Bimbałami sobie świecę,czas kupować ślubne kiece! PM 2017, cz. 31 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-14, 12:34   #3061
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892
Dot.: Bimbałami sobie świecę,czas kupować ślubne kiece! PM 2017, cz. 31

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
A przed chwila był temat usuwania zdjec i linków z postów ...
Dokładnie ale już siedzę cicho bo widzę że to nic nie daje

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 12:37   #3062
malgosiaw123
Zakorzenienie

Jak ja się dziś fatalnie czuje Strasznie mi dokucza okres. Leje się ze mnie strasznie i brzuch strasznie boli,ech.. Jeszcze przez to czuje się jakbym miała gorączkę,bo jakieś dreszcze mam.

Jutro wychodzimy z TŻ znajomymi z byłej pracy. Nie chce mi się iść,bo nie bardzo ich znam. I są laski o które jestem zazdrosna i pewnie nie będę umiała ukryć zazdrości No i będę musiała się odj**ać,a nie wiem w co

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Moja mama przed 50 i dopiero trójka wnuków, z czego najstarsze ma trzy lata To już nie te czasy

Serio dopiero trójka wnuków? Nie te czasy?
Moja mama ma 58 lat i żadnego wnuczęta To są dopiero nie te czasy

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Nie mogę otworzyć na apce :/ Ja to juz nie wiem jaki chcę styl. Wychodzi teraz na to, że sala nie pasuje do rustykalnego wesela. Będzie chyba bez stylu.

Moja też nie pasuje do rustykalnego,ale mam to gdzieś. Nie będę miała typowo rustykalnego,ale będę miała wplecione elementy.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 12:39   #3063
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość

Ja biżuterii też nie będę miała Będę zapięta pod szyję aż po same nadgarstki, więc niczego mi już nie trzeba
oo, zaciekawiłaś mnie, pokażesz mi suknię? bo nie widziałam, jeśli pokazywałaś wcześniej

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 12:40   #3064
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Witam się Za chwile ubieram się i jadę jeszcze mierzyć suknie. Pewnie i tak mi sie tam nic nie spodoba

Sweter sobie kup, aż tak sobie nie żałuj
Daj jakieś zdjęcia później

Nie kupiłam,bo nie było nic ładnego Wiem,że jestem Żydem,ale po prostu wiem ile muszę miesięcznie odkładać i staram się tego nie ruszać na bzdety typu nowy ciuch. Tym bardziej,że za chwilę pewnie zostanę bez pracy...
Żeby nie było mam w czym chodzić,ale nowym, pięknym swetrem bym nie pogardziła
Stary 2016-10-14, 12:40   #3065
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Dokładnie ale już siedzę cicho bo widzę że to nic nie daje

usunęłam, bez spiny

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 12:41   #3066
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Jak śpie to się nie budze Nawet mój ojciec w tym samym pokoju się nie budzi. Rozkłada na podłodze grubszy koc żeby nie było słychać i jakoś nikt nie ma problemu. Zachowuje się ciszej niż ja robiąc sobie śniadanie w kuchni.
Nie wskakuje o 5 rano na orbitrek i nie rzuca hantlami po podłodze

Hałasów to można raczej współczuć nam jak ktoś zamyka psa na balkonie bo nie chce mu się z nim wyjść Dzisiaj w nocy znowu się darł
Nie wspomne o remoncie który trwa od 5 lat
To ja tak nie umiem. Nawet jak myślę, że było cicho, to tż mówi, że sufit się trząsł

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
]
Ja kupiłam jedne dresy w Pullu, a drugie w Lidlu na dzieciaka :
W lidlu mi krój z dziecięcego nie pasował. Zresztą z innych firm też

Cytat:
Ćwiczenia na macie, jakieś wymachy, rozciąganie, czy nawet trening z Melb B, Fitness Blender czy Chodakowską nie jest wcale głośny o ile oczywiście nie ma skakania i jakiegoś cardio
Mam inne doświadczenia w tym temacie Zawsze robię hałas, nawet w tych zestawach, które mają w tytule, że ciche. Z Mel B to może ewentualnie pośladki i abs nie są głośne.

Cytat:
Mi się Casilda i Tabu podobają z tej afrodyty, ale nie wiem jak skopiować
Mierzyłam Casildę. Chyba była to jedyna suknia, która spodobała mi się na necie i ją mierzyłam
Stary 2016-10-14, 12:43   #3067
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym się wyrobiła przed 30 to moja mama też zostałaby babcią przed 50 Na serio widzę mnóstwo plusów wczesnego macierzyństwa, ale nie mogę się do tego mimo wszystko przekonać...
Ja zawsze patrzę pod kątem tego,że jak później zostaną dziadkami to będą na emeryturze i będą mogli dzieci pilnowac i nie będę musiała płacić za jakieś żłobki czy przedszkola

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-14, 12:45   #3068
Enigvaa
Zadomowienie

Lecę zrobić zakupy do obiadu.. mam ochotę na schab i do tego surówkę z pory i sera żółtego. Mniam. . nie piszcie za dużo beze mnie bo nie nadrobię

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ja zawsze patrzę pod kątem tego,że jak później zostaną dziadkami to będą na emeryturze i będą mogli dzieci pilnowac i nie będę musiała płacić za jakieś żłobki czy przedszkola
Moja teściowa chyba nigdy nie przejdzie na emeryturę. Robi tyle rzeczy że czuję się przy niej beznadziejnie.. Ale za to teściu będzie w niebie. Uwielbia dzieci.

Enigvaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 12:46   #3069
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Takie włosy bym chciała a wianki coraz mniej mi się podobają, większość jest strasznie mało subtelna
Myslę,że to zależy od osobistych preferencji PM. Wiadomo,że każdy podoba się sobie w czym innym. Ja chciałam od samego początku niewielki tylko z gipsówki. Ale jak zobaczyłam ostatnio ten Emilki z "Pierwszej Miłości" to zakochalam się w tym kolorze kwiatów Takie w kolorze wina I sama już nie wiem co robić..
Stary 2016-10-14, 12:48   #3070
Enigvaa
Zadomowienie

Cytat:
Myslę,że to zależy od osobistych preferencji PM. Wiadomo,że każdy podoba się sobie w czym innym. Ja chciałam od samego początku niewielki tylko z gipsówki. Ale jak zobaczyłam ostatnio ten Emilki z "Pierwszej Miłości" to zakochalam się w tym kolorze kwiatów Takie w kolorze wina I sama już nie wiem co robić..
Ja w wianku wyglądałabym jak dziecko. Wszyscy się ze mnie śmieja,że wyglądam jak dziewczynka 15 letnia a wianek by to tylko podkreślił..

Enigvaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 12:53   #3071
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Za młoda jesteś by nie mieć chęci i motywacji nie mówię, żeby się stroić i pacykować każdego ranka tylko sprytnie doprowadzać się do fajnego stanu Ja przy mojej mamie jestem rozmemłana, bo ona wstaje codziennie o 5, nie ważne czy weekend czy święto by zrobić sobie włosy, makijaż, wykąpać się i ubrać. Oczywiście absolutnie nie ma mowy o ciuchach "po domu", bo zawsze chodzi ubrana tak, jakby miała wyjść zaraz na spotkanie no ale w weekendy pozwalałam sobie na łażenie w dresach, ale to do czasu jak wpadnie tż. Strasznie nie lubię tak przy nim wyglądać Jednak coś mi mamosza zaszczepiła
Ja akurat nie jestem matką,a już jestem rozmemłana Jak nigdzie nie wychodzę to nie chce mi się stroić i szykować. Po domu ZAWSZE łażę w starych ciuchach,nawet jak TŻ jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-14, 12:54   #3072
Mecassie
Zakorzenienie

Grypa wchodzi na calego, chyba daruję sobie to spotkanie z dziewczynami bo chce jutro trochę chociaz miec sily na ta Ikee

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 12:56   #3073
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Moi rodzice są 26 lat po ślubie i nie chodzą przy sobie w dresach no chyba że jadą na kajaki także to nie zasada
Jakbym miała przy TŻ uważać,żeby nie założyć czegoś starego to bym zwariowała Nie czułabym się sobą,gdybym była ciągle ubrana "na wyjściowo". Nie boję się,że jak TŻ zobaczy mnie w rozwlekłych,starych ciuchach to ode mnie ucieknie

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Poleccie jakaś fajna prostownice do włosów w rozsadnej cenie! Moja dziś rano skończyła swój żywot

Też polecam Remingtona lub Babylissa.
Sis ma Rem,ja Babyliss i obydwie fajne.
Stary 2016-10-14, 12:56   #3074
Eunice9
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Enigvaa Pokaż wiadomość
Jak ja na mokre włosy zrobię warkocza i tak śpię to po rozpuszczeniu rano ok.9 to na kolacji o 20 prawie śladu po warkoczu nie ma. A lokówka w ogóle nie daje rady. Na piankę i dodatkowo lakier i to samo.. po godzinie już są takie brzydkie rozkręcające się, stare loki. ;( a tak lubię kręcone włosy..
Mam tak samo :/ Włosy proste jak druty, nikt mi kiedyś nie wierzył że nie prostuję Ale minus taki, że właśnie zakręcić to się ich nijak nie da żeby się trzymało dłużej niż godzinę.

Cytat:
Napisane przez Enigvaa Pokaż wiadomość
No to moja babcia babcią została w wieku 38. ;D no a moja mamuśka prędko chyba nie zostanie. Jakoś mi głupio jak pomyślę że moje dzieci będzie dzieliła niewielka różnica od mojego brata...
Mnie od mojego wujka dzieli 10 lat, a z mojej dalszej rodziny mam przykłady gdy tej różnicy w ogóle nie ma albo wręcz ciocia jest młodsza od siostrzenicy

Cytat:

https://www.olx.pl/oferta/suknia-slu...9-IDexILt.html co myślicie ? Wymiary ma jak ja w biuście, pod biustem w talii. No jak szyta na mnie Tz mówi, że te ramiączka dziwnie i że będę płasko wyglądać w cyckach... a mi się ona podoba
Bardzo ładna Mi się ta góra i ramiączka bardzo podobają, mój styl. I wydaje mi się że pasowałaby ci właśnie do figury.

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;66366716]Dzień dobry

Siostra z Elcią przyjeżdżają na weekend [/QUOTE]
Super

Cytat:
Napisane przez mckwadrat Pokaż wiadomość
WRÓĆ!!!! NAJWAŻNIEJSZE!!! ZA ROK BĘDZIEMY ŚLUBOWAĆ

Cytat:
Wiesz też sobie nie przypominam Ale ogólnie jak widzę rozpuszczone włosy i wianek to Więc i tak będziesz wyglądać cudnie dupeczko
Też chcę prawdopodobnie proste rozpuszczone i wianek

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Wstalam i czuje sie tragicznie

Zatoki cale zawalone glowa pęka wszystko jeszcze siadlo na oczy a trzeba isc do pracy a pozniej jestem umówiona z dziewczynami ze starej pracy :/ masakra wypije dwa piwka i spać do domu

Biedna Ja bym w ogóle nie była w stanie wyjść w takim stanie, podziwiam...

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Dzień doberek Piękna pogoda ,zabieram się do mycia okien a wieczorem po 18 jade do Krk na uczelnie i wracam w niedzielę wieczorem tak mi się nie chce,masakra
Co studiujesz?
Stary 2016-10-14, 13:06   #3075
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie lubię chodzić po pracy w rzeczach, w których byłam w pracy, bo po pierwsze nie wygodnie mi i nie chcę zniszczyć, a zaraz idę do kuchni coś robić...
Mam dokładnie tak samo

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Ja legginsów nie lubie ale myśle ze to dlatego ze muszę w nich w pracy chodzić

A co do wyjść to ja jestem bezobciachowa i nie raz jechałam do sklepu z ręcznikiem na głowie bo miałam włosy mokre

Ja to Cię kocham normalnie
Ty jesteś taką mega laską i zawsze jak spotykałam takie dziewczyny to raczej takie paniusie,że bez makijażu się nie pokażą na mieście. A Ty to jesteś idealna. Nie dosyć,że śliczna,wyglądasz sexy to jeszcze ma to gdzieś i w ręczniku na głowie do sklepu jedzie i wyglądem się nie przejmuje

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
http://michalorlowski.com/2016/04/as...-z-dnia-slubu/

znowu inspiracje dla rustykalnych dziewczyn Para chyba z mojego rodzinnego miasta, bo i bukiet z kwiaciarni nad którą się zastanawiałam ( mega drogo mi wycenili) i zaproszenia z firmy nad którą się zastanawiałam :P
Mam słaby transfer,czy ktoś zalinkuje mi tylko zdjęcie peemki z wiankiem? Bo nie chce mi się otworzyć

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Key_b Pokaż wiadomość
Moja siostra urodziła w wieku 32 lat ale ona i tak b młodo wygląda i dba o siebie bo jest zakupoholiczka ;D

A patrzcie znalazłam jakaś łatka miała ślub i wesele tam gdzie my będziemy mieć...
https://beatairobert.wordpress.com/galeria-fotografii/

Ps. Pan młody.... nie wiedziałam że jeszcze Roba takie sztruksowe garnitury

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Tu również ponawiam prośbę,wrzućcie zdjęcie marynary

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
no mi też, dlatego zacytowałam, a zdjęć nie cytuję, no chyba, że w aplikacji inaczej to wygląda..
no chyba, że linków tez nie można już cytować..
Wytłumaczę jeszcze raz Jeśli link przenosi nas bezpośrednio do pojedynczego zdjęcia,to wtedy na apce się wyświetla. A jak są linki do całych reportażów ślubnych,czy jakiś butów w sklepie internetowych to nie trzeba kasować linków,bo to link do strony internetowej,a nie do zdjęcia jpg.
Stary 2016-10-14, 13:08   #3076
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:

Mam słaby transfer,czy ktoś zalinkuje mi tylko zdjęcie peemki z wiankiem? Bo nie chce mi się otworzyć [COLOR="Silver"]
Łap: wianek
Stary 2016-10-14, 13:09   #3077
serduszko165
Zakorzenienie

https://beatairobert.files.wordpress...1200&h=&crop=1
garniak, tu dobrze fakturę materiału widać :P
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 13:10   #3078
Laura Rose
Zakorzenienie

A tu marynara, o ile o to chodzi
Stary 2016-10-14, 13:11   #3079
luna_laula
catwoman

Cytat:
Jakbym miała przy TŻ uważać,żeby nie założyć czegoś starego to bym zwariowała Nie czułabym się sobą,gdybym była ciągle ubrana "na wyjściowo". Nie boję się,że jak TŻ zobaczy mnie w rozwlekłych,starych ciuchach to ode mnie ucieknie
Oni też się siebie nie boją Tym bardziej, że już nie wyglądają tak jak 26 lat temu Po prostu każdy ma inny dom, inne przyzwyczajenia i chodzenie w dresach albo starych ciuchach przy partnerze nie musi być zasadą obowiązującą w każdym domu Mnie uczono od dziecka, że po domu nie chodzi się w niczym starym ani wyciągniętym i do tego jestem po prostu przyzwyczajona. Moja mama to wymyśliła, bo nienawidziła jak u niej w domu rodzice chodzili "rozmemłani" Po tylu latach małżeństwa nie wyobraża sobie by nie być wypacykowaną dla męża (i siebie przede wszystkim)
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-14, 13:12   #3080
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się Casilda i Tabu podobają z tej afrodyty, ale nie wiem jak skopiować
Casildę miała Zambezunia
Stary 2016-10-14, 13:13   #3081
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Casildę miała Zambezunia
Serio?
Stary 2016-10-14, 13:14   #3082
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Nie nadążam za Wami ani trochę

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 13:15   #3083
cichazabka
...

Cytat:
Pierogi wolę kupić :P no mi rosół wychodzi lepiej niż mamy czy babci :P

Ale bym zjadła pierogi. Najlepiej ruskie . Muszę TŻa pogonić, bo dawno nie robił.

Cytat:
Jak zamieszkacie razem to kwestia dresów się zmieni ;P my tam lubimy po domu chodzić w dresach ;P
My po domu chodzimy w byle czym (albo i bez niczego)
Cytat:
Ja akurat nie jestem matką,a już jestem rozmemłana Jak nigdzie nie wychodzę to nie chce mi się stroić i szykować. Po domu ZAWSZE łażę w starych ciuchach,nawet jak TŻ jest
TŻ się przyzwyczaił, że chodzę byle jak. A w ogóle to woli mnie bez makijażu itp. Dziwny jakiś

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 13:15   #3084
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Casildę miała Zambezunia
No co Ty? Może mi sprzeda
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 13:16   #3085
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Coraz bardziej skłaniam się ku takiemu stylowi:
Do września chyba zwariuję
Ech zdążyłam w poprzednim poście napisać o wianku w kolorze wina. Ale się rozumiemy
Stary 2016-10-14, 13:16   #3086
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Moja ciocia urodziła moją kuzynkę w wieku 32lat (?) to jej pierwsze dziecko, no i koło 4-5 SP mała nie chciała żeby mama przychodziła po nią, bo jest starsza i grubsza niż inne mamy. Ciotce było przykro Zapisz
32 lata to przecież normalny wiek na dziecko... Moja mama w tym wieku urodziła moją siostrę. A często kobiety rodzą dzieci w wieku 40 lat nawet.

Cytat:
Dziewczyny pamiętacie jak wczoraj wrzucalam link do feyzjerki, tylko odległość mi nie pasowała? Napisała, ze próbna u niej kosztuje 60, a ślubna 80 i teraz mam dylemat...bo ładnie czesze i tania
Bierz! 30km to nie tak dużo. Ciekawe jak u mnie będzie, bo najbliższe miasteczko jest 20km ode mnie... I nie za bardzo jest tam ktoś sensowny.

Cytat:
Jakbym czytała o sobie.... ale to chyba przez to, że siedzę w domu i jedynie gdzie wychodzę to z dzieckiem na spacer lub do sklepu i nie chce mi się specjalnie stroic czy coś. Wiem, że muszę wreszcie zacząć dbać o siebie ale trudno mi... nie mam chęci do tego i motywacji. Ale dziś się pomaluje, włosy uloze a nie w kitka i jakoś w miarę ubiore, jadę do mamy bo ciocie przyjechały i nie pojadę tam zapuszczona
Też jak nie wychodzę w domu albo wychodzę tylko na zakupy to mi się nie chce ładnie ubierać, malować itd. :P

Cytat:
Moi rodzice są 26 lat po ślubie i nie chodzą przy sobie w dresach no chyba że jadą na kajaki także to nie zasada
Ja przy Tżcie chodzę w dresach, urypanych jakąś mąką od gotowania czy czymkolwiek :P Nie wyobrażam sobie przyjść do domu i nie przebrać się do razu w wygodne dresy i koszulkę

Cytat:
Ja od 10.10 zapisalam się na kurs językowy roczny więc szukam własnie książek po angielsku, polecacie coś w oryginale do poczytania wieczorami?
Harry Potter, Agatha Christie, z takich jeszcze prostszych to "The Curious Incident of the Dog in the Night-time" (super książka) i "Confessions of the Shopaholic".

Cytat:
Znowu rozmowa o legginsach Przecież nie wychodzę z gołym tyłkiem na legginsy nakładam zawsze sukienkę albo tunikę do kolan a do koszulek i koszuli jegginsy. Taka różnica, że nie mają rozporka i guzika, a wyglądają jak normalne spodnie
Ja lubię i dżinsy i legginsy. Legginsy mam zupełnie kryjące, więc nawet do zwykłej koszulki czasem chodzę (choć zwykle ubieram jakąś dłuższą, do tyłka albo długą koszulę na wierzch), a czasami i do spódniczki.

Edytowane przez Eunice9
Czas edycji: 2016-10-14 o 13:17
Eunice9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 13:16   #3087
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Oni też się siebie nie boją Tym bardziej, że już nie wyglądają tak jak 26 lat temu Po prostu każdy ma inny dom, inne przyzwyczajenia i chodzenie w dresach albo starych ciuchach przy partnerze nie musi być zasadą obowiązującą w każdym domu Mnie uczono od dziecka, że po domu nie chodzi się w niczym starym ani wyciągniętym i do tego jestem po prostu przyzwyczajona. Moja mama to wymyśliła, bo nienawidziła jak u niej w domu rodzice chodzili "rozmemłani" Po tylu latach małżeństwa nie wyobraża sobie by nie być wypacykowaną dla męża (i siebie przede wszystkim)
Ja mam dresy, które nie są ani stare, ani powyciągane ;P o!
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 13:18   #3088
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
To niestety nie jest takie proste Ostatecznie wybrałam bezpieczne i wygodne rozwiązanie

Właśnie zamówiłam dwa welony i jak na razie suknia+buty+ 2 welony nie przekracza 3 k
Dzięki wiesz Nie zniechęcaj mnie,póki jeszcze nie mierzyłam
Stary 2016-10-14, 13:18   #3089
mckwadrat
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny pamiętacie jak wczoraj wrzucalam link do feyzjerki, tylko odległość mi nie pasowała? Napisała, ze próbna u niej kosztuje 60, a ślubna 80 i teraz mam dylemat...bo ładnie czesze i tania
ja bym ją wzięła i tak musisz dojechać do którejś

Cytat:
Jak dla mnie makijaż 1 a fryzjer 3

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Gołąbki sa chyba prostsze trzeba tylko dobrze w kapustę zawinąć Na początku sznurkiem sobie pomagałamzrazy też zrobiłam ale bigos ni hu ja mi nie wyszedł...

haha tylko?:P to za wysoki level dla mnie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość

cudowna

Cytat:
Baaaardzo mi sie podoba

Dzwoniła asystentka Niemiec i musiałyśmy przełożyć wizytę pierwszej przymiarki na 23 listopada

bubububu tyle dłużej
mckwadrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 13:19   #3090
marta271
Zakorzenienie

Cytat:

Hmm... na prostownice pisze rowenta wet&ery Elite model look. Wstawię Ci foto
Załącznik 6689606

Dziękuję za info zaraz wszystkie będę sprawdzać i muszę dziś jakas wybrać, bo bez prostownicy ani rusz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości