![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
U nas tez pogoda piekna
![]() wlasnie wrocilam z psiorem z dworku ![]() a z moja stopa dalej cos nie tak, nie wiem co sie dzieje, ale nie moge chodzic tak mnie boli ![]() Kasiu u mnie z tym praniem tez masakra...... ciagle sie pierze i ciagle jest cos do wyprania hehe ![]()
#4772 |
Zakorzenienie
|
A moze chodzisz ostatnio w jakiś nowych butach, do których stopa sie musi przyzwyczaić??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bola mnie te kosci srodstopia i trwa to juz 5 dzien ![]() chcialam pojechac kupic sobie te spodnie, ale nie dam rady, bo nawet w adidasach boli i kuleje jak stara babiczka ![]()
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Mnie tak boli jak chodze w niektórych butach na obcasie.Raz pojechalismy z TZ na zakupy, załozyłam kozaki na obcasie i po 15 min chodzenia tak mnie bolało podbicie, ze musielismy kupic inne buty bo nie dałam rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja od wczoraj przeszukuje watki z tego forum i drugiego("angielskiego") jak to bylo jak zaczynalam dopiero pisac a zaraz okazalo sie, ze jestem w ciazy ![]() niezle ![]() znalazlam moje objawy pisane w 12 dniu po owulacji ![]() ![]() "takie objawy, po ktorych zaczelam sie zastanawiac: -klucie jajnikow -od kilku dni bol podbrzusza -wczesniej ok 10 dni temu bol sutkow i jakby "przeszkadzajacy" biustonosz -w momencie kiedy mial przyjsc okres to temp nadal rosla i pojawil sie sluz(spora ilosc) teraz cos jakby uplawy -wczoraj wieczorem uczucie nudnosci- myslalam ze to po bagietce z czosnkiem ![]() -ogolnie juz jakis czas tak "dziwnie sie czuje" inaczej sie czulam innymi razami jak odstawialam tabletki zeby zrobic przerwe " wlasnie wczoraj koniecznie chcialam sobie to przypomniec, bo od domniemanej owulacji bol podbrzusza mnie nie odstepuje, myslalam, ze mi to juz minelo, ale jednak ![]() mam prawie te same objawy co wyzej napisalam, ale nie mam bolu sutkow, a pamietam, ze bylo to bardzo nieznosne ![]() no nic, na nic sie nie nastawiam, tym bardziej, ze przytulanki byly tylko 2 razy ![]()
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Asiu nigdy nic nie wiadomo... Takze uważaj na siebie a my bedziemy trzymac kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
widze ze temat rodziny ciagnie sie dalej
ja sie zgadzam w 100% z mezatka... ja tez uwazam ze rodzina to rodzina... raz jednej sie lepiej powodzi raz drugiej.... jak by myslec ze jak ktos wychodzi za maz to juz musi tylko i wylacznie liczyc na siebie to ja rownie dobrze kiedy moi rodzice beda juz starzy niedolezni na rencie ktora starcza jedynie na leki powiedziec " radzcie sobie sami ja mam swoja rodzine swoje dzieci " ja to widze inaczej... kazdemu mlodemu malzenstwu jest ciezko...nie wymagam sama zeby mi dawali.. wstydzilabym sie nawet pojsc i powiedziec "mamo daj mi pieniadze" rodzice sami dobrze wiedza kiedy trzeba pomoc swoim dzieciom i na tyle ile moga... przeciez nie bede odbierac im z reki jedzenia... mi chodzi tylko o to ze oi rodzice np sa tacy ze sami nic na poczatku nie mieli wiedza jak to ciezko jest na poczatku dlatego chca oszczedzic nam po czesci tego co oni musieli przejsc by czegos sie dorobic.... nie chodzi tu o rozpieszczanie swoich dzieci i dawac im czego sobie chca.... ja sama wiem ze pomoglabym swojemu dziecku sama bym nie zjadla i dala dziecku nawet jak by mialo i 30 lat... przeciez dziecka nie ma sie tylko jak jest male... a zycie rozne podsyla sytuacje... mnie np denerwuje w moich tesciach to ze nawet nie zapytaja nic... tak z dobrej woli ze moze by przyjechali nas odwiedzic czy zadzwonic sami co u nas tylko wszystko musimy my jechac my, dzwonic my, i np nie jest mi milo jak beda swieta wialkanocne i myslalam ze tesciowa z tesciem przyjada wtedy zobacz mala akurat taka okazja trochw wolnego to moja tesciowa kreci nosem ze ona nie bedzie miala kota z kim zostawic... na slub z grobowa mina przyjechala bo kotka musiala zostwic w hotelu dla zwierzat i jeszcze do domu pedzila po slubie bo przeciez kotek dla mnie to chore i jej nie trawie i nigdy nie strawie to tyle ![]() a normalnie sie dziewczyny zalamalam.. chcialam jakies spodnie bojowki czy cos i nic na moja pupe nie wchodzi ![]() ![]() ![]() musze cos kupic bo nie mam w czym chodzic mam jedne dresowe ![]() ![]()
#4779 |
Zakorzenienie
|
czesc wam dziewczyny ja juz po pracy
![]() mam do was takie troche głupie pytanie dziecko jest uczulone na kakao to czy wolno mu jeść czekolade? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Hmm w sumie czekolada zawiera spore ilości kakao.Ale mozesz dac kawałek na spróbowanie.Jesli sie nic nie stanie to znaczy, ze od czasu do czasu mozna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś czytała uważnie to co zostało napisane to zauwazyłabyś, ze nikt nie pisał o pozostawianiu samych sobie starszych rodziców.A wręcz przeciwnie... Nie popadajmy ze skrajnosci w skrajność... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Tak wziełam własnie pierwsza lepsza czekolade do ręki i jest napisane , ze czekolada mleczna zawiera ok 30% masy kakaowej. Więc moze nie uczuli???? |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
nikita a twoj maly uczulony jest na kako??? bo jak tak to chyba i batonikow nie wolno czekoladowych hmmmm
ja ide sie chyba poloze padam doslownie narobilam dzis zakupow i sie nachodzilam
#4786 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu, brzuszek jest cuuuuuuuuuuuudny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ray, po tyłku dostać powinnaś, lekarz mówi, że dobrze by było, gdybyś ciążę donosiła jeszcze trochę, a ty chodzisz, zakupy robisz... Ech, kobieto, ty poza szpitalem uleżeć nie możesz ![]() Kasiasiarku, mam nadzieję, że znajdziesz odpowiednie buty, bo znam ten ból - ból chodzenia w obcasach ![]() Zaraz lecę do miasta zobaczyć się z moją starą miłością ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia prosze
![]() Asia to zycze zdrowka zeby stopa przestala bolec ![]() ![]() ![]() Ray odpoczywaj ![]() Nikitko wydaje mi sie, ze lepiej zebys mu nie dawala czekoladek, batonikow, ciast gdzie moze byc zawarte kakao... Pomidorko kiedy Cie ujrzymy?? Zrzera mnie ciekawosc, jak zwykle ![]() ![]()
![]() |
#4788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Nikitko tak własnie sobie troche poczytałam o uczuleniach pokarmowych . Pisałaś, że Twój synek astmy się nabawił a to własnie nastepstwo alergii.Więc lepiej wcale nie podawaj mu czekolady i innych produktów zawierajacych kakao
![]() Zamiast tego jao słodkości mozesz mu gofry, nalesniki, racuchy,. konfitury itp dawać ![]() Pomidorko stara miłość?? No ładnie... A mąz wie o tym spotkaniu?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Mąż wie, bo to dziwna historia jest. Ja z tym chłopakiem byłam jeszcze dość długo przed P. Nawet później, jak już z P. byłam, to z tamtym się przyjaźniłam, bo to rewelacyjny chłopak jest i rozumiemy się bez słów. P. był wtedy bardzo zazdrosny. A mój przyjaciel 2 albo 3 lata temu odkrył, że... jest homoseksualistą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Miłego spotkania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Jestem zawiedziona, ale coz trzeba poczekac
![]() ![]()
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Asiu jak samopoczucie u ciebie?
Ja tak kiepsko przed @ jestem i jakas rozdrażniona i senna sie robie a w weekend bede po za domem i to w Katowicach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
Nikitko no ja wlasnie tez przed @ jestem, 26 dzien cyklu dzisiaj i juz zaczelo sie latanie do toalety na siusiu, w tamtym miesiacu tez tak mialam przed @, nawet sie Was o to pytalam hehe
ogolnie jestem taka jakas spokojna, troche osowiala ![]() wspolczuje Ci rozdraznienia, ja przez ostatnie dni bylam jak bomba zegarowa ![]() ![]()
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja mam 23dc ![]() ![]() w pracy jakos funkcjonuje ale po pracy senna jestem i czasem rozdrazniona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie to lubie w tabsach, ze mam @ jak w zegarku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu to super ze na ślub nie bedziesz miała @ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.