jacka Dukaja i czy warto ją poznać? Jeździ ze mną w pociągu takie małżeństwo i czytali ostatnio, najpierw ona potem on, jego powieść "Lód". Cegiełka taka, objętościowo niezwykle wręcz apetyczna - na oko ok. 700 stron ![]()
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://biblionetka.pl/ks.asp?id=88856 mam pytanko- nie chcialam zasmiecac watku"czym pachniesz?" a co wypozyczylas w bibliotece?
![]() |
#217 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() A co wypożyczyłam? Proszę bardzo, dzisiejsza porcja to: Marcin Wolski "Agent dołu - diabelska dogrywka" Robert Newcomb "Wrota switu" Juan Esclava Galan "W poszukwaniu jednorożca" Mariah Stewart "Pamiątki z przeszłości" Piotr Patykiewicz "Rajskie zorze" Adele Parks "Na jej miejscu" Marisa de los Santos "I weszła miłość"Marta Madera "Przyjaciele"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja zaopatrzylam sie wastepujace pozycje ksiazkowe: -jaclyn moriarty- mam lozko z racuchow -oksana zabużko- siostro, siostro -anna malyszewska- zatrute zycie. -truman capote-snadanie u tiffany'ego -leszek k. talko- dziecko dla odwaznych.
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyznaję, że nie czytałam żadnej z nich |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Ja pamiętam "Agenta dołu" - był ciekawy i momentami prześmieszny (ale podobno tylko ja tak go odbieram
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
niecnotliwa dziewica
|
No... jak dobrze pójdzie to na weekend.... jak coś zostanie to skończe w tygodniu w pociągu... ale przyznam, ze na ogół nie zostaje...
![]() Agaa, strony biblionetka.pl do tej pory nie znałam, z kolei miejska bibliotekę odwiedzam nałogowo w każdą sobotę (chyba, że coś (np. 38 stopni temperatury - mojej, nie na zewnatrz, mi wypadnie). To taki sam nałóg jak perfumy - i równie przyjemny ![]() panno Nikt, ja dlatego dziś wzięłam tę "Dogrywke..." bo pamiętam, że "Agenta dołu" uznałam kiedyś za zabawny.
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-02-16 o 10:41 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#223 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Miłej soboty!
![]() |
#224 | ||
Zakorzenienie
|
O tym samym pomyślałam...
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
BAN stały
|
Porządki zrobione i już mam na dzisiaj wolne, trzeba by tylko sie zmobilizować i kontynuować pisanie pracy.
![]() Za oknem zima...wreszcie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Taaa, zima. Mój tż obudził się, wyjrzał za okno i zawył. Nienawidzimy zimy, ja pałam absolutnym wstrętem do śniegu... Kiedy będzie jesień?
![]()
#227 |
Wtajemniczenie
|
Ja sobie osłodziłam Walętynki biletem na Lord od the Dance
![]() A co do Dukaja, to słyszałam o nim dobre rzeczy, ale chwilowo obawiam się, że nie sprostam mu intelektualnie ![]() ![]() I chyba chora się robię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś czytałam znacznie więcej, może nie siedem książek w weekend, ale na pewno więcej niż teraz chyba najwięcej pod koniec szkoły średniej i na studiach były też chyba takie czasy, kiedy nie czytałam prawie wcale, pamiętam moment, kiedy wyszłam z obrony pracy, na korytarzu czekał na mnie mąż z córką i poszliśmy do księgarni ogbok naszego wydziału, weszłam, zaczęłam buszować wśród półek i dotarło do mnie, że nie byłam chyba z rok w księgarni kupiłam sobie wtedy Maga Fowlesa i to był świetny wybór ![]() ostatnio czytam prawie same kryminały, lubię Krajewskiego (właśnie kupiłam sobie wczoraj jego nową książkę), Mankela, Donnę Leon, Akunina, Marininę czytam głównie w środkach komunikacji i w siłowni na stepperze, kiedyś najbarziej lubiłam czytać wieczorem w łóżku i w wannie, ale teraz nie daję rady, tak bardzo bolą mnie oczy po całym dniu pracy przed komputerem a jeszcze Wizaż pożera czas, zaglądam tu zamiast pracować i szybciej wrócić do domu i poczytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |||
czyli Endżi
|
Mama sie nią zaopiekowała
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie rozumiem. Cytat:
![]() Ja sobie też fajnych skarbów na ferie nazwowziłam ![]() Cytat:
![]() Daj znać czy polowanie się powiodło ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
Też kocham czytać
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio przeczytałam "Nie mów nikomu", na film nie poszłam, ale opis mnie zainteresował, więc sięgnęłam po książkę. A kupowanie dżinsów takoż mnie dołuje - z tego powodu od miesiąca już przygotowuję się do tego psychicznie, ale jakoś mało skutecznie, bo wciąż się nie wybrałam...
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze strony http://www.dukaj.pl/ można ściągnąć 245 stron "Lodu".
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
O tak
![]() ![]() No proszę ile tu pokrewnych dusz ![]() Też uwielbiam czytać ![]() Obecnie na tapecie Pullman i jego trylogia ![]()
#233 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak Ci się podobał Pullman? Ja dopiero 2 tom będę czytać ![]() ![]()
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
zglasza sie kolejna milosniczka czytania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na Maga się zaczajałam jakiś czas temu, ale na razie dałam spokój z tym czajeniem... Mam całą stertę książek do przeczytania, m.in. pana Kaya ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Kocham ksiażki odkad pamiętam. Czytam bardzo dużo, kupuje tez duzo, bo lubie miec własne. No i biblioteka u mnie nie jest dobrze zaopatrzona. Tym, którzy moga sobie takie fajne ksiazki wypożyczac - zazdroszczę.
Właśnie sobie pójdę poczytac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.