|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - Część XIV
Dziękuję ZakochanaZabko za szybką odpowiedź. Makijaże pani Katrzyny Gomuły mi się spodobały, będę do niej dzwonić w poniedziałek.
A powiedz, jakie to miałaś zawirowania z fryzjerami? Bo tego też się bardzo boję, bo raz mnie tylko miałam upinane włosy przed studniówką i potem sama to sobie rozczesałam, bo ani trochę mi się nie podobało. I też dlatego na ślub nie chcę żadnych typowych upięć, mam długie włosy i chciałabym coś jak fale, może coś z warkoczem..
|
|
#842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
polecam przejrzeć profil dziewczyny na fb. niestety nie z kielc tylko z Górna. Hair Fasion Sylwia B
|
|
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja już tydzień po weselu, mogę polecić całą obsługę weselną gdyż każdy spisał się wzorowo!
Sala weselna Villa Roma w Miedzierzy - właściciele przemili, dbający o każdy szczegół, sala przecudna, cena bardzo dobra, jedzenie przepyszne w takich ilościach że nie było opcji żeby goście to wszystko zjedli, prócz zimnej płyty 6 dań gorących + podgrzewacze w których były u nas żeberka, pierogi i gołąbki, uzupełniane przez całą noc. Dodatkowo zero problemu że poprawiny trwały do 3 w nocy bez żadnych dopłat! Fotograf - niezastąpiona Magda Kordowska Makijaż Rok Styl - bez próbnego makijaż perfekcyjny, mam mieszaną cerę i zwykle po chwili świecę jak żarówka a teraz nic , matowa cera całą noc bez żadnych poprawek Fotobudka - Klik4Foto - super zabawa i super pamiątka w bardzo przystępnej cenie Fryzura - New Look bardzo fajne i trwałe uczesanie Barman - Diamond Gastro - pyszne drinki cieszyły się ogromnym zainteresowaniem do samego końca Zespół - Nocne Alibi - parkiet do samego rana był ciągle pełen niezależnie czy my na nim byliśmy Dekoracje kwiatowe - Dekoracje Pasja z Krasocina - kobieta z niesamowitą pasją i zamiłowaniem do swojej pracy Oświetlenie - najlepsza na rynku bez dwóch zdań Strefa Światła Dj na poprawinach - DJ EMil z Końskich świetnie rozkręcił imprezę dopłacałam by został po godzinach bo goście chcieli dalej się bawić Suknia - Salon Promariage - świetna obsługa, suknia bardzo oryginalna każdy pytał gdzie taką kupiłam TŻ ubrany od stóp do głów w Giacomo Conti Biżuteria - Emvior - wg mnie identyczne jak novia z tym że dużo tańsza Obrączki Wik - świetni ludzie pracujący dla Topaza, Skorpiona i innych kieleckich jubilerów Dzień ogólnie był cudny, w sobotę nie miałam żadnego stresu wszystko szło zgodnie z planem a zabawa była przednia, szkoda tylko że to tak szybko zleciało... Jak będę miała zdjęcia to wrzucę
--------------------------------------------- Marzenia to realne cele z odroczonym terinem realizacji... Edytowane przez Nelsari Czas edycji: 2016-10-08 o 17:52 |
|
|
|
|
#845 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo fajna relacja!![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mamy juz wybrana sale. wybor jednak padl na lesna promenade. akurat jak ogladalismy wczoraj sale to rozkladal sie zespol axis band. wiecie cos o nim?
|
|
|
|
|
#848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od siebie polecam Adriana z Hair Club. Pięknie malują tez w Rok Styl Studio, ale z tego co pamietam makijaż kosztuje 200zl i sporo wczesniej sie trzeba zapisywaćCytat:
a jaki mialas model sukni?
|
||
|
|
|
|
#849 |
|
Raczkowanie
|
ja niestety nie słyszałam, ale gdzieś już słyszałam tę nazwę... możesz spróbować we wcześniejszych częściach wątku wyszukać za pomocą wyszukiwarki,może ktoś się wypowiadał na jego temat i stąd mi się kojarzy.
|
|
|
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki
aneta22 ostatecznie 153 osoby Escorpio suri marki Diana Wstawię zdjęcia jak dostanę od fotografa
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
ZakochanaZabko i Escorpio dzięki za podpowiedzi dotyczące fryzjerów i makijażu. Dzwoniłam do Pani z Katarzyny Gumuły i jutro da mi ostateczną odpowiedź dotyczącą makijażu. Ona jest trochę tańsza niż Rok Styl Studio, a podobają mi się jej prace, więc mam nadzieję, że się zgodzi. Ciekawi mnie Hair Club Adriana i chyba pójdę tam w najbliższym czasie obciąć końcówki i pogadać, bo mam po drodze do jego salonu.
No proszę! Możemy się wspierać w przedślubnych zawirowaniach A gdzie planujesz ślub i wesele?
|
|
#852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wsparcie jak najbardziej przyda się
|
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo malutko pisza. ostatecznie chyba ich wezmiemy, ale znowu teraz problem z fotografem tez mysli ze on za foto+video to zaplaci 3 tysiace i wez mu tlumacz ze takie cos jest malo prawdopodobne
|
|
|
|
|
|
#854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
postawiłam na dobrych (dla mnie jedni z najlepszych) fotografów wydaje mi się, ze można za tę cenę znaleść ale kto wie jak to z jakością będzie.Mam pytanie do dziewczyn, które już po. ile czekałyście na obrączki? I czy po zamówieniu zdarzało Wam się jeszcze zmieniać w nich rozmiar? Bo ie wiem kiedy zacząć się za nimi rozglądać i kiedy zamówić. Edytowane przez Paulina1112T Czas edycji: 2016-10-11 o 15:54 |
|
|
|
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
Ja czekałam półtora miesiąca. Zamawialismy u pana w Topazie. I przy zamawianiu wybieralismy rozmiar a potem jak juz były prawie gotowe pan dzwonił żeby przyjść na przymiarke i wtedy ewentualnie można było zmienić rozmiar jeszcze.
|
|
|
#857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli mam jeszcze czas
|
|
|
|
|
|
#858 | |
|
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam obrączki trzy miesiące przed ślubem w wik na dąbrowie to oni robią obrączki dla topazu i skorpiona i są w tym świetni, potrafią wiele doradzić i cena będzie lepsza niż w topazie bo i tak oni będę je robić a topaz musi dołożyć swoją marżę. Moja obrączka jest na tyle gruba, że mogę ją powiększyć w razie potrzeby o 3 rozmiary mimo że ma 3 szafiry. Potrafią zrobić wszystko z największą dbałością o szczegóły. Polecam!!
Cytat:
|
|
|
#859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#860 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jakie miejsca w kielcach i bliskich okolicach polecacie na sesje? Prawdopodobnie jutro uda nam sie w koncu ja zrobic...
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsze co mi przychodzi do głowy to karczówka, zastanowiłabym się też nad Wiśniówką i rezerwatem na ślichowicach. a i kiedyś sporo osób mówiło, że ładne zdjęcia wychodzą w cementowni w Nowinach.
|
|
|
|
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
No myslalam o tych miejscach i o wietrzni. A o nowinach to widzialam zdjecia ale nie wiem dokladnie gdzie to jest a to tak troche na szybkosci sesja
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie to i ja nie wiem gdzie ta cementownia... o, wietrznia też dobry pomysł. tylko tam to może być ponuro, a na karczówce są drzewa, więcc teraz będą już napewno kolorowe liście. ja mam trochę pomysłów ale to daleko od Kielc jest i tez najpierw będę szukała na mapie gdzie to się dokładnie znajduje.
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zadomowienie
|
ja gdybym miała więcej czasu i pewną pogode to pieknie jest jesienią w jurze krakowasko częstochowskiej. oglądałam troche zdj na necie.
|
|
|
#865 |
|
Zadomowienie
|
Zabko na Wisniowce jest ryzyko ze ochrona was przegoni,bo tam nie mozna chodzic.My mielismy plener na Karczowce wlasnie a potem na lakach w okolicy Sobkowa i w piaskowni.fajnym miejscem bylby jakis kamieniolom,ale nic w okolicy Kielc nie przychodzi do glowy...
Dziewczyny taki maly off top poszukuje sprawdzonej kosmetyczki ktora robi depilacje brazylijska.Zalezy mi na tym zeby byla dokladna i naprawde umiala to robic.
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- przy siedzibie cementowni nowiny - z bardzo przejrzystym jeziorem, ul. Zakładowa 3 Sitkówka-Nowiny -otwarty teren więc bez problemu można tam wejść -kamieniołom Kowala - czynny kamieniołom- wejść można ale podobno tylko z pozwoleniem, po zakończonych pracach (popołudniu - z tego co pamiętam do 14 wykonują prace lub w weekendy) chodzą tam cały czas studenci. W okolicach Wola Murowana 29 wjeżdża się gruntową drogą na wiadukt aż do asfaltowej drogi i potem cały czas prosto, aż do takich baraków (biura kopalni) -kamieniołom Trzuskawica- czynny kamieniołom - tak jak wyżej, można wejść ale podobno tylko z pozwoleniem - nocą pięknie podświetlony - często nazywany "Marsem", pewnie przez czerwony kolor skał, można tu podjechać od tyłu ul. Na stole 66 Jest jeszcze kamieniołom Radkowice i Bolechowice.
|
|
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny 😉 wczoraj juz zrobilismy sesje wiec temat slubu zamkniety ze tak powiem😉
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
Bylismy na sw. Krzyzu, w kamieniolomie w tumlinie, w oglegorku i zaliczylismy pobliskie lasy i polany 😉 mielismy super pogode, ale wiadomo i tak zmarzlam. Ale warto bylo dla tych kolorowych drzew ❤
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Jak będę miała zdjęcia to wrzucę 

bardzo malutko pisza. ostatecznie chyba ich wezmiemy, ale znowu teraz problem z fotografem tez mysli ze on za foto+video to zaplaci 3 tysiace
i wez mu tlumacz ze takie cos jest malo prawdopodobne