|
|
#2371 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: My Style Diary po polsku IV
|
|
|
|
#2372 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
KOLTA dziękuje bardzo za komplement
Miło mi niezmiernie![]() CzarnyElf ale z Ciebie laseczka A zestaw śliczny jak zwykle. Powiedz mi moja droga skąd te buty(te czarne kozaki)?To oficerki? Kowbosjki również uroczy. Widać,że cały czas trzymasz się swojego stylu ![]() Camilla no cóż ja mam Ci powiedzieć...jest bardzo fajnie. Świetna tunika/sukienka.Lubię takie kolorki ![]() Fifrak podoba mi się kontrast czerń-czerwień i w takim właśnie zestawieniu wygląda rewelacyjnie. Myślę,że ta zielona wstążka jest już tutaj zbędna. Pollynema kolejny fajny zestaw.Niby prosty,ale jak zwykle ma coś w sobie. Jak Ty to robisz heheh ![]() Suzana jakie boskie buciki z kokardką? Zdradzisz skąd je masz? Teylor śliczna ta niebieska tunika z pierwszego zestawu Natasha23 jak zawsze jestem na tak. Świetne zestawy prezentujesz,ale rurek trochę szkoda,zwłaszcza jeśli tak jak ja cierpie się na ich niedobór ![]() Mags1983 a nawet ostatnio się zastanawiałam gdzie się podziałaś Zestaw OK,ale wydaję mi się,że taka laska jak Ty lepiej wyglądąław rurkach ![]() Canile jak zwykle minimalistycznie,ale bardzo ładnie. Powiedz mi jak trzymają się Twoje szare saszki? U mnie pierwsza para poszła już do kosza,a teraz powoli druga para szykuje się w tą samą stronę..;-/ Ale się rozpisałam Ale tak to jest jak się cierpi na bezsenność
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2375 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzuć coś a nie się wymądrasz Cytat:
Dzięki za komplement ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wróciła ale lepiej niech nic nie wrzuca bo jest niewrażliwa na krytykę i jeszcze się tu pokłócimy Dziś z rana zrobiłam zdjecia ale niestety nie mialam w domu neta i ich nie wrzuciłam Ale wkleje sie po powrocie z roboty
|
|
#2377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
facilmente dziękuję, ciesze się, że komuś mój zestaw się spodobał
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy. Na 3 zdjęciu wybaczcie brak butów, zostawiłam je w korytarzu, a już spieszyłam się do wyjścia.
no i ten garb Zastanawiałam się, czy nie ubrać jakiegoś wisiorka, ale mam opaskę z kokardką, więc nie chciałam przedobrzyć.
|
#2380 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podoba mi się, opaska z kokardką to imo wystarczający dodatek, w tym wypadku less is more poza tym masz boską fryzurę
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anies jak upinasz włoski?
|
|
|
#2382 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przepięknie wyglądasz! ciuszki jak zawsze cudne, a fryzura to już w ogóle brak słów dopełnia całość zestawu perfekcyjnie . Długo się taką fryzurkę robi? Bardzo podoba mi się też Twój makijaż - taki subtelny, ale jednocześnie podkreśla to, co trzeba. Napisz coś więcej o nim |
|
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..btw : na ostatnim zdjęciu masz grzybka ze straduvarius`a ? ![]() bo jak tak, to mam takiego samego hah ..
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze, że nie tylko ja tak sądzę. Myślałam, żeby ubrać serduszka z H&M, ale chyba zbyt słodko by było, jak mała dziewczynka . A kulki czarnej znaleźć nie mogłam . Pisałam już kilka razy, w zasadzie cały czas to samo. Z tą różnicą, że tym razem górę zaczesałam do tyłu i założyłam opaskę. Tapiruję lekko włosy u nasady, spinam w kucyka, wysoko na czubku głowy, czarną, cienką gumką. Lekko podciągam go w górę i końce włosów zaplatam w gumkę, czasami podpisam wsuwkami. Wersja trudniejsza , nieco bardziej czasochłonna, początek ten sam, z tą różnicą, że dodatkowo tapiruję kucyka szczotką i jego końce podpinam od spodu wsuwkami. Taka bardziej dopracowana wersja. Grzwykę zazwyczaj tapiruję i podpinam do góry, albo zakładam opaskę, choć średnio lubię siebie w opaskach. Cytat:
Max 5 min zajmuje mi spięcie. Na prawdę wygodna, uniwersalna i szybka fryzura A makijaż taki zwykły, codzienny, zawsze robie ten sam. . Mam dziwne powieki, nic na nich nie widać, dlatego zawsze nakładam cień w odcieniu kremowym, beżowym, kreska na lini rzęs, czasami kredką, czasami eyelinerem, na dole również kreska, do połowy dolnej lini rzęs. Czasami zamiast kredki używam szarego, grafitowego cienia do powiek. Też ładnie wygląda, nieco bardziejwieczorowo. Tusz, to moja podstawa . Tusz Max Factor Masterpiece Max. Cień H&M, taka mała podwójna paletka, uwielbiam go! Kredka Sephora w kolorze brązowym. Podkład MAC Mineralize Satinfinish. Róż Sephora, w sumie to jest puder brązujący. Błyszczyk Lacome Juicy Tubes. Cytat:
Stradivarius, ale straszne jest to zdjęcie. Dzwonnik z Notre Dame haha ![]() Miło mi bardzo
|
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
Anies świtnie wyglądasz
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko cud mjut skąd torba ?
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Torba jest z Bershki.
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
anies5 - fryzurkę podkradłaś z tych filmików z youtube , czy sama wymyśliłaś ?
|
|
|
|
#2391 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dziękuję
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
z jakich filmików? ja tez chce zobaczyc...
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218454
Gdzieś w tym wątku wklejałam, raczej pod koniec. O mam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218454
|
#2395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Spodobał mi się kolor rurek, można wiedzieć gdzie kupiłaś i czy dawno to było?
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- nie dość, że ładna to jeszcze jaka miła ...A wracając do fryzurki to poprostu "szczena mi opadła" jak przeczytałam, że to fryzurka na szybko . Ja bym pewnie miesiąc przed lustrem stała i nic by z tego nie wyszło . Makijaż też pierwsza klasa i wcale na szybki nie wygląda. Powieki mam chyba takie jak Ty - bo nie dość, że nie widać co na nich mam, to jeszcze szybko mi to znika . I z tego powodu też raczej zbyt wiele z oczami nie kombinuję. I też używam bronzera ![]() Anies zazdroszczę Ci tego, że znalazłaś swój styl i że jest Ci w nim świetnie!!! I w ogóle fajna z Ciebie dziewczyna. I baaardzo skromna Edytowane przez Amberella Czas edycji: 2008-02-20 o 09:18 |
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie przejmujcie się docinkami Mags1983 wycelowane do mojej osoby
Mama mnie bardziej Kocha ![]() Co do mnie, dziewczyny jutro jadę zakupić nowe dzinsy. Fundusz mam duży, więc tylko oryginalne marki mnie interesują, gdyż mam bardzoooo długie nogi i zwykłe są za krótkie Ale chodzi mi o to jaki krój do mnie pasuje? Czy rurki są u mnie wskazane? Na chude, długie nogi ? I oczywiście kieszenie, duże na tyłku ?
|
#2399 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo mi się podoba, zresztą jak wszystkie Twoje zestawy! Poprostu ŚWIETNIE!!!
♥Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny♥ Zamieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć świadomie. Chciałem żyć pełnią życia i wyssać z niego całą kwintesencję. Wykorzenić wszystko co nie jest życiem, bym w chwili śmierci nie odkrył... że nie żyłem |
|
|
|
#2400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zestawik bardzo ładny (moje ulubione kolory ) Mam ten sam identyczny sposob na fryzurkie tylko nizszy tapirek ![]() Bardzo ładnie do pracy - śliczny kolor bluzki
Edytowane przez Martini:) Czas edycji: 2008-02-19 o 19:30 Powód: literówki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

Dzięki za komplement 
Ale wkleje sie po powrocie z roboty 

no i ten garb 

. I z tego powodu też raczej zbyt wiele z oczami nie kombinuję. I też używam bronzera