|
|
#1321 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LX
Chyba wolę tak, niżby mi na łeb lało....
|
#1322 | |
|
BAN stały
|
Znad tłukących się kothów
"Daaawne życie poszło w dal, dziiiś na zimę ciepły szal..." Cytat:
![]() --- Kajtek jest niemożliwy
|
|
|
|
|
#1323 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Byłam w weekend w Lbn - z kothem. Rodzice mają swojego kota, koty się znają już jakiś czas i lubią, i jak wczoraj łapałam Burka, żeby go spakować w transporter przed wyjazdem, to Miętus rzucił się na mnie i wpił mi się w udo jak wampir! Nigdy się tak nie zachowywał, no ale kumpla zabierać nie można bezkarnie widocznie...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1324 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja sobie teraz nie wyobrażam, że (w sumie mało co brakowało, czysty przypadek) Kajtka nie ma z nami |
|
|
|
|
#1325 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1326 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, pomozecie mi znaleźć nazwę tego zapachu? to zapach damski z "niewysokiej"pólki cenowej
|
#1328 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie wiem, co to, ale do tego jest osobny wątek....
|
#1329 |
|
BAN stały
|
Szatą!
![]() --- Jak ja kocham rekrutację w języku inglisz! Po złości mi to robią, cholery
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze jest i tam tez napisalam ale to troche martwy watek a tu tez sa ludzie co sie znaja.
Przeciez wiem ze tu bywam ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
W którym to Olsztynie jesteś?
![]() No, zdecydowanie jest teraz lepiej Kupiłam przypadkiem dwie pary butów Oczywiście online, więc wiadomo za co trzeba trzymać kciuki Promenadę widziała W temacie obrazów - szukałam dziś pół dnia tryptyku, który widziałam w wiadomym serialu. I nic Skoro serial słynie z realizmu to miałam nadzieję, że jest to jakieś istniejące dzieło (i znane, bo to biuro któregoś z adwokatów, a oni bardzo majętni). Abstrakcja czarno-biało-szara złożona z trzech części o różnym formacie, ułożonych w poziomie. Genialna.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-10-17 o 20:04 |
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jeszcze serialu nie zaczęliśmy. Czekam na małża z oglądaniem together, a on na razie nieczasowy, tj pada na twarz ze zmęczenia. ![]() Ja uwielbiam abstrakcje z serialowych biur. Każdy serial ma jakieś niezłe
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-17 o 20:21 |
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, nie znalazłam w necie, a jak zrobić samemu z lecącego filmu to muszę się dokształcić najpierw. Obiecuję na jutro
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1336 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no a jak , jedno i drugie , i jeszcze wraka wywiózł i ukrył Cytat:
jednym słowem KOT CZYNI CUDA ![]() ad sinupret - mój koth wczoraj obs.rał ścianę w kilku miejscach i jeszcze na grzbiet sobie nafajdał , jak to zrobił nikt nie wie, bo przedtem był w kuwecie , i zrobił co miał zrobić Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1337 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jaki wygimnastykowany
|
#1338 |
|
Nindżopesz
|
Ju, możliwe, że o to chodzi - abstrakcja i fantastyka na mnie nie działają, przeraża mnie tylko rzeczywistość.
Jak to brzmi ![]() Słuchajcie, z tą pogodą to chyba moja wina. Co pójdę w plener cykać fotki, to nadciągają chmury albo od razu zaczyna padać. Ewentualnie od rana jest pogoda do d... A jak już jakimś cudem jest słonecznie, to model zasypia po dojechaniu do stosownego pleneru -_- Doprawdy, mam ochotę sprzedać ten sprzęcior w cholerę bo cykać w domu to se mogę telefonem -_- W każdym razie znalazłam cudną miejscówkę niedaleko mnie! Jeziorko, berberysy, jarzębiny i wrony, kolorystyka cudna. Się schowała (ta miejscówka) za pagórkiem i ekranem (takim przy autostradzie). Aż jutro wrzucę fotkę, niestety nie oddaje uroku bo oczywiście wzięłam łobiektyw portretowy i g... nim ogarnęłam. Potem znalazłam w tej okolicy swój wymarzony dom, cały obrośnięty bluszczem Niestety sprawdziłam ceny w tej okolicy... Średnio 1.3 mln ![]() No, to se pogadałam i idę spać. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-10-17 o 22:47 |
|
|
|
#1339 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo jak inaczej Anyway. Ad foty, Miałam pytać. Bo technicznie nawet nie udaję, że rozumiem, Ale czy dla takich laików acz amatorów fotografii mogłabyś pokazać przykładowe fotki, co Cię "kręci" co Cię"podnieca". W sensie co jest Twoim celem, przykłady? Jestem zwyczajnie ciekawa. Rozumiem, że Didy mają jakąś taka fotograficzną właściwość, która jest hmm komercyjna, lubiana i kochana. Ale jak widzę Twój gust, styl, avek I ona i Ty macie potencjał Zalinkuję blog, którego o dziwo NIEKTÓRE zdjęcia mi się podobją. O dziwo, bo laska robi raz coś genialnego i pińcet razy coś banalnego? Nie rozumiem? Szczęście? Tego genialnego zdjęcia nie umiem znaleźć, ale znajdę. Wiem, że światło i scenerię ma szwedzką, więc ma z górki I get it. http://veganama.pl/Ale beznadziejnie zorganizowany blog. Nie potrafię znaleźć TEGO zdjęcia. Trafiłam tam latem, szukając przepisu na burgery roślinne. Potem wsiąkłam, ale nie po całości. Tak gdzieś 2/3 są dla mnie zbyt pretensjonalne, niemniej są rzeczy, które tam lubię. Głownie ciekawostki, informacje o Szwecji etc, kuchni, trochę zdjęć. I tatuś mi się podoba A to zdjęcie, którego szukam, to kobieta na werandzie? tyłem do kadru, w białej dzianinie albo chuście, patrząca na bosko zaciemniony las liściasty? Kapitalne światło!!!! Znajdę to, muszę!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-17 o 23:56 |
|
|
|
|
#1341 | ||||
|
BAN stały
|
Znad kawy zbożowej z orkiszem
No może Ty wiesz, ale ja nie Cytat:
![]() Cytat:
"Las nocą rośnie. Otchłań otwiera usta ogromne, chłonie i ssie [...]" K.K. Baczyński mi się przypomniał ![]() Cytat:
Tu jest potrzebna Wszechpolska Komisja Śledcza! Z Jego Szarą Eminencją Prezesem, Gejszą Pawłowicz i Generałem In Spe Macierewiczem na czele! ![]() Cytat:
Ja sobie dziś stare dworki oglądałem, tj. na sprzedaż takie Dooobra, od biedy może być nowy dom, przestrzeń można zaaranżować --- Drogi Baru, dzień w dzień dostaję @ o treści "Powiększ swoją męskość!" - zacząć się niepokoić, czy olać? |
||||
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Piers do przodu
|
Gryx idź za falą ;lol: powiększ sobie
|
#1344 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1345 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Parabelka;66463011
1.i Mieriesjew - Prawdziwy Człowiek 2.Bloki mi przypominają kolorytem taki Twój obrazek z latarniami i szosą sprzed paru lat a Autostrada szalenie klimatyczna ![]() Promenada trafiona w sam sedes - żyje Miersiejew? Przybliż mi, proszę, tę postać Jako żywo myślałam o Latarniach (do Lou Lou malowanych) Cytat:
) - nie ten sam człowiek, co na początku Cytat:
Przypadkiem 3 pary butów - to bardzo dobrze, trzymam kciuki! Ja kupiłam "przypadkiem" torebkę - też poproszę o kciuki, bo wydaje mi się, że to będzie TO Cytat:
![]() Cytat:
Co do pogody - mnie zawsze huragan dopadał, jak jechałam z obrazem na ASP - więc wiem, o czym mówisz. Może modela można obudzić? Jakiś smakołyk? A jeziorko - czekam na foty Cytat:
Otchłań? Usta ogromne? A tfu! Ja się wczoraj poryczałam przy wierszu Różewicza... ale JAK! Nie mogłam się uspokoić W strefie koron panuje nieustanny niepokój drzewo naznaczone na ścięcie białym znakiem zagłady jeszcze oddychało konary i gałęzie wczepiały się w odpływające chmury liście drżały więdły przeczuwały śmierć Drzewa nie przenoszą się z miejsca na miejsce w poszukiwaniu pokarmu nie mogą uciec przed piłą toporem w strefie koron panuje nieustanny niepokój ścięcie drzewa to egzekucja pozbawiona ceremoniału mechaniczna piła parskając trocinami błyskawicznie wchodzi w korę miąższ rdzeń ugodzone w bok runęło drzewo gniotąc martwym ciężarem trawy zioła wiotkie jasne poziomki drżące pajęczyny razem z drzewem stracono jego cień przezroczysty wieloznaczny obraz znak pojawiający się w świetle słońca księżyca Pracowite korzenie nie przeczuwały jeszcze utraty pnia i korony powoli dociera nadziemna śmierć drzewa do podziemnej krainy korzenie sąsiednich drzew dotykają się wchodzą w związki ze sobą zrastają się jedyne obok ludzi i zwierząt istoty żywe czujące stworzone na obraz i podobieństwo bogów Drzewa nie mogą się ukryć przed nami Dzieci rodzone bezboleśnie w klinikach dojrzewające w dyskotekach rozdzierane sztucznym światłem i dźwiękiem wpatrzone w ekran telewizora nie rozmawiają z drzewami Ścięte spalone leżące pokotem zatrute martwe drzewa dzieciństwa zielenią się nad naszymi głowami w maju zrzucają liście na groby w listopadzie rosną w nas do śmierci Tadeusz Różewicz, Na ścięcie drzewa
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2016-10-18 o 01:25 |
|||||
|
|
|
#1346 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1347 | |||
|
Panaroja
|
snad niczego
Cytat:
2.poka złudzenie, kształt ma prawie idealny czyli niemal kulisty , więc nie wiem jak on to zrobił ![]() Cytat:
2.jakie in spe , jakie in spe , in statu nascendi !!!3.ja zdecydowanie dworek , ze starodrzewem jak najbardziej 4. ![]() Cytat:
???https://pl.wikipedia.org/wiki/Opowie...ie%C5%9B%C4%87) https://pl.wikipedia.org/wiki/Aleksiej_Mariesjew toż to bohater , zestrzelili go faszisty za linią frontu zimą, i rok i niedziel sześc czołgał się przez śniegi i lody do ojczystej znaczy macierzystej jednostki, żywiąc się po drodze mrożonymi żurawinami i mchem czy innymi wiórami , amputowali mu obie nogi znaczy stopy , a on potem faszistow zestrzeliwał i trepaka tańczył w protezach; przecież to była obowiązkowa lektura w podstawówce i na film się chodziło z klasą obowiązkowo ![]() 2. 3.skrzynkę dobrze ociepl żeby korzenie nie przemarzły . 4.zawsze tak jest ![]() 5.nie dziwię się
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
nic ciekawego nie napiszę ![]() w domu mam szpital, Fanaberia ma nowotwór kości i było już bardzo nieciekawie, ale trochę wyprostowaliśmy sytuację.
|
|
#1349 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Znad pokawia i myśli co by tu dalej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moja Halina codziennie nad ranem MUSI iść zrobić dwójeczkę, a potem namiętnie ją zakopuje. Czasem trwa to kopanie tak długo, aż się M wkurza, wstaje i jej pomaga dowód zlikwidować Poprzedni kot kopał tak energicznie i tak wielkie ilości żwiru łapą zabierał, że brzmiało to, jakby łopatą przerzucał ![]() Nie ma wyjścia, musimy mieć kuwetę zamykaną ![]() Cytat:
Cytat:
(po haśle "dzień w dzień dostaję okres" Ale jednak wszystko bez zmian, uff ![]() Cytat:
Ja bym chciała, żeby to było chociaż trochę "TO", bo mam już dość myślenia nad kwestią butów A w domu dwie pary świetnych botków na obcasie stoją, ale nosić ich nie mogę, bo mam uszkodzony paznokieć na dużym palcu. Od maja Kciuki zaciśnięte To ja nawet nie zaczynam w moim stanie hormonalnym ![]() Oj, Flo
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-10-18 o 10:36 |
|||||
|
|
|
#1350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dobrze, że jesteś. Ja dziś spadam na testy alergiczne. Enefzetka wymysliła, że na bank mam alergię. ![]() Cytat:
Sama bluszcz planuję na tarasie. Czekam na Twoje poka, to bardzo moje klimaty. Cytat:
2. To mi przypomniało, że nie mam w czym dziś wyjść Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-18 o 10:50 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

!
Nigdy się tak nie zachowywał, no ale kumpla zabierać nie można bezkarnie widocznie...

Po złości mi to robią, cholery 

I ona i Ty macie potencjał