|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLI
Cytat:
22 paczki makaronów chyba zajmowały ze 2 półeczki barillowe, te puste na zdjęciu ![]()
12.05.2016 SARME... 19.05.2016 - 17.04.2019 góra 01.07.2016 - 17.04.2019 dół KRYSZTAŁOWA góra i dół ![]() Edytowane przez neonatus Czas edycji: 2016-10-14 o 22:48 |
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#693 |
|
Raczkowanie
|
Narobiłyście mi smaka na czerwone pesto, więc zaliczyłam 2 B., lecz w żadnej nie było
![]() Za to dzięki forum kupiłam 3 kostki masła, poporcjowałam (rzadko je jem) i zamroziłam. Odnośnie pesto, to zielone czasami robię sama, a z gotowców lubię z B. takie w małych plastikowych pudełeczkach (są w lodówkach). Z uwagi na to, że prawie nie jadam makaronów, pesto dodaję do innych rzeczy, np. gotowanych warzyw, do ryżu itd... (zamiast samej oliwy z oliwek lub innego tłuszczu). Makarony jem bardzo rzadko, ale jedno opakowanie Barilla bym kupiła na spróbowanie, z tym że też nie było. Widziałam natomiast lasagne Barilla. Edytowane przez niebieska_chmura Czas edycji: 2016-10-14 o 23:16 |
|
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i sosy tez po 5,99 ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- znalazlam dzis 3 kupony i otom po jednym dniu mam 19 naklejek ;p
|
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowilam o lazani barilii. ona po 7cos
|
|
|
#697 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
nom
![]() z okazi mojego 8-lecia na wizazu i 12tys postow ![]() ale zostalam przy pandzi i to takeij co by dzieciaczki niektorych z Was mogla zajac ruchami :P
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
8 lat -leci czas ....
12.05.2016 SARME... 19.05.2016 - 17.04.2019 góra 01.07.2016 - 17.04.2019 dół KRYSZTAŁOWA góra i dół ![]() Edytowane przez neonatus Czas edycji: 2016-10-15 o 07:29 |
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Wow. Tapetko 22 kg makaronu. Chyba miałabym zapas do końca życia
![]() Za daleko mam te biedronke. Dzisiaj jeszcze pójdę do jednej, może tam znajdę chociaż 1 opakowanie makaronu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
coś ostatnio czytałam że pisałyście o problemach przy zakupie tego masła z kartą. nie wiecie dalej są problemy? pisałyście że według kasjerek trzeba kupić 3 szt żeby mieć promocyjną cenę, to ta promo nie wskakuje automatycznie tylko kasjerka ją musi wbić?
ja nie używam ale myślałam żeby kupić mamie, ale mam w B takie kasjerki że nie chce mi się w razie czego z nimi wchodzić w dyskusje |
|
|
|
#703 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.biedronka.pl/pl/product,i...lekovita-200-g Jak byk napisane: limit na paragonie 3 sztuki, a nie kup 3 a zapłacisz mniej. Możesz to sobie ewentualnie wydrukować i pokazać, jak będą problem robili. |
|
|
|
|
#704 |
|
Konto usunięte
|
Ale po co dyskutować z kasjerkami? Nie chcą wam karty skanować czy co?
Ja się w ogóle nie odzywam, podaję kartą i ma zeskanować, chociaż dziwnie na mnie patrzy |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
pytam bo coś dziewczyny piały że kupowały 1 szt i wchodziła normalna cena i kasjerka na to że trzeba kupić 3 szt. to się zdziwiłam bo ta jedna szt powinna z automatu wchodzić, a tak to zrozumiałam to tak że to kasjerka może musi kod na promo wbić
|
|
|
|
#706 |
|
Konto usunięte
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6640559 1]Ale po co dyskutować z kasjerkami? Nie chcą wam karty skanować czy co?
Ja się w ogóle nie odzywam, podaję kartą i ma zeskanować, chociaż dziwnie na mnie patrzy[/QUOTE] Czasami trafi się beton, i to taki, że nawet nie sprawdzi czy wchodzi promocja, czy nie, bo przecież ona wie lepiej i nie wejdzie. I możesz sobie z nią dyskutować, nawet wołać kierowniczkę, a jak kierowniczka przyjdzie to potwierdzi słowa kasjerki, że nie wchodzi i koniec. Mam taką jedną biedronkę w mieście, w której takie rzeczy się dzieją. I na prawdę możesz sobie z kasjerką gadać, albo i nie gadać, a ona i tak wie lepiej i nie sprawdzi. No beton. I czujesz się jak |
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez kasia2209 Czas edycji: 2016-10-15 o 10:23 |
|
|
|
#708 |
|
Zadomowienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6640559 1]Ale po co dyskutować z kasjerkami? Nie chcą wam karty skanować czy co?
Ja się w ogóle nie odzywam, podaję kartą i ma zeskanować, chociaż dziwnie na mnie patrzy[/QUOTE] Ja tak samo robię
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;66405266]Problemy wynikają głównie z tego, że niektóre kasjerki są źle poinformowane i robią problemy nawet nie próbując wbić mniejszą ilość sztuk. Takie promocje wchodzą automatycznie. System tym razem nie nawalił, tylko czynnik ludzki w niektórych biedronkach. http://www.biedronka.pl/pl/product,i...lekovita-200-g Jak byk napisane: limit na paragonie 3 sztuki, a nie kup 3 a zapłacisz mniej. Możesz to sobie ewentualnie wydrukować i pokazać, jak będą problem robili.[/QUOTE] To jak z promocją satysfakcji gwarantowanej. Jak był w regulaminie pisze ze bony można otrzymać na maksymalnie 2 KAŻDEGO Z PRODUKTÓW wymienionych w regulaminie a ja w 4 na 5 przypadków miałam akcje że mi kierowniczka próbowała wmówić że mogę mieć bon za maksymalnie 2 z paragonu.. Ale z moim uporem i dokładnym wskazaniem w regulaminie tego zapisu wszystkie opuściły.. Dlatego trzeba zawsze dokładnie czytać regulamin i w razie problemów domagać się by go przyniosły i przeczytały jeszcze raz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jakiej on jest cenie? i z czym go jesz? polubiłam ostatnio wędzone sery i z chęcią bym spróbowała
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#712 |
|
Konto usunięte
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;66406086]Czasami trafi się beton, i to taki, że nawet nie sprawdzi czy wchodzi promocja, czy nie, bo przecież ona wie lepiej i nie wejdzie. I możesz sobie z nią dyskutować, nawet wołać kierowniczkę, a jak kierowniczka przyjdzie to potwierdzi słowa kasjerki, że nie wchodzi i koniec. Mam taką jedną biedronkę w mieście, w której takie rzeczy się dzieją. I na prawdę możesz sobie z kasjerką gadać, albo i nie gadać, a ona i tak wie lepiej i nie sprawdzi. No beton. I czujesz się jak
matko święta. Nie wchodziłabym w dyskusję dałabym karta niech zeskanuje i promocja powinna sama wskoczyć. Kasjerka na pewnie ręcznie tego nie wbija. Jak to czytam to wkurzam się. Pracowałam w biedrze i wiem że to ciężki kawałek chleba. Ale starałam sie zawsze być uśmiechnięta i miła. A to co sie dzieje to maskara. Możecie się śmiać ale będę skargę pisać na swoją biedrę, słyszałam ostatnio chamskie odzywki jednej z pracownic do klienta. Jest taki kasjer który nawet dzien dobry nie mówi ani nic. Dla mnie to było nie do pomyślenia. I te kolejki. 5 osob to kolejka i choćby nie wiem co to odrywałam się od roboty i leciałam do kasy. A w mojej biedrze: nie dzwoń nie mam czasu, niech ktoś inny przyjdzie itp. Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2016-10-15 o 10:46 |
|
|
|
#713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W. Marketach nie widzialam niestety Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
A ja sama skanuje karte -między zakupami jak kasjerka kasuje ja sobie kartą macham
![]()
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
Do olsztynianek - na Okrzei nadal remont, i końca nie widać. Wczoraj wieczorem przejeżdżałam autem i widziałam pustą, oświetloną halę, zero regałów, czegokolwiek. Chyba jeszcze trochę to potrwa. Oczywiście na Jagiellońskiej nieziemskie kolejki, ciasno okropnie:/ Szukałam twarogu wędzonego, Barilli- nie znalazłam. Za to wzięłam kartę biedronkową, zaraz spróbuję ją zarejestrować
|
|
|
|
#716 |
|
Rozeznanie
|
Witam, czy w biedronce dostanę boczek surowy?
|
#717 |
|
Zadomowienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;6640739 1]matko święta. Nie wchodziłabym w dyskusję dałabym karta niech zeskanuje i promocja powinna sama wskoczyć. Kasjerka na pewnie ręcznie tego nie wbija.
Jak to czytam to wkurzam się. Pracowałam w biedrze i wiem że to ciężki kawałek chleba. Ale starałam sie zawsze być uśmiechnięta i miła. A to co sie dzieje to maskara. Możecie się śmiać ale będę skargę pisać na swoją biedrę, słyszałam ostatnio chamskie odzywki jednej z pracownic do klienta. Jest taki kasjer który nawet dzien dobry nie mówi ani nic. Dla mnie to było nie do pomyślenia. I te kolejki. 5 osob to kolejka i choćby nie wiem co to odrywałam się od roboty i leciałam do kasy. A w mojej biedrze: nie dzwoń nie mam czasu, niech ktoś inny przyjdzie itp.[/QUOTE] Tak, oczywiście. Juz Lece na kasę bo jest pięć osób z jednym towarem.zanim tam dojdę to już kolejki nie będzie ale z tą kartą to nie kumam tych akcji. Takie są kroki Kasjerskie, to wchodzi od października do oceny tajemniczego. Tak samo jak kasowanie reklamówki na początku. Tak samo jest z wydawaniem kart - nie musimy pytać czy chcą klienci, ale jeśli chcą to nawet przy reklamowce można dać... Czasami nawet dawałam kartę bez przejeżdżania przez kasę, bo klient zdecydował się po zakupach. I informowałam, że przy następnych musi dać do przejechania. No ludzie. Ja rozumiem, że to ciężka praca, ludzie wkur... na maksa... Ale troszkę życzliwości z ich strony.(kasjerow),juz nie dodam, że na plakatach na socjalu wisi wsio. Tak samo w regulaminie. Wystarczy, że jedna kumata przeczyta i reszcie przekażeWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Przez te wszystkie promocje wziełam wczoraj kartę i własnie zarejestrowalam.
W danych wpisalam tylko imie, nie podawałam nazwiska ani adresu i przeszło, myślicie że trzeba to uzupełniać? |
|
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
Chyba surowy wedzony i surowy parzony w plastrach
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#720 |
|
Zadomowienie
|
Dziś postanowiłam się przełamać i wzielam kartę aby móc korzystać ze wszystkich promocji. I co? Kasjerka z miłą chęcią mi ją podala ale nie zeskanowala. Dopiero jak się upomniałam. Kurde no ja rozumiem na początku, ale że nadal o tym nie wiedzą? Mam nadzieję że tylko zapomniała.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.