![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D
Ja tylko wpadam na chwilke...
Selene gratuluje zaręczyn ![]() ![]() Jakoś ostatnio mam kiepskie dni..... ![]() Ogarnęło mnie zwatpienie, nie w Tz, ale we wszystko inne...... w cały system ![]() Dlaczego marzenia się nie spęłniają..... ?? ![]() Ech.....
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
e tam ja jutro nie idę na wykład na makro bo w tamtym semestrze sie wkurzyłam a i tak nic z niego nie wynosze w sensie "wiedzy"
![]() Natali a co się stało cos w pracy? ![]()
#2643 |
Zakorzenienie
|
nic konkretnego się nie stało...
Powiedziałabym że mam trwający tydzien przeogromny dzień paszteta... ![]() Czasami łzy same cisna się do oczu.... ![]() ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
Masakra..
![]() ![]()
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
ech... to ja to samo dzis przezyałm . juz wam opisywalam to
![]() Natali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Juz mi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Madzia to sie mama na pewno ucieszy ![]() A ja wlasnie upieklam szarlotke dla Tz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko przy wyjmowaniu ciasta oparzylam sie o gore piekarnika i paluszek z babelkiem..ale to nic..Do wesela na pewno sie zagoi ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
TŻ uważa, że dzisiaj jestem wyjątkowo miła i ugodowa i że na pewno coś przeskrobałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Poemo no tak, oczywiscie
![]() Anitko TZ bedzie w niebo wziety a ja przegapiłam przepis LV a na co on jest?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
#2653 |
Zakorzenienie
|
a co tu dzis taka cisza??
ja własnie wszamałam cala tabliczke czekolady i jakby była kolejna to tez bym ja zjadła ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Podczytuję Was już od dłuższego czasu i muszę przyznać, że bardzo fajnie się Was czyta
![]() ![]() ![]() W związku z tym, że planujemy ślub, postanowiłam zabrać się za siebie... Dlatego, jak zobaczyłam, że do ogromu tematów przez Was poruszanych, dołączył temat o pielęgnacji buziek, już byłam na 100% pewna, że powinnam się odezwać. Tak więc witam Was serdecznie. Przy okazji dodam, że też marzy mi się wielka kuchnia. Uwielbiam kuchnie, każda impreza prędzej, czy później przenosi sie do kuchi. Tym bardziej ubolewam, że nasza nie jest zbyt duża, jest wręcz maleńka. Ale kiedyś, w naszym domu marzeń sprawimy sobie wielką piekną kuchnię, z mnóstwem blatów i przestrzeni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
mekintoszek witaj. gratuluje zareczyn. a pokazesz pierscionek??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Kulbit szkoda, że butki za duuże
![]() ![]() ![]() Kulbit spokojnie możesz odesłać bez żadnych konsekwencji.... L_V kupiłam filtr Pharmaceris Screen-sensilium spf 50 jest SUPER i kosztował jedynie 28 zł. znasz ten produkt ? Jestem zdziwiona nim pozytywnie, nawet umalowałam się specjalnie aby go sprawdzić i okazał się super!!! Czyli nie widzę go na twarzy ![]() ![]() Aha, i właśnie nałożyłam Acne Derm - zobaczymy...... i kosmetyczka dzwoniła i prosiła o cierpliwość ....no chyba ze będzie kiepsko i wtedy mam się zjawić i ona oceni ale sugerowała ewentualną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie Dorinko ja też takie miałam obawy, że skoro to peep-toe mogą okazać się za duże.. Choć mam jedne peep-toe w tym rozmiarze i są ok. Oni chyba faktycznie mają zawyżoną numeracje ![]() Wiem Dorinko, że mogę zwrócic tylko co z tego? Chciałam mieć te buty. Mają piękny kolor i na zywo są jeszcze ładniejsze niż na fotkach. Żałuje..
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
a nie moga ich wymienić na mniejsze??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Rozeznanie
|
Madzialenko, musiałabym zrobić zdjęcie, bo strona Kruka jest taka, że nie da się po prostu podac linka. Postaram się coś wykombinować.
Dorinko, też dzisiaj kupiłam Acne Derm, ale jeszcze nie używałam. No i mam jakieś próbki filtrów. Nie wiedziałam, że Eris ma też filtry. Chyba nie przewija się zbyt często tutaj na forum. Też jestem ciekawa opinii L_V A co do butów, Kulbit, a nosiłabyś je na gołe stópki? Bo jeśli tak, to mogą okazać się w sam raz. Ja od niedawna letnie buty kupuję zazwyczaj rozmiar większe niż zimowe i jestem zachwycona. Z drugiej strony, jeśli to są skórzane butki i nie mają żadnego paseczka, tylko sa wsuwane, to po minimalnym rozciągnięciu tej skóry, będą Ci spadać :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Rozeznanie
|
Witaj mekintoszek
![]() ![]() ![]() Kulbit, madzialenka - znam ten bol! ostatnio zakochalam sie w booskim plaszczyku ale nie bylo juz 8 a 10 byla troche za duza, bylam gotowa go wziac mimo tego tak mi sie podobal ale kolezanka wybila mi to z glowy ![]() A co do butkow - skora dodatkowo sie rozciagnie w trakcie noszenia wiec beda Ci spadac ![]() Ja tez mialam smaki dzis i zrobilam sobie paste z lososia i zajadam ze swiezym, chrupiacym chlebkiem i ogorkiem ![]() ![]()
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Kochana jakby mieli mniejsze to bym wam tu nie biadoliła..
Cytat:
![]() Od kiedy zmieniłam filtr tez się polpeszyło ![]() One już mi chlapią na gołe stopy! Więc nic z tego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kulbit znam ten "ból" i rozczarowanie jak coś zakupionego w necie okazuje się niedobre i nie ma możliwości wymiany rozmiaru...
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2008-02-19 o 20:55 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak często używasz AD? EDIT: Dziewczyny, dzięki za miłe przyjęcie. Pierścionkiem oczywiście się pochwalę, ale jak M. wróci z delegacji. Sama nie potrafię zrobić żadnego ładnego zdjęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Wtajemniczenie
|
Heh... ja też jak Bronx to kupuję 38 zamiast 39. Ostatnio jak kupowałam pierwsze moje nie-bronxowate buty od dawna, to już z przyzwyczajenia poprosiłam o 38, i okazało się że małe. Zapomniałam że ja 39 noszę...
A ja właśnie wróciłam ze szpitala. Byłam się umówić do ginekologa (bo kto to widział 80 dni spóźniający się okres), i do kardiologa. Strasznie miłą mają obsługę ![]()
#2665 |
Rozeznanie
|
A moje Bronxy są większe. Noszę 39, a od nich kupuję 40, ale fakt, że mam takie z paseczkiem, nie wsuwane, także nawet jakby mi sie rozciągnęły, to ich nie zgubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
o jejkju az 80 dni?? a czemu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rav Ty odstawiałaś tabletki jak się nie mylę... ja po odstawieniu tabletek ( po paru latach brania) też miałam ogromne opóźnienie(ok. 1,5 miesiąca). Już zaczynałam panikować a tu okres przyszedł ![]()
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zawsze tak jest po odstawieniu?? a ja wam powiem cos w sekrecie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.