![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Ja mówię nie wolno i czasami reaguje i się wraca
![]() Co do dzieci ponownie to ja chcę - ale rozum mi nie kaze narazie. No i chce się nacieszyć tą moją małą, a tak to wydaje mi się, ze zeszłaby trochę na drugi tor. Co do winogrona - ja daję - sama sobie gryzie kawałek, czasem ze skórką, czasem wyssie środek. Skompletowałam wczoraj w smyku zabawki na prezenty dla dzieci w rodzinie na mikołaja- została mi już tylko chrześnica Tż, więc spoko. Chociaż tyle z głowy ![]() Byłam dziś na kontrolnym badaniu - usg tarczycy. Miałam skierowanie w ciąży do endokrynologa, ale wyszło, że wszystko ok. I on mi dał skierowanie na to usg - też dziś wyszło wszystko ok, tak więc wizytę można zakończyć ![]()
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2016-10-17 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Ja tez ucze co wolno, a co nie, wiadomo staram sie uwage odciagac jak sie da ale jesli robi cos niebezpiecznego, np odkreca kurki od gazu podnosze glos i mowie stanowcze nie wolno, M. od razu odwraca glowe i patrzy na mnie co zrobie czy pozwole broic czy jednak nie, sprawdza mnie. Z reguly odchodzi od danego miejsca, nieraz sie poplacze ale szybko jej przechodzi wiec wnioskuje, ze doskonale kuma, ze robi cos zle.
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Szwedka najlepszego
![]() ![]() Ukrajinka ja dawałam bezpestkowe przekrojone na pol oczywiście bez skorki, uwielbia,jak sie skończyły była podkowa ![]() Od trzech dni jestem dumna mama z nocy mojej A ![]() ![]() ![]() ![]() My mamy parke pod spod jakiś sweterek a pod spodnie rajstopy, czapkę zimowa jak jest 6 stopni juz <brrr> Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ba, pewnie ze gwiazda ![]() Cytat:
![]() Dziekujemy ![]() Cytat:
![]() Fotka w albumie ![]() Prezenty: Pudeleczko interaktywne http://www.smyk.com/zabawka-interakt...ery-43000.html Stolik interaktywny Clementoni http://www.smyk.com/clementoni-interaktywny-stolik.html Slimak sorter smiki http://www.smyk.com/smiki-sorter-slimak.html Sowa drewniana tez w stylu sorter Klocki Ukladanka drewniana żabka Mnostwo ksiazeczek Troszkę ciuszków Spineczki do wlosow i opaska - takie slodkie ![]() No i kaska od Prababci ![]() Takze mamy w co sie bawic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis czapke w lidlu kupilam, taka na teraz.
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- SZWEDKO najlepszego dla Basi, buziaczki i niech sie zdrowo chowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2257 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Szwedka, 100 lat!
![]() Czeko, super ze wsio ok. Pokaz co kupilas ![]() Elve, no wiesz, ja Ciebie podziwiam, ze jestes sama z mloda, o dwojce bym nawet nie myslala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Raczkowanie
|
Robusta ty sie nie przejmuj tylko ciesz z maleństwa, ja tez Ci zazdroszczę i mam nadzieje ze do wiosny będę tez w dwupaku
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Wtajemniczenie
|
CATHERINE, DOTKA dzieki za zyczenia
![]() ROBUSTA przestan tyle myslec tylko ciesz sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Szwedka no sliczna mala❤ i jaki zaczesik juz ma
![]() Dziewczyny dobrze prawią Robuscie, mądre jestescie 👍 ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Prezenty tez fajne ![]()
#2262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się też nie chwaliła, ale nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca. Raz kozie śmierć. Od dwóch dni całe noce przespane ![]() ![]() ![]() Tż pojechał w delegacę, więc mam nadzieję że podtrzyma tradycję ![]() Cytat:
![]()
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2016-10-17 o 22:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja tylko na moment, jeszcze dochodzę do siebie ;P
W wolnej chwili zdam relację ![]() SZWEDKO sto latek dla córeczki 🍰🎂 ☺ |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Szwedko wszystkiego najlepszego dla coreczki no i super prezenty dostala!
a cos nam Poznanianka zaginela 🤔
#2265 |
Wtajemniczenie
|
Szwedka wszyskiego najlepszego dla Basi!!!
my uważamy urodziny za zamknięte, 3 dni z rzędu 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szwedka ucaluj Basie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lece spac dobrej i spokojnej, przespanej nocy wszystkim ! ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
http://www.ofeminin.pl/o-tym-sie-mow...57.html#fp=ofe
Coś strasznego, a do cesarki podchodzi się dziś jakby to nie była operacja... Masakra nie moc widzieć swojego dziecka w tak ważnym czasie, w pierwszym roku jego życia ![]() Edytowane przez olilina Czas edycji: 2016-10-18 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam o tych nockach ładnie przespanych to mnie zazdrość bierze....ehhh...
Brawo dla dzidzioli ![]() Grześko ostatnie 3 tygodnie tak źle śpi, że już nie mam pomysłu na niego... Cogodzinne stękanie od 1 w nocy.... OLILINA czytałam... smutna historia. DAISY 3 dniowy maraton urodzinowy....szaleństwo ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#2269 |
Konto usunięte
|
U nas nocka też taka sobie. Chociaż o niebo lepsza niż poprzednia, pierwsza pobudka dopiero 00.50. Później o 3.40 zaczął się wiercic i próbować zejść mi z łóżka, więc dałam trochę cyca i odłożyłam do łóżeczka, obudził się koło 6 na cyca i do 7 jeszcze kimaliśmy razem. A teraz siedzi i "łałałała".
---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Szwedko 100 lat dla malutkiej! Miałam wczoraj napisać i poszłam spać :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Szwedko sto lat dla malej!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super prezenty SZWEDKA fote pozniej zobacze na kompie ![]() NOVAKIA wczoraj patrzylam foto to Grześ krol kuchni hehe nasza noc spikosnela pozno bo po22,o 4zaczela plakac wiec ja wzielam do siebie i pospalysmy do 8 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Prezenty bardzo fajne ... to pudełeczko interaktywne super. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2273 |
po drugiej stronie szafy
|
Ale super prezenty
![]()
#2274 |
Wtajemniczenie
|
Czeko
super, ze nocka przespana ![]() szwedka sto lat ! prezenty ekstra ![]() moja chrzesnica zarzyczyla sobie misia spioszka takiego samego jak ma Milenka :P wiec prezent na Mikolaja rozwiazany :P tylko jeszcze cos pod choinke ![]() mam nadzieje, ze Milenka na bok nie zejdzie i bedziemy razem zajmowac sie dzidziusiem ale zastanawiam sie juz jak ja wytrzymalabym bez niej w szpitalu? W ogole zwykle Milenka spi w spiworku i dzis na probe polozylam ja pod kolderka i mniej plakala w nocy bo mogla sie swobodnie rzucac po lozeczku, co prawda wiekszosc nocy spala na koldrze z nogami na poduszce ale widac wygodniej jej bo w spiworku jeczy, ze nie moze sie obrocic... Za to od 4.30 nie mogla zasnac i walala sie do 6, az zasnela do 7.30...
Razem ![]() Zaręczeni: 07.12.2013 ![]() ![]() Ślub: 18.10.2014 ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html Edytowane przez Robusta Czas edycji: 2016-10-18 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My nic nie kupowalismy. Ostatnio jej nowa kolderke zamowilam minky i to moge uznac za prezent od nas ![]() Dziekujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;66495176] [/COLOR]Szwedko 100 lat dla malutkiej! Miałam wczoraj napisać i poszłam spać :/[/QUOTE] Dzieki. ![]() Dziekujemy ![]() Cytat:
![]() To.pudeleczko fajne tylko minusem.jest brak regulacji glosnosci:/ ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Ucalowana ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś od północy koncert do pierwszej, potem o 4 ale udawałam, że nie słyszę i usnęła :P
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie, dziewczyny ktore maja gryka pianka kokos, wszystko ok z waszymi materacami? Sprawdzacie czasem w srodku? Na fb widzialam kolejny z serii post robale w gpk i az poszlam obejrzec ale wszystko ok.
#2278 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ja się bałam cesarki, brrrrrrrrrr. Co jakiś czas pojawiają się te ostrzeżenia przed robalami, podejrzewam że to kwestia partii i odpowiedniego dla robali środowiska, temperatury, wilgotności w domu.
![]() |
#2279 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad.budzenia nocnego, to mnie też były 3 ale przy jednym mi się taaak nie chcialo do niej wstawac, że popłakała chwilę i usnèła sama 😉 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.