|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mój Decoupage :-)
Witajcie.
Chciałabym przedstawić Wam moje dwie dotychczasowe prace. Serwetkować zaczęłam jakieś dwa tygodnie temu i póki co wykonałam dwie prace. Pierwsza to pudełko /szafeczka ze sklejki kupiona w Ikei. Robiłam ja z myślą o przechowywaniu kosmetyków do makijażu w łazience. Tam też skończyła. Dzisiaj kilka rzeczy zrobiłabym inaczej ![]() ![]() Druga to chustecznik. Również ze sklejki. Zainspirowany albo wręcz skopiowany ![]() Ja jestem zadowolona jak na pierwsze kroki z decoupagem. Ciekawa jestem jakie uwagi, rady mogą mieć osoby doświadczone w temacie. Przyjmę każda krytykę ![]() Chciałbym systematycznie zapełniać mój wątek nowymi pracami. Szykuje się na zamówiona przez moją mamę doniczke z różami ![]() Pozdrawiam Was :thumbup: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mój Decoupage :-)
Bardzo fajnie zrobione postarzanie przedmiotu, wygląda naturalnie, gj!
ps. mógłbym zostawić tutaj namiary na swoją stronkę? o decoupage? jak nie można usunąć ;p Edytowane przez qba82222 Czas edycji: 2015-04-15 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Osiołek z zakątka :)
|
Obie prace bardzo staranne i bardzo ładne
![]() Ale zdecydowanie porwałabym szafkę na osmetyki, jest perfekcyjnie wykonana...i to nie tylko jeśli chodzi o świeżynkę w decu ![]() Świetne początki, aż trudno uwierzyć że to Twoje pierwsze prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładny chustecznik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. To na prawdę moje pierwsze prace.
![]() Wklejam zdjęcia dwóch jednakowych, wyjsciowo tac ze sklejki. W dwóch wersjach ![]() Być może też się spodobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj , zapowiada się bardzo dobrze, pierwsze prace dokładne, postarzone tło serwetki się nie odznacza. Tace następne pomysłowe i ładne. Brawo!!!!
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za miłe słowa
![]() Staram się aby moje prace były estetycznie wykonane. Jako, że czasu brak na produkcję nowych przedmiotów, nie wrzucam ich zbyt często. Za jakiś czas wprowadzamy się z Mężem do naszego nowego, ukochanego gniazdka. Kilka rzeczy robię - ozdabiam własnoręcznie. Tu prezentuję chlebak z transferem, postarzaniem i serwetkami. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Fajnie wygląda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Naprawdę piękne pracę
![]() ![]() Jakoś papier ścierny mi nie wystarcza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Raz jedyny miałam okazję poeksperymentować z ta techniką. Ale niestety wyszło tak sobie. Twoje prace śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Masz wyczucie stylu i estetyki. Bardzo ładna jest ta szafka na kosmetyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.