|
|
#4741 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Dostałam wczoraj spodnie, które obczaiłam w H&M za 130 zł i potem kupiłam za 45
tak to ja lubie ![]() no i przyszła moja poducha do spania, podoba mi sie, ta mała do karmienia jest malutka, ale w sam raz na wyjazd/wyjście, a rogal może pełnić funkcje kojca. No i wybor wzorow spory. Póki co za ta cene jestem zadowolona ![]() http://allegro.pl/zestaw-poduszka-ci...557066372.html Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o ta hemoglobine miałam cię właśnie pytać, u mnie już 11,9 a biorę żelazo jakąś mini dawke... za 2 tygodnie robie znowu wynik zobaczymy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
coś mi świta, ze w firmie do 20 osób płaci zus
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
18/40 it's a girl. |
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mi wyszła hemoglobina 12,4. będę pić dalej sok z pokrzywy, dołaczam tabletki z buraka forte i w listopadzie zobaczę czy coś się zmieniło
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia w imieniu córki
|
#4746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamy problem, wszystkie smoczusie zaginely gdzies w zabawkach... ![]() Teraz mi przypomnialyscie, że w przyszlym tygodniu muszę się udać do laboratorium. Chyba 4 badania mam wypisane na tym skierowaniu |
|||
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak jak jest min 21 osob to platnikiem jest pracodawca, jak nie to zus
ale padło że ZUS ją przejął...tak jakby najpierw robił to pracodawca i sie zastanawiam czy jak moj bedzie płacił, a ja bede miala kontrole to nagle nie bedzie płatnikiem? ja bylam zadowolona bo z ZUS to kasa przychodzi kiedy chce i w jakiej kwocie chce a od pracodawcy to wiedzialam ze dostane rzetelnie jak należy... i dlatego dopytuje
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem tak: w weekend byliśmy na weselu a tam mała Mila, dwa dni temu tż znajoma urodziła małą Mile, więc jakoś z tym imieniem się oswajał... Aż wczoraj wraca z pracy i mówi do mnie, że jeden z współpracowników zmienia płeć i będzie miał na imię Mila... No to sobie myślę klops, kaplica, mogę szukać innego 😝 A on, że się nie zraził, w sumie to jest przekonany na 81% 😂😃
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Podklad i puder z Eris, korektor z Loreala i podkład mamie. Szybko uciekłam bo bym za duzo rzeczy kupiła
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest jeszcze coś takiego, że do 31? (trzydziestu kilku jakos) dni płaci pracowaca, a potem zus. i moze tak właśnie jest w przypadku tych malych firm. wydaje mi sie, że w duzych firmach dostajesz ciagle z firmy, a nie z zusu. kontrola chyba tego nie zmieni
Szymon Edytowane przez __malaMi__ Czas edycji: 2016-10-12 o 10:22 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeee no 81% to już nie jest źle 😂
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
no dobra dziewczyny, ostatnie zalecenie szefowej
: Do boju!!! wykończmy ten wątek !! ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() a dobrze, że tak się osłuchał z tym imieniem, może to właśnie powód, że jest bardziej przekonany
|
|
#4754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4757 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Długo się nie odzywałam, ale to dlatego, że niesamowicie ciężko Was nadrobić, jak się jeszcze chodzi do pracy. We wrześniu miałam z kolei urlop i tak jak jeden tydzień nie zaglądałam na forum, kolejny tydzień musiałam nadrabiać ogromne ilości stron ![]() Mogę się pochwalić, że na połówkowych wszystko było dobrze, dziewczyna potwierdzona po raz kolejny Za to zrobiliśmy pierwszą rundę po fotelikach i wózkach. O ile z wózkiem jeszcze decyzji nie ma, o tyle fotelik wybrany. Jeden mini kroczek w tworzeniu wyprawki zrobiony Dla dzie3wczyn z Wrocławia i okolic - mogę polecić sklep z fotelikami w DH Astra. To jest sklep osiemgwiazdek (powiązany z blogiem osiemgwiazdek.pl, który promuje foteliki do jazdy tyłem). Pan sprzedający poświęcił nam godzinę, opisując foteliki, montując je na pokazowym fotelu samochodowym w aucie itp. Po zakupie idą do samochodu i już w praktyce pokazują jak dany fotelik prawidłowo zamocować. Ogólnie znają się na rzeczy
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
81 czyli już jest klepniete ![]() Cytat:
Ja dostaje przelew od pracodawcy zawsze, a on sie rozlicza z zus. Ale mnie ostatnio c&a wkurza... jedno zamowienie zaginęło w kosmosie, w zeszlym tygodniu wskoczyly bluzy z myszka miki i pluto to zaraz Malemu zamowilam na wiosne rozmiar, zamowilam do sklepu niedaleko tesciow ze w weekend odbierzemy, a dziś mail, że jest opóźnienie w wysylce... |
||
|
|
|
#4760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Kiedy ten deszcz się wyczerpie? Ktoś wie? ![]() Cytat:
Zus wylicza średnią dniowke z okresu 12 miesiecy przed zwolnieniem i mnoży przez liczbę dni w miesiącu. Mozna założyć konto w zusie i wtedy dokladnie wiadomo ile i kiedy przyjdzie. Zus placi z reguly pod koniec miesiąca. Tak samo jest z zasilkiem macierzynskim. |
|
|
|
|
#4761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za sen hahahaha, ale będzie jak podejdziesz do męża i palniesz mu w łeb Cytat:
u mnie na szczęście wypłaca mi firma wynagrodzenie...jakbym miała dostawać nie w terminie i nie w całości to bym się wkurzała. Wiem, że wszystkie dziewczyny do końca tak miały wypłacane buahhah to ja tak mam z tuszem do rzęs. Tusz to dla mnie podstawa
|
||
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4763 |
|
Raczkowanie
|
Hejo dziewczyny przepraszam ale nie jestem w stanie was nadrobić tyle napisalyscie
samochód kupiliśmy nie taki po jaki pojechaliśmy ale jesteśmy zadowoleni mamy Seata altea. Jest coś dla mnie bo ma skrzynie automatyczna i coś dla męża bo ma sportowe zawieszenie i jest przerobiony na więcej mocy Dzisiaj na usg płakałam . Tak jesteśmy po polowkowym widziałam piękna twarzyczke nosek oczka Ustka wszystko jest na swoim miejscu i wszystko się dobrze rozwija mała waży 466 g. I jest bardzo ruchliwa jestem taka szczęśliwa trzymam kciuki za Wasze wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=sunny_eyes;66293696]Daj mu wybor Pelagia, Kunegunda czy Mila 81 czyli już jest klepniete ![]() Kunegunda i Pelagia u mnie funkcjonują jako zastepcze imiona mojej siostry reaguje na oba plus swoje własne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od jutra w biednej sa ciuszki disneya, body spodenki bluzki rasjstopki kocyki
Hmm mam nadzieje ze od rana nie wykupia od razu bo moj jest popoludniu zapisany do fryzjera i bym z nim pojechala... |
|
|
|
#4766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego dopytuje kolezanke MagdeMarte jak to dokladnie jest ze zus przejął czy to mala firma i tak sie zlozylo ze kontrola byla jak zus przejmował ją po miesiacu czy duza i pracodawca placi a jak wchodzi zus to przejmują, albo wstrzymuja wyplaty (informujac płatnika/pracodawce - nie plac pan az do naszej ostatecznej decyzji)teorie znam, poza faktem "mialam kontrole, zus mnie przejął" to dopytuje :P ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
slyszalam ze te ciuszki disney (ale chyba to co w smyku jest..nie wiem czy tu to samo) to sredniej jakosci..
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
ydzia, gratuluje zakupu autka
![]() sQuaara , to dziś romantyczny wieczór z oglądaniem filmu ślubnego? ![]() Ja dziś mam jakiś słaby dzień. Ta pogoda mnie dobija. Do 9 byłam niemal nieprzytomna mimo, że wstałam 6.30. Zostałam pracować w domu. Klient mnie wkurza, nic mi się nie chce, i w takich chwilach to zawsze myślę, że trzeba by iść na L4 Na razie plan jest że pójdę albo od początku listopada albo od połowy. Niby nie chcę no ale trzeba bedzie zająć się trochę sobą wreszcie
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
hm dzis to mechanik i odbior laktatora
![]() film widzialam wersje surową, mialam kilka niewielkich uwag wiec juz wiem jak wyglada
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozkłada przeziebienie!!!! Piję wode z miodem i cytryna i musze sie przejsc do apteki po cos na gardło. Co za niefart
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

tak to ja lubie 

tak tak krowie mleko jest tylko dla krow znam to. Kazdy wierzy w to co chce.
włączam do soku z pokrzywy tabletki z buraka.
oczywiście zmartwiłam się, że coś z dzieckiem się stało. mama postawiła mnie na nogi, że dziecko ma juz chyba swoją tarczycę i może dlatego mniej ode mnie ciągnie. oby tak było. na szczęście wizyta u endo już w czwartek. jakiś cud, ktoś akurat zwolnił miejsce

: