|
|
#1021 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
2.no fłaśnie 3. które marzy , żeby było tak paskudnie, żeby absolutnie nie można było wychodzić w domu i siedziałoby się wyłącznie w ciepełku z pysznym jedzonkiem 4.obyś miał rację, ale raczej czarno to fidzeu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1022 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1023 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1024 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) działa jeszcze gorzej chybaCo do Lubina - warto przetestować, naprawdę [QUOTE=aileenn;66126011]Bałtów jest super! Dla dzieci to w ogóle raj Jak Gustaw? Pokrzywka poszła sobie? Znad drugiej kawy i ogólnego zniechęcenia, zmęczenia i przytłoczenia.} Gustaw ozdrowiał - pokrzywka znikła Jest na wycieczce } Cytat:
Cytat:
|
|
#1025 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.dokładnie - sam syf . 3.pokuszę się jeszcze o może zbyt mocno naciągniętą hipotezę - molestowania seksualnego w dzieciństwie, co sugerowałaby seria jego rysunków z gołą babą i chłopcem , ale może to już moje zboczenie zawodowe niemniej takie rzeczy z reguły się jakoś ujawniają, artysta ma te powiedzmy dogodną sytuację że może takie przeżycia skanalizować czy ujawnić we własnej twórczości , w jakiśtam sposób wywalając uraz na zewnątrz. Ale powtarzam - to moje prywatne niczym nie poparte poglądy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1026 |
|
To ja :)
|
Juhuu!! Łąki Łan w Warszawie, w grudniu
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
No i stało się nieuniknione - jesień zastała mnie bez średnio-płaskich botków.
Obcasiki i takie tam mam. Ale do wielogodzinnego popylania, w (pseudo)skórze lub płaszczu nie mam nic. Na razie robię onlajnowy risercz, i proszę Matkę Red, oraz każdego, kto ma ochotę, o poradę. Czy do sukienek luźnych, dzianinowych, tunikowych pasuje mniej więcej taki model,jak w załączniku, czy mam szukać wyższe w kostce, żeby nie wyglądać komicznie? Spodni nie noszę Nie chcę też stylu zdecydowanie rockowego po całości, ale w jakimś stopniu rockujący być musi. Ani cioci kloci prącie borze. Do robienia kilometrów na mieście, u mnie zazwyczaj na 3 sezony taki but starcza. Poprzednie, ze skaju, z Deicha, kupiłam 4 lata temu, bo akurat przemokły mi jakieś cichobiegi. To, że się zniszczyły, było wybawieniem, albowiem ostatnio widziałam w bardzo podobnych 6letnią córkę przyjaciółki. Tak więc, I consider them gone. Te są za drogie, ale kurcze piękne są. Jednak chyba znajdę coś podobnego taniej, to mój pierwszy strzał, żeby oddać poglądowo, o co mi chodzi. https://www.eobuwie.com.pl/botki-wra...-black-62.html Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-07 o 23:49 |
|
|
|
#1028 |
|
Piers do przodu
|
O Rachel śliczne botki
fajne takie motocyklowe ![]() Ja ostatnio donaszam Ecco sztyblety ale głównie do legginsów i takie tam - fajne i mega wygodne ale drobniejsze w wykonaniu
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym skórzane tym razem, to prawda, ale sądzę ( a może się mylę?) że do 300 znajdę? Poka sztyblety, Tak w sumie do pozachwycania się tylko, bo mimo, że bardzo mi się podobają, to do sukienek rzadko kiedy który fason pasuje. Aczkolwiek na lekkim obcasie, a'la ten w linku i mniejszym, mam wrażenie, że nie gryzie się z sukienkami. Ecco ma piękne buty. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-08 o 00:19 |
|
|
|
|
#1030 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
No ale jeśli "nadzieja matką głupich", to ja jestem skończonym i niereformowalnym debilem ![]() Cytat:
![]() Ja czekam na Żyta Ar Nie śmiejecie się? Cytat:
No widzisz, jednak de gustibus... Za każdym razem, widząc reklamę Ecco w tv, myślę sobie "no fajne, fajne... w sam raz dla starej baby" ![]()
|
|||
|
|
|
#1031 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzystość mi pasi, jeśli zapach dobry. Cytat:
Cytat:
Byś się zdziwił jaki przekrój wiekowy w ich sklepie. I Ecco dorobiło się, przez takie właśnie farmazony i stereotypy, etykietki "nudnych butów". A tymczasem, wiele razy słyszę jak ktoś wśród znajomych - kobiety - komplementują sobie buty, że zaââ☠ââ☠ââ☠iste, gdzie takie kupiłaś, i pada hasło Ecco, no i jest karpik. Że what??? Na człowieku prezentują się z klasą. Ale faktem jest, że to nie Fly London czy inny Deezee. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-08 o 01:21 |
|||
|
|
|
#1032 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1033 |
|
|
Nie może być Pola Ar??
![]() Zapisz
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru
Czuję się tak, jak pogoda za oknem wygląda ![]() Beksiński: mam tak jak Parabelka i Ju Pola Ar zaraz wyguglam. Może być jeszcze Żyta Jutrzyna :BigGreen:
|
|
#1035 |
|
Nindżopesz
|
Maja, no ba, widziałam już wcześniej tego CdG. Czekam aż w MSB będzie Anubis żeby zamówić próbki hurtem.
Rejcz, taka wysokość jest IMO spoko, do sukienczyn jak najbardziej. Jeszcze zależy na ile odstają w kostce, jak bardzo to trochę słabo to wygląda, można się wspomagać zrolowaną podkolanówką/ocieplaczem. Macham znad szykowania się na weselicho kulegi, oczywiście jak raz na rok postanowiłam zrobić sobie włosy, to musi padać... |
|
|
|
#1037 |
|
Nindżopesz
|
Komu jesieni?
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-10-09 o 12:17 |
|
|
|
#1038 |
|
Mother of Cats
|
Red
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Noooooooooooo, to jeeeeee klimat
![]() ![]() klask i:Wiedziałam, że uchwycisz to co lubię PRZE-PIĘK-NE!!! Jest medżik A ja dla odmiany wkleję moje brzydkie buty, coby pokazać o co mi chodzi, o co pytam. Albowiem nie chodzi mi o konkretny wygląd - rzecz gustu, tylko o właśnie rodzaj/ nazwę buta związaną z wysokością. Bo może powinnam szukać pod innym hasłem? Tylko nie wiem pod jakim. Zara wkleję jak zawalczę z blututhem Na żywo będę na sklepach nie wcześniej niż next weekend, wolałabym już se coś kliknąć. ![]() Kluczowa sprawa - wysokość (cholewki?) Te brzydkie, z fotki co zara ją wkleję, były grubo za kostkę, i miło grzały przez pół roku w sumie w każdą pogodę oprócz minus 10 moje kostki. Nigdy nie zmarzłam, jednak przyznaję, są mniej uniwersalne niż te krótkie botki wrangler z poprzedniego linka. Darować se szukanie podobnych wyższych, acz ładniejszych i iść w krótsze botki? Przyjmę każdą szczerą krytykę i radę No i skóra. W zasadzie, to już chyba znam odpowiedź - na zimno mam wysokie kozaki, więc chyba powinnam skupić się na krótkich, ale trochę mi szkoda, bo ta "średnia" wysokość, nie wiem jak się takie buty nazywają? jest idealna! Wygodna, ciepła, a jednak nie kozakowa. Bardzo, bardzo ją lubiłam. Tylko brak uniwersalności stylowej mnie znów dobije.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-08 o 16:19 |
|
|
|
#1040 |
|
|
Koth najfajniejszy
![]() Byliśmy w Ikei, teraz potrzebuję tygodnia samotności, po tym tłumie... Zapisz
|
#1041 | |
|
BAN stały
|
A komu w zęby?!
![]() Przepiękne zdjęcia! Cytat:
Takie markety powinny być całodobowe, podjeżdżam w środku nocy (3:30 powiedzmy), a tam puuustkiii, aaach! ![]() A pani kasjerka pachniała Słoniem, jednak nie lubię już |
|
|
|
|
#1042 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znowu mam dostawę swiezych drożdzówek, paczków i makowca, zaprosiłabym Gryxsława, ale skoro on ostatnio zmienił dietę i objada sie marchewka z dipem to chyba nie bede proponowac?
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
A własnie, w tygodniu w Zarowni jakas laska pachniała Słoniem i dziwne, ale juz mi sie nie podoba, wtf No, ale to nie bede musiała przynajmniej wyskakiwac z kasy ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Piekne zdjecie, piekne kolaze, Pani fotograff ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- A fogle to pojechałam w końcu na biobazar sprawdzić na własnych kubkach smakowych,czy warzywa rzeczywiscie lepsze od marektowych i od razu wykorzystałam ziemniaki na fryty - i powiem, ze jest roznica na korzysc biobazarkowych
|
|
#1043 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kojarzy mi się z perfumowaną kredką świecową, taką najgorszego sortu
|
||
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ Ci tego makowca zazdroszcze. Zdradzisz choć miasto - gdzie ta cukiernia? Chętnie bym skosztowała jak będę na mieście. Jutro kupie coś pod domem, ale to taka zapchajdziura, acz makowczyki tolerowalne. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-08 o 19:44 |
|
|
|
|
#1045 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No to zapraszam, tylko zeby nei było, ze Cie roztytam ![]() Mnie tez sie podobal i to bardzo. Ale nie wiem czy po prostu na tej lasce mi nie podobał, czy ogólnie juz wcale. Musiałabym sie sztachnac w perfumerii globalnie nim i sprawdzic
|
|
#1046 |
|
BAN stały
|
Ja Wam powiem, że jak marketowe warzywa toleruję i nie mam żadnej fiksacji pod szyldem "eko", tak już jajka marketowe mnie zwyczajnie brzydzą i unikam jak ognia
|
|
|
|
#1047 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A i owszem, jesli do Sosnowca nie będzie za daleko, to polecam, ul. 3 Maja 3 taka mala cukiernia. W poniedziałki neiczynna.
|
|
#1048 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() O! To zupełnie, jak teatry! Musi wysoka sztuka
|
||
|
|
|
#1049 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Eee, słon to słon, drugiego takiego nie ma ![]() Przeca mówiłam, ze byla czego nie tykam
|
|
#1050 |
|
Mother of Cats
|
Frytki czy placki z cukinii? Od pół godziny nie mogę się zdecydować i siedzę głodna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

Będę miała wystawę w Warszawie jednak jeszcze w tym roku, w okolicy Mikołajek się będzie zaczynała, może wtedy trochę zejdzie.
niemniej takie rzeczy z reguły się jakoś ujawniają, artysta ma te powiedzmy dogodną sytuację że może takie przeżycia skanalizować czy ujawnić we własnej twórczości , w jakiśtam sposób wywalając uraz na zewnątrz. Ale powtarzam - to moje prywatne niczym nie poparte poglądy
Obcasiki i takie tam mam. Ale do wielogodzinnego popylania, w (pseudo)skórze lub płaszczu nie mam nic. Na razie robię onlajnowy risercz, i proszę Matkę Red, oraz każdego, kto ma ochotę, o poradę. Czy do sukienek luźnych, dzianinowych, tunikowych pasuje mniej więcej taki model,jak w załączniku, czy mam szukać wyższe w kostce, żeby nie wyglądać komicznie? Spodni nie noszę 

Chciałabym skórzane tym razem, to prawda, ale sądzę ( a może się mylę?) że do 300 znajdę?
Na człowieku prezentują się z klasą. 

klask i:
No, ale to nie bede musiała przynajmniej wyskakiwac z kasy
Kojarzy mi się z perfumowaną kredką świecową, taką najgorszego sortu