|
|
#1201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IV
haha dzięki elficzeq , fajny jest to jakaś włoska firma,ale sukieneczka też ubrana super wygląda ,taka sexi na lato a tube kupiłam do spodenek jeansowych też fajnie wygląda.
Edytowane przez forumka Czas edycji: 2008-02-19 o 23:37 |
|
|
|
#1202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kupuję tylko to co jest na prawdę extra, nie patrze ile wydaję w ciągu miesiąca, bo jesli coś mi sie przyda i będę w tym chodzić to jasne, że lepiej jak kupie za 5 czy 8 zł niż jak pojdę do sklepu i zaplacę 50.Poza tym jednego miesiaca wydam więcej drugiego mniej, zależy od czasu jaki moge przeznaczyć na lumpki i tego, co się trafi
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny super zakupy!!!!
![]() kosmarka boska ta sukienka! a to moje dzisiejsze :1) tunika, w ślicznym morskim kolorze, Monsoon 9 zł 2)zwykła czarna w paseczki, z fajnym lejącym dekoltem, Warehouse 6 zł 3)bawełniana tunika/sukienka z szarfą i kieszonkami, New look 8 zł
|
|
|
|
#1204 |
|
BAN stały
|
Kupiłam sobie w lumpeksie kilka naprawdę fajnych ciuchów, wszystko w szokujących cenach i wszystko bardzo na czasie. To dobre rozwiązanie dla tych, którzy cenią sobie dobry wygląd, a nie chcą wydawać zbyt dużo kasy
|
|
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
komarka swietna marynarka ale ceny... wydawalo mi sie ze u mnie kosmiczne
forumka fajny nietoperz i sukienka kasiakrecik extra ten kolor morski i ta sukienka ladnie wyglada |
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
ja ostatnio odkryłam świetne strony z lumpeksową odzieżą. może jest drożej, ale ciuichy są naprawdę ciekawe i jak się ma refleks to można coś wyjątkowego upolować.
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
jaka była najdroższa rzecz którą kupiłyście w lumpeksie? ja ostatnio kupiłam spódnicę za 98zl :/ confused
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wow nieziemska cena. Nie ja ale Mags kupiła mi nówki rurki Diesel za 20 zł o ile dobrze pamiętam. Aha kurtkę kupiłam za 35 zł ale u nas takie ceny to norma ;/
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam płaszczyk na zimę za 40 zł i trencz za 45zł. Rurki zaś były nówki więc to nie jest az taka tragiczna cena. Ale 98 zł to już masakra !
|
#1210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tuba mi się jeszcze podoba Cytat:
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
98 zł ?!
Toż to szok ! Moja najdroższa rzecz kosztowała w granicach 20-30 zł i z pewnością były to jakieś spodnie (może jeansy Kenvelo).
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
znacie jakieś dobre lumpeksy w krakowie? ja się w sumie nie wychylam poza te osiedlowe. nie mam pojęcia gdzie szukać, a te widoczne w centrum wydają mi się nie zbyt ciekawe, do tego strasznie dużo sobie liczą. Mieszkam tu od czterach lat ale w dalszym ciągu najlepsze rzeczy znajduję w moim rodzinnym miasteczku...
|
#1213 |
|
Kokon pro
|
hyh ja za kurteczke divided dalam jakos 25 zl ale czekala namnie pare dni w dzien dostawy kosztowala 56 zl z tego co pamietam ;] a za rurki nexta kupione ostatnio dalam jakos 23 czy 24 zl wiec tez do tanich nie nalezaly ;] pomijam buty bo kiedys za jedne esprit z metkami dalam 40 zl jakos
|
|
|
|
#1214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale co zrobić jak w takim mieście jak Łomża ... jest kilka takich lepszych ciuchlandów, ale i ceny w kosmos wyjechane. Na szczęście żadko po nich chodzę - tyle kasy nie puszczę (średnio co 2 miesiące), bo żadko towar wymieniają. A grzebać w koszach mi się nie chce powiem szczerze - kurz w powietrzu mnie uczula chyba też . Choć czasem z nudów i po takich chodzę
|
|
#1215 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję dziewczyny |
|||
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie tragiczna tym bardziej ze nowe
![]() U nas ceny kształtują się tak: Spodnie (jeansy) od 14 zł Spódniczki: od 15 zł w górę Swetry/golfy: od 15 w górę Bluzeczki: od 10 zł w górę Kurtki: szkoda gadać
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy łup
![]() 1. fioletowy long z bufkami - Tuchuzy? Pierwszy raz słyszę o tej firmie ![]() 2. żółta tunika - Atmosphere 3. koszulka z Kubusiem - New Look4. Dziecięce emu, nówki - Priceless. Dziewczyny orientujecie się jaki to rozmiar angielska 11 w dziecięcej rozmiarówce? Total cost: 13 PLN A mój najdroższy ciucholandowy zakup to balerinki Wallis, nówki z metką - 35zł. Żadko kiedy zaglądam na wycenę, bo jestem bardzo zadowolona z tego co znajduję na wagę. A w większości lumpków u mnie jak już wycena to ceny zdecydowanie mało przystępne...
|
#1218 |
|
Przyczajenie
|
Witam
mam pytank czy może ktoś z lublina orientuje się kiedy są dostawy na lubartowskiej, kaprysowej, żelazowej woli i na 1-go maja (dyskonty odzieżowe) bo juz się pogubiłam z tymi dostawami z góry dziękuje i pozdrawiam życzę udanych łowów
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płaszcze i kurteczki to już tak około 40zł. Nie lubię chodzić tam gdzie jest na wagę, kiedyś za trzy rzeczy Pani chciała mnie skasować 90zł w dniu dostawy ... Poszłam tam pare dni później i z tych trzech rzeczy ostała się jedna - spodnie ... Kupiłam je za 9 zł a w dniu dostawy wyszły by mnie 30zł ... Na wagę ...
|
|
#1220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() extra zakupy! A ta fioletowa tuniczka po prostu cudna Cytat:
bo zaczęłam chodzić na ten dział. I poznajdywałam super kiecki i bluzeczki ale to tak wyjątkowo ![]() Po południu umieszczę fotki |
||
|
|
|
#1221 | ||||
|
Zakorzenienie
|
u mnie też
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przywlekłam dziś boski, maleńki sweterek - czarny ze strebrną nitką i maciupeńkimi powlekanymi satyną guziczkami Marszczony przy dekoldzie. Zdjecie wkleję potem, jak będę miała większą partię łupów (może jutro coś uda mi się złapać )
|
||||
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
8 to rozmiar 25,5 (kupowałam chłopięce butki, ale myślę, że w dziecięcych rozmiarówkach nie ma podziałów na płeć)
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
najlepiej sprawdzić ile ma centymetrów wkładka a potem sprawdzić na stronie z rozmiarami dziecięcymi i wyjdzie
|
||
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
moje z wczoraj i dzisiaj:
#bojowki denim co 2 zl #bojowki 2 zl zostaja ze mna #tuba z cekinami 2 zl za duza #emu 8 zl #fajniutki welniany grzyb nowka niby 36 ale na mnie ciut przy duzy ![]() #kamizelka tez za duza 2 zl
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
cd
#klapki na lato 5 zl #peep toe rozm 40 5 zl # welniana sukienka ichi nówka 10 zl #torebka 6 zl #tunika z bufkami 9 zl #zolty long 4 zl ![]() Przepraszam za tło ale fotki robilam na balkonie przy dziennym swietle.
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
U nas lupeksy sie wycwaniły, biorą na wycenę same rodzynki [powyżej 30-40 zł] a na wagę same szmaty
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
elmoska - żółty long , pikowana torebeczka i emuu świetne
..
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
#katan jeansowa fajnie dopasowuje sie do ciala niestety okazalo sie ze jest za mala 9 zl
#bluzka wiazana na szyi 2 zl #bolerko 4 zl
|
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
elmoska u mnie ostatnio byla taka torebeczka za 10zł,teraz żaluje,ze jej nie wzielam
przecież ona jest cudna ![]() Dziewczyny fajne rzeczy! Ja chyba nigdy na nic fajnego nie trafie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

kupuję tylko to co jest na prawdę extra, nie patrze ile wydaję w ciągu miesiąca, bo jesli coś mi sie przyda i będę w tym chodzić to jasne, że lepiej jak kupie za 5 czy 8 zł niż jak pojdę do sklepu i zaplacę 50.Poza tym jednego miesiaca wydam więcej drugiego mniej, zależy od czasu jaki moge przeznaczyć na lumpki i tego, co się trafi

ale co zrobić jak w takim mieście jak Łomża ...
- kurz w powietrzu mnie uczula chyba też
, ale cóż zrobić jak się podoba
w dniu dostawy ... Poszłam tam pare dni później i z tych trzech rzeczy ostała się jedna - spodnie ... Kupiłam je za 9 zł a w dniu dostawy wyszły by mnie 30zł ... Na wagę ...