|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Ja biorę pół roku silice i stan włosów polepszył mi sie
![]() Cytat:
jest to naukowo zbadane czy to miejski mit??
|
|
|
|
|
#422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Scent Bar II
Cytat:
Wygladamy tak samo, tez mam czerwony kinolek i jestem pociagajaca ![]() Cytat:
Zgrzytanie zebami wystepuje czesto np. w owsicy. Toksyczne produkty przemiany materii pasozyta i draznienie zakonczen nerowowych (wspolczulnych) w blonie sluzowej jelita, prowadzi do wzmozonej pobudliwosci nerwowej. Ale u doroslych bym to wykluczyla, jesli inncyh objawow choroby pasozytniczej nie ma. To tylko stresowe lub wada zgryzu, albo i jedno i drugie. Rachel, Tulip, sorki z apost pod postem
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-02-18 o 13:50 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszlismy do pediatry, a ten od razu dal skierowanie na badania. Podobno to zgrzytanie jest czesto pewniejsze od wynikow, bo czasem trzeba zrobic kilka testow zeby wykryc pasozyta, a zgrzytanie to taki trop, ktory rzadko wprowadza w blad. Na szczescie owsiki leczy sie teraz bardzo szybko, wypijajac pare mililitrow lekarstwa. ![]() Nie mam pewnosci czy u doroslych jest tak samo, ale co do dzieciaczkow to jestem pewna. |
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta wzmożona pobudliwosć nerwowa objawia się u dzieci tylko zgrzytaniem?? czy w inny sposób też? A dlaczego dorośli nie zgrzytają od pasozytów tylko dzieci? Betty, i co? Odrobaczyłaś Małą? Przeszło zgrzytanie?? |
|
|
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
tnij!
![]() Cytat:
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niepokoj, podniecenie ruchowe czyli oprocz zgrzytania, obgryzanie paznokci, trudnosci w skupieni uwagi itd. Nie wiem czemu dorosli nie zgrzytaja z tego powodu, i czy faktycznie nie zgrzytaja, ale sie nie spotkalam z tym i wydaje mi sie, ze jest to bardziej znamiennym objawem u dzieci; ale jak bede miala chwile to gdzies doczytam |
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwszej dawce przeszlo. Wypila pare mililitrow lekatstwa i skonczylo sie zgrzytanie. To bylo 3 lata temu.
Pamietam ze jej sie robaki w nocy snily, albo budzila sie i mowila ze gdzies po scianach chodza, jak sie swiatlo zgasi. Teraz juz nie zgrzyta i spi spokojnie. No chyba ze co pare tygodni rosnie i ja nozki bola. Ale na to lekarz jeszcze nie przepisal na niczego. Mozna tylko rozmasowac, na szczescie rano przechodza jej te bole. |
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Mskladaczku, Betty, bardzo wam dziękuję za wyjaśnienia
Ja to taki niedowiarek jestem
|
|
|
|
#429 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Margot, tego buraka zatłucz torbą bez skrupułów. No w głowie się nie mieści...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Lea, bardzo, bardzo fajna ta Twoja fryzurka
A dla Ciebie Tymeno to jakieś fajne cięcie w kilmacie retro byłoby pasujące Wiesz, tak dla odmiany żeby dodać sobie powera
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No co ty, ja tez bym nie uwierzyla jakby lekarz tego nie potwierdzil. Mialam kiedys, dawno temu, kolezanke ze sklonnoscia do mitomanii. Ta to dopiero historie opowiadala. A ja wlasnie przyjrzalam sie tematowi przez google i u doroslych troche inaczej sie sprawy ze zgrztaniem maja. Tak wiec koniec robaczkowego tematu na pachnacym. |
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, wiesz Iwonko, mnie długo nie trzeba namawiać zdarzyło mi się iść na 3cm podcięcie podcięcie długich włosów a wrócić z fryzyrką na chłopczyce ![]() Jestem zdania, że włosy nie reka - odrosną
|
|
|
|
|
#433 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, zmiany dodają pałera zdecydowanie. Cytat:
|
|
#434 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Przed chwilą się zastanawiałam, czemu mi tak zimno a ten skur.... kaloryfery zakręcił. Normalnie słów mi brakuje i liczę godziny do wyjscia
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałaś wyglądać świetnie Dokładnie
|
|
|
|
|
#436 |
|
Raczkowanie
|
A mi Tymeno, zanim Cię zobaczyłam, kojarzyłaś się z Louise Brooks. Może to za sprawą Twoich awatarów
.
|
|
|
|
#437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój duży, ostry nochal i spiczasta broda jeszcze bardziej rzucały się w oczy ![]() Cytat:
Za to zderzenie z rzeczywistością okazało się bardzo brutalne
|
||
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zauważyłam u niej ani dużego nosa, ani szpiczastej brody |
|
|
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuję konieczności przebywania i współpracy z kimś takim. "Uwielbiam" typy, które myślą, że świat do nich należy, a reszta się nie liczy.W mojej poprzedniej pracy naturalnym było, że każde otwarcie/zamknięcie okna, włączenie/wyłączenie światła, kaloryfera czy klimatyzacji jest poprzedzone zgodą wszystkich osób przebywających w danym pomieszczeniu. Nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej. |
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Płyn micelarny, krem na dzień, krem na noc. Koniec
(jestem straszny leń, nie chce mi się balsamów wcierać wieczorem ). Plus kolorówka zdałam egzamin, mam wreszcie wolne jestem strasznie psychicznie wymęczona, muszę jeszcze pozałatwiać papierkową robotę z załatwieniem warunku, a pracuję w tym czasie, kiedy jest dziekanat czynny ale damy radę ![]() mama obiecała mi flakon perfum jak zdam, muszę teraz wybrać co chcę z mojej listy |
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
tulip gratuluje
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Tuli,
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jaka nagroda będzie
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... i mysl nad flakonikiem
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Tulip, gratuluje
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko
Wreszcie trochę luzu, co ![]() Koniecznie napisz, na jaki flakonik się zdecydowałaś
|
|
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
Tulipanko
|
|
|
|
#448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja tam swoje wiem ![]() Cytat:
Gratulejszyn |
||
|
|
|
#449 |
|
Konto usunięte
|
Tulipanko, gratulacje
|
|
|
|
#450 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie daje znaku zycia od dawna, aż sie trochę martwię pamiętam jej buzke z avCytat:
Zgrzytanie zgrzytaniem, gorsze jest zaciskanie szczeki, mi az się kawałek ząbka (dolna jedynka) odszczypnał, a wszystko było spowodowane stresem ![]() A zgrzytanie od robaków itp jak najbardziej to prawda. Mój zestaw minimalistyczny do pielęgnacji': -krem (do kitu) i muszę wymienić bo mnie zapycha ![]() -balsam brązujący dove i garnier czerwony (do kitu) -żel pod prysznic milk&honey -tonik i mleczko (końcówka) -odżywka (końcówka) -szampon elseve do łamiących sie włosów -resztka jedwabiu do włosów -serum nabłyszczajace L'Oeal Professionel -krem do rąk garnier czerwony b.dobry i to chyba wsio, prawie wszystko mi się kończy zgrozo ![]() Tulipanko to na co się decydujesz![]() |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

jest to naukowo zbadane czy to miejski mit??

i wydaje mi sie, ze jest to bardziej znamiennym objawem u dzieci; ale jak bede miala chwile to gdzies doczytam 

zdarzyło mi się iść na 3cm podcięcie podcięcie długich włosów a wrócić z fryzyrką na chłopczyce
.

ale damy radę