|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
|
|
|
|
#4322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|
|
|
|
#4323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hmm a moze powiedz, że to lozeczko niech zostanie u nich jak przyjedziecie... |
|||
|
|
|
#4324 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś po kurtkę tak, żeby pasowała na zimę....jeszcze nie kupiłam zastanawiam się, czy brać, czy nie brać. Chcę taką, która bedzie też przydatna jak brzuszka nie będę miała
Cytat:
tylko mnie one strasznie drażnią. Ostatnio ma mały foch, że jak zwykle jestem anty na wszystko co powieCytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie i jeszcze mam udawać ze się cieszę... |
|
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa nie w serduszka
Edytowane przez Fantazja_ Czas edycji: 2016-10-07 o 20:06 |
|
|
|
|
#4329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mariea dzięki za info co do soku z pokrzywy. Polecę do apteki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- A i przypomniałyscie mi o komentarzach co do mnie i dziecka po urodzeniu synka. Pierwszy który usłyszałam to to że kilka dni po porodzie sąsiadka widziała mnie na spacerze i bardzo była zmartwiona faktem że mam ubrany krótki rękawek. po porodzie przecież jestem osłabiona i mogę się przeziębic dodam że był to lipiec i ponad 25 stopni.Drugi przypadek - inna sąsiadka zaczepila mnie na mieście, zajrzala do wózka i zaczęła komentować brak czapki u małego..również lipiec i upał. . strasznie irytują mnie takie komentarze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do łóżeczka nie miej wyrzutów jak będzie w kiepskim stanie powiedz po prostu że go nie chcesz, bądź asertywna ![]() Co do ciuszków, ja na początek mam bodziaki i pajace, ale tez kilka par dresików, więcej na 62. U mnie się to sprawdzało świetnie Trzymajcie kciuki, jutro mam połówkowe
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pamiętam o Tobie,że jutro masz
o której?Trzymam Kciuki ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Właśnie czuję jak mi Hania naciska czymś na pęcherz. Tak jakby skakała momentalnie chce mi się strasznie siku
|
|
#4332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo mnie to cieszy Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak często mam jak akurat jestem poza domem :/ wtedy aż nie umiem ustać
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za połówkowe laurka.
Gapulinka ja tez syna bez czapki na dwor od zawsze i sasiadki czy kolezanki patrzyły na mnie jak na wyrodna matkę, bo uszy go będą bolały przecież. 😵 teraz tez spotykam sie z krytyką, dlaczego syn czapki nie ma pozwalam mu wchodzić do kałuży albo grzebać w blocie a po domu na boso biega. 🤔😆 17/40 it's a girl. |
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mnie zastanawia, dlaczego ludzie wtrącaja się w nie swoje sprawy, kiedy się dziecku krzywda nie dzieje. A jak za ścianą jest bite dziecko czy wyzywane to nagle nikt nic nie słyszał... Nie śpię od 5:00 i zasnąć nie mogę... jak żyć? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4337 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio mi non stop naciska na pęcherz. Czasami jak sie położę to co chwilę wstaje i lece do łazienki.
|
#4338 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Moja też skacze po pęcherzu ![]() Jak dobrze, że przestało padać bo kolejny dzień w deszczu byłby straszny. Zbieram się do pracy, a potem do mamy na obiadek. Milego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4339 | ||||
|
Zadomowienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
Ja to planuje bodziaki kopertowe z krótkim lub długim rękawem i na to pajac. Może dokupię jeszcze ze dwie pary półśpiochów. Zacznę chyba od rozmiaru 56, ale kupię na pewno mniej 'kompletów' niż na 62. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
Tez tego nie lubię i bardzo współczuję. :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Ja sie budzę zazwyczaj w nocy ze dwa razy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
Jak ja lubię takie dobre rady. Koleżanka mi opowiadała ze wielokrotnie ni z gruszki ni z pietruszki podchodziła do niej jakaś starsza kobieta i pyta np . Czy karmi piersią ? Albo że za cienki ubrane i na pewno bedzie chore. :/ i oczywiście żuraw w wózek. Na początku coś odpowiadała kulturalnie potem albo odchodziła bez słowa albo nie była już taka miła Pisałyście jeszcze o jedzeniu na czas bycia z dzieckiem. Ja niestety mam małą zamrażarkę ale myślałam o wekowaniu pewnych rzeczy np. Leczo albo bigos . Myślicie ze można i ze sie nie zepsuje ? W sklepach niby można kupić takie rzeczy i są 'bez konserwantów' ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
♥ Kacperek ♥ Edytowane przez sonia_n Czas edycji: 2016-10-08 o 08:56 |
||||
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Ja będę normalnie gotować na bieżąco. Nie lubię mrozic czy robić wekow. Niemowlak sporo śpi, więc znajdę czas. A jak będę się źle czuć to mąż ugotuje i już ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Laurka, kciuki! 😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia nawet mieso pieczone robila w sloiki - nikt w rodzinie pomimo przepisu babci nie potrafi tego zrobic i nie takie pyszne ![]() Dzien dobry, znowu pada ![]() W nocy maly tak mi gdzies uciskal na nerw kulszowy, że wstać nie moglam tak mnie w posladkach bolalo... A teraz od rana ciagnie w pachwinach, uhhh ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu wstaliśmy o 10
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
ja po zakupach, pojechałam na bazar pierwszy raz od kilku miesięcy i nawet mogłam patrzec na te wiszące mięcha
co do łóżeczka, to Tż się pośmiechował, a potem zadzwonił do matki, podziękował i powiedział, że przyjedziemy w weekend przed 1 listopada, bo i tak byśmy na pobliski cmentarz zajrzeli i obejrzymy to łóżeczko w jakim jest stanie. Stary materac ma być wyrzucony, więc tyle dobrego. Łóżeczko jest drewniane więc też plus. Także jestem uspokojona, że sprawa jakoś załatwiona została ![]() Co do toalety, to już norma przykra, budzę się kilka razy w nocy i po omacku idę do wc do tego mi się mega koszmar śnił, że poszłam do wróżki w ogóle kosmos i się jej spytałam czy będę mieć jeszcze dziecko, a ona wyciągnęła kartę kobieta w jeziorze z łonem przebitym strzałą i się dowiedziałam, że nie także strach już zasnąć
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-10-08 o 10:19 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, obudziłam się dziś po 1, i zasnąć nie mogłam, zmogło mnie dopiero przed 4...jak żyć?
![]() Dziś walczę z krzesełkiem do karmienia po córce, stoi w koncie i tylko przeszkadza, i tak już w nim nie siedzi, pokrowiec i kosz wrzuciłam do pralki, teraz muszę umyć całe krzesło, zapakować i niech czeka na kolejnego użytkownika, później jeszcze jedno kupie.
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do toalety, to ja w nocy chodze zawsze (między 1 a 3 w nocy) raz, maksymalnie 2 razy. Ide na autopilocie, więc od razu zasypiam ![]() Dziś jestem już po śniadaniu i herbacie i mam poranną rozkmine ![]() Zastanawiam sie czy warto kupować gruby kombinezon; coś w tym stylu http://pl.nextdirect.com/pl/go31046s9#994020 czy może lepiej kupić coś takiego http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0396267003.html (do fotelika i dodatkowo na to kocyk) + coś w tym stylu do wózka http://www.lamillou.com/shop/spiwork...-s-mosaic-grey ![]() A może jeszcze jakoś inaczej to rozwiązać?? ![]() Co myślicie? Jak to rozwiążecie u siebie? |
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Morning.. Wstałam o 7, nacieszylam się z polgodzinnymi figlami Maciupka i poszłam dalej spać ) jeszcze jestem w łóżku dobrze ze pranie na 11 nastawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4348 |
|
Raczkowanie
|
Hej
ja dzisiaj pobudka o 6.30 bo psinka głodna i na dworek mąż o 5 juz pojechał do pracy. Niedawno wrócił i jedziemy obejrzeć samochód do kupienia trochę km nas czeka,mam nadzieje że dam radę trzymajcie kciuki żeby okazał się jakiś sensowny i warty tylu km. Miłej soboty, moja księżniczka od rana szaleje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
ydzia kciuki za samochod
![]() a my jednak nie zmieniamy na razie autka. Pasztecik zostaje okazało sie, że emmaljundzie na jedno klikniecie wychodzą kolka, ladnie sie sklada i z jednym bobasem się zmieścimy. jak by był kiedyś drugi to już nie ma mowy, ale póki co styknie
|
#4350 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś pobudka o 9, ale ja z tych co siedzą do 1 w nocy. Teraz czekam na siostrę i jedziemy do hurtowni dzieciecej bo mają w weekend ten wszystko w hurtowych cenach wiec mam zamiar się troszkę obkupić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

To jest człowiek-lekarz-ksiadz-filozof-psychiatra w jednym (czegoś na pewno nie dopisałam, bo ma profesure z różnych niestworzonych dziedzin życia
to pewnie za jakiś czas się nie powstrzymam i kupię te największe żeby miał w gości jak zacznie chodzić

dodam że był to lipiec i ponad 25 stopni.
momentalnie chce mi się strasznie siku
teraz tez spotykam sie z krytyką, dlaczego syn czapki nie ma pozwalam mu wchodzić do kałuży albo grzebać w blocie a po domu na boso biega.