![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() Kiniu, śliczne kosmetyki kupiłaś, uwielbiam cienie Inglota Integrę ![]() Nikitko, a ja dziś własnie nie spałam po południu i jestem strasznie śnięta, ale muszę jeszcze na jutro lekcje przygotować. Nie wiem jak to zrobię bo powieki mi się zamykają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Może uda ci sie jakos zrobic te lekcje i nie uśniesz
![]() Kinia fajne zakupy ja też lubie Inglota ![]() Madziu dzidzia fajna jak ten czas szybko leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Madziu dzidzia piekniusia i jaka duuuuza juz hehe nie miesci sie cala na zdjeciu
![]() ![]() ![]() Nikitko w Anglii to i aborcja legalna ![]() kolezanka mojej znajomej idzie niedlugo do szpitala poddac sie aborcji, jest w 8tc ![]()
#4834 |
BAN stały
|
pomidora makijaz niezly, kwiotki jeszcze lepsze. ja tam nie umiem sie malowac, opanowalam do perfekcji operowanie eyelinerem i tuszem do rzes. reszta... dramat
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
BAN stały
|
Cytat:
oczywiscie nie jako srodek antykoncepcyjny, uchowaj boze, ale i tak beda wykonywac takie zabiegi lekarze i tak, wiec moze chociaz te kobiety, ktore podejmuja taka decyzje nie musialyby lezec na stole kuchennym i niehigienicznym otoczeniu? jest podaz bo jest popyt. prawo rynku |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No własnie nie chodzi zeby aborcja była jako środek antykoncepcji, tylko np dla kobiet które mają już dziecko a są chore np. mają dializy nerek albo inne schorzenia i lekarze mówią że w ciązy kobieta nie powinna być ale jednak jesli zajdzie to problemy robia żeby jej pomóc a niby jak jest zagrożenie życia to jest aborcja legalna ja tego wszytskiego nie rozumiem i nie chce sie w to zagłębiać. To jest indywidualna sprawa karzdej kobiety, a z tym stołem kuchennym to niestety nasza Polska rzeczywistość jest. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
BAN stały
|
heh, a myslalm ze ja tylko tak zmyslalm z tym stolem kuchennym. a tu jednak
![]() no dobrze, ale czasem jest tak ze kobieta zalicza wpadke, nie kwestionuje ze powinni, a przynajmniej niewiasta, sie zabazbieczac, ale jesdnak. zaliczaja jedna noc, potem sie rozchodza, ona ma zupelnie inne plany, nie wiem, nie stac jej na dziecko, nie chce go. chyba mniejszym zlem jest aborcja niz porzucenie dziecka, niekochanie go, oddanie do domu dziecka lub inne okropienstwo? |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Nikitko, trochę wprawy trzeba i zacznie taka kreska wychodzić. Eyeliner to wyższa szkoła jazdy, ale kredką możesz najpierw zacząć a potem na eyeliner się przerzucić. Ja delikatnie naciągam powiekę i maluję małymi kreskami tuż przy linii rzęs. Potem w zależności od potrzeby tę kreskę pogrubiam albo nie. Tobie tez zacznie wychodzić, zobaczysz
![]() Co do aborcji, to ja bym chyba nie potrafiła się na coś takiego zdobyć. Ale jak Nikitka napisała, nie nam oceniać, nikt nie siedzi w głowie i życiu innych. To smutne, ale powinno się stworzyć możliwość wyboru kobietom. Każda ma prawo decydować o sobie. Tylko rozumiem twój smutek Asiu, szczególnie po tym co ciebie spotkało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tu ja mam troche odmienne zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam nadzieje ze pomału dojde do wprawy i kreski na górnej powiece bedą mi wychodzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja uwazam ze zyjac w demokracji nie powinno nam sie odbierac tak podstawowego prawa jak decydowanie o walsnym ciele nie wnikam w metafizyke od ktorego tyg plod jest dzieckiem, i kiedy jest ta granica ze nie mozna go usunac, bo same wiecie ze mam bzika na dziecko i juz nie moge sie doczekac, az beda fasolkowa mama ale jestem swiatla kobieta, nawet jesli czasem plote bzdury wg mojego a., i uwazam, ze kazdy ma miesc prawo wyboru. i dlaczego to jakis durny polityk ma za mnie decydowac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, nie im decydowac o tym. a teraz tak zmieniając temat to mam pytanko czy tych strażników co strzegą Pałcu to na prawde nie da sie niczym rozśmieszyc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Nadrobilam czytanie ale odpisze kazdej z osobna dopierojutro popoludniu bo dzis pozno do domku wrocilam i jestem padnieta a jutro jeszcze musze wczesnie wstacx bo mamy spotkanie firmowe w Poznaniu i niestety misze jechac a tak mi sie nie chce ze szok no i o 4 musze wstac wiec zaraz zmykam i zycze jutro milego dnia Pomidorko makijaz bombowy,slicznie wygladasz
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu w takim tempie to morzliwe że jutro bedzie trzeba kolejna część wątku zakładać ale nie martw się na pewno nas znajdziesz ![]() To życze ci zeby spotkanie mineło szybko i przyjemnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz przywyknąć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
BAN stały
|
wiecie co, jak sie zdenerwowalam. jakas zbanowana osoba o nicku pysznaa z cala iloscia 6 postow popelnila pod moimi zdjeciami starsznie nieprzyjemne komentarze. i widze ze jest zbanowana, ale ja mnie irytuje ludzka glupota
dowiedzialam sie ze mam nalana twarz i brzydkie buty. a i ze zle mi z oczu patrzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam ostrzerzenie ale jakos teraz go chyba juz nie ma uległo przedawnieniu czy co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
BAN stały
|
dobra, babczki zegnam was, wlosy schna,
a ja ide ogladac rezerwowe psy. ciekawe czy wytrzmymam poziom humoru tarantino ? calusy kochane |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
namalowalam tylko minki ![]() ![]()
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierze Asiu ze tak jak moja szwagierka wyjrzy dla ciebie słonko i niebawem bedziesz sie cieszyc swoim brzucholkiem, morze nowe mieszkanko a raczej ogromny dom wam pomorze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
dzieki Nikitko
![]() chcialam tylko napisac, ze te minki, ktore namalowalam ![]() ![]() pewnie po tym mozna sie domyslic, ze nie jestem za aborcja, bo dla mnie zycie to zycie i nie wazne w ktorym ktos jest tygodniu.... tylko, ze wlasnie nikogo nie osadzalam i nie zamierzam osadzac, dlatego sie nie wypowiadalam na ten temat i sie nie wypowiem juz wiecej ![]() dobranoc dziewczynki ![]() ![]() ![]() klade sie spac ![]() Pomidorko jak zwykle pieknie wygladasz, a te tulipanki jak pieknie mezus do Ciebie dobral ![]() ![]() ![]()
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Asiu ja też ide już spać, jutro z rana zajrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc kobietki, ja tez się kładę.
![]() ![]() Asiu, dziękuję za komplement ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
No to dziewczynki milej i spokojnej nocki
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.