![]() |
#601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jeszcze sie nie wzielam za nauke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do wolego czasu to moze jakies fajne zajecia, hobby, cos co chcials obic ale zawsze jakos odkladalas ''na potem'? Moze jakis kurs gotowana po karaibsku szydelkowanie, lepienie garnkow ![]() ja dzis dluzej pospalam, potem ugotowalam pycha chinszczyzne na obiad i pojechalismy z TZ na silownie i basen. Nawet nie chce wam mowic jak mi sie nie chcialo ale teraz czuje sie swietnie ![]() zaraz pojade do Lidla bo znalazlm pyszne dietetyczne musy Linessa ![]() ![]() ![]() ![]() no to jade do tego Lidla ![]() milego popolunia! ![]()
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ale brzydki dzień ![]() Idę się położyć, później coś naskrobie. Miłego dnia ![]()
![]() |
#605 |
Zadomowienie
|
Agolek-a te musy to wyróżniają się 'dietetycznością'bo są bez cukru czy jak? Sama myślę o ich zakupie.
Tamo- mi też zapowiada się niezły kierat w szkole o_O M.in.kolejny sprawdzian z matmy (jutro ![]() ![]() Weekend,jak weekend ,szybko się skończył. Zaczęłam go w piątkowy wieczór na koncercie Comy. Tjaa, zdam sprawozdanie ![]() Po ok.30minutach czekania na mrozie w kolejce do klubu 'wylądowałam szatni. (wcześniej spostrzegłam zespół jak trnasportował się z busu do backstage'u ![]() ![]() ![]() Jakimś cudem przepchnęłam się na odległość ok.2metrów od sceny. Aż zaczął się występ. Roguc,jak zwykle popisał się swym wokalem,gestykulacją i 'monologami'. Tłum szalał. Stety niestety nie potrafiłam wskrzesić w sobie tej całej euforii. Owszem trochę poskakałam ![]() ![]() Miło zaskoczyło mnie wykonanie ukochanego Listopada na bis ![]() ![]() ![]() Potem było jakieś spotkanie z zespołem,acz 'wylądowałam w domu ![]() Starczy mi fotka z Rogucem z grudniowego show w Gdańsku ,nawet na ramieniu mi się wtedy('zdziwiony' x>) podpisał ![]() xD |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
![]() Schism, szczerze Kochana Ci współczuje, tego tygodnia, mam podobny i jutro też mam spr. z matmy ![]() Dobrze, że koncert był udany, aczkolwiek rozumiem też Twój brak ogólno panującego szału, wkońcu już kiedyś na ich koncercie byłaś. Mi się marzy koncert Dżemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ather i jak Ci minął zabiegany dzień ? Ciasto dla Babci i dziadka się udało ? ![]() Irsin, masakra... strasznie współczuje tej nocnej 'przygody' zaliczyłam podobną we wrzesniu, zemdlałam rano gdy koleżanka przyszła po mnie przed szkoła -_-' no i całą noc wymiotowałam ![]() ![]() ![]() Ewuś z powodu rozstania z chłopakiem bardzo Ci współczuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czuję się już troche lepiej, choć głowa ciągle boli i wogóle jakoś mi tak niedobrze ![]() Nie idę jutro do szkoły ![]() ![]() Poprosiłam szczerze rodziców czy mogę zostać w domu ze względu na spr., który będe musiała i tak napisać, ale w innym terminie, a do tego czasu może coś pojme ![]() ![]() ![]() Jutro dzień podziele między naukę na środę, robienie notatek na dalsze dni tygodnia no i na Wizaż/ komputer ![]() ![]() Tymczasem idę po herbatke i powizażuje troszke.
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
e tam, chodz lepiej do mnie na wpia ![]() a ja mam jutro wieeelkie koło i nic nie umiem... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
W końcu mi się udało zalogować
![]() Od wczoraj z tym walczyłam,dzięki Agatce w końcu mogłam się zalogować ![]() A więc wczoraj miałam udany dzień,posiedziałam z TŻ-tem,ale nadal chory,dziś się nie widzieliśmy,bo miał w ogóle nie wychodzić,a poza tym musiał robić jakiś projekt z kolegą,więc byłabym tam zbędna ![]() ![]() Tamo - Udanej nauki życzę ![]() Ewuś - Strasznie mi przykro ... ![]() Mam nadzieję,że chociaż zostaniecie przyjaciółmi i będziesz mile wspominała Wasz związek ![]() Gujanko - Trzymam kciuki za zaliczenie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - nasz jeden kolega robi lubić sobie jaja i troszkę przegiał. I wynikła mała kłótnia, ale już ok. Jestem szcześliwa i wogole. Rozpiera mnie szczeście
![]() (http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=291) Tutaj świeżo co opisałam ![]() Wybaczcie dziewczynki, że jakaś taka nie kumata jestem ale muszę się ogarnąć bo te 2 tyg. dały mi masakrycznie w d... ![]()
#610 | |||||||
Zadomowienie
|
powodzenia jutro, oby było lekko, łatwo i przyjemnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam jutro zajęcia od 7:30 do 15, a i pozostałe dni zapowiadają się podobnie, więc po prostu wyć mi się chce ;( a liczyłam, że będzie lajtowo, poszukam sobie pracy itd... Guzik, każdego dnia będę wychodzić z samego rana i wracać padnięta w okolicach 16 co za zwała ![]() Cytat:
![]() ciesz się wolnością i weź za coś co zawsze chciałaś robić, a nie starczało Ci czasu ![]() Praca też jest niezłym rozwiązaniem ![]() Cytat:
![]() btw. na koncertach zespołów typu Coma zawsze wkurzają mnie te bandy emo i szalonych trzynastek... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
trzymam kciuki żeby koło jakoś poszło ![]() Cytat:
zdrówka dla teżeta ![]() ojjjjj dziewuszki jak mi źleeeeeee ![]() ![]() Mam nadzieje,ze jutrzejszy dzien jakos minie i wdrożę się w uczelniany rytm... ale slabiutko to widzę... Trzymajcie się kochane i słodko śpijcie! oby jutro był dobry dzień ![]() Buzi ![]()
![]() |
#611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wlasnie zrobilam jeszcze jeden bo mialam ochote ![]()
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - wierzę,że jednak jutrzejszy dzień będzie dla Ciebie udany Słoneczko
![]() trzymaj się ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też się tak strasznie nie chce wracać na uczelnie........... a co do wpia to czego się obawiasz? dasz sobie radę na pewno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj bardzo męczący dzień, jak i cały weekend, musiałam zaliczyć cztery imprezy rodzinne, niestety moja rodzina jest dość rozbita i nie zasiądą razem przy stole to też musiałam trochę pojeździć. A wszystko przez to że miałam piep*** urodziny ![]() ![]() ![]() padam z nóg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
Ather Kochana sto lat w zdrowiu,szczęściu i miłości
![]() ![]()
#617 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam kochane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Ather 100 lat, 100 lat !
![]() ![]() Agness ![]() Jabłuszko, mam nadzieję, że mimo wszystko jutrzejszy dzień będzie udany, musi być ![]() ![]() ![]() Cóż, lece do łóżka. Dobranoc Plotkary ![]()
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Karolinko - śliczne nowe fotki ![]() Gujanko, schizm, Spaza - trzymam jutro kciuki za wysiłki umysłowe ![]() ![]() Jabłuszko - dasz radę jutro, wierzę w Ciebie ![]() ![]() Ather - wszystkiego najlepszego Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Dziewczynki po raz kolejny (jesteście niezastąpione ![]() ![]() pewnie sobie znajdę coś do roboty... dziś zaczęłam od oglądania seriali ![]() ![]() ![]() Moniczko - rok byliśmy ze sobą dokładnie, dziś jest rocznica ![]() ![]() Zbieram się powoli do spania... może jeszcze jakiś serial obejrzę ![]() dobranoc Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
Dzień dob ry ;*
Ather - wszytskie naj ;* Kochane biore się za siebie, mam do zrzucenia 4 kg. Nie pytajcie o nic, bo ja coraz bardziej się załamuję ![]()
#621 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry wszystkim! ale mroz na dworze...brrr a do tego jeszcze nie jasno i straszna mgla i w sumie tak dziwnie zolto na dworze.. jak z horroru ![]() ja juz po maly sniadanku i zaraz smigam do pracy. Poniedzialek zawsze najgorszy ale za to jak fajnie jak jest po ![]() milego wam zycze ![]()
![]() |
#622 |
Wtajemniczenie
|
Ather, spoznione juz co prawda, ale szczere zyczonka
![]() ![]() a ja mialam kiepski wieczor wczoraj, a dzis poranek jeszcze "kiepściejszy". ciekawe co bedzie pozniej..
#623 |
Zakorzenienie
|
Ather, przepraszam za spóźnienie, ale - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuję Stokrotki
![]() A u mnie drugi tydzień ferii... szybko mija, oj szybko... za szybko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Wtajemniczenie
|
#627 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ewuś, w takim razie rozumiem Cię, najważniejsze, że to była Wasza decyzja, a nie tylko Twoja lub tylko Jego, napewno to zmniejsza troche ból... Poprostu to nie był "ten" ![]() ![]() ![]() Nefre Kochana trzymam kciuki aby się udało ![]() Agolku, u Ciebie mróz, a u mnie ciepło i odwilż ![]() ![]() Gujanko, mam nadzieję, że jednak później będzie lepiej ![]() ![]() No więc jestem na 'dozwolonych wagarach' ![]() Wstałam, poszłam po chleb do sklepu, teraz zjem jakieś śniadanie i zaczne robić notatki (i ściągi ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem idę zrobić śniadanie, bo tata krzyczy ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#628 |
Zadomowienie
|
Ather- Z okazji urodzin, życzę Ci wszystkiego naj,naj ,najlepszego !
![]() W ten pochmurny dzień korzystam z okienka (zwolnienie z wuefu...)i przesiaduję w biblioteceprzy kompie. Czeka mnie jeszcze 5 lekcji,ale dam radę ![]() ![]() Żeby było 'milej' na Woku wychowawczyni zafundowała nam seans filmu dokumenalnego o Auschwitz. Owszem zdaję sobie sprawę z tych wydarzeń...jednakże nie wolałam się jeszcze bardziej nie dołowac w imię 'aprobaty' toteż czytałam przepisywałam istotne notatki z historii,chwilami spozierając na ekran tv. Po szkole pędzę do domu, zjem szybko kawałek pizzy :P i jadę do Gdańska, tym razem na entą konsultację do laryngologa. W drodze powtórzę Wos na jutrzejszy sprawdzian i będzie git. Propos koncertu, zapodaję link do nagranego wówczas filmiku ;] http://youtube.com/watch?v=Jban5QwlbS0 |
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Wtajemniczenie
|
Ech Dziewczynki. Nie wiem, czy jakies chorobsko czy co to, ale nie czuje sie dzis za dobrze, ani fizycznie ani psychicznie. Postanowilam darowac sobie dzisiejsze zaliczenie. nie jest to moze jakis super idealny pomysl, ale co poradzic. Doktor jest tez jutro na uczelni i mam nadzieje ze znajdzie dla mnie chwile czasu
![]() ![]()
#630 |
Zakorzenienie
|
a ja znowu mam nawrót zatrucia
![]() już nie mam siły , położę się w łóżku i będę czekać, co się stanie ![]() karetka nie chce przyjechać(jak zemdlalam) , lekarze nie chca przyjac bo nie jestem stąd to jakis koszmar |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.