Lutówki 2017 ❤ cz. IV - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-14, 22:41   #391
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
O jysk, wiem że Ikea... Bardziej nie chodzi mi o rzeczy na choinkę tylko inne dekoracje.. Jakieś wiszące świecące e oknach gwiazdy mi się marza, świeczniki, dekoracja świeczki i szyszki i plastry pomarańczy no i moim wymogiem jest renifer ciągnący sanie że światełkek (kształt metalowy i okrecony lampkami )
Póki co mam tylko wieniec na drzwi na dwór mój ulubiony parapetowkowy prezent

Białe bombki są cudne!!! ) masz białe czy perłowe? białe z Tesco?

Białe z tesco

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-10-14, 22:52   #392
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Moja Daria obcięła sobie trochę włosów a że miała zrobionego kłosa to teraz ma bardzo nierówne. Musze jutro iść z nią do fryzjera wyrównać :/ na 5 sekund zostawiłam ją jak wycinanki sobie wycinała
Haha 😀

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2017 - synek
anolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 23:04   #393
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Ufff aj sobie wreszcie siadlam.. Zrobiłam sałatkę, tort(ale bedzie pyszny ) Upieklam placka,jeszcze jednegobiszkopta na cake popsy. Wyszorowałam łazienkę, poodkurzałam. Ugościłam brata bo jutro nie może wpaśc na imprezkę córki, wykąpałam Ale i zakręciłam jej wymarzone loki
Mąż jeszcze skończy wędline robić i ugotuje budyń do kremui na dziś wolne.
A teraz zajadam mus truskawkowy
Jakie pyszności! ja dzisiaj zaspokoiłam moja chcicę kawałkiem ciasta z cukierni. Wzielam najsłodsze wystarczyło mi na caly dzien

Cytat:
Myśmy rok temu spędzali nasze pierwsze święta na swoim. Wcześniej mieszkaliśmy w kawalerce i też miałam tylko taką mini choineczkę na szafkę cztery bombki i to wszystko
Na nowe mieszkanie kupiliśmy dużą choinkę , lampki i niebiesko ,srebrno,białe bombki w tesco kupiliśmy, a choinkę w castoramie.

rzęsy ??? przecież to musiało okropnie boleć
Rzęsy nie wiem jak to sobie zrobiła, ale jakos wyrwała

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Jak przetestuje ten nowy placek co zrobiłam to polecę, albo nie Chciałam zużyć okrągłe biszkoptybo ciągle kupujemy nie wiadomo po co i leżą. Placek nazywa się "usta adama"
a tort.. ahhh.. nie mogę się go doczekać jutro jak ozdobięto wstawię zdjęcie. Jasne biszkopty, na to pokrojone truskawki, mus truskawkowy i mus czekoladowy
O mamo! Tort w takich smakach jakie uwielbiam

Cytat:
Napisane przez monika 1985 Pokaż wiadomość
witam
ja po wizycie z dzidziusiem wszystko ok , wszystkie pomiary wyszły prawidłowe , tylko malutki zasłaniał buzie i nie chciał pokazać dobrze górnej wargi i trzeba bedzie jeszcze raz to skontrolować , za tydzień mam dzwonić do mojego gina i mam się z nim umówić w szpitalu na badanie przepływów dokładne i od razu skontrolujemy tą wargę , ogóle pomiary w normie , kawał chłopa z niego, bo waży już 732g na razie objawów konfliktu brak , wyniki z krwi też dobre , miana przeciwciał nie urosły , na razie są na tym samym poziomie cały czas w sumie to bardziej te przepływy niz miana powinny mnie cieszyć , ale przepływy za tydzień dopiero, ale myślę, że jak miana nie rosną to chyba z przepływami nie bedzie problemu a przynajmniej mam taka nadzieję
dziękuje dziewczyny za wszystkie kciuki , oczywiście będę informować o nas na bieżąco
Jaki duzy chłopak! dobrze ze wszystko w porzadku

Cytat:
Napisane przez Fantazja_ Pokaż wiadomość
najważniejsze

A dziś urodziła moja koleżanka tydzień po terminie dziewczynkę 59cm i prawie 4kg, miała wywołanie, podobno porozrywało ją trochę ałaaaaaa, nie zdążyli naciąć
Cytat:
w maju moja koleżanka rodziła bardzo duże dziecko , bo waga 4700 i urodziła naturalnie ! , ale pękła i była też nacinana ale jakos specjalnie jej nie porozrywało tak więc nie wiem od czego to zależy, a rodziła takie duże dziecko, bo robili jej usg i stwierdzili, że waga dziecka to 4050 i puscili naturalnie dobrze, że to sie tylko tak skończyło

a tak propo te szacowanie wagi to jest na prawde chyba mało wiarygodne , mój pierwszy syn miał się urodzić z wagą 2900 a urodził się 3600 też ładna pomyłka
Wlasnie z tych powodów wole cc...

Cytat:
MałaMi dostałaś odpowiedź o lumpeksach????

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Kurde ale przecież to z jakiś wymiarów dziecka wychodzi.. Te 50g to wiadomo nóżka 3,5cm czy 3,7 to różnica... Ale no pół kilo... Ciekawe z czego to wynika..
Czesto slysze ze szacowana waga jedno, a potem rodzi się wielki klocuszek. Nie wyobrażam sobie przy moim 155cm urodzić dziecko 4700 tylko dlatego ze z usg waga wyszła 4000 i lekarze stwierdzili ze dam rade juz moja mama przez to przechodziła
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 23:08   #394
ydzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anolta Pokaż wiadomość
Haha 😀

Haha ja pamiętam jak moja młodsza siostra miała może wtedy z 5 lat po wizycie u fryzjera stwierdziła że źle jej wyciął grzywkę postanowiła sama sobie ja ogarnąć,efekt był taki ze z grzywki ladbie obcięte równo z brwiami miała jej tylko połowę po prawej stronie

Dzisiaj oficjalnie zaczelam 6 miesiąc; ) właśnie Mała raczy mamę mocnymi kopmiakami; )

Dziewczyny czy wy tez cały czas macie takie wrażliwe a zarazem swedzace sutki i brodawki? No ja szaleje z tego powodu; (

ydzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 23:22   #395
paulinka009
Zadomowienie

Ja też miałam akcje z grzywką. Miałam koleżankę której się guma wplątała we włosy i mama jej wycieła przy samej skórze żeby nie było widać. I ja (chyba to w pierwszej klasie było bo musiałam wtedy zrobić zdjęcie do legitymacji ) marzyłam o grzywce a mama Nie chciała mi zrobić. Więc stwierdziłam że sama zetnę, a jak bedzie krzywo to wytne wszysko i nie będzie widać mam jeszcze zdjecie z wycieta na jeża grzywką na pamiątke. Oczywiście do legitymacyjnego mama założyła mi opaskę i nie było widać.

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-14, 23:58   #396
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ydzia Pokaż wiadomość
Dzisiaj oficjalnie zaczelam 6 miesiąc; ) właśnie Mała raczy mamę mocnymi kopmiakami; )

Dziewczyny czy wy tez cały czas macie takie wrażliwe a zarazem swedzace sutki i brodawki? No ja szaleje z tego powodu; (
za 6 miesiąc
Co do sutków, to moje też ostatnio stały się bardzo wrażliwe Na szczęście nie swędzą (jeszcze)

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Ja też miałam akcje z grzywką. Miałam koleżankę której się guma wplątała we włosy i mama jej wycieła przy samej skórze żeby nie było widać. I ja (chyba to w pierwszej klasie było bo musiałam wtedy zrobić zdjęcie do legitymacji ) marzyłam o grzywce a mama Nie chciała mi zrobić. Więc stwierdziłam że sama zetnę, a jak bedzie krzywo to wytne wszysko i nie będzie widać mam jeszcze zdjecie z wycieta na jeża grzywką na pamiątke. Oczywiście do legitymacyjnego mama założyła mi opaskę i nie było widać.

Jeśli chodzi o obcinanie, to pamięatm tylko jak mama kupiła mi nowego, pięknego, puchatego misia z "sierścią" długości ok. 3-4cm, a ja mądra obcięłam go z każdej strony na ok. 1cm licząc na to, że odrośnie Jakież było moje zdziwnie jak odrosnąć nie chciało Do dzisiaj gdzieś mam tego misia z powygryzaną "sierścią"

Ogłoszenie: jutro wyjeżdżam na cały dzień i bardzo proszę, aby jak najmniej pisać
Stary 2016-10-15, 00:35   #397
MartaMagda
Zakorzenienie

sQ, swietne ozdoby świąteczne sa w Jula Market i w KiKu - tam kupilam swiateczne krasnale, lampki, fajne ceramiczne Gwiazdory, filcowe ozdoby itp. W KiKu juz jest dostępna kolekcja na Święta

Orientujecie sie, czy pokrycie lezaczka Fisher Price mozna prac?

Stary 2016-10-15, 02:30   #398
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Moja Daria obcięła sobie trochę włosów a że miała zrobionego kłosa to teraz ma bardzo nierówne. Musze jutro iść z nią do fryzjera wyrównać :/ na 5 sekund zostawiłam ją jak wycinanki sobie wycinała

Znajomej córy postanowily bawic sie w fryzjera i jedna druga obcinala. Pamietam jej wscieklosc bo starsza miala isc za 3miesiace do komunii a tu z planowanych loków wlosy ledwo brody siegaly
Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
sQ, swietne ozdoby świąteczne sa w Jula Market i w KiKu - tam kupilam swiateczne krasnale, lampki, fajne ceramiczne Gwiazdory, filcowe ozdoby itp. W KiKu juz jest dostępna kolekcja na Święta

Jesli ktos ma dzieci i lubi pamiatki to fajna sprawą są bombki na www.farin.pl Rok temu kupilismy z stopkami i napisem pierwsza gwiazdka Michasia 2015. W tym roku też już mam wybrany wzór tylko jeszcze nie wiem jaki napis...

Jeju jak ja nie lubie takich wielkich bloków! Mąż śpi w najlepsze oczywiście, a ja szału dostaje bo koleś za ścianą siedzi z kumplami i paplaja jak jakieś baby... uwielbiam cisze jeśli chodzi o sen

Edytowane przez sunny_eyes
Czas edycji: 2016-10-15 o 02:53
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 07:08   #399
Escorpio
Zakorzenienie

Dzien dobry z brzydkiego rana

Cytat:

Najlepiej jakbyś poszukała instrukcji na necie, tam musi byc wszystko wytłumaczone. Ale moim zdaniem powinno sie dać wyprać, bo przy dzieciach wszystko sie brudzi

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość

Znajomej córy postanowily bawic sie w fryzjera i jedna druga obcinala. Pamietam jej wscieklosc bo starsza miala isc za 3miesiace do komunii a tu z planowanych loków wlosy ledwo brody siegaly

Jesli ktos ma dzieci i lubi pamiatki to fajna sprawą są bombki na www.farin.pl Rok temu kupilismy z stopkami i napisem pierwsza gwiazdka Michasia 2015. W tym roku też już mam wybrany wzór tylko jeszcze nie wiem jaki napis...

Jeju jak ja nie lubie takich wielkich bloków! Mąż śpi w najlepsze oczywiście, a ja szału dostaje bo koleś za ścianą siedzi z kumplami i paplaja jak jakieś baby... uwielbiam cisze jeśli chodzi o sen

Współczuje... u mnie tez musi byc cisza i ciemno.
Stary 2016-10-15, 07:29   #400
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Thumbs down Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Cytat:
najważniejsze

A dziś urodziła moja koleżanka tydzień po terminie dziewczynkę 59cm i prawie 4kg, miała wywołanie, podobno porozrywało ją trochę ałaaaaaa, nie zdążyli naciąć
Oj to pewnie była szyta
Cytat:
w maju moja koleżanka rodziła bardzo duże dziecko , bo waga 4700 i urodziła naturalnie ! , ale pękła i była też nacinana ale jakos specjalnie jej nie porozrywało tak więc nie wiem od czego to zależy, a rodziła takie duże dziecko, bo robili jej usg i stwierdzili, że waga dziecka to 4050 i puscili naturalnie dobrze, że to sie tylko tak skończyło

a tak propo te szacowanie wagi to jest na prawde chyba mało wiarygodne , mój pierwszy syn miał się urodzić z wagą 2900 a urodził się 3600 też ładna pomyłka
To szacowanie wagi jest śmieszne dla mnie, Lena miała ważyć 3kg, dzień przed cc, a urodziła się 3750 i 54 cm prawie 10 dni po tp
Stary 2016-10-15, 08:03   #401
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:

Kurde ale przecież to z jakiś wymiarów dziecka wychodzi.. Te 50g to wiadomo nóżka 3,5cm czy 3,7 to różnica... Ale no pół kilo... Ciekawe z czego to wynika..
No tak, ale dzieci są różne, niektóre mają więcej tłuszczyku zgromadzone, obwód brzuszka też nie do końca się da obliczyć. Dzieci się różnią między sobą, Mogą mieć taką samą długość nodi i obwód brzuszka a inną wagę. Dlatego szacowana

Moje dziecko mści się za codzienne pobudki do przedszkola. Dziś wstał 6.30 No i znów kaszle.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 08:14   #402
sonia_n
Zadomowienie

GG do sonia_n

Cytat:
Haha ja pamiętam jak moja młodsza siostra miała może wtedy z 5 lat po wizycie u fryzjera stwierdziła że źle jej wyciął grzywkę postanowiła sama sobie ja ogarnąć,efekt był taki ze z grzywki ladbie obcięte równo z brwiami miała jej tylko połowę po prawej stronie

Hehe mnie tak mama skrzywdziła do dziś nam takie piękne zdjęcie od fotografa z grzywką jak fala dunaju

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2016-10-15, 08:25   #403
ferimori
Zadomowienie

Dzień dobry ja też miałam przeboje z grzywką ale uwaga w ... gimnazjum dopiero wpadlam na genialny pomysł że będzie super wyglądało jeśli będę miała grzywkę do połowy prosta (długości max 2,5cm) a od połowy pod skosem hahahahaha wyobraźcie sobie minę fryzjerki jak była zmuszona mi zrobić taką fryzurę całe szczęście szybko odrosla

ferimori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 08:25   #404
justkonev
Zakorzenienie

Dzień dobry Ale dziś pochmurnie.. Ide coś zjeść i zabieram sie do działania Mam nadzieje, że nie naskrobiecie dużo jako, że dziś sobota

Miłego dnia
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 08:35   #405
s i l v e r
Zakorzenienie

Dzień dobry
Widzę,że dużo ciekawych historii o obcinaniu włosów

Zjemy śniadanie i idę poszukać wolnego fryzjera- wiadomo dziś sobota, wesela i kolejki u fryzjera

monika 1985,gratuluje wizyty

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
zrobiliśmy z TZ eksperyment, podobno dzidziuś już widzi światło, więc chwilę poświeciliśmy na brzuch latarką i tak zaczął się ruszać, że brzuch mi się na wszystkie strony wybrzuszał az do teraz jestem w szoku. słodkie to strasznie

Cytat:
Napisane przez keepsmil3 Pokaż wiadomość
Haha też tak chciałam, ale mój TŻ się śmiał żeby małemu po oczach nie świecić, więc zaniechałam prób
dzidzia ma przecież zamknięte oczka
Cytat:
A tak poza tym to dziś czuję się przez niektóre z Was jak nieperfekcyjna, nie mówiąc już brzydko ch###wa Pani domu nie zrobiłam dziś NIC tylko zakupy na obiad, no i obiad. Za to się wyspałam po południu bo mną miotało na wszystkie strony
no i dobrze! odpocząć tez trzeba
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Pamiętasz jak kiedyś pokazywałam jak babcia grzywkę podcięła Michałowi? Myślałam że ją uduszę
pamiętam
Cytat:
O jysk, wiem że Ikea... Bardziej nie chodzi mi o rzeczy na choinkę tylko inne dekoracje.. Jakieś wiszące świecące e oknach gwiazdy mi się marza, świeczniki, dekoracja świeczki i szyszki i plastry pomarańczy no i moim wymogiem jest renifer ciągnący sanie że światełkek (kształt metalowy i okrecony lampkami )
Póki co mam tylko wieniec na drzwi na dwór mój ulubiony parapetowkowy prezent

W tesco też mieli takie dekoracje różne, nie tylko ozdoby choinkowe. Jeszcze w pepco jest zawsze duży wybór
Cytat:

sa wrażliwe,ale nie swędzą
Cytat:
Moje dziecko mści się za codzienne pobudki do przedszkola. Dziś wstał 6.30 No i znów kaszle.
Daria dziś pobudka o 7.30, a miałam w planie pospać o 9.00 ona już tak zaprogramowana jest przez przedszkole. I tak dziwne,ze nie obudziła sie przed 7. Zdrówka dla M.!
Stary 2016-10-15, 08:45   #406
mariea
Zakorzenienie

Cytat:

to samo mój mąż hahahah nie oślepiaj goooo omg
mariea
dotykałaś latarką brzuszka? w sensie bezpośrednim źródłem światła?
nie, brzuszka latarką nie dotykałam. była z 10 cm od skóry, ale efekt był

co do cycków, to jak założę dobry biustonosz, to w ciągu dnia rzadko czuję dyskomfort, choć czasem kłują, ale jak wieczorem zdejmuję stanik to jest masakra, okropnie wrażliwe i bolą też. po 10 minutach jest już lepiej.
Stary 2016-10-15, 08:51   #407
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ale dzieci są różne, niektóre mają więcej tłuszczyku zgromadzone, obwód brzuszka też nie do końca się da obliczyć. Dzieci się różnią między sobą, Mogą mieć taką samą długość nodi i obwód brzuszka a inną wagę. Dlatego szacowana

Z tego co rozmawialam z gin to oni tylko sprawdzaja czy dziecko miesci sie w normach i wszystko rozwija sie mniej wiecej rowno. Na podstawie tego szacuja wage, że np dzieci majace taka dlugosc czegos srednio wazyly tyle. Wiec zakres bledu moze byc dosyc spory
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 08:54   #408
SandraDarth
Przyczajenie

Jestem nowa co do forum i nie mam pojęcia jak stworzyć swój wątek. Niestety.. a wiec pisze go tutaj- chce mieć bardzo ciemny granatowy kolor na włosach i moje pytanie brzmi, czy można zmieszać trochę czarnej farby z granatowa tej samej firmy? Dziekuje.
SandraDarth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 09:12   #409
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SandraDarth Pokaż wiadomość
Jestem nowa co do forum i nie mam pojęcia jak stworzyć swój wątek. Niestety.. a wiec pisze go tutaj- chce mieć bardzo ciemny granatowy kolor na włosach i moje pytanie brzmi, czy można zmieszać trochę czarnej farby z granatowa tej samej firmy? Dziekuje.
Chyba w złym wątku napisałaś wejdź w główne menu i bedziesz tam miała różne kategorie. Albo skorzystaj z wyszukiwarki.
Stary 2016-10-15, 09:24   #410
anolta
Zakorzenienie

Cytat:

Ja pralam

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
za 6 miesiąc
Co do sutków, to moje też ostatnio stały się bardzo wrażliwe Na szczęście nie swędzą (jeszcze)

Jeśli chodzi o obcinanie, to pamięatm tylko jak mama kupiła mi nowego, pięknego, puchatego misia z "sierścią" długości ok. 3-4cm, a ja mądra obcięłam go z każdej strony na ok. 1cm licząc na to, że odrośnie Jakież było moje zdziwnie jak odrosnąć nie chciało Do dzisiaj gdzieś mam tego misia z powygryzaną "sierścią"

Ogłoszenie: jutro wyjeżdżam na cały dzień i bardzo proszę, aby jak najmniej pisać
Nie ma! I ja w tym tygodniu byłam tylko jeden dzień w domu i musiałam po nocach nadrabiać 😆

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość

Bo faceci to najwięksi plotkarze 😆 jakby założyli wątek moja żona lutowka, to by już 10 trzaskali 😀

2017 - synek
Stary 2016-10-15, 09:24   #411
Lorelei24
Rozeznanie

GG do Lorelei24

Cześć, ale się dzisiaj nie wyspałam. Moje dziecię kochane postanowiło zrobić sobie imprezę w brzuchu i tak się wiercilo że co 10 minut musiałam latać do łazienki

Co do lezaczkow z Fisher price to wydaje mi się że moja bratowa prala

Lorelei24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 09:45   #412
anolta
Zakorzenienie

Jeszcze odnośnie nie spotykania się z dzieckiem,bo mogę się zarazić. Ja nie chcę wspominać ciąży jako jedno wielkie ograniczenie, chciałabym też trochę radości mieć.

Pracowałam w pierwszej ciąży do 7 miesiąca w szkole, teraz mam kontakt z mnóstwem dzieci, w tym własnym 😆 byłam już na kilku urodzinach w bawialni, a wczoraj w parku trampolin gdzie skakalo mnóstwo dzieci , pobieralam krew, a obok siedziało dziecko i nie ucieklam 😊

Równie dobrze powinnam unikać kotów i powiedzieć rodzinie czy przyjaciołom, ze na święta czy urodziny nie przyjdę,bo się mogę zarazić ich kotem. W restauracji zamawiam sałatki i liczę na to,ze umyli pomidora.

Dla mnie to za duża skrajność.

2017 - synek
Stary 2016-10-15, 09:47   #413
zuzkka
Zakorzenienie

Dzień dobry w 6 miesiącu 😍

zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 10:39   #414
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

dziekuje ) o kiku i jula nie myslalam
az googluje gdzie mam kik we wro (o ile w ogole)

co do pokrowca to mysle ze kazdy mozna...
Cytat:
Napisane przez zuzkka Pokaż wiadomość
Dzień dobry w 6 miesiącu 😍

dzien dobry!

jade po farby do pokoju Maciupka <3
Stary 2016-10-15, 10:43   #415
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:

dzien dobry!

Jakie kolory 😍?

zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 10:47   #416
Lorelei24
Rozeznanie

GG do Lorelei24

Cytat:

Też jestem ciekawa farb, bo też zamierzam malować pokój tylko ciągle zmienia mi się koncepcja haha

Lorelei24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 10:47   #417
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Widzę,że dużo ciekawych historii o obcinaniu włosów

Zjemy śniadanie i idę poszukać wolnego fryzjera- wiadomo dziś sobota, wesela i kolejki u fryzjera

monika 1985,gratuluje wizyty

dzidzia ma przecież zamknięte oczka

no i dobrze! odpocząć tez trzeba

pamiętam

W tesco też mieli takie dekoracje różne, nie tylko ozdoby choinkowe. Jeszcze w pepco jest zawsze duży wybór

sa wrażliwe,ale nie swędzą

Daria dziś pobudka o 7.30, a miałam w planie pospać o 9.00 ona już tak zaprogramowana jest przez przedszkole. I tak dziwne,ze nie obudziła sie przed 7. Zdrówka dla M.!
Powodzenia w poszukiwaniu fryzjera Dziękuję

Cytat:
Jeszcze odnośnie nie spotykania się z dzieckiem,bo mogę się zarazić. Ja nie chcę wspominać ciąży jako jedno wielkie ograniczenie, chciałabym też trochę radości mieć.

Pracowałam w pierwszej ciąży do 7 miesiąca w szkole, teraz mam kontakt z mnóstwem dzieci, w tym własnym 😆 byłam już na kilku urodzinach w bawialni, a wczoraj w parku trampolin gdzie skakalo mnóstwo dzieci , pobieralam krew, a obok siedziało dziecko i nie ucieklam 😊

Równie dobrze powinnam unikać kotów i powiedzieć rodzinie czy przyjaciołom, ze na święta czy urodziny nie przyjdę,bo się mogę zarazić ich kotem. W restauracji zamawiam sałatki i liczę na to,ze umyli pomidora.

Dla mnie to za duża skrajność.

Mam tak samo, musiała bym moje dziecko chyba na przechowanie na czas ciąży oddać żeby się nie narażać na nic. A teraz odkąd poszedł do p-la to ciągle coś przynosi. No ale każdy ma prawo robić tak jak czuje się najbezpieczniej. Dla mnie to też za duże wyrzeczenie, równie dobrze może mi cegła na głowę spać albo auto potrącić

Cytat:

dzien dobry!

A jaki kolor? Ja też przed malowaniem, ale na biało i będą kropy szare i żółte
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 10:59   #418
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Bo faceci to najwięksi plotkarze 😆 jakby założyli wątek moja żona lutowka, to by już 10 trzaskali 😀

racja
Cytat:

można

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Powodzenia w poszukiwaniu fryzjera
dzięki już jesteśmy po było dużo ludzi,ale że widziała taką małą dziewczynkę to wzięła mi ją bez kolejki
pierwszy raz była u fryzjera, siedziała dzielna, grzecznie. No ale sporo tych włosków musiałyśmy obciąć
Stary 2016-10-15, 11:14   #419
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ja sałatek na miescie nie jem, bardzo mnie to boli, ale lekarz nie kazał wiec sie słucham. Dzis mialam pobudke o 3, mialam tak zatkany nos, ze nic nie moglam oddychac. Po wielu probach z tymi kroplami do nosa i godzinie czasu w koncu cos sie odetkało. Koszmar.
Chce dzis kupić tą parkę z H&M, dzwoniłam juz do jednego sklepu i maja tylko XL. Cos czuje, ze to bedzie ciezsze niz myslalam.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 11:42   #420
MartaMagda
Zakorzenienie

Dzień dobry ja się dopiero obudziłam i nawet jestem wyspana, mimo że w nocy kilka razy miałam pobudkę, jak się przewracalam z boku na bok.

Ostatnio męczy mnie okrutna zgaga i to w dodatku na wieczór ulewa mi się tym kwasem. Jestem w głębokim szoku, bo jako osoba z refluksem jestem specem od tego, co robić, żeby kwas tak nie męczył a tymczasem chyba dziecko gdzieś mi ciśnie na żołądek i tyle z tej mojej wiedzy...

Dzięki za informacje o leżaczku zastanawiałam się, bo mogę odkupić za 50-70 zł taki leżaczek od koleżanki i chyba się skuszę Tylko chciałabym móc pokrowiec wrzucić do pralki a nie bawić się w ręczne czyszczenie.

Przyznam też, że trochę się uśmiałam historiami o włosach. Dobrze że ja jako dziecko nie wpadłam na takie genialne pomysły. Mam nadzieję, że maleństwo też nie będzie takich rzeczy wymyślać

Just, powiedz mi za co się tak znowu zabierasz przy sobocie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości