|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Już nowy? Ale pędzicie
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Witam i melduje się w nowym wątku
Jeśli chodzi o pogodę jestem strasznie zawiedziona i zła na ciuchach udało mi się upolować piękny śliwkowy płaszczyk ala ciążowy z guziczkami na biuście, zakładkami na brzuszku i...jest na niego za zimno raptem z 2 razy w nim byłam ![]() na zimę mam nadzieje poratować się płaszczem mamy i mam nadzieje że przeskok z mojego 34/36 na jej 38/40 w zupełności wystarczy ![]() W ogóle doszłam do wniosku że jestem mózgiem totalnym w tamtym roku starając już się o dziecko, kupiłam sobie nową kurtkę zimową... oczywiście krótką i taliowaną |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
zuzkka, gratulacje dziewczynki
Toxo robilam dwa razy - raz na poczatku i drugi raz jakos na ostatnia wizyte. Planuje jeszcze powtorzyc ze 2 razy. Cytomegalie raz - na poczatku. Zaczynam polowanie na ciuszki ciazowe. Myslalam, ze uda mi sie jakos oblatac w swoich jak najdluzej, ale coraz slabiej to widze. Polecam sprawdzac olx, allegro i grupy na fb - tam pewnie cos upolujecie, jesli szukacie
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
nowy watek
ja toksoplazmozy dalej nie mam ![]() co do testu obciazenia glukoza robi sie go pom. 24-28 t ciąży. doczytam jeszcze co naskrobałyscie w starym watku
|
#35 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
co do kurtki to ja w zeszłym roku kupiłam sobie parkę w ochniku i mam nadzieję, że dzieki ściągaczom będę w niej chodzić całą zimę mimo ciąży
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- justkonev - super, że sie zdecydowalysmy na te mamusie z doskoku super to wyglada i kategoria bardziej pojemna. te zaginione mamusie były zupełnie niepotrzebne. ciekawe ilu wątków się dorobimy. w 7 chyba się zaczniemy rozpakowywać
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet nie wiedziałam, że robi się od 24tc i że mówiąc to ma na myśli że za jakieś 3 tyg
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ja krzywą zrobię w 24tc bo tak mi przypada wizyta i mam cały komplet do zrobienia na wedy
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra znikam póki co ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- tak jest szefowo!
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie nie ma allegro, ludzie tak bardzo nie sprzedają tutaj uzywek.
|
|
|
|
#44 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam cały wątek, ale tyle napisałyscie, że nie będę odpisywać na wszystko tylko zacytuję to co było w poprzednim wątku, bo padało trochę pytań do mnie. Generalnie czuję się już trochę lepiej, chociaż dalej nie mogę odespać i boli mnie spojenie łonowe, ale to pewnie dlatego, że wczoraj znowu biegałam od mojego miejsca pracy do ZUSu.
Na ten moment wszystko mam już załatwione według pani z ZUSu to powinno być wszystko. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w kolejnym wątku, ciągle próbuje Was nadrobić ale nie mam tyle czasu żeby zdążyć jeszcze coś napisać
![]() Byłam wczoraj znów u dentysty i został mi już tylko jeden ząb do zrobienia, ale kanałowo. I tu dobra wiadomość bo leczenie kanałowe w ciążę jest refundowane umowilam się na za miesiąc i wtedy moja Pani doktor będzie sprawdzać czy nie ma żadnych przeciwwskazań. Podobno bez zdjęcia da się to zrobić, bo jest jakiś inny sprzet, nie znam się na tym za bardzo tylko chciałam przekazać że jest za free ![]() W poniedziałek ide do mojej gin na połówkowe i muszę ją przycisnąć bo olewa totalnie badania. Toksoplazmozy nie miałam badanej ani razu.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty nadal nie znasz plci czy nie chcesz mowic? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
A wczoraj kazał mi znowu glukozę zrobić, myślałam że odpuści, bo miałam w 16 tyg, ale trzyma się twardo zasad i będę musiała znowu przez to przejść
Teraz dopiero mam wizytę u niego za 4 tyg, nie wiem jak wytrzymam, zawsze miałam co 2 tyg, no i we wtorek połówkowe ale u innego lekarza. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Napisze we wtorek, po połówkowym, nie mówiłam jeszcze rodzinie, i jak ktoś mnie podczytuje, to się jeszcze za szybko dowie
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wroce do starego tematu... kilka dni temu gdzieś czytalam ze szydlo mowila, że oni nie planuja nic w sprawie aborcji. I teraz wypowiedz kaczynskiego... "Będziemy dążyli do tego, by nawet przypadki ciąż bardzo trudnych, kiedy dziecko jest skazane na śmierć, mocno zdeformowane, kończyły się jednak porodem, by to dziecko mogło być ochrzczone, pochowane, miało imię. Chcemy, by było to możliwe ze względu na realną pomoc, która będzie udzielana także ze środków publicznych. Oczywiście mowa tylko o☠tych przypadkach trudnych ciąż, gdy nie ma zagrożenia życia i☠zdrowia matki" |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co mierze ciśnienie to puls mam taki sam lub podobny. A Tobie mocno skacze? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#54 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie pochmurno, więc siedzę w domu bo nie mam dziś poza obiadem nic do roboty. Szydełkuję kocyk dla małej i oglądam mój serial. Zamówiłam też Mikrusekcards na resztę ciąży i pierwszy rok Hani. Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
||
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie przestało padać
nawet słońce wyszło.Ja się zbieram na 2 usg polowkowe. Co do toxo, to powtarza się jak ktos nie ma przeciwciał, w kazdym trymestrze (takie są zalecenia) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie mamy wskazania do cesarki... Czuję strach😯 w poniedziałek mam połówkowe raz jeszcze w klinice na rzekomo lepszym sprzęcie to ciekawa jestem co powiedzą...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

na ciuchach udało mi się upolować piękny śliwkowy płaszczyk ala ciążowy z guziczkami na biuście, zakładkami na brzuszku i...jest na niego za zimno 

) bo ja tp mam na samiuski poczatek kwietnia ale tez moze byc koniec marca
milego dnia !