Zio³owo/Mazid³owo/Thanato sowe sposoby na wzmocnienie, porost, wypadanie w³osów - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2008-02-18, 16:45   #121
virka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 410
Dot.: Zio³owo/Mazid³owo/Thanato sowe sposoby na wzmocnienie, porost, wypadanie w³osó

Byleby efekty by³y

virka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-18, 17:08   #122
Jolie2601
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 408
Dot.: Zio³owo/Mazid³owo/Thanato sowe sposoby na wzmocnienie, porost, wypadanie w³osó

Ja kilka dni temu ukrêci³am sobie wcierkê do w³osów na bazie pó³produktów od Thanatosa. Sk³ada siê z ok. 25ml wody pokrzywowej, ekstraktu ze skorki jab³ka (ok.3%), keratyny. odrobiny fluidu z biosiarki i kilku kropel olejku rozmarynowego (do 50ml dope³ni³am destylowan±) Stosowa³am na razie 2x, muszê podci±æ w³osy, wykonaæ mierzenie i obserwowaæ relutlaty
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-18, 18:26   #123
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 745

Cytat:
Napisane przez raus Poka¿ wiadomo¶æ
nie mog³am siê powstrzymaæ przed zamówieniem teraz ju¿ sobie obieca³am, ¿e ograniczam kupowanie "kosmetyków" do w³osów tylko do naturalnych mazide³ ale w³a¶ciwie na nie te¿ mo¿na wydaæ koszmarn± ilo¶æ pieniêdzy, uff.. i b±d¼ tu Wiza¿anko m±dra
Hehe, sk±d ja to znam... Tu 2 z³, tam 5 z³, taniocha... I przy pierwszym zamówieniu 5 dych pêk³o...
A teraz jeszcze te promocje zobaczy³am, grrrr...
'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-18, 19:10   #124
Maria221
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 981
Wink Dot.: Zio³owo/Mazid³owo/Thanato sowe sposoby na wzmocnienie, porost, wypadanie w³osó

No niestety w³osy to inwestycja bez koñca, sama co¶ o tym wiem. Z Mazid³ami/Thanatosem to jest w³a¶nie tak: a i jeden dodatkowy hydrolat, przecie¿ to tylko 5 z³, a i jeszcze co¶ innego te¿ za 5 z³, to nic, ¿e nie bardzo wiem co siê z tym robi, ale fajnie wygl±da, pachnie... biorê.... i wysz³o mi... ponad 100z³. Do tego w sklepie, a to odzywka (bo moja ju¿ prawie siê koñczy), acha, akurat, mam jeszcze pó³ opakowania starej, a to szampon(bo naturalny), a to mo¿e jeszcze jaki¶ kremik do twarzy (w razie czego, przyda siê). Nied³ugo planujê uzupe³niæ zapasy u Thanatosa, no i Helfy te¿, ale to pewnie dopiero w czerwcu, znowu kasa poleciiiii.
Maria221 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-18, 19:29   #125
raus
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 272
GG do raus

ja ju¿ wolê nie wchodziæ na thanatosa, bo mi ca³a pensja ucieknie wystarczy, ¿e siê pogr±¿y³am w mazid³ach i helfach

raus jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-18, 22:16   #126
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 307

Thanatos to jest masakra, naprawdê-tyle ekstraktów normalnie dziura taka w portfelu zostaje, ¿e wolê o tym nie my¶leæ
Justin Timberlake jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-18, 23:06   #127
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja kilka dni temu ukrêci³am sobie wcierkê do w³osów na bazie pó³produktów od Thanatosa. Sk³ada siê z ok. 25ml wody pokrzywowej, ekstraktu ze skorki jab³ka (ok.3%), keratyny. odrobiny fluidu z biosiarki i kilku kropel olejku rozmarynowego (do 50ml dope³ni³am destylowan±) Stosowa³am na razie 2x, muszê podci±æ w³osy, wykonaæ mierzenie i obserwowaæ relutlaty
Tutaj mo¿esz wkleiæ ten przepis
http://www.sesameworkshop.org/sesame...usic/radio.php
S± tam ró¿ne przepisy z ekstraktami, wiêc mo¿e sie przydaæ

A powiedzcie mi czym siê ró¿ni± te ekstrakty od naturalnych sk³adników?
Np. czy lepsza jest pokrzywa dodana pod dowoln± postaci± do wcierki, czy ekstrakt z pokrzywy itp.?

Stary 2008-02-18, 23:29   #128
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Poka¿ wiadomo¶æ
Tutaj mo¿esz wkleiæ ten przepis
http://www.sesameworkshop.org/sesame...usic/radio.php
S± tam ró¿ne przepisy z ekstraktami, wiêc mo¿e sie przydaæ
Z mi³± chêci±, ale albo ja ju¿ nie umiem klikaæ albo pomyli³a¶ linki
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-18, 23:39   #129
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Rozpuszcza siê Wam normalnie ekstrakt ze skórki jab³ka? Bo ja nie umiem go rozpu¶ciæ

Virko wydaje mi siê, ¿e ekstrakty to jest taka jakby esencja, chocia¿ przyznam sie szczerze, ¿e tak naprawdê nigdy sie nad tym nie zastanawia³am..
Stary 2008-02-19, 07:50   #130
vLain
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 821

Ekstrakt to jakby "to, co najlepsze" z ro¶liny - czyli ró¿ne substancje czynne.

Cytowane z Mazide³:

"Ekstrakty ro¶linne – to uk³ady pozyskiwane z ca³ych ro¶lin lub ich czê¶ci za pomoc± ekstrakcji odpowiednio dobranym rozpuszczalnikiem (...)"

i:

"Standaryzowane ekstrakty ro¶linne to ekstrakty, dla których zosta³a dok³adnie okre¶lona ilo¶æ substancji czynnej. Dzielimy je na dwa typy:
- Ekstrakty bêd±ce koncentratem wyizolowanego, konkretnego sk³adnika czynnego z danej ro¶liny, o dok³adnie okre¶lonym stê¿eniu. Sk³adnik ten, w naturze nie wystêpuje w ro¶linie w tak wysokim stê¿eniu. Przyk³adem jest ekstrakt z ostropestu plamistego, który zawiera 80% sylimaryny, ekstrakt z zielonej herbaty o zawarto¶ci ok. 95% polifenoli. Ten typ standaryzowanych ekstraktów jest zwykle dro¿szy.
- Ekstrakty, które w ca³o¶ci s± traktowane jako sk³adnik czynny, bêd±cy mieszanin± ró¿nych substancji aktywnych obecnych w danej ro¶linie. Ekstrakty te nie zosta³y wystandaryzowane w kierunku konkretnego, pojedynczego sk³adnika aktywnego, tak, wiêc ilo¶ci zawartych w nich substancji czynnych s± bardziej zbli¿one do tych wystêpuj±cych w naturze w danej ro¶linie."
vLain jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-19, 09:54   #131
DeathDealer
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 310

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Poka¿ wiadomo¶æ
Rozpuszcza siê Wam normalnie ekstrakt ze skórki jab³ka? Bo ja nie umiem go rozpu¶ciæ
No w³a¶nie ekstrakt rozpuszcza siê bardzo s³abiutko, tworzy zawiesinê i fuzy p³ywaj±. Nawet jak siê d³ugo rozpuszcza, to nigdy nie do koñca. Ju¿ taka jego uroda.
DeathDealer jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-19, 10:44   #132
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Z mi³± chêci±, ale albo ja ju¿ nie umiem klikaæ albo pomyli³a¶ linki
Ojej, ale da³am linka
Teraz zauwa¿y³am
Córcia mia³a w³±czone gry i przez pomy³kê skopiowa³am do nich linka
Tutaj jest poprawny:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236192
Przepraszam za zamieszanie

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Poka¿ wiadomo¶æ
Virko wydaje mi siê, ¿e ekstrakty to jest taka jakby esencja, chocia¿ przyznam sie szczerze, ¿e tak naprawdê nigdy sie nad tym nie zastanawia³am..
Cytat:
Napisane przez vLain Poka¿ wiadomo¶æ
Ekstrakt to jakby "to, co najlepsze" z ro¶liny - czyli ró¿ne substancje czynne.

Cytowane z Mazide³:...
Dziêkujê Wam za odpowiedzi , ale czy to oznacza, ¿e ekstrakty, s± lepsze, mocniejsze...?

Stary 2008-02-19, 11:41   #133
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, ale da³am linka
Teraz zauwa¿y³am
Córcia mia³a w³±czone gry i przez pomy³kê skopiowa³am do nich linka
Tutaj jest poprawny:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236192
Przepraszam za zamieszanie
E tam zamieszanie od razu, sama sobie pogram A tak btw: ekstrakt mo¿na porównaæ do kawy z ekspresu/kawiarki a np. napar do kawy parzonej. Ró¿nica na pewno w stê¿eniu. Poza tym dostêpne ekstrakty s± formie sproszkowanej z tego tez powodu osi±gaj± tak wysokie stê¿enia (blisko100%).

Mnie skórka tez siê nie chce za bardzo rozpuszczaæ
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-19, 12:48   #134
DeathDealer
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 310

Cytat:
Dziêkujê Wam za odpowiedzi , ale czy to oznacza, ¿e ekstrakty, s± lepsze, mocniejsze...?
Standaryzowane sa na pewno mocniejsze, chocia¿ brzmi to troszkê dziwnie, jak zawarto¶æ cukru w cukrze
DeathDealer jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-19, 13:41   #135
Voirrey
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 219

Dziewczyny witam Was serdecznie i liczê na Wasz± pomoc i wiedzê.

W jednym z w±tków pisa³am, ¿e mam w³osy s³abe, do¶æ suche i wypadaj±ce. Wczoraj odwiedzi³am fryzjerkê, która na moje nieszczê¶cie zaczê³a siê bawiæ w "artystkê" i w efekcie pozbawi³a mnie ok. 8 - 10 cm w³osów. Teraz szukam sposobu na jak najszybszy ich porost. Wiem, ¿e podawa³y¶cie ju¿ wiele od¿ywek na porost, ale która jest najlepsza wg. Was? Zdaje sobie sprawê, ¿e w miesi±c nie odzyskam po³owy, tego co straci³am, ale zale¿y mi chocia¿ na 1 - 2 cm. Dodam, ¿e zaprzyja¼niam siê z pokrzyw± i staram siê j± piæ regularnie oraz stosujê polski Wax dwa razy w tygodniu.

Które od¿ywki pomog³y Wam na porost w³osów i jakie mog³yby¶cie mi poleciæ?

Voirrey jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-19, 13:56   #136
virka
Zakorzenienie

Cytat:
A tak btw: ekstrakt mo¿na porównaæ do kawy z ekspresu/kawiarki a np. napar do kawy parzonej. Ró¿nica na pewno w stê¿eniu. Poza tym dostêpne ekstrakty s± formie sproszkowanej z tego tez powodu osi±gaj± tak wysokie stê¿enia (blisko100%).

Mnie skórka tez siê nie chce za bardzo rozpuszczaæ
Cytat:
Napisane przez DeathDealer Poka¿ wiadomo¶æ
Standaryzowane sa na pewno mocniejsze, chocia¿ brzmi to troszkê dziwnie, jak zawarto¶æ cukru w cukrze
Ja ju¿ sama nie wiem co my¶leæ o tych ekstraktach...
Ale je¶li ekstrakt ma 100%, to sama zaparzona pokrzywa do wcierki np. ma mniej? Czy ocet zrobiony ze skórki jab³ek?
Chyba zadam pytanie sprzedaj±cym, bo mnie to gnêbi i spaæ nie daje

Cytat:
Napisane przez Voirrey Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny witam Was serdecznie i liczê na Wasz± pomoc i wiedzê.

Które od¿ywki pomog³y Wam na porost w³osów i jakie mog³yby¶cie mi poleciæ?

W±tek o przyspieszaniu porostów w³osów:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234429&page=16

Stary 2008-02-19, 14:05   #137
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
+ wcierki Marii z pierwszej strony tego w±tku, pisa³a tam o ich dzia³aniu stymuluj±cym porost w³osa. No i jeszcze Nissim polecany przez Tulipanê.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-19, 14:06   #138
virka
Zakorzenienie

Cytat:
+ wcierki Marii z pierwszej strony tego w±tku, pisa³a tam o ich dzia³aniu stymuluj±cym porost w³osa. No i jeszcze Nissim polecany przez Tulipanê.
A o Nissimie jest wiêcej w podanym przeze mnie w±tku

Stary 2008-02-19, 14:39   #139
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Racja, ju¿ mi siê zaczyna mieszaæ co gdzie jest
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-19, 14:40   #140
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Racja, ju¿ mi siê zaczyna mieszaæ co gdzie jest
Nie dziwiê siê Bo ju¿ tyle tego jest, ¿e pewnie wiêkszo¶ci z nas ju¿ sie miesza

Stary 2008-02-19, 15:36   #141
Voirrey
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny dziêki Wam za pomoc . Tak jak piszecie jest tyle tych w±tków, ¿e nie wiadomo gdzie szukaæ, a wszystkich metod nie uda siê wypróbowaæ, dlatego staram siê znale¼æ jak±¶, która sprawdzi³a siê u kilku osób.

Zastanawia³am siê w³a¶nie nad t± wcierk± podan± przez Mariê (pewnie pozamawiam potrzebne do niej sk³adniki, jak tylko obczajê tê stronê). Czy u¿ywa³y¶cie jej mo¿e i zauwa¿y³y¶cie, ¿e w³osy rosn± Wam szybciej?
Stary 2008-02-20, 16:12   #142
Maria221
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 981
Wink Dot.: Zio³owo/Mazid³owo/Thanato sowe sposoby na wzmocnienie, porost, wypadanie w³osó

Mnie po niej naprawdê sporo uros³y, my¶lê, ¿e ¶rednio ok. 2 cm. na miesi±c, co tydzieñ by³y d³u¿sze w sposób zauwa¿alny. Zatem polecam. Ukrêcenie tego zabiera mi ok. 15 minut, raz na tydzieñ mo¿na tyle czasu po¶wiêciæ.

Aaaa jeszcze istotna sprawa, przy rozpuszczaniu BHT w alkoholu, warto najpierw dodaæ BHT do alkoholu i w tym czasie zacz±æ do Jantaru dodawaæ resztê sk³adników. W miêdzyczasie BHT siê rozpu¶ci (resztki mo¿ecie rozgnie¶æ np. bagietk± borokrzemow±, ale jak nie macie to mo¿e byæ ³y¿eczka). Na koñcu dolewacie do Jantaru z ekstraktami, ekstrakty warto dodawaæ powoli i jednocze¶nie mieszaæ ----> lepiej siê rozpuszcz±.

Co do skórki jab³ka, niestety nie rozpuszcza siê do koñca, trzeba siê z ni± trochê nawojowaæ, no ale warto!!!

Edytowane przez Maria221
Czas edycji: 2008-02-20 o 16:13 Powód: nie dopisa³am czego¶;)
Maria221 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-21, 21:01   #143
raus
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 272
GG do raus

dzi¶ wreszczie ukrêci³am mazid³owe serum!! (przesy³ka dotar³a ju¿ przedwczoraj, ale nie mia³am kiedy przez pracê), i oto moje przemy¶lenia!:
1) kupiæ miarki na mazid³ach, bo "na oko" to baba umar³a
2) czy aby macerat marchewkowy, który tak polecaj± ¿eby wymieszaæ z innymi dwoma olejami (np. z wiesio³ka w propocjach 1/3), nie barwi w³osóóóów???
Cytat:
w serum warto zastosowaæ mieszaninê kilka olejów o zró¿nicowanym sk³adzie kwasów t³uszczowych (np. olej z wiesio³ka lub ogórecznika lub czarnej porzeczki + macerat z marchwi + olej konopny lub jojoba lub olej z czarnuszki), co wp³ynie pozytywnie na efektywno¶æ serum
3) nie u¿y³am olejków eterycznych, bo ju¿ nie mia³am kasy ¿eby kupiæ, czy to mo¿e wp³yn±æ na efekty??
4) w skórê g³owy ciep³o cieplutko, czyli tak jakby co nieco dzia³a³o

resztê bêdê na bie¿±co pisa³a, poniewa¼ serum trzeba stosowaæ co dzieñ przez minimum dwa miesi±ce, to mam trochê czasu

raus jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-22, 22:52   #144
Voirrey
Raczkowanie

Cytat:
Moja wczorajsza wcierka to:

*wywar z suszonej pokrzywy
*wywar z suszonego skrzypu polnego
Po dwie ³y¿ki zió³ gotowane w 1,5 szklanki wody. Po odcedzeniu i wystudzeniu doda³am:
*1 ampu³ka biostyminy
*od¿ywka jantar oko³o 4 ³y¿ki

Wszystko to wtar³am w skórê g³owy po umyciu. Pozostawi³am nie sp³ukiwa³am. Dzisiaj przy czesaniu na pewno wypad³o mniej w³osów ni¿ zawsze
Bardzo od¿ywcza wcierka do w³osów, polecam
Virko, wypowied¼ wprawdzie z grudnia, ale jak czêsto mo¿na stosowaæ t± wcierkê? Poszukujê dalej wszystkich cudów, które od¿ywi± i zregeneruj± w³osy.
A p³ukankê z pokrzyw stosujecie do ostatniego p³ukania, prawda? Mo¿na codziennie? Jak j± przygotowujecie?
Stary 2008-02-23, 13:55   #145
arete
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35

¦wietny w±tek!
ja to póki co jestem monotematczna ( no mo¿e duo) bo póki co u¿ywam tylko pokrzywy i od niedawna skrzypu, a tu widzê bogactwo innych cudeniek!!
Przeczytam w±tek jeszcze raz i na pewno co¶ sobie wybiorê!!

arete jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-24, 10:15   #146
emilka92111
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 103
GG do emilka92111

¦wietnie

Napewno skorzystam.
emilka92111 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-02-25, 10:38   #147
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Voirrey Poka¿ wiadomo¶æ
Virko, wypowied¼ wprawdzie z grudnia, ale jak czêsto mo¿na stosowaæ t± wcierkê? Poszukujê dalej wszystkich cudów, które od¿ywi± i zregeneruj± w³osy.
A p³ukankê z pokrzyw stosujecie do ostatniego p³ukania, prawda? Mo¿na codziennie? Jak j± przygotowujecie?
Wiesz co, t± wcierkê mo¿na stosowaæ bardzo czêsto, nawet codziennie .
Co prawda od grudnia uleg³a ona pewnej modyfikacji Bo biostyminê i jantar dodajê raz na tydzieñ i polewam tym w³osy razem z zio³ami jako ostatnie p³ukanie. A czê¶ciej czyli co drugie mycie, p³ukam samymi zio³ami (pokrzywa, skrzyp, rumianek, ³opian i tatarak).
Je¶li chcesz zrobiæ p³ukankê z samej pokrzywy to po prostu zaparzasz pokrzywê i po wystygniêciu p³ukasz w³osy jako ostatnie p³ukanie. Jednak polecam dodaæ Ci do tego co najmniej skrzy, bêdzie mocniejsze dzia³anie.

Stary 2008-02-25, 12:01   #148
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Dziewczyny, ju¿ chyba o tym pisa³am, ale jakby co to jeszcze raz napiszê co odkry³am Taka p³ukanka z aloesu ¶wietnie wp³ywa na w³osy!! S± mega b³yszcz±ce i wygl±daj± na tak zdrowe jak po ¿adnej innej od¿ywce czy p³ukance Ja robiê tak, ¿e sok z aloesu rozpuszczam w wodzie tak jakby i robiê sobie z tego p³ukankê-no cud miód, naprawdê Zamierzam spróbowaæ dodaæ aloesu do innych p³ukanek, bo wcze¶niej jak robi³am sobie aloesow±, to nie robi³am zio³owej, a teraz po³±czê te dwie p³ukanki w jedn±
Stary 2008-02-25, 12:15   #149
virka
Zakorzenienie

Aloes jest bardzo dobry Przecie¿ os³awiona biostymina, to te¿ wyci±g z aloesu
A jaki masz soczek? Wkleisz fotkê?

Stary 2008-02-25, 12:24   #150
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Tak, nawet kiedy¶ ubolewalam, ¿e nie dostanê Biostyminki bez recepty, a teraz jak mogê to sie zachwycam moim sokiem aloesowym w du¿ej butli Bo cenowo wychodzi jak Biostyminka, a jest go du¿o wiêcej
Ja do tej pory my¶la³am, ¿e on wp³ywa dobrze tylko na skóre g³owy/cebulki a tu siê okazuje, ¿e na cale w³osy

Mam ten soczek http://www.laboratorianatury.pl/produkt.php?id=2
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-01-24 22:13:53

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.