![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Tulip
![]() A co do Fenris, to jak najbardziej jest na forum.
#482 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Sama nie znam zapachu, nie mam jak porównać. ![]() Cytat:
Dziękuję Ci Madziczko. ![]() Samsara, powiadają...? ![]() Zeznam kumplowi, niech żona wącha. ![]()
![]() |
#483 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja też nie cierpię i z reguły nie licytuję. Myszko tyle kasy możesz przeznaczyć na porządna flache OI. Naprawdę, to dobrze, chyba napisze do niej PW. Nie ma butów na allegro co chialam kupic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Tulip, gratuluję!
![]() ![]() ![]() Margot, czy ten upierdliwy współpracownik to przypadkiem nie jakis kuzyn szefa? Bo jak szefostwo toleruje takich obiboków, to zwykle jest to spowodowane bliskim pokrewieństwem (a przynajmniej żona wepchnęła jakiegoś dalekiego kuzyna czy pociotka). Uch... ja jak miałam coś naprawdę pilnego do zrobienia, a ktos mi obok za głośno gadał czy sie śmiał, to wystarczyło przyłożyć palec do ust i robiło się ciszej. ![]() A 338 zlotych za Venezię, w dodatku 30 ml to cena z księżyca. Myszko, to, że jej nie kupiłaś świadczy o tym, że jeszcze nie oszalałaś ![]()
#485 |
Wtajemniczenie
|
Tulip - gratulacje
![]() Wyśpij się porządnie. Co do cery odwodnionej i wysuszonej - bardzo dziękuję. Ja niestety mam niejasne wrażenie, ze wysuszyła mnie ostatnio nieziemsko maseczka nawilżająca LPR ![]() ![]() ![]() ![]() Powoli się zastanawiam nad Hydrabio nad którym Snow się tak rozpływa... Strasznie padnięta dziś jestem, a jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną (firma zdecydowała się mnie zaprosić po 3 miesiącach od wysłania CV ![]() Miałam coś jeszcze napisać, ale mózg mi się zlasował i nie pamiętam już... Może później do mnie dotrze. EDIT - Już wiem. Myszko - stanowczo dobrze zrobiłaś. Na świecie są miliony zapachów i tysiące perfum, z czego dziesiątki jeszcze pokochasz. Nie warto było.
#486 |
Zakorzenienie
|
http://www.groszki.pl/groszki/1,80239,4921866.html
Coś dla tulipanki i racheli- dla przyjemności, bo mi się zdawało, że tę panią bardzo lubicie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
BAN stały
|
O Fenris wreszcie zawitała, tak długo sie nie odzywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
BAN stały
|
Zmykam spać...bo znowu się nie wyśpię. Dobranoc!
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szyk i elegancja? To pierwsze zdjecie, to sie przestraszyc mozna. I nie bic prosze ![]() Nie twierdze, ze jest 'fuj' ![]() Tu mi sie bardzo podoba=> (tylko ciekawe na ile to zasluga PS) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Też uważam, że na pierwszym zdjęciu wyszła niekorzystnie, i w tej zielonej sukience-może to kwestia złego ustawienia, światła. Ale niech się dziewczyny cieszą
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
rude jest piękne:)
|
Tulipanku gratuluje
![]() ![]() No nadrobilam watek . |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#494 |
Zadomowienie
|
ależ pustki
![]() czyżby była jakaś przymusowa przerwa techniczna? ![]()
#495 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Rozeznanie
|
Tulipanko gratuluje
![]() Myszko, dobrze zrobiłas z ta Laurą a przede mna dzis ciezki dzien... |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A co do zatrudniania osób spokrewnionych i blisko zwiazanych z kierownictwem - w mojej poprzedniej firmie prezes sobie zatrudnił swoją kochankę. Ja z nią miałam niewiele do czynienia, powiedzmy parę tygodni, ale do dziś pamiętam tekst "nie krzyczcie na XXX bo ona jest wrażliwa" - w momencie, gdy panienka wyczyniała takie idiotyzmy, ze ja za coś takiego byłabym na dywaniku trzy razy i czwarty na dokładkę. Z tego co wiem, pracuje tam nadal - i przynosi do pracy pieska. Który biega po całym biurze, gryzie wszystko, co popadnie, o znaczeniu terenu nie wspominając... A jak już jesteśmy w temacie "inteligentnych inaczej" to coś Wam opowiem. Mam konto na gazetowej poczcie - wiadomo, forum, straganik, mimo całej badziewiastości czasem sięprzydaje. I otóż serwer gazeta.pl wymyślił sobie dokonanie jakichs zmian - mniejsza z tym, jakich, dość, ze od soboty zalogować się nie mogłam. W poniedziałek rano zadzwoniłam sobie na infolinię, przedstawiłam pani (też widać, ze ciężko myślącej) sytuację, zostawiłam telefon i poprosiłam o kontakt jeśli problem uda im się rozwiazać. Ok. 14.00 okazało się, ze dostęp do poczty gazetowej mam - i co znajduję? Ano maila od serwisu gazeta.pl, że jeśli mam problem z logowaniem, to żebym się upewniła, ile liter ma moje hasło... ![]()
![]() |
#499 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Czekam na Ragnarok
|
No to mnie Zuziunia zmobilizowała
![]() ![]() U mnie na plus, może nie jakoś super, ale zawsze NA PLUS ![]() ![]() Byłam kilka dni temu w Douglasie i przemykając w poszukiwaniu Euphorii, żeby obczaić cenę, bo kończy mi się flakonik, znalazłam coś, czego jeszcze nie widziałam - pewnie dlatego, że ostatnio totalnie olałam temat perfum i w perfumeriach jestem rzadkim gościem :/ Leń śmierdzący ze mnie. No ale ![]() ![]() Pozatym widziałam temat o włosach - kilka stron wcześniej ![]() ![]() ![]() Pozatym mam tydzień wolnego od pracy (niepłatnego, umowa-zlecenie), bo z powodu zapalenia oczu chodziłam w okularach zamiast w szkłach kontaktowych, a w weekend połamałam okulary. Także ślepota ze mnie. PS. Właśnie dojrzałam pyszne toffi kilka stron wcześniej! Kusicielki paskudne! |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
http://cgi.ebay.pl/Laura-Biagiotti-V...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.pl/Venezia-Laura-Bia...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.pl/LAURA-BIAGIOTTI-V...QQcmdZViewItem
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Fenris - dobrze Cie widziec.
Pozniej nadrobie watek ![]() Wczoraj po pracy ogarnal mnie szal pichcenia ![]() Teraz pije kawke bez kofeiny i zastanawiam sie w co sie ubrac do roboty. |
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widocznie nie była mi pisana, może jeszcze kiedyś będzie jakaś inna okazja specjalnie dla mnie... ![]() Pocieszenie dobre - też czasem przeglądam aukcje na Ebay, ale dwie niedobre ( ![]() ![]() Venezię pewnego dnia upoluję, ale na chwilę obecną chyba jednak skupię się na zapachach łatwiej dostępnych (konkretniej - HP i Addict).
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemuz masz takie wciaz watpliwosci Myszko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Było o szpilkach Margot - kroku bym w takich nie zrobiła ![]() ![]() Co do cytatu powyżej i wszelakich komórek, w ubiegłym tygodniu rozstałam się ze swoim kilkuletnim Siemensem C75, w końcu jak się zmieniać to na lepsze ![]() ![]() ![]() Spisałam sobie wasz niecny przepis na toffi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje ![]() ![]() Ide sie wymalowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Fenris - witaj!
![]() Skutek moich odwiedzin u mamy jest taki, że mama się zakochała w Theoremie ![]() Moja kuzynka (właściwie siostra) miała zabieg - wycięto jej guzka i węzły chłonne, ale na szczęście to nic złośliwego, więc będzie wracać do formy ![]() A nie wiem czy wiecie, że od piątku ma być już wiosna ![]() I to też mnie bardzo cieszy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.