|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt?
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zarejestrowałem się tu specjalnie, by poznać kreweta. Ma ktoś z nim kontakt?
Znowu jasnowidzenie, ani chybi wszystkie macie zdolności paranormalne. Zastanawiam się kiedy w końcu spokorniejecie i przestaniecie wiedzieć wszystko o osobach po drugiej stronie, nieomylnie i bez zmrużenia oka. Kobiety, kobiety...Życie was rozpuściło. Macie za dobrze i woda sodowa uderzyła wam do głowy. Wiecie wszystko, wszystko wam się należy, a wasze zdanie jest święte i absolutną, jedyną prawdą. Za to do biednego kreweta macie pretensje.
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A w ogóle to nie wiem czy macie tak wiele wspólnego jak myślisz. Homar nie jest aż takim zgorzkniałym mizoginem, a przede wszystkim jest bardzo atrakcyjny. No i najważniejsze - WYSOKI. A! No i ma jakiekolwiek kontakty z kobietami. To nie krewet. Naprawdę. Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-10-05 o 15:18 |
||
|
|
|
|
#34 |
|
O RLY?
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
mistrz
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- [1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;66050046] Chce Wam się kopać z koniem, skoro wchodzicie z nim w dyskusję?[/QUOTE] Niet, to jest czysta beka. ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- I panie jeśli z Ciebie mizogin i "ooo rozpuszczone baby bo feministki", to marne z Ciebie alterego |
|
|
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
zapomniałam dodać, że krewet to akurat ma klasę i jest gentlemanem w swoim mniemaniu
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Ta, ale nie w wyniku frustracji seksualnej. Mam inny powód do tej mizogini. |
||
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
Intelekt faceta jest dla kobiet, że tak to naukowo ujmę, tak dalece pozbawiony znaczenia, iż wzdragam się o przyszłość i los naszego gatunku.
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Jak to nie? Na jakimkolwiek forum wystarczy choć słowo napisać nie tak na temat kobiet i ban jest z automatu. Przecież one są idealne i nie może jakiś sfrustrowany mizoginista zakłócać im wygodnego, komfortowego życia. Trzeba utrzymać innych w stanie niewiedzy, by kobiety miały dobrze i zawsze wychodziły dodatnio na relacjach z facetem, czy friendzonie, czy związku, to facet musi być wydojony i być na minusie, a kobieta na plusie. Ja was nie rozumiem. Co jest takiego złego i nietaktownego w nienawidzeniu kobiet? Przecież to normalny odruch, który się nasila tym bardziej im więcej się o nich wie. Musiałbym nie odczuwać żadnych emocji, żeby tak nie zareagować. Nie możecie mi żałować tego słodkiego narkotyku, jakim jest mizoginizm. |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prędzej kobieta zainteresuje sie przecietnym facetem niż facet taką dziewczyną. On na przecietną w ogole uwagi nie zwróci, ale czy ja produkuje sie na ten temat w internetach? Nie, bo wiem że w końcu każdy trafi na swego. Owszem przecietny facet nie ma co liczyć na jednorazowe seksy. Takie życie. Na związek szanse ma każdy. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisałabym cos ale "ostrzeżenie" okropnie szpeciłoby profil. ![]() Wszystko jasne jestes zwykłym trollem bo to nie możliwe by być tak ................ niemądrym. |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
Nie jestem trollem, od 2012 leczę się psychiatrycznie z powodu stanów lękowych, wywołanych wiązaniem się kobiet z tępymi, luźnymi ekstrawertykami, o nieskalanych myślą i zaburzeniami, w wyniku wysokiego progu pobudzenia, mózgach. Było to poprzedzone, trwającym przez rok koszmarem, miałem sny o tym, jak świat został całkowicie zdominowany przez niezłożonych, tępych ekstrawertyków i zostałem ostatnim introwertykiem. Słyszałem te głośne, wyluzowane, bezrefleksyjne wybuchy śmiechu za zakrętami, towarzyskie gadki o niczym, pewność siebie wynikającą ze słabego unerwienia mózgu i progu wrażliwości. Przeżyłem najgorsze chwile swojego życia, byłem przypinany pasami do łóżka w izolatce, ponieważ miałem lęki napadowe i przyjmowałem środki farmakologiczne dożylnie, z najwyższą brutalnością wstrzykiwane w kabel. I ty mi teraz mówisz po czymś takim, że ja sobie jaja robię? To jest zupełne nieuszanowanie tego co musiałem przejść, żeby móc tu wrócić i ratować ten świat przed zagładą, do którego prowadzicie go swoim egoizmem i patrzeniem jedynie na to, by WAM było przyjemnie w życiu, a układ limbiczny wciąż pobudzany horrendalnymi dawkami dopaminy przez wysokie, wyluzowane, nieskalane zaburzeniami psychicznymi (przez brak wrażliwości i złożonego myślenia) ciacho. To mnie obraża i apeluję o bana dla ciebie w tej chwili.
Edytowane przez NoReasonToPray Czas edycji: 2016-10-05 o 16:15 |
|
|
|
|
#45 |
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Ehh, ciągnie nas do tego wątku jak ćmy do ognia, co?
Tyle bredni w każdym poście, argumenty przeciwko aż same cisną się na usta, bo przecież oczywistym jest, że... No właśnie. Skoro jest to wszystko takie oczywiste, a szanowny autor tego nie widzi, to poinformowanie go o tym nic nie da. On wchodzi w dyskusję ze 100% przekonaniem, że ma rację i nie ma zamiaru zmieniać zdania. Cokolwiek byśmy nie powiedziały, jakkolwiek mądrze by to nie zabrzmiało, on wie lepiej. Nie uda wam się go doedukować, bo to on przyszedł tutaj edukować WAS, a nie słuchać waszych pożal się Boże "argumentów". Ten typ tak ma.Ale takie wątki czyta się najprzyjemniej
|
|
|
|
|
#46 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Tia, argumenty zawsze same cisną się na usta i nigdy ich ani widu, ani słychu. Jedynie to co zwykle. Pisanie, że brednie, pozamerytoryczne wtręty, ad personam, psychoanaliza autora. HiehiehiehiehiehieHAHAHAH AHRAHRA |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Mizoginista
Mizoginizm. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Luźni durnie zdominują wkrótce ten świat.
|
|
|
|
|
#49 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zielona Driada
|
|
|
#52 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klasyka trollizmu to jest whodzic na damskie forum i mowisz ze wszystkie kobiety sa takie same i zle. LOL Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
Z tego co pamiętam to on twierdził, że te rzeczy mają marginalne znaczenie, bo większość i tak zależy od atrakcyjności fizycznej i ja się z tym zgadzam, bo faktycznie przy oszałamiającym wyglądzie to i introwertyk, intelektualista znajdzie sobie kogoś i będzie miał fanki, nie tyle co tępy ekstrawertyk, ciacho, ale zawsze więcej niż przeciętny z wyglądu, bo to jest podstawa. Dobre cechy i tak zostaną przypisane, jeśli jest wygląd, chyba, że introwersja jest skrajnie nasilona. Na pewno nie działa na plus, brak agresji, umiejętności pieprzenia o niczym też nie działa na plus. Generalnie 80% atrakcyjnych atrybutów jest podporządkowanych temu, jak społeczeństwo, znajomi, czy obcy ludzie postrzegają takiego faceta. I to do was pisał, że tłumaczycie brak powodzenia brakiem jakichś cech charakteru, gdy chodzi w rzeczywistości o wygląd, bo faktycznie te cechy charakteru, jeśli nie są skrajnościami w tym nieatrakcyjnym kierunku to mają znaczenie marginalne.
|
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Nadrabiam |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Kobiety NIE LECĄ na inteligencję! |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Śmiał się też z takiego bólu dupy, który objawia się przypisywaniem negatywnych cech ładnym ludziom. |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Aha, czyli krótko mówiąc - wykorzystała cię i rzuciła dla bezmózgiego Enriqe. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

Napisałabym cos ale "ostrzeżenie" okropnie szpeciłoby profil. 
Tyle bredni w każdym poście, argumenty przeciwko aż same cisną się na usta, bo przecież oczywistym jest, że... No właśnie. Skoro jest to wszystko takie oczywiste, a szanowny autor tego nie widzi, to poinformowanie go o tym nic nie da. On wchodzi w dyskusję ze 100% przekonaniem, że ma rację i nie ma zamiaru zmieniać zdania. Cokolwiek byśmy nie powiedziały, jakkolwiek mądrze by to nie zabrzmiało, on wie lepiej. Nie uda wam się go doedukować, bo to on przyszedł tutaj edukować WAS, a nie słuchać waszych pożal się Boże "argumentów". Ten typ tak ma.