Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-09, 21:58   #4651
MajWija
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty

Miętówka kupiłaś już tę nianie EyeOn Baby?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 22:02   #4652
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Miętówka kupiłaś już tę nianie EyeOn Baby?

Nie jeszcze nie, a czemu?
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 22:03   #4653
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Nie jeszcze nie, a czemu?
A bo mąż też się napalił na właśnie tę i myślałam, że może masz już jakąś opinie

MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 22:04   #4654
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
A bo mąż też się napalił na właśnie tę i myślałam, że może masz już jakąś opinie

Nie nie, kupimy ja raczej w listopadzie jakoś
Stary 2016-10-09, 22:11   #4655
Kasmaris
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
Odwiedziła nas dzisiaj teściowa i wiecie czego się dowiedziałam? Otóż tego że mały musi być w łóżeczku okryty z każdej strony ochraniaczem itd. (nawet kocami) bo inaczej przechodząc obok łóżeczka będę robić.. powiew wiatru a to murowane zapalenie ucha! Mój mąż jako dziecko ponoć tak miał - od powiewu przy łóżeczku! stwierdziłam że muszę przekazać Wam tą tajemną wiedzę!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Brawo Teściowa )

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Dziewczyny, ma któraś z Was hybrydę na paznokciach? Zamierzacie sie jej pozbyć przed porodem? Jezeli tak to i z rak i z nóg czy tylko z rak? Ja mam hybrydę i na razie planuje sie z nia w tym tygodniu na jakiś czas pożegnać, ale tylko w dłoniach, zastanawiam sie jakie jest Wasze zdanie??

Kasmaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 22:15   #4656
Gosiurek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasmaris Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ma któraś z Was hybrydę na paznokciach? Zamierzacie sie jej pozbyć przed porodem? Jezeli tak to i z rak i z nóg czy tylko z rak? Ja mam hybrydę i na razie planuje sie z nia w tym tygodniu na jakiś czas pożegnać, ale tylko w dłoniach, zastanawiam sie jakie jest Wasze zdanie??
Mam na rękach, ale tak 2-3 tygodnie przed terminem odpuszczam. Do porodu paznokietki nie mogą być pomalowane. Na stopach mogą być, choc ja akurat nie planuję

Hosenko ale cukiereczek
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 22:19   #4657
domek_z_piernika
Zadomowienie

Cytat:
Brawo Teściowa )

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Ja co prawda hybrydy nie mam, ale z nóg nie zamierzam zwykłego lakieru zmywać. Poza tym i tak chciałabym być w skarpetkach najlepiej, więc i tak płytki paznokcia by nie było widać. Tak jak jestem zimnolubna tak przy zimnych stopach nie mogę się na niczym skupić. Seks też w skarpach

Sent from my iPhone using Tapatalk
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-09, 22:34   #4658
KarolinaNL
Zadomowienie

Cytat:
Wyobrażam sobie że z kosza możesz utworzyć jaskinię / namiot - w sumie nawet lepiej, bo jak dobrze uszczelnisz to żadna bezczelna cząsteczka tlenu się nie przedostanie

Byłam już w sieciówkach typu Esotiq ale nic nie znalazłam - nie licząc szlafroków za 200 zł oczywiście

Ja kupilam kiedys szlafrok w h&m i jestem z niego zadowolona, i na pewno kosztowal mniej niz 200zl.

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
ja szukam rożka i mam problem jaki kolor wybrać

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

a tak w ogole ktoras zrezygnowała z ochraniaczy do łóżeczka? Ja nie kupiła, chociaz przyznam szczerze, że mam watpliwości.
Ja nie mam ochraniaczy i poki co nie planuje miec.

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
Ja co prawda hybrydy nie mam, ale z nóg nie zamierzam zwykłego lakieru zmywać. Poza tym i tak chciałabym być w skarpetkach najlepiej, więc i tak płytki paznokcia by nie było widać. Tak jak jestem zimnolubna tak przy zimnych stopach nie mogę się na niczym skupić. Seks też w skarpach

Oj ja nawet jak mi zimno ubieram sie na cebule a nogi gole

Jagata wspolczuje choroby coreczki

Udalo mi sie ogolic nogi i mam plan spac bez bielizny bo moje odparzenia nie chca sie goic wiec moze spanie z golym tylkiem pomoze:/
KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 23:12   #4659
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
A mnie wkurzył mój chłop niemiłosiernie. Wczoraj jechaliśmy do znajomych i miał wypić góra dwa drinki, a upił się jak wieprz Spał do popołudnia, więc olałam dziada i pojechałam do mamy na obiad. Wracam a ten wielce zdziwiony czemu rosołku od mamusi nie przywiozłam i w ogóle jestem bez serca, bo zamiast pochylić sie nad cierpiącym to awantury robię, jakby było o co
Kurde nie wiem jak u Was, ale muszę z nim poważnie porozmawiać, że najwyzszy czas skończyć takie imprezy. Nawet nie chce myśleć co by było gdybym z jakichkolwiek powodów musiała jechac na ip..
Pogadaj z nim koniecznie, chociaż nie życzę Ci żeby był potrzebny przed czasem. Od kiedy byłam w szpitalu Tż pożegnał się z alko, żeby w razie w dojechać na poród, jak nie będzie go na miejscu. Tutaj mam siostrę pod telefonem 24/dobę, też już nie pije.

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
Ja na szczęście piec nie musiałam, mama przywiozła pyszne ciacho z orzechami, jabłkami i kawałkami czekolady

możesz wierzyć lub nie ale zjedliśmy w trójkę dziś wszystkie pierogi
Moja mama twierdzi że do lepienia stu pierogów to nawet szkoda stawać Od razu odwala masówę 200-300 i zasila zamrażarkę

Cytat:
no tez mysle o rozowym, ale tych rozowych jest tyle.... i jeszcze czy zwykly czy minky :P i jaki wzór drugiej strony:P
Szit, można wybierać cały dzień (a później się jeszcze trzy razy rozmyślić) chyba większość ciężarnych ma podobne dylematy

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
Udalo mi sie ogolic nogi i mam plan spac bez bielizny bo moje odparzenia nie chca sie goic wiec moze spanie z golym tylkiem pomoze:/
A masz w domu wodę termalną? Fajnie łagodzi takie rzeczy, popsikać, osuszyć i sypnąć ziemniaczanką (powinno Ci ulżyć)
Stary 2016-10-09, 23:16   #4660
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Ja na razie.nie kupuję. Kupię, jak Zosia będzie się sama przetaczać z boczku na bok.
Chociaż po tych historiach z wiatrem... najwyżej koło łóżeczka będziemy na czworaka śmigać
Oj tak, bo nasze dzieci zapalenia ucha dostaną.
Cytat:
brawo dla męża Ja osobiście nie umiem i nie lubie takich sytuacji dlatego zawsze sobie stoje w kolejce.
Ja tez niestety nie umiem wbić się w kolejkę, jakos tak nie chce widzieć tych zjadliwych min ludzi. A szkoda, bo jak nie teraz, to kiedy.
Cytat:
Sama też bym stała
Ja niestety też, chociaż jestem bardzo zadowolona jak ktoś sam z siebie zauważy i bez pretensji a z uśmiechem poprosi o skasowanie zakupów przed tą osobą. A kiedyś Pan mi nawet pomógł wyłożyć zakupy. To jest takie bardzo miłe i aż nie do utworzenia że tacy dżentelmeni jeszcze są.

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Słownik w telefonie znów przekręcił słowo. Miało być nie do uwierzenia.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-09, 23:16   #4661
KarolinaNL
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Pogadaj z nim koniecznie, chociaż nie życzę Ci żeby był potrzebny przed czasem. Od kiedy byłam w szpitalu Tż pożegnał się z alko, żeby w razie w dojechać na poród, jak nie będzie go na miejscu. Tutaj mam siostrę pod telefonem 24/dobę, też już nie pije.

Moja mama twierdzi że do lepienia stu pierogów to nawet szkoda stawać Od razu odwala masówę 200-300 i zasila zamrażarkę

Szit, można wybierać cały dzień (a później się jeszcze trzy razy rozmyślić) chyba większość ciężarnych ma podobne dylematy

A masz w domu wodę termalną? Fajnie łagodzi takie rzeczy, popsikać, osuszyć i sypnąć ziemniaczanką (powinno Ci ulżyć)
Mam wode ale ziemniaczanki nie mam, będę musiała jutro pójść kupić bo i tak muszę pójść po majty ( wszystkie jakie mam sa obszyte koronką i to ona mnie obciera) dzieki za rade dobra kobieto :cmok;

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-09, 23:28   #4662
Listopadowaa
Zakorzenienie

Jestem taka zmęczona a nie mogę spać. Zasnelam i zaraz się obudzilam na siku... Strasznie dzisiaj mnie uciska pecherz...co chwilę sikam. Co prawda dużo pilam ale nawet na spacerze nie wytrzymalam bo tak mi uciskalo na pęcherz. I tak często i po trochu sikam :/ a terazaz mnie kluje cos podbrzusze :/ nie wiem czy to pęcherz, jelita, czy młoda cos uciska... W ogóle zjadlam niedawno bo znowu zrobilam się głodna a teraz mnie mdli. Jak żyć.... Jutro do lidla nie ide po ubranka, będę odsypiac....

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość

Ja kupilam taka dużą wodę termalna na Gemini, matko jaka wielka ta butla

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
Ja kupilam kiedys szlafrok w h&m i jestem z niego zadowolona, i na pewno kosztowal mniej niz 200zl.

Ja nie mam ochraniaczy i poki co nie planuje miec.

Oj ja nawet jak mi zimno ubieram sie na cebule a nogi gole

Jagata wspolczuje choroby coreczki

Ja co prawda ogolic nogi ogole, daje rade ale nie chce mi się :P raz dwa razy w tygodniu to robię, co będę się przemeczac 😀 ja często się bez bielizny, wietrze sobie hehe, ale spodnie mam na sobie tylko bez gatek.

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2016-10-09 o 23:25
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 00:00   #4663
KarolinaNL
Zadomowienie

Cytat:
Jestem taka zmęczona a nie mogę spać. Zasnelam i zaraz się obudzilam na siku... Strasznie dzisiaj mnie uciska pecherz...co chwilę sikam. Co prawda dużo pilam ale nawet na spacerze nie wytrzymalam bo tak mi uciskalo na pęcherz. I tak często i po trochu sikam :/ a terazaz mnie kluje cos podbrzusze :/ nie wiem czy to pęcherz, jelita, czy młoda cos uciska... W ogóle zjadlam niedawno bo znowu zrobilam się głodna a teraz mnie mdli. Jak żyć.... Jutro do lidla nie ide po ubranka, będę odsypiac....

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Ja kupilam taka dużą wodę termalna na Gemini, matko jaka wielka ta butla

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Ja co prawda ogolic nogi ogole, daje rade ale nie chce mi sięraz dwa razy w tygodniu to robię, co będę się przemeczac 😀 ja często się bez bielizny, wietrze sobie hehe, ale spodnie mam na sobie tylko bez gatek.
Ja tez znowu spac nie moge. A bez gatek nie spie nigdy, dzisiaj mam wyjatkowo dluzsza koszulka ale i tak tylek na wierzchu.

Stary 2016-10-10, 00:12   #4664
mietowka25
Zakorzenienie

A ja dopiero dotarlam do łóżka, pobudka o 6;30. Mam nadzieję że pospie trochę ;-) dobranoc
Stary 2016-10-10, 00:31   #4665
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Któraś chce się spakować za mnie...?

Śmiać mi się chce bo co próbuje napisać że Marta ma dzisiaj dzień leniuszka to dostaje kopniaki :-D

Już chce iść do fryzjera bo dziwnie się czuje, i już kombinuje jak to zrobić i iść przed świętami... Tatuś zostanie z córeczką ;-)
Ja się zastanawiałam, czy iść do fryzjera na Święta czy na chrzciny. Niby źle się nie czuję w dłuższych włosach i chyba nie chcę na razie się ich pozbywać, ale chcę ombre mieć. Z drugiej str po porodzie włosy będą tragiczne, może je najpierw podreperuję i podetnę na Święta tylko końcówki, a na chrzest się bardziej ogarnę...

Cytat:
Zapraszam, mam dwie paczuszka słodkiego popcornu i trzy solonego (takie do mikrofalowki)

Ja już chyba do końca ciąży się nie rusze. Zaraz wezmę apap, wykapie się, wskocze w "seksi" pizamke z misia i jak młody usnie odpalamy film. Jeszcze naleśniki mamy więc wyzerka jak się patrzy a dobre tosty nie są złe

Ja popcorn to tylko maślany, w kinie zwykły
Cytat:
Napisane przez Betameta Pokaż wiadomość
Czy podczas drugiej fazy porodu obowiązkowo podpinane jest KTG? Chyba nie?
Obowiązkowo to raczej nie... Ciekawe jak można być podpiętym pod ktg i przeć swoją drogą
Cytat:
Napisane przez 000Kasia000 Pokaż wiadomość
a my dzisiaj byliśmy na cmentarzu na grobie synka, wczoraj minął rok... taki melancholijny nastrój mnie ogarnął, to był najgorszy czas w moim życiu, a teraz mam nadzieję na szczęśliwą jesień, chciałabym żeby już był termin cesarski, żeby wszystko było dobrze, bo jakoś tak coraz bardziej się denerwuję
Przykro mi Wiem, co czujesz, u nas rok minął 30.07.... I ciągle tęsknię za Córką. Teraz mam nadzieję, że nasze historie skończą się inaczej

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Tż powrócił, z przeziębieniem.. ! Błagam dobijcie mnie, chodzi jakby zaraz umierać miał
Jak mu nie przywalę za chwile to będzie cud.....
Przecież podczas porodu kobieta jest w stanie zrozumieć co czuje facet przy przeziębieniu, nie wiedziałaś?

Cytat:
Napisane przez 000Kasia000 Pokaż wiadomość
moja czteroletnia córka ostatnio wymyśliła sobie, że wszystko w jej ubiorze musi do siebie pasować (czyt. być w tym samym kolorze) i normalnie cyrki są jak nawet skarpetek nie ma pod kolor... Mam nadzieję że do porodu jej przejdzie, bo coś mi się zdaje, że siostrę też będzie chciała tak ubierać
A to pozwalasz 4 latce samej rządzić szafą? Kurcze, ja w jej wieku nie miałam takiego przywileju
Cytat:
Dziewczyny jak zamrozić kotlety mielone? Wystarczy wrzucić je w woreczkow do mrożenia i szczelnie zamknąć?
Tak, gotowe i surowe normalnie można mrozić

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Ja się chyba aż tak w biodrach nie rozeszłam bo od samego początku jak zaczęłam nosić spodnie ciążowe noszę s i podejrzewam ze do końca ciąży wystarcza spokojnie

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Nie chcę straszyć, ale ja 1 ciążę chodziłam w s ciążowej, a po porodzie w s już nie weszłam...

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Wybij sobie szumisia z glowy. Ja mialam mozliwosc kupic ostatnio nowego za 100, ale na szczescie inne mamuski mi uswiadomily, ze dziecko sie nim szybko nudzi, po ok miesiacu do dwoch. I zrezygnowalam z zakupu. Lepiej zainstaluj sobie aplikacje z szumami w telefonie.

Witajcie
Dzieci są różne. Jedne zareagują na szum z telefonu, inne z szumisia, inne na żaden.

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość

Uroki końcówki ciąży a przecież "ciąża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety"

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Najpiekniejszy tak, ale przecież "rzeczy piękne są trudne"

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a teraz jeszcze pytanie. Macie już wybraną pediatrę dla dziecka czy spotkalyscie się z nią pogadać, czy wystarczy po porodzie napisac w szpitalnych dokumentach jej nazwisko.

Nie mam, tu jest w ogóle kiepski wybór jeśli chodzi o lekarzy... Więc ja nazwiska nie podam, zresztą nawet nie znam.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mąż był właśnie u Oskarka. Od piątku przybrał 100g Ważył 1825g a dzisiaj 1930g Lekarz powiedział, że jak tak dalej ładnie pójdzie, to w tym tygodniu zabierzemy go do domu
Super!!! A mówili z jaką wagą go wypiszą?

Cytat:
A co do pediatry patrzcie na to żeby przychodnia była blisko czy wszystko jedno byle lekarz był ok?
Ja na początku patrzę, żeby była blisko. Tylko i wyłącznie dlatego, że do dobrego lekarza musiałabym jechać naprawdę daleko. W promieniu 35 km nie znajdę dobrego, tzn jest jedna stara lekarka, która była moim pediatrą, ale nawet nie wiem, czy poza pracą w szpitalu jeszcze przyjmuje w swoim gabinecie, bo w przychodni żadnej nie pracuje. A te przychodnie, które są tutaj mają takich cudownych lekarzy, że dajcie spokój... Już pominę fakt, że w mojej jest jeden pediatra tylko, więc wyboru bym nie miała, no i jest kiepski... A chodzić na wizyty z dzieckiem można do każdego tutaj, do normalnego internisty.

Cytat:

Z jednych paznokci radzę zdjąć na wszelki wypadek, obojętnie skąd.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 03:38   #4666
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiałam, czy iść do fryzjera na Święta czy na chrzciny. Niby źle się nie czuję w dłuższych włosach i chyba nie chcę na razie się ich pozbywać, ale chcę ombre mieć. Z drugiej str po porodzie włosy będą tragiczne, może je najpierw podreperuję i podetnę na Święta tylko końcówki, a na chrzest się bardziej ogarnę...
Chodzę do fryzjera co 6-8 tygodni i chce żeby tak zostało
Stary 2016-10-10, 05:45   #4667
geosmina
Wtajemniczenie

Hello!

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 06:11   #4668
Zingi
Raczkowanie

Hello mmm, jaka miła odmiana po wczorajszej nocy... Tż kochany przyniósł wczoraj mogą poduchę ciążowa - widok stulecia po prostu, 193-cm facet idzie szpitalnym korytarzem z gigantyczną siódemką zawieszoną na szyi - i dziś spałam jak zabita, bo co to jest dwa razy do kibelka skoczyć
Dziś ordynator na obchodzie ma być, no to może padną jakieś konkrety.
Dobrego dnia dziewczyny

Zingi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 06:52   #4669
paulinika
Zakorzenienie

U fryzjera to ja juz nie bylam hoho i hoho. Grube pol roku

Dzien dobry!!

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ----------

A ja wczoraj zrobilam sobie majkep na halloween o jesu, jak bolalo przy sciaganiu zwlaszcza kleju z brwi. Wrzucam Wam linka do zdjecia
https://www.facebook.com/paulina.raj...type=3&theater
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-10, 06:54   #4670
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

a tak w ogole ktoras zrezygnowała z ochraniaczy do łóżeczka? Ja nie kupiła, chociaz przyznam szczerze, że mam watpliwości.
ja nie kupuję i wręcz nie chcę, to ogranicza widoczność dzidzi a łóżeczko będzie w przejsciu między łóżkiem a drzwiami a z drugiej między szafą a ścianą(wszędzie miejsca tylko na przejscie i wyjsciea i tak bedziemy skakac)

Cytat:
Emrzet dzięki za złotą radę. Teraz zapalenie ucha mi nie straszne

Współczuję.. pilnuj się, żeby Ciebie dziadostwo nie zaatakowało

A mnie wkurzył mój chłop niemiłosiernie. Wczoraj jechaliśmy do znajomych i miał wypić góra dwa drinki, a upił się jak wieprz Spał do popołudnia, więc olałam dziada i pojechałam do mamy na obiad. Wracam a ten wielce zdziwiony czemu rosołku od mamusi nie przywiozłam i w ogóle jestem bez serca, bo zamiast pochylić sie nad cierpiącym to awantury robię, jakby było o co
Kurde nie wiem jak u Was, ale muszę z nim poważnie porozmawiać, że najwyzszy czas skończyć takie imprezy. Nawet nie chce myśleć co by było gdybym z jakichkolwiek powodów musiała jechac na ip..
mój się chyba wyszalał, teraz już w ogole nie pije w koncu musi być na chodzie w razie czego..

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość

Dzien dobry!!

ja nawet wiecej ale minimum 2 razy w miesiącu mówię że muszę pójść hahahah tylko mi się nie chce
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 07:04   #4671
domek_z_piernika
Zadomowienie

Dzień dobry!

Paulinika, genialny make up! Zdolniacha z ciebie

domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 07:16   #4672
mietowka25
Zakorzenienie

To która dzisiaj konkuruje ze mną w ilości spania? :-P zasnełam po 1, pierwsza pobudka 3;30 i od 4;30 nie śpię :-D
Stary 2016-10-10, 07:22   #4673
paulinika
Zakorzenienie

Jestem na grupie listopadowek na fejsbuku i co chwile któraś rodzi o jesu. Czas się faktycznie wziąść za torbę.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 07:23   #4674
fiii
Rozeznanie

hello dziewuszki

Cytat:
Wiem że niektóre z Was kupują kardigany itp. zamiast szlafroków. Ja szukam szlafroka który jest cienki, miły w dotyku i nie kosztuje 200 zł - może któraś z Was coś zamawiała i może polecić? Stacjonarne sklepy nie urywają du.y

ja swoj zakupilam na bazarkach za 70 zł mam jeszcze bluze zwylka sportowa

Cytat:

kolor, wzor, material w ciazy trudny wybor

ochraniacz kupie ale pozniej pozniej na razie kocyk
,
Cytat:
Emrzet dzięki za złotą radę. Teraz zapalenie ucha mi nie straszne

Współczuję.. pilnuj się, żeby Ciebie dziadostwo nie zaatakowało

zbij go ;p ja swojemu zakazalam picia nawet 1 piwa bo on zakazuje mi pic cole i gazowane napoje, szpital mam nie daleko moglabym sama jechac szczegolnie wieczorem czy noca ale juz teraz sie troche boje ja nie pilam od 9 miesiecy on tez moze wytrzymac miesiac

Cytat:
Brawo Teściowa )

ja mam hybryde a dzis ide na zel nie bede zdejmowac z tego co slyszalam polozne z mojego szpitala nie ma znaczenia

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Hello mmm, jaka miła odmiana po wczorajszej nocy... Tż kochany przyniósł wczoraj mogą poduchę ciążowa - widok stulecia po prostu, 193-cm facet idzie szpitalnym korytarzem z gigantyczną siódemką zawieszoną na szyi - i dziś spałam jak zabita, bo co to jest dwa razy do kibelka skoczyć
Dobrego dnia dziewczyny

dla tz , czekamy na info od ordynatora
Tobie tez dobrego dnia

Cytat:

Dzien dobry!!

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ----------

A ja wczoraj zrobilam sobie majkep na halloween o jesu, jak bolalo przy sciaganiu zwlaszcza kleju z brwi. Wrzucam Wam linka do zdjecia
https://www.facebook.com/paulina.raj...type=3&theater
zdolniacha

mi sie snilo dzis ze bylam na wizycie u gina , wkurzyl sie na mnie bo hajsu zapomnialam takie cuda
fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 07:58   #4675
jagata
Wtajemniczenie

Hej,
U mnie ze snem jeszcze spoko. Jedynie jak wstanę po 3 nad ranem do toalety, to ciężko ponownie mi zasnąć.

Dziękuję córcia czuje się zdecydowanie lepiej. Widać, że jeszcze jest trochę osłabiona, ale daje radę.

Ja mam hybrydę i idę się jej pozbyć bo nie lubię takiego odrostu. Na razie nie robię nowej. I tak większość czasu będę miała skarpetki, więc nikt moich stóp oglądać nie będzie.

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

TZ też już nie pije. Ale czy uda się jemu dojechać na poród - nie wiem. Wszystko będzie zależało od tego jak będzie postępowała akcja porodowa. Jak z pry pierwszym porodzie, to zdąży.
Jutro mam wizytę u lekarza. Musze zrobić sobie listę pytań bo przez te opóźnienia jestem wkurzona i jedyne o czym marzę to szybko zakończyć wizytę i wrócić do domu.
Stary 2016-10-10, 08:00   #4676
Gosiurek
Wtajemniczenie

Ja nawet pospałam, poza godzinną przerwą na siku plus akrobacje rozbudzonego dziecka ale nie jest źle

Ile kupiłyście pieluszek new born? Ja mam 3 paczki i 1 mini. A jest jeszcze promo w lidlu i zastanawiam się czy dokupić new borny czy mini. I ile?
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 08:17   #4677
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Super!!! A mówili z jaką wagą go wypiszą?
Musi przekroczyć 2 kg

Weszłam wczoraj w spodnie sprzed ciąży Tzn jak na razie w te, w których chodziłam przed schudnięciem na początku ciąży, ale wszystko przede mną.

Szukałam wczoraj w szafie kurtki zimowej dla Kacpra i zrobiły się z tego gruntowne porządki. Znalazłam rurki ciążowe, których nie mogłam wcześniej znaleźć Rychło w czas ... Teraz są za duże. Znalazłam też kilka cieplejszych tunik, sweterków, które teraz też już są zbyt obszerne.

Na dzisiaj w planie (oprócz odwiedzin u Oskara oczywiście i odciągania mleka ) zakupy, mycie lodówki, robienie obiadu i dokończenie porządków w ubrankach - nie wszystko co przywieźliśmy od teściów dla Oskara pomieściłam u nas w szafie, więc muszę zrobić i tam przegląd.

Ostatnio mąż kupiłam 2 pajacyki w Tesco rozmiar 44 I tak jakieś duże mi się wydają

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2016-10-10 o 08:23
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 08:25   #4678
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzę do fryzjera co 6-8 tygodni i chce żeby tak zostało
Aa no to zupełnie co innego, ja chodzę raz do roku, także tego....

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Dobrego dnia dziewczyny

Cytat:

Ja nawet pospałam, poza godzinną przerwą na siku plus akrobacje rozbudzonego dziecka ale nie jest źle

Ile kupiłyście pieluszek new born? Ja mam 3 paczki i 1 mini. A jest jeszcze promo w lidlu i zastanawiam się czy dokupić new borny czy mini. I ile?
Ja mam jedną dady i dwie lidlowe. Póki co nie dokupuję już newborn, jeśli obie okażą się do kitu to głupio zrobię kupując jeszcze jedną paczkę.
Tych 2 mam jedną paczkę dady i też póki co nie kupuję, najpierw muszę mieć pewność, że odpowiadają dziecku i mi
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Musi przekroczyć 2 kg
To już niedługo!!!!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 08:30   #4679
pstryczek84
Zakorzenienie

Hej!
Cytat:

[/COLOR]A ja wczoraj zrobilam sobie majkep na halloween o jesu, jak bolalo przy sciaganiu zwlaszcza kleju z brwi.
''piekny"

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

Witam się w 34/35 tc! Od czwartku walcze z jelitowka u córki.
zdrowka!
Kubson tez cos zalapal, na szczescie tylko kaszel i katar a to ponoc nie choroba ale tez go przytrzymam w domu troche

Cytat:
To która dzisiaj konkuruje ze mną w ilości spania? :-P zasnełam po 1, pierwsza pobudka 3;30 i od 4;30 nie śpię :-D
o matko

Cytat:

ja mam 1 paczke pampow i 2 paczki dad

Cytat:
mnie to zastanawia jak sie wbić w taką kasę. Bo ludzie stoją kolejce, klada swoj towar na tasme i jak tam sie wwcisnąć. Wiadomo jak każdy patrzy....pytacie czy stajecie za osobą która akurat w tej chwili jest kasowana?
no wlasnie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Siedzę i szukam jakiejś sensownej bluzy polarowej, wszystkie jak namioty a rano chłodno i po brzusiu wieje :/

kup kup, co by dziec nie dostal w brzuchu zapalenia ucha

Cytat:
brawo dla męża Ja osobiście nie umiem i nie lubie takich sytuacji dlatego zawsze sobie stoje w kolejce.
ja tez

Cytat:

[/COLOR]a tak w ogole ktoras zrezygnowała z ochraniaczy do łóżeczka? Ja nie kupiła, chociaz przyznam szczerze, że mam watpliwości.
ja mam ale nie po calosci tylko tak na polowie. tyle ze mlody narazie w nocy nie bedzie spal w lozeczku bo ono stoi w innym pokoju. tyle co w dzien. w kolysce narazie nie bede miala jak sie zaczne obijac to najwyzej wtedy kupie, pomysli sie

Cytat:

A mnie wkurzył mój chłop niemiłosiernie.

Cytat:
Chociaż po tych historiach z wiatrem... najwyżej koło łóżeczka będziemy na czworaka śmigać

proponuje pelzanie bo jednak na czworaka jak sie czlowiek dobrze rozpedzi to i predkosci moze nabrac

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-10, 08:31   #4680
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie mam jeszcze żadnej paczki pieluszek... czekam do kolejnej wypłaty z ZUSu bo bida na koncie.
Zamówiłam kocyki dla dzieci i już nie mogę się doczekać aż przyjdą. Wdziałam zdjęcie i jestem zachwycona
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości