|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Właśnie zobaczyłam na czerwcówkach, że jelonekhihi, która była z nami (😔
chwali się dobrymi wieściami! Fajnie, że tak szybko się udało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
coś znalazłam, że MVP – maksymalna kieszonka płynu owodniowego w wymiarze strzałkowym
może tym posługuje się moj gin, bo coś właśnie o jakiejś kieszonce wspominał. ale nie jest to chyba zbyt popularne, bo mało o tym w necie znalazłam no nic. moja dociekliwość mnie kiedyś wykończy to pewne
|
#693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie czytaj tyle bo można ogłupieć
|
||
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
ale ja się nie stresuje, po prostu jestem ciekawa cóż to za skala i jak się nazywa dokładnie, ale nie jest to łatwe do znalezienia i nie chce mi się już szukać.super, że jelonek się udało, na pierwszej stronie czerwcówek też szalona89 napisała, pamietam, że była z nami krótko.... gryka kokos to najgorsze materace i piankowe też bez rewelki. oczywiście się okazało, że choć ja i tz prosiliśmy teściową żeby wywaliła używany materac po tamtym dziecku, ona go nie wywaliła, bo to taki świetny materac z GRYKI ręce mi opadły. Tz jej powiedział, że jak nie wywaliła no to trudno, ale my nie dotykamy nawet tego materaca.... mam już jej po dziury w nosie ![]() kupujemy lateksowy. co prawda 150 zl, ale trudno...
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#703 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O moje tętno chodzi dziecko ma wyższe, a ja mam między 90 a 120 i się o to pytałam bo mnie męczy okropnie Cytat:
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
bo jest doprowadzającą mnie do szewskiej pasji babą
moja mama do niej dzwoniła w weekend, bo nasi rodzice tak kurtuazyjnie do siebie dzwonią gdy ktoś z nich ma imieniny i mi powiedziała, że moja teściowa się tak chwaliła, że nam łóżeczko załatwiła, że pękała z dumy, że taka obrotna jest. a moi rodzice kupili nam wózek, już mnóstwo ślicznych ciuchów i jeszcze wiem, że chcą leżaczek tiny love kupić i jakoś się nie chwalą nikomu. mama mi powiedziała, żebym to olała, materaca nawet nie dotykała, a jak łóżeczko będzie nie takie to i łóżeczko się przecież kupi. ale co mnie teściowa zirytuje to moje ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
ale i tak tętno 130 to mega duże jak na dorosłego. ja raz miałam 88 i czułam się straszliwie.
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mnie takie uszczęśliwianie na siłe irytuje... |
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
ojj mariea nie zazdroszcze
Każde dziecko jest inne, a czy moje będzie spało z nami? nie wiem, dlaczego ja mam nie inwestować w materac? Oczywiście teściowa następnego dnia powiedziała, że jedzie do ikea, mimo, że my już wybraliśmy materac omg nie mam nic przeciwko ikea, ale chodzi o to, że nasz wybór już zapadł i o tym wiedziała. Ręce mi czasem opadają
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
ja ją znam i wiem, że oni chcą w ten sposób opędzić prezent dla dziecka. zdobyczne łóżeczko i zarobaczony materac. mi w ogole nie zależy żeby cokolwiek kupowali. wystarczyłaby paczka pieluch. wtedy by mnie przynajmniej nie zirytowali. a ciągle czuję, że będą nam próbowali przemycić jakoś ten materac. nie ręcze wtedy za siebie, bo potrafię działać w afekcie
mam nadzieje, że jak pojedziemy do nich w weekend przed 1 listopada, to Tz zrobi im tam raban, obiecał, że nie będzie się cackał. ciekawe jakbym się pozbyła tego materaca jakby mi to tu zwiezli, gabaryty nam tylko 2x w roku zabierają, a do domu bym tego nie wniosła Tz się właśnie śmieje, że jak coś każe im w lesie wywalać
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam akurat piankowy materac z Ikei. Kupiliśmy bez zorientowania się w temacie, więc zobaczymy w praniu, czy się sprawdzi ale myślę, że na początek będzie OK. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
mariea, współczuję sytuacji z teściową... Psychicznie szykuję sie na podobne przejscia, bo my wielkie wybory i zakupy mamy jeszcze przed sobą.
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- A tak jeszcze informacyjnie - pomimo braku potwierdzenia na dzisiejszej wizycie poprosilam justkonev o wpisanie dla mnie dziewczynki
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2016-10-17 o 21:32 |
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Współczuje oczywiście przeżyć z teściami
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea Twoja teściową jest niemożliwa! 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak nie rozumiem gadania, że gdzieś można taniej, a po co wymyślać itp... coś czuje, że wokół nas będzie coraz więcej takich życzliwych doradców... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, a wiecie może czy jak ten materac z gryki leżał/leży ciągle w tym łóżeczku, a łóżeczko jest drewniane, to ewentualne robastwo mogło sie przenieść gdzies do tego drewna, bo wydaje mi się, że chyba siedzi tylko w tym materacu? i ciekawe czy przy przewożeniu np samochodem w stanie niezabezpieczonym mogłoby wyleźć gdzieś na tapicerkę samochodu? z ciekawości pytam
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy uwielbia te złote rady omg a tym bardziej jak mówisz raz drugi NIE DZIĘKUJĘ to i tak czasem za mało jak się okazuje
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
diabłu łeb by ukręciła. rozumiem, że wychowała 4 dzieci i musiała się w życiu nakombinować, ale powinna zrozumieć, że my żyjemy w trochę innych czasach i trochę siara po znajomych żebry dla wnuka zbierać. przecież głodem jeszcze nie przymieramy. nie mogę już samą mnie to bawi
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to trochę jak z horroru. Nie mam nic przeciwko używanym rzeczom, sama takie dostaje i się ciesze, ale co innego ciuszki, które są prawie jak nowe, a co innego materac. Kojarzy mi się to trochę z tym, co opowiadał mój tata, że w PRLu wszystko trzeba było zdobyć dla dziecka i każda rzecz była na wagę złota. Mariea, może w Twojej teściowej się ten instynkt zdobywania obudzil? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
to tak jakby mi ktoś zaoferował chodzenie w jego używanych majtasach no hola
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zresztą jestem z tych, co by wszystko dezynfekowali ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

chwali się dobrymi wieściami!
Fajnie, że tak szybko się udało 
no nic. moja dociekliwość mnie kiedyś wykończy to pewne 

nie czytaj tyle bo można ogłupieć
ręce mi opadły. Tz jej powiedział, że jak nie wywaliła no to trudno, ale my nie dotykamy nawet tego materaca.... mam już jej po dziury w nosie 
Jak mnie takie uszczęśliwianie na siłe irytuje...
mam nadzieje, że jak pojedziemy do nich w weekend przed 1 listopada, to Tz zrobi im tam raban, obiecał, że nie będzie się cackał. ciekawe jakbym się pozbyła tego materaca jakby mi to tu zwiezli, gabaryty nam tylko 2x w roku zabierają, a do domu bym tego nie wniosła