|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Dzień dobry
Chciałam kupić pieluszki, bardzo mi się podobają wzory na Motherhood, ale myślałam o muślinowych bo te ponoć są najdelikatniejsze a oni mają tetre i bawełnę. Co wybrać 😊? Może któraś u nich kupowała? ![]() http://motherhood.pl/sklep/pieluszki-bawelniane-27/ http://motherhood.pl/sklep/pieluszki-tetrowe-26/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60319528/ Wszyscy w domu chorzy, teraz czekam kiedy mnie dopadnie.
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze tyle ostatnio pisałyście o opryszczce i mi się chyba zrobiło to cholerstwo akurat jutro mam gina, oby mi nie kazał heviranu brać, skoro już 2x w ciąży mi się to przyplątało. a czułam nadciągające przeziębienie, zatkany nos z rana, lekki ból gardła i w zamian za to, że się przeziębienie nie rozwinęło, wyskoczyła oprycha
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-10-16 o 10:56 |
|
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi najgorsza faza choroby przechodzi, teraz mam takiego porzadnego gluta w nosie, ale juz woda mi nie cieknie. U nas dzis piekne slonce i ma być 20 stopni!!! |
||
|
|
|
#485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolko to są dziurkacze srednicy 7cm kolezanka ma ![]() nie dam za kartke z wycieta gwiazdka 65zł ;o Cytat:
![]() poki co mam 1 bambusową (dość duza, niczym kocyk) i dwie muslinowe sprzedawane po kilka zł na sztuki ![]() Cytat:
![]() zdrowka!!!
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myslalam nad otulaczem z motherhood, ale wczoraj bylismy na zakupach i poogladalam rozne i stwierdzilam ze wole zawinac w pieluszke, jakoś mi nie odpowiadaja te wszystkie otulacze, kokony itp. Witam się niedzielnie, właśnie uspilam Michala wiec w miedzyczasie zajrzalam na forum. U nas pogoda okropna, pada od samego rana i zero słońca, a dziś wybieramy się na chwile do rodzinki na kawę. Miłej niedzieli dziewczyny
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno jednak nie wszystkie dzieci lubią być otulane...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam tan leżaczek-bujaczek. Świetny jest ![]() My tylko pieluszki tetrowe mamy. Przy pierwszej córce tez tylko tych używałam
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-10-16 o 13:00 |
||
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale otulaczek z motherhood mam (kupilam od innej mamy za 20zł ktorej dziecko wolalo woombie wlasnie ) i jest mieciutki, materiałowy, taki delikatny ![]() idziemy na echo serca maluszka. trzymajcie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Laski a myslalyscie o sesjach brzuszkowych? ja myślę dość intensywnie i chyba w grudniu już zrobimy
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
z rożków przecież nie wystają nogi
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-10-16 o 14:38 |
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na sesje nie idziemy
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja myślałam fajnie by było mieć taką pamiątkę. Nie wiem tylko kiedy. Pewnie bede celować w początek stycznia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcę bardzo sesje brzuszkową, w sumie już dogadałam się z fotografem ale termin będzie spontaniczny bo zależy mi na śnieżnej sesji w plenerze 😍 Oby popadało troszkę w tym roku! A ty planujesz?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#496 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aaaa sprawdzałam na all dziurkacz koło o śr. 7,5cm i wyszedł by mi z przesyłką więcej niż szablon. Nie miała bym od kogo pożyczyć. Oczywiście każdy robi jak jemu pasuje, ja się nie piszę na samodzielne montowanie szablonu ![]() Cytat:
Dziękuję.Cytat:
Sesja pewnie fajna pamiątka ale ja nie robię.
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na wstępie raportuje że serduszko mojego synka ma się super
badanie pół godziny tylko o serduszku jak najechalisny na główkę na sekundę to maly z rozdziawionej buźki przeszedł w uśmiech dla mamusi ![]() Mega jestem szczęśliwa bo od początku mieliśmy ryzyko z tym serduszkiem ) Kurde bo tak właśnie myślałam a te pakowane które widziałam jakoś tak głupio musiały być w takim razie poskladane... ;DCytat:
A masz maszynę? Chętnie kupię ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Wiadomo z.szablonami i malowaniem co komu pasuje My tak spróbujemy, jak będzie szło jak po grudzie to zamówię szablon ))
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz dzis nie będę pisać, to poproszę kciuki za moją jutrzejszą wizytę ![]() wiem, że jutro sporo dziewczyn ma wizyty, trzymam kciuki za wszystkie i każdą z osobna ![]() co do sesji, to my ciążowej nie robimy, ale chętnie zrobimy po narodzinach maluszkową i rodzinną. Moja koleżanka ze studiów się tym zajmuje, to spytam jej później o cennik ![]() milej reszty niedzieli kochane
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego drugiego wiadomo! Ja już mam złe doświadczenia, także ten Daruję sobie. A tobie życzę powodzenia! Bo może ja jakaś niedojda jestem ![]() Ale mnie dziś okropnie głowa boli, masakrycznie się czuję. Niech ten dzień się skończy.
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
a my spontanicznie zakonczylismy miasto na burgerach... juz z naszej uliczki zawracalismy ze jednak jedziemy
) objadłam sie jak nic
|
#501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole dzis znow z szybkich pomiarów pani uznałą "to co porod 31.01?" po raz 3ci... ;D
|
#503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swojego czasu miałam wyznaczony 1.02, z om 14.02, a ostatnio po prenatalnym 9.02
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam lucznika, po mojej babci,która była krawcowa. Moja mama nie pozwoli sprzedać,bo od czasu do czasu jej używa i ma nadzieję,ze ja w końcu się nauczę 😊 Chciałabym,ale to nie ma moje nerwy chyba 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
|
#507 |
|
Zadomowienie
|
może i ja na luty sie zalapie, ja 21 maz 28 to i mala moze chciec sie pospieszyc hehe
![]() Uff znajomi poszli wkoncu moge odpoczac. Otulacze raczej mi sie nie widza, rozek mam jeden. No i kilka kocykow planuje. Pieluchy tez chce rozne kazdej po trochu. Powinnam pocytowac ale padam. Dzieci naprawde sa meczace...
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie wróciliśmy od rodziny, teściowa teraz nas goni, że już robi kolacje... wszyscy tylko jeść jeść a brzuchy to z gumy
![]() Co do rozkow to w rozku nie wystaja nozki, tak samo w pieluszce, ja planuje zakup muslinowej lub bambusowej i zawijanie w taki sposob jak na obrazku W szpitalu tak zawijali Michala i się sprawdzilo, w domu w rozku z kolei mi zjezdzal. SQuaara fajnie, że wszystko z serduszkiem ok
|
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba nie planuję kupować jakichś ekstra otulaczy itp, rożek najtańszy bo w szpitalu jest na liście obowiązkowych rzeczy do wzięcia... W domu może spróbuję w coś zawijać w ten sposób jak pokazałaś tak... na krokieta
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak to nawet umiem. Lalki tak kiedyś zawijałam Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Chciałam kupić pieluszki, bardzo mi się podobają wzory na Motherhood, ale myślałam o muślinowych bo te ponoć są najdelikatniejsze a oni mają tetre i bawełnę. Co wybrać 😊? Może któraś u nich kupowała? 

akurat jutro mam gina, oby mi nie kazał heviranu brać, skoro już 2x w ciąży mi się to przyplątało. a czułam nadciągające przeziębienie, zatkany nos z rana, lekki ból gardła i w zamian za to, że się przeziębienie nie rozwinęło, wyskoczyła oprycha
nie podjęła bym się wycinania. Najpierw chciałam tapetę w kropy, ale jak sobie przeliczyłam ile rolek muszę kupić i ile to będzie kosztowało, to stwierdziłam że wiele taniej mi wyjdzie jak kupię szablon, tu kupuję
a kolko to są dziurkacze srednicy 7cm kolezanka ma 

mąż też jadł i nic a ja o 5 zwracałam i nadal czuje coś na żołądku nie wiem o co kaman