Byłe tableciary plotkary II - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-19, 20:53   #4831
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
No właśnie w Angli za darmo, a w Polsce tyle kasy się płaci co miesiąc a jak kobieta zajdzie w ciąże nie chcianą to niby aborcja w pewnych przypadkach jest legalna ale tak na prawde to są trudności
No właśnie, bo to niby jest polityka prorodzinna

Kiniu, śliczne kosmetyki kupiłaś, uwielbiam cienie Inglota Integrę Będzie ci na pewno dobrze służył.

Nikitko, a ja dziś własnie nie spałam po południu i jestem strasznie śnięta, ale muszę jeszcze na jutro lekcje przygotować. Nie wiem jak to zrobię bo powieki mi się zamykają

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 20:55   #4832
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Może uda ci sie jakos zrobic te lekcje i nie uśniesz

Kinia fajne zakupy ja też lubie Inglota

Madziu dzidzia fajna jak ten czas szybko leci
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 20:59   #4833
mezatka07
Zakorzenienie

Madziu dzidzia piekniusia i jaka duuuuza juz hehe nie miesci sie cala na zdjeciu bardzo ladne i wyrazne fotki

Nikitko w Anglii to i aborcja legalna
kolezanka mojej znajomej idzie niedlugo do szpitala poddac sie aborcji, jest w 8tc
Stary 2008-02-19, 21:00   #4834
cerisecerise
BAN stały

pomidora makijaz niezly, kwiotki jeszcze lepsze. ja tam nie umiem sie malowac, opanowalam do perfekcji operowanie eyelinerem i tuszem do rzes. reszta... dramat
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:06   #4835
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Madziu dzidzia piekniusia i jaka duuuuza juz hehe nie miesci sie cala na zdjeciu bardzo ladne i wyrazne fotki

Nikitko w Anglii to i aborcja legalna
kolezanka mojej znajomej idzie niedlugo do szpitala poddac sie aborcji, jest w 8tc
Karzdy ma swoje sumienie i jeśli podjeła taką dezyje to nie nam ją osądzać, w Polsce też by się przydała legalna aborcja, ja oczywiście nigdy bym się na nią nie zdecydowała ale nie potepiam kobiet które jednak idą na zabieg.
Stary 2008-02-19, 21:07   #4836
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
pomidora makijaz niezly, kwiotki jeszcze lepsze. ja tam nie umiem sie malowac, opanowalam do perfekcji operowanie eyelinerem i tuszem do rzes. reszta... dramat
Dziękuję Julka Eyeliner i tusz to najważniejsze kosmetyki do makijażu oczu, więc dobrze jest

28.09.2014

Stary 2008-02-19, 21:08   #4837
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
Karzdy ma swoje sumienie i jeśli podjeła taką dezyje to nie nam ją osądzać, w Polsce też by się przydała legalna aborcja, ja oczywiście nigdy bym się na nią nie zdecydowała ale nie potepiam kobiet które jednak idą na zabieg.
ja tez uwazam, ze powinni zalegalizowac aborcje w pl.
oczywiscie nie jako srodek antykoncepcyjny, uchowaj boze, ale i tak beda wykonywac takie zabiegi lekarze i tak, wiec moze chociaz te kobiety, ktore podejmuja taka decyzje nie musialyby lezec na stole kuchennym i niehigienicznym otoczeniu?

jest podaz bo jest popyt. prawo rynku
Stary 2008-02-19, 21:14   #4838
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Dziękuję Julka Eyeliner i tusz to najważniejsze kosmetyki do makijażu oczu, więc dobrze jest
Kasiu a jak malujesz tą kreske na powiece? ja umiem tylko na dolnej powiece oka kreske zrobic zreszta widac było na moich fotkach cien tez jakos nałoże ale tej kreski zrobic nie umiem

Cytat:
ja tez uwazam, ze powinni zalegalizowac aborcje w pl.
oczywiscie nie jako srodek antykoncepcyjny, uchowaj boze, ale i tak beda wykonywac takie zabiegi lekarze i tak, wiec moze chociaz te kobiety, ktore podejmuja taka decyzje nie musialyby lezec na stole kuchennym i niehigienicznym otoczeniu?

jest podaz bo jest popyt. prawo rynku

No własnie nie chodzi zeby aborcja była jako środek antykoncepcji, tylko np dla kobiet które mają już dziecko a są chore np. mają dializy nerek albo inne schorzenia i lekarze mówią że w ciązy kobieta nie powinna być ale jednak jesli zajdzie to problemy robia żeby jej pomóc a niby jak jest zagrożenie życia to jest aborcja legalna ja tego wszytskiego nie rozumiem i nie chce sie w to zagłębiać. To jest indywidualna sprawa karzdej kobiety, a z tym stołem kuchennym to niestety nasza Polska rzeczywistość jest.
Stary 2008-02-19, 21:20   #4839
cerisecerise
BAN stały

heh, a myslalm ze ja tylko tak zmyslalm z tym stolem kuchennym. a tu jednak

no dobrze, ale czasem jest tak ze kobieta zalicza wpadke, nie kwestionuje ze powinni, a przynajmniej niewiasta, sie zabazbieczac, ale jesdnak. zaliczaja jedna noc, potem sie rozchodza, ona ma zupelnie inne plany, nie wiem, nie stac jej na dziecko, nie chce go.
chyba mniejszym zlem jest aborcja niz porzucenie dziecka, niekochanie go, oddanie do domu dziecka lub inne okropienstwo?
Stary 2008-02-19, 21:23   #4840
Pomidora
Zakorzenienie

Nikitko, trochę wprawy trzeba i zacznie taka kreska wychodzić. Eyeliner to wyższa szkoła jazdy, ale kredką możesz najpierw zacząć a potem na eyeliner się przerzucić. Ja delikatnie naciągam powiekę i maluję małymi kreskami tuż przy linii rzęs. Potem w zależności od potrzeby tę kreskę pogrubiam albo nie. Tobie tez zacznie wychodzić, zobaczysz

Co do aborcji, to ja bym chyba nie potrafiła się na coś takiego zdobyć. Ale jak Nikitka napisała, nie nam oceniać, nikt nie siedzi w głowie i życiu innych. To smutne, ale powinno się stworzyć możliwość wyboru kobietom. Każda ma prawo decydować o sobie. Tylko rozumiem twój smutek Asiu, szczególnie po tym co ciebie spotkało

28.09.2014

Stary 2008-02-19, 21:23   #4841
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
heh, a myslalm ze ja tylko tak zmyslalm z tym stolem kuchennym. a tu jednak

no dobrze, ale czasem jest tak ze kobieta zalicza wpadke, nie kwestionuje ze powinni, a przynajmniej niewiasta, sie zabazbieczac, ale jesdnak. zaliczaja jedna noc, potem sie rozchodza, ona ma zupelnie inne plany, nie wiem, nie stac jej na dziecko, nie chce go.
chyba mniejszym zlem jest aborcja niz porzucenie dziecka, niekochanie go, oddanie do domu dziecka lub inne okropienstwo?

No i tu ja mam troche odmienne zdanie, jeśli dziewczyna dezyduję się na sex to tak czy siak nie powinna liczyć na faceta tylko sama się zabezpieczyć trzeba być odpowiedzialnym jesli idzie sie do łóżka bo konsekwencje sa potem i tak jak mówisz jedna noc i ona z brzuchem inne plany na życie on sie zawija i idzie w swoją strone.
Stary 2008-02-19, 21:25   #4842
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko, trochę wprawy trzeba i zacznie taka kreska wychodzić. Eyeliner to wyższa szkoła jazdy, ale kredką możesz najpierw zacząć a potem na eyeliner się przerzucić. Ja delikatnie naciągam powiekę i maluję małymi kreskami tuż przy linii rzęs. Potem w zależności od potrzeby tę kreskę pogrubiam albo nie. Tobie tez zacznie wychodzić, zobaczysz

Co do aborcji, to ja bym chyba nie potrafiła się na coś takiego zdobyć. Ale jak Nikitka napisała, nie nam oceniać, nikt nie siedzi w głowie i życiu innych. To smutne, ale powinno się stworzyć możliwość wyboru kobietom. Każda ma prawo decydować o sobie. Tylko rozumiem twój smutek Asiu, szczególnie po tym co ciebie spotkało

No mam nadzieje ze pomału dojde do wprawy i kreski na górnej powiece bedą mi wychodzic
Stary 2008-02-19, 21:30   #4843
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
No i tu ja mam troche odmienne zdanie, jeśli dziewczyna dezyduję się na sex to tak czy siak nie powinna liczyć na faceta tylko sama się zabezpieczyć trzeba być odpowiedzialnym jesli idzie sie do łóżka bo konsekwencje sa potem i tak jak mówisz jedna noc i ona z brzuchem inne plany na życie on sie zawija i idzie w swoją strone.
tak, ale nie ma 100% metod
ja uwazam ze zyjac w demokracji nie powinno nam sie odbierac tak podstawowego prawa jak decydowanie o walsnym ciele
nie wnikam w metafizyke od ktorego tyg plod jest dzieckiem, i kiedy jest ta granica ze nie mozna go usunac, bo same wiecie ze mam bzika na dziecko i juz nie moge sie doczekac, az beda fasolkowa mama

ale jestem swiatla kobieta, nawet jesli czasem plote bzdury wg mojego a., i uwazam, ze kazdy ma miesc prawo wyboru.
i dlaczego to jakis durny polityk ma za mnie decydowac?
Stary 2008-02-19, 21:33   #4844
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
tak, ale nie ma 100% metod
ja uwazam ze zyjac w demokracji nie powinno nam sie odbierac tak podstawowego prawa jak decydowanie o walsnym ciele
nie wnikam w metafizyke od ktorego tyg plod jest dzieckiem, i kiedy jest ta granica ze nie mozna go usunac, bo same wiecie ze mam bzika na dziecko i juz nie moge sie doczekac, az beda fasolkowa mama

ale jestem swiatla kobieta, nawet jesli czasem plote bzdury wg mojego a., i uwazam, ze kazdy ma miesc prawo wyboru.
i dlaczego to jakis durny polityk ma za mnie decydowac?

Dokładnie, nie im decydowac o tym.

a teraz tak zmieniając temat to mam pytanko czy tych strażników co strzegą Pałcu to na prawde nie da sie niczym rozśmieszyc?
Stary 2008-02-19, 21:36   #4845
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane
Nadrobilam czytanie ale odpisze kazdej z osobna dopierojutro popoludniu bo dzis pozno do domku wrocilam i jestem padnieta a jutro jeszcze musze wczesnie wstacx bo mamy spotkanie firmowe w Poznaniu i niestety misze jechac a tak mi sie nie chce ze szok no i o 4 musze wstac wiec zaraz zmykam i zycze jutro milego dnia

Pomidorko makijaz bombowy,slicznie wygladasz

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:43   #4846
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane
Nadrobilam czytanie ale odpisze kazdej z osobna dopierojutro popoludniu bo dzis pozno do domku wrocilam i jestem padnieta a jutro jeszcze musze wczesnie wstacx bo mamy spotkanie firmowe w Poznaniu i niestety misze jechac a tak mi sie nie chce ze szok no i o 4 musze wstac wiec zaraz zmykam i zycze jutro milego dnia

Dziękuję kochana A nie za ciemno w tych włosach? Bo mimo, że długo kiedyś miałam ciemne, to teraz trochę dziwnie się czuję i musze przywyknąć

28.09.2014

Stary 2008-02-19, 21:44   #4847
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane

Kasiu w takim tempie to morzliwe że jutro bedzie trzeba kolejna część wątku zakładać ale nie martw się na pewno nas znajdziesz
To życze ci zeby spotkanie mineło szybko i przyjemnie
Stary 2008-02-19, 21:48   #4848
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję kochana A nie za ciemno w tych włosach? Bo mimo, że długo kiedyś miałam ciemne, to teraz trochę dziwnie się czuję i musze przywyknąć

Musisz przywyknąć ale ładnie wyglądasz. Mi też było ciężko sie do ciemnych przyzwyczaić, bo małam zawsze blond pasemka i czerwony do tego a teraz brąz mam ale szczerze to juz kombinuje czy by kolerzanki nie odwiedzic i rozjasnic troche sobie włoski
Stary 2008-02-19, 21:49   #4849
cerisecerise
BAN stały

wiecie co, jak sie zdenerwowalam. jakas zbanowana osoba o nicku pysznaa z cala iloscia 6 postow popelnila pod moimi zdjeciami starsznie nieprzyjemne komentarze. i widze ze jest zbanowana, ale ja mnie irytuje ludzka glupota
dowiedzialam sie ze mam nalana twarz i brzydkie buty. a i ze zle mi z oczu patrzy
Stary 2008-02-19, 21:52   #4850
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co, jak sie zdenerwowalam. jakas zbanowana osoba o nicku pysznaa z cala iloscia 6 postow popelnila pod moimi zdjeciami starsznie nieprzyjemne komentarze. i widze ze jest zbanowana, ale ja mnie irytuje ludzka glupota
dowiedzialam sie ze mam nalana twarz i brzydkie buty. a i ze zle mi z oczu patrzy
No dziwni są nie którzy
ja miałam ostrzerzenie ale jakos teraz go chyba juz nie ma uległo przedawnieniu czy co
Stary 2008-02-19, 21:54   #4851
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
No dziwni są nie którzy
ja miałam ostrzerzenie ale jakos teraz go chyba juz nie ma uległo przedawnieniu czy co
heh, pogrzebalam troszke i sie dowiedzialam ze to nasza dawna znajoma... sissy 29 tudziez wolna 3,
dobra, to sie nie ma czym przejmowac
Stary 2008-02-19, 21:56   #4852
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
heh, pogrzebalam troszke i sie dowiedzialam ze to nasza dawna znajoma... sissy 29 tudziez wolna 3,
dobra, to sie nie ma czym przejmowac
Pewnie ze nie ma sie czym przejmować szkoda naszych nerwów, bo nie masz wpływu na to co któraś panna napisze
Stary 2008-02-19, 21:58   #4853
cerisecerise
BAN stały

dobra, babczki zegnam was, wlosy schna,
a ja ide ogladac rezerwowe psy. ciekawe czy wytrzmymam poziom humoru tarantino ?

calusy kochane

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 21:59   #4854
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
dobra, babczki zegnam was, wlosy schna,
a ja ide ogladac rezerwowe psy. ciekawe czy wytrzmymam poziom humoru tarantino ?

calusy kochane

Do jutra ja tez zaraz mykam do łóżeczka
Stary 2008-02-19, 22:01   #4855
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko ja nic na ten temat nie napisalam i nie napisze
namalowalam tylko minki bo to jest przykre i tyle
Stary 2008-02-19, 22:04   #4856
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko ja nic na ten temat nie napisalam i nie napisze
namalowalam tylko minki bo to jest przykre i tyle
Wiem Asiu że ty bardzo przezywasz takie sytuacje , ale nie mamy wpływu na decyzje innych kobiet które sie decydują na aborcje.

Wierze Asiu ze tak jak moja szwagierka wyjrzy dla ciebie słonko i niebawem bedziesz sie cieszyc swoim brzucholkiem, morze nowe mieszkanko a raczej ogromny dom wam pomorze oby, pamietaj ze jestesmy z Tobą
Stary 2008-02-19, 22:12   #4857
mezatka07
Zakorzenienie

dzieki Nikitko

chcialam tylko napisac, ze te minki, ktore namalowalam nie sa z powodu tego, co mnie wczesniej spotkalo, tylko ze dla mnie jest to ogolnie przykre

pewnie po tym mozna sie domyslic, ze nie jestem za aborcja, bo dla mnie zycie to zycie i nie wazne w ktorym ktos jest tygodniu....

tylko, ze wlasnie nikogo nie osadzalam i nie zamierzam osadzac, dlatego sie nie wypowiadalam na ten temat i sie nie wypowiem juz wiecej

dobranoc dziewczynki
klade sie spac

Pomidorko jak zwykle pieknie wygladasz, a te tulipanki jak pieknie mezus do Ciebie dobral bardzo ladniutkie
Stary 2008-02-19, 22:14   #4858
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki Nikitko

chcialam tylko napisac, ze te minki, ktore namalowalam nie sa z powodu tego, co mnie wczesniej spotkalo, tylko ze dla mnie jest to ogolnie przykre

pewnie po tym mozna sie domyslic, ze nie jestem za aborcja, bo dla mnie zycie to zycie i nie wazne w ktorym ktos jest tygodniu....

tylko, ze wlasnie nikogo nie osadzalam i nie zamierzam osadzac, dlatego sie nie wypowiadalam na ten temat i sie nie wypowiem juz wiecej

dobranoc dziewczynki
klade sie spac

Pomidorko jak zwykle pieknie wygladasz, a te tulipanki jak pieknie mezus do Ciebie dobral bardzo ladniutkie

Dobranoc Asiu ja też ide już spać, jutro z rana zajrze dobranoc wszystkim
Stary 2008-02-19, 22:40   #4859
Pomidora
Zakorzenienie

Dobranoc kobietki, ja tez się kładę. Zrobiłam lekcje, udało się nie zasnąć

Asiu, dziękuję za komplementA tulipanki rzeczywiście piękne, nie mogę się na nie napatrzeć

28.09.2014

Stary 2008-02-19, 22:42   #4860
mezatka07
Zakorzenienie

No to dziewczynki milej i spokojnej nocki papapa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości