![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
u mnie chyba bledny alarm bo minelo wszystko poza bolem tej kosci.... jak do wieczora dalej bedzie ta kosc bolec pojade to sprawdzic bo sie wykoncze... nie wiem czy to tak ma byc czy to da sie jakos zaradzic.... boshe tez mi sie tafilo z ta ciaza same dolegliwosci... heh
#4352 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Agatko hmm skoro gin. powiedzial, ze mozna to ok, ale pisze, ze to przeciskazanie... ja pisalam o dopochwowej luteinie, a ta pod jezyczek to nie wiem... Swoja droga dziwne, ze tu Ci przepisuje tak, a ulotce pisze zupelnie cos innego... Jak masz mozliwosc i blisko apteke to sie ndo niej wybierz...
Ray ![]() ![]() Monia dla mnie moglby byc mala uroczystosc, kamerana w restauracji, malo ludzi, kazdy by byl zagadany, potanczyli by, a my jako mlodzi polecielibysmy na miesiac miodowy hehe marzenia ![]()
![]() |
#4353 |
Wtajemniczenie
|
Agatko a co zrobilas z tym prezentem dla T?
Marcelinko jak tam sprzontanko? Moniko a nie mozesz wziasc wolnego na zádanie? a ja gore juz wysprzatalam teraz siedze z maseczka na twarzy ![]() Apropo slubow to mi sie rowiez marzy nieduze przyjecie i slub tylko cywilny,no ale sie okaze jak wszystko wyjdzie ,bo dluga droga do tego jeszcze,z wiadomych wzgledow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ci nr 1 jada do kosciola, pozniej daja kwiaty, prezenty itd, maja oplacone miejsce na weselu i sa ci nr 2, gdzie zostaja zaproszeni na slub i tez maja wreczyc kwiatki chociaz nawet sie nie pobawia z Mlodymi... no ale ja mam czesto inne zdanie niz wszyscy takze sie mna nie przejmujcie ![]() u nas maz myslal tak samo jak ja i mysle, ze bylo to najlepsze rozwiazanie, byli z nami najblizsi a jak kogos nie chialam na slubie, badz tez nie mialam funduszy (bo wiadomo- chcesz zaprosiac ciocie to ciocia ma meza, maja jeszcze 3 dzieci i kazde z dzieci ma zone czy meza i wlasne dzieci..........takze z jednej cioci robi sie cala gromadka ludzi..... dlatego czesc osob nie zostala zaproszona) to nie zaprosilam i tyle wczesniej jak bylam na weselu mojej cioci corki to tez nie bylo czegos takiego, ze sie zaprasza tylko do kosciola, jak ktos dostal zaproszenie to rowniez na wesele moze tak poprostu jest w naszej rodzinie ![]() ale mna sie nie przejmujcie ![]()
![]() |
#4355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Ray, ne wiem co ci poradzic, ale pewnie to jakies bole przepowiadajace ![]() A ja wczoraj zajrzalam jeszcze raz do mojej ksiazeczki przyszlej mamy, gdzie lekarz powpisywal wszystkie dane z badania itp. I wiecie co? W rubryce pt "inne uwagi" zauwazylam jakas dziwna nazwe, Zaczelam szkac po slownikach, w koncu w internecie znalazlam, ze oznacza to lozysko przodujace, co dobra wiadomoscia nie jest. Ma to miejsce kiedy lozysko zle sie ulozy, i zakrywa jakby ujscie macicy i dzidzia nie moze sie naturalnie urodzic. Lekarz tlumaczyl mi cos, ze narazie wszytsko jest male i usytuowane pod pepkiem, ale wraz ze wzrostem przesunie sie do gory. Wyczytalam, ze czesto lozysko sie jeszcze przesuwa wraz z rosnaca macica i wszystko moze byc w porzadku. Ale troche sie zmartwilam ![]() Z drugiej strony, wiem, ze lekarz powiedzialby cos na ten temat, zebym sie oszczedzala czy cos, bo jesli nastapi krwotok to juz lezenie plackiem murowane. Nastepna wizyta za 2 tyg, wypytam go co i jak,moze sie sytuacja wyklaruje. Mam nadzieje, ze nie jest to niczym groznym w tym wieku ciazowym i dlatego nic nie powiedzial ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Monia to nie za wesolo... Pociesze Cie, ja co drugi weekend zaczynajac od 23.02 mam zajecia w sob godz 8-21*43 a niedziele 8+20*45
![]() Misia jeszcze tylko kurze i lustra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj to niezaciekawie,oby szybko ci ten dzien minal i jutro sie wygrzejesz pod kolderka-no chyba ze pracujesz to juz gorzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Madziu nic sie nie martw i oszczedzaj sie... Za 2 tyg pojdziesz do lekarza i o wszystko wypytasz
![]() ![]() Asiu tu sie z Toba zgadzam, po co zapraszam mam swoja 40letnia kuzynke z mezem i 3/4 doroslych dzieci, jak tylko raz je na oczy widzialam?? Bez sensu... Jak sobie pomysle o rodzince ze swoiny taty to az mnie ciary przechodza i odechciewa mi sie wszystkiego, procz slubu cywilnego, mimo, ze fajnie jest miec suknie slubna, wesele... Mi sie tylko marzylo taka uroczystosc, gdzie kazdy zachowuje sie z kulturka, jest tak slicznie i gustownie i malutko os tak do 100 gora, ale coz, jak to mowia, to sie lubi co sie ma czy jakos tak... Juz nawet byl woala, zeby od J. bylo te 100os, ktorych nie znam, ale nie z mojej rodzinki ![]()
![]() |
#4361 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a przede mna jeszcze ogolnie całe 2 i pół dnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko no to faktycznie juz koncowka sprzatania,moze goraca kapiel sobie zrob i herbatke z miodem i cytrynka wypij
![]() Mijalea napewno wszystko jest ok nie martw sie kochana za dwa tyg sie wypytasz o wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grozne jest krwawienie, ktore moze wystapic w durgiej polowie ciazy...no coz zobaczymy. Mysle, ze lekarz wpisal dla wlasniej wiedzy, zeby na nastepnej wizycie zwrocic na to uwage ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale Ty jak wnioskuję w zaawansowanej ciąży nie jesteś więc pewnie wszystko będzie w porządku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mały spi ja gotuje obiad i ide troche do niego bo sie stesknłam tylko jak tu sie przytulac jak tesciowa nie odstepuje nas na krok.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Emi, ale moze Pio mialby wiecej checi zeby wreczyc prezent niz T. bo on to juz ogole sam nie wiem co chce... Smacznego obiadziku zycze
![]() ![]() ![]() Monia z semestru na semestr jest coraz ciezej, niestety... Wysiedziec to ja w zyciu nie wysiedze, bo po prostu nie daje sie i podziwiam te os co siedza bite wyklad w wyklad, ale w tym sem bede musiala wiecej sie uczyc, bo sa nie zaciekawe przedmioty... Nawet bede sie uczyc na finansach i rachunkowosci o podstawach religioznastwa ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, ze chodziaz jakis tydzien masz wolny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny czy wasi TŻowie tez każa wam sobie samym radzic z problemami? Mój był tak wielkoduszny, że pięknie mi napisał na gg... "Jeśli masz w życiu problemy, to wypier... raz na zawsze..." ![]() ![]() ![]() Póki co jestem w szoku, ale przykro mi jak cholera ![]() I to ma być Ktoś kto powinien mnie wspierac... Po takim czasie... Porażka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To na prawde przykre i dolujace, a poszlo wam o cos konkretnego?? ![]() Ojj tym waszym tztom to sie porzadne lanie nalezy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Monia, ze jak????????????????? Wypier.........
![]() Moj ma tak, ze jak ja mam problem, to mowi, bedzie dobrze, na pewno sie uda itd... jeszcze mi nigdy tak moj nie powiedzial, na szczescie... Jak sie poklocimy to ja sie nie odzywam i pozniej samo przechodzi... Twoj pojechal po calosci ![]()
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sobie nie wyobrazam, zeby moj maz tak do mnie sie odezwal
![]() Jak ja bym cos takiego powiedziala, to bylby koniec naszego malzenstwa-szacunek jest dla mojego M na pierwszym miejscu!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Chlopaczek nie pomyslal hmm moze to przez goraczke
![]()
![]() |
#4372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z nim już się chyba nigdy nie dogadam... ;/ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Wtajemniczenie
|
monia jak moj tz by mi tak napisal to zastanowilabym sie porzadnie do czego jeszcze moze byc zdolny taki typek,jak dla mnie to brak szacunku dla odoby ktora kocha
![]() ![]() a ja nareszcie posprzatalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem twarda... ![]() Jakos to chyba przetrzymam.
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Moniu Kochana trzymaj sie, jestesmy z Toba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On nie potrafi juz ze mna normalnie gadac... To już troche trwa, ale cały czas wierzyłam ze sie ułozy...
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4379 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4380 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już nic chce tak dłuzej ![]() Ja naprawde to mam życiowego pecha ![]() Ogólnie powracają do mnie słowa mojej mamy, że nad wszystkimi kobietami z naszej rodziny to jakieś fatum ciązy... Każda ma jakieś cięzkie przejscia z facetami, większość sie musi męczyć do teraz... Ogólnie to chyba żadna szcześliwa teraz nie jest... ;/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.