|
|
#1171 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Żeby się piwa napić, nie trzeba browaru kupować
Zapisz
|
#1172 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#1173 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
To pytanie o "dobre ziemniaki" mnie zwiodło (kto pyta o dobre ziemniaki w zupie?!) Cytat:
Poza tym z nimi mogę za drzwi wyjechać, gdy przeginają, a z kobietą to nie bardzo przejdzie
|
||
|
|
|
#1174 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dobre ziemniaki u mnie na mysli- to znaczy dobre, a nie jakies meeeh co jak gazeta smakuja ![]() A to tak, to po prostu wygodny jesteś Ewentualnie to kobieta Ciebie za drzwi wystawi razem z kothami
|
|
#1175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zrobiłam kiedyś żurek, małż sobie nalewa i pyta - a gdzie ziemniaki? A ja: jakie ziemniaki? Przecież to jest żurek? No i się dowiedziałam o zwyczaju osobno ziemniaków. Zaiste średniowieczny. Tera jak robimy to do sierotka wrzucamy. Ale nie jestem fanem żurku, chyba że na kaca A ten mi się już nie zdarza, także i żurku nie ma ![]() 2. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1176 | ||||
|
BAN stały
|
Depczę Ci po piętach! Muuursz, jesteś niepoprawna! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Chce mi się jakichś nowych perfum, poproszę rondlem w łeb! |
||||
|
|
|
#1177 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Droczyć sie tez lubie ![]() A widzisz, tutaj mamy tak samo, jesli idzie o wybrednosc Nikt nnie nauczy sie dobrze na cudzych, ja na swoich błedach To ja do kotleta tez chyba rondlem w łeb, bo tez chce i to nowyc Miss Dior Cherie, ktorych jeszvze nawet nie wachałam
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Ale czemu, właśnie fajnie mieć nowe chciejstwo. Tylko szukanie może być niełatwe.
Wszystko co ja chcę, jest wycofane. OI, Hermes Ambre Nerguile. Nie podobają mi się obecne mody zapachowe. Tj dla mnie samej. Zlałam się Botrysiem na pocieszkę i szukam w używkach. |
|
|
|
#1180 | |
|
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1181 | ||||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Powiaaadasz? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jednak gdy sobie podliczę kasiorę wydaną na rzeczone odlewki i sample, okazuje się, że miałbym już dawno flaszkę czegoś swojego (ale to gonienie króliczka, jak wszystkim wiadomo...) ![]() Cytat:
Ad sinupret - Belle d'Opium zostały wycofane? Widziałem na alledrogo w jakichś horrendalnych cenach za flaszkę ![]() Oj tak Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1182 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() barszcz zabielany, ukraiński, szczawiowa |
|
|
|
|
#1183 | |
|
BAN stały
|
Tak, to akurat zapamiętałem już jakiś czas temu, ale czy smakowo aż tak różne?
![]() Cytat:
Jeszcze w kwestii "ziemniaków do zupy osobno" - ciekawi mnie panczkraut, czyli ciapkapusta, danie ze śląskim rodowodem
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() niby pszenny łagodniejszy i kiełbasa biała mu się nie należy (co do kiełbasy nie mam pewności); barszcz zabielany - tzw. buraczkowa ja tam miałem szczęście do dobrych stołówek całe życie ![]() panczkraut to raczej tłuczone zmieszane z kapkiszem na puree - dobre to jest, podobnie jak colcannon
|
|
|
|
|
#1185 | |||
|
BAN stały
|
No w teorii to ja świetny jestem, słowo!
![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym nieszczęsnym wyjątkiem obiady były całkiem smaczne (pamiętam pyszną kartoflankę Cytat:
|
|||
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
chyba się wybiorę w czwartek do Katowic po nowy aparat ![]() tzn. ładną używkę od fotografa jutro się wyjaśni
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ost tydzień października jadę na Mazury - ma być, kurde, ładnie! Ja nie wiem... ministerstwo dziwnych kroków? Lubiłam i lubię tylko Youth Dew Amber Nude - ani YD ani Cinnabar nigdy do mnie nie przemawiały Cytat:
![]() Cytat:
Jak ja mam na głowie coś nie tak z fryzurą, robię się jak nienormalna - nie mogę o niczym innym myśleć, koszmarMam nadzieję, że już nieaktualne daj spokój, bardzo się cieszę!Ja osiągnęłam mistrzostwo - odkładam perfumy na półkę na sprzedaż, mijają 2 tyg lub mniej - i wracają na ołtarzyk, a ja się cieszę, jakbym kupiła ![]() No słuchajcie, po obrazach z Jeziorami będzie Droga, ale taka ciutek psychodeliczna, zrobiłam malarski szkic i nie mogę oczu oderwać (a ręka z pędzlem zamiera - żeby nie sp - ić) Ale po 10ciu dniach malowania, takiego do 2 - 3 w nocy jutro przerwa i kino - Dziewczyna z Pociągu. Mam nadzieję, że warto
|
|
#1189 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A ja gópi aż się cofnąłem sprawdzić raz jeszcze , co to za nazwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Z gazownikami prawda - a jeszcze miał narzucony niegdyś żółty szlafrok niegdyś frotte - który ja już pamiętam jako prawie samą osnowę
![]() Wcześniej na listonosza wyskoczył, ale bez dwururki, tylko z drągiem - i listonosz jednak wracał, ale o późniejszej porze , może dlatego, że usłyszał okrzyk eksa "Co ch... ludzi budzisz do k... nędzy!", więc się zorientował, co było nie tak
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2016-10-12 o 01:20 |
|
|
|
#1191 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To ten oryginał od eko nawozu z pokrzyw?
|
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niczego nie wyrzucał - butów miał jedną parę - kowbojki oryginalne, amerykańskie, z haftem i czubem, podkute. Do ślubu oczywiście też w nich poszedł. Nosił tylko kolor khaki i zawsze rękawiczki (poza domem) upał, nie upał - z powodu unikania bakterii i zawsze drąg pod pachą (z grabu - bo najtwardszy) - na wszelki wypadek. I tylko podkoszulki (samochodem jeździł) - na srogą zimę miał kurtkę. Do tego był naprawdę inteligentny i z poczuciem humoru - jako przyjaciel super, jako mąż - nie dało rady.A, jeszcze herbatę też tylko pił lapsang, żadnej innej. W sumie... lubiliśmy się
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2016-10-12 o 02:14 |
|
|
|
|
#1193 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Dobranoc |
|
|
|
|
#1194 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzień (podobno) dobry...
Co Wy z tą Dziewczyną, toć na to szkoda czasu i pieniędzy? A OI to ja się zastanawiam, czy nie wydać. Stoi, nie noszę, tylko mam świadomość, że tego już nie będzie, unikat taki. Jak Kingdom np.
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
jest na all http://allegro.pl/woda-toaletowa-bot...555593528.html A do żurku/barszczu białego tylko jajka i kiełbasa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-10-12 o 08:56 |
|
|
|
#1196 | |
|
Nindżopesz
|
A Evody Noir d'Orient?
Cytat:
Książka słaba czy film? Przymierzam się do obejrzenia. |
|
|
|
|
#1197 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jedno i drugie. Wszystkie te tytuły z Dziewczyną w środku to takie gnioty, ze szkoda czasu i pieniędzy.
Kurna, ja miałam iść na Sługi boże i do tego stopnia nie mam kiedy, ze w końcu zejdą z ekranów i poprzestanę na książce....
|
#1198 |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
|
|
|
|
#1199 |
|
|
Próbowałam przeczytać książkę i tak, jak zazwyczaj, nawet jeśli mi się nie podoba, z poczucia obowiązku czytam do końca, tak tu wymiękłam... Nie da rady... Mam głodne kothy, bo zaraz idę na zabranie krwi z Szarością. Chodzą i mi się odgrażają, a mi serce pęka... Zapisz
|
#1200 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

To pytanie o "dobre ziemniaki" mnie zwiodło (kto pyta o dobre ziemniaki w zupie?!)
Ale jaka oszczędność! Zamiast 40. świeczek można po prostu znicz zajumać! 
Zrobiłam kiedyś żurek, małż sobie nalewa i pyta - a gdzie ziemniaki? A ja: jakie ziemniaki? Przecież to jest żurek? No i się dowiedziałam o zwyczaju osobno ziemniaków. Zaiste średniowieczny. Tera jak robimy to do sierotka wrzucamy. Ale nie jestem fanem żurku, chyba że na kaca 

Nie podobają mi się obecne mody zapachowe. Tj dla mnie samej. 

Ad sinupret - Belle d'Opium zostały wycofane? Widziałem na alledrogo w jakichś horrendalnych cenach za flaszkę 

daj spokój, bardzo się cieszę!