|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
A miało być tak faajnie ...
Piszmy na tym wątku nasze żale . Miałam piękne włosy i co ja z nimi zrobiłam . Na pewno komuś się to zdarzyło . Możemy dodawać zdjęcia
ZapraszamP.s Jeśli macie możliwość piszcie ile włoski wam odrosły Edytowane przez Morellaa Czas edycji: 2008-03-09 o 11:21 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: A miało być tak faajnie ...
Miałam długie geste włosy za łopatki i sciełam je na krótkie ( takie do uszu)... Na szczescie to było kilka dobrych lat temu i juz zdązyły odrosnac;]
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
mial bys redni braz jest czarny, no coz
czekam az sie zmyje (co mnie jescze na pelette podkusilo? )
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
hejka
ja tez niestety przezylam szok zawsze mialam dlugie geste wlosy ale postanowilam cos z nimi zrobic i poszlam do frysjer aby je lekko przycieniowac ale fryzjer jak to fryzjer robi wszystko po swojemu i to co mam teraz na glowie to jest koszmar.Moje wlosy sa tak przezedzone i wycieniowane ze ich prawie nie ma ale za to zostalo pare dlugich wiszacych strakow poprosyu porazka ((((( ostatnio sie poplakalam ze moze za 2 lata moje wlosy znowu beda normalne
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
cale szczescie jestem na etapie zapuszczania i u fryzjera nie bylam juz od baaardzo dawna (napewno od roku ale chyba nawet dluzej) nie potrzebuje cieniowac wlosow dlatego zakupilam profesjonalne fryzjerskie nozyczki i sama sobie odcinam co 2-3 miesiace koncowki i jestr ok
tez mam nieciekawe wspomnienia jesli chodzi o fryzjerow (zwlaszcza fryzjerki) dlatego wzielam sprawy w swoje rece
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam fajne włosy, długość za łopatki, mocno falowane w kolorze jasnego blondu, poszłam na szkolenie fryzjerów jako modelka i mam straszne krótkie włosy do ramion, pocieniowane tak , że się strzępią na dodatek w kolorze "złoty blond" czyli jak dla mnie rudy
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Zapraszam serdecznie. Ja ostatnio znowu ściachałam włosy i musiałam je obcinać do ramion chociaż zapuszczam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
dwa lata temu obciełam włosy z długości - do łopatek na długość do uszu. A mam naturalne loki. Wyglądałam jak potwór z najgorszych koszmarów
![]() dzięki bogu że już odrosły
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
no wiec moj blad polegal na tym ze wybralam farbe pt"kasztan:
i wyszly rude..tak wiec za godzine poszlam po dekoloryzator i jakas inna farbe..wyszlo zle..znowu poszlam po dekoloryzator ..no i wyszlo ze w ciagu 2 dni farbowalam 7 razy![]() na szczescie moje wlosy sa geste grube i mocne tak wiec zniszczyly sie oj zniszczyly, potem sie kruszyly bardzo ale nie zostalam lysa ![]() ale tak czy tak to byl moj blad tym bardziej ze przed tym maratonem tez farbowalam czesto i duzo.. ale szybko je zregenerowalam tak ze teraz blyszcza ![]() ale nie polecam... |
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
miałam gęste lsniace czarne wlosy(farbowane) i rozjasnilam do blondu niszczac je a przy czym zostalam i tak przy ciemnych tyle ze przy brazie;]
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
A ja wczoraj byłam u fryzjerki, która obcieła mi włoski z długosci za ramiona do końca uszu. Dodatkowo zrobiła mi bardzo pasemka jasny blond z czarnym. Wyglądam paskudnie i tak też się czuje;/
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem tak załamana,że jeszcze do mnie to nie dochodzi,bo jeszcze nie płakałam,
Byłam u fryzjerki,już wcześniej mnie widziała,więc wcześniej zadzwoniłam,żeby się przypomnieć i żeby ona się zastanowiła,co by mi można było zrobić.No ok. Przyjechałam,ona,że chce mi do ramion ściąć,ja,żena 100% nie,bo chcę długie,ale może jakoś pocieniować,coś w połowie zrobić,grzywke zmienić?Ona ok i grzywke robimy na całe czoło(miałam na bok).Co ona mi zrobiła,to jest masakra I weź tu wiedz,gdzie pójść,skoro w salonie nawet mogą ci narobić takiego g***na na glowie,za przeproszeniem.Edit:Aha,wątek świetny a inna tragiczna opowieść z dalekiej przeszłości - w gimnazjum miałam blond pasemka,ale postanowiłam,że chcę mieć czekoladę na włosach.Wróciłam do domu z czarnymi kędziorkami,że aż się brat mnie przestraszył.Ryczałam cały dzień.Teraz mnie to bawi,bo po co mi to było![]() No i z niealekiej przeszłości(półtora roku temu?)Miałam włosy za klatkę piersiową i bardzo podobało mi się to,co miała na głowie Jennifer Aniston - z tyłu miała 'schodki' i ładnie to wyglądało,jak płomienie No to poszłam do fryzjerki i mówię,że chcę,żeby mi podcięła lekko(niestety,ona pogrubienia nie usłyszała-_-')końcówki i w połowie zrobiła te schodki.Wróciłam do domu z włosami do ramion.Zamknęłam sie w pokoju,żeby mama mnie nie musiała oglądać i słuchac i rzucałam się po łóżku i ścianach.Żałuję,że nie umiem sama zadbać o włosy,chociaż nie wiem,na czym bym lepiej wyszła
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
ja raz mialam piekne wlosy...marzyla mi sie taka grzyweczka jak na 2 pierwszych zdjeciach a fryzjerka zalatwila mnie tak jak na ostatnim, a ja mam wysokie czolo.bylam z siostra i jak mnie zobaczyla to zaczela sie smiac i nie mogla sie powstrzymac,a tam na fotelach kilka klientow czekalo...
na szczsescie moja rozpacz trwala kilka godzin, bo wymyslilam ze bede chodzic w opasce( no i chodzilam przez okragly miesiac na uczelnie w opasce i duzych kolczykach niczym hinduska )sa tez plusy: grzyweczka jak odrosla to byla sliczna no i mojemu Tz sie bardzo podobalam w wersji z opaska
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Hmm... Od tamtego czasu do teraz wróciły mniej więcej do początkowej długości czyli do łopatek. Oczywiście w między czasie podcinałam końcówki i delikatnie cieniowałam. Nie prostowałam
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
ummm......no to włosów do pasa będę wyczekiwać jakieś 1,5 roku...dłuższe powinny tak z 8 miesięcy rosnąć ale reszta to UUUU....
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Miało być tak cudownie...
Mialam miec skunksa... A ta idiotka zrobiła mi zwykłe pasemka! ![]() Jestem załamana... wyglądam... zwyczajnie ![]() NIGDY już do niej nie pójdę!
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem po trzeciej katastrofie spowodowanej niefrasobliwością fryzjerki,ts,tak trudno zrozumieć 'NIE chcę ścinać ich na długości' ...-_-' |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosze abyście zwrocily na to uwage
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

Zapraszam

czekam az sie zmyje (co mnie jescze na pelette podkusilo? )