Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-19, 22:27   #1291
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tu moje pierwsze wrażenia:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=6640372&po stcount=334
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=327

Cmoksia: nie miałam z Oriflame - bardzo rzadko zamawiam od nich bo przeważnie mi nie pasują ich kosmetyki
oj. ten specyfik moze byc dla mnie za ostry...
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 22:28   #1292
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
oj. ten specyfik moze byc dla mnie za ostry...
Jest ostry Wyglada dosyć niepozornie, ale przy masowaniu twarzy czuć - to nie to, że jest mocny, że mocno masuje, tylko właśnie OSTRY

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 22:32   #1293
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Jest ostry Wyglada dosyć niepozornie, ale przy masowaniu twarzy czuć - to nie to, że jest mocny, że mocno masuje, tylko właśnie OSTRY
to narazie sie wstrzymam... boje sie podraznienia - tak wlasnie reaguje moja cera na ostre kosmetyki. musze sprawe przemyslec zeby sobie nie narobic krzywdy...
Stary 2008-02-19, 22:39   #1294
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dobra, dziękuję, idę szukać. Jutro może. Bo nakładanie maseczki Nuxe palcami jest dla mnie mało wygodne.
A właśnie, a jak maseczka po dłuższym użytkowaniu?

Cytat:
Bardzo bym była wdzięczna za niewielką odsypkę.
Nie ma sprawy.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Użyłam dziś Architecta Carbon Gloss (to też info dla MagJi ) nie wiem czemu ma takie kiepskie opinie. Nie daje mega dramatycznego efektu, ale bardzo naturalnego też nie. Ma raczej suchawą konsystencję, nie jest rzadki. Dobrze rozczesuje rzęsy, wydłuża, średnio sobie radzi z pogrubieniem. W ogóle nie skleja i ładnie rozdziela.
Brzmi obiecująco.

Cytat:
Za to byłam w Ikei i mam pudełko, które pokazywała wcześniej MagJa. Zmieściły mi się w nim cienie i błyszczyki - nic więcej nie wejdzie poza tym kupiłam sobie szklany pojemnik na waciki (w Ikei wsypali do niego sól do kąpieli, bardzo ładnie to wyglądało).
U mnie też jest szansa, że i błyszczyki się zmieszczą, jak wychrzanię cienie APC, do czego się powoli przymierzam. Niby są fajne, ale problematyczne w nakładaniu i nie tak trwałe, jakbym sobie tego życzyła.
A ten szklany pojemniczek śliczny

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Mam te same peelingi co MagJa - Hydrabio i Oriflame. Cóż, Hydrabio drapie nieporównywalnie mocniej. Oriflame można w dłoni zrobić taką papkę, że praktycznie wcale nie drapie, tylko trochę, tak żeby było czuć, że ściera. Natomiast Hydrabio wygładza bardzo dobrze, faktycznie nie wysusza - pozostawia jakby lekką powłoczkę na skórze, nie żeby nawilżał, ale jednak coś tam robi - ale ma mocno ścierające drobinki zatopione w gęstym kremie. Dla mnie trochę zbyt mocno, bo dla moich naczynek to jednak ciężkie przejścia, więc nie używam go częściej niż raz na 2-3 tygodnie, zależnie od stanu skóry.

Lubię oba, ale wygrywa u mnie Ori. Ładnie pachnie, jest delikatny, bardzo wydajny, wygładza bardzo fajnie, skóra jest delikatna, lekko rozjaśniona.
No proszę, a ja sądziłam, że Hydrabio to delikates będzie.

Cytat:
Hexx czy rumianek może wywołać alergię?
Może, może Jest jednym z najbardziej uczulających ziółek Choć z drugiej strony często przy alergiach / podrażnieniach stosowany, no ale tylko wtedy, jak ktoś dobrze na niego reaguje.

Cytat:
Chyba skrobnę do producenta maila, bo wolałabym kupić w realu czaję się na te cuda, ale ciągle mam inne wydatki.
Oo, to zapytaj i o Kraków przy okazji Bo i mnie ziz narobiła ochoty, ale na razie dzielnie zużywam Bielendę

Cytat:
A ja nie mam ostatnio problemów z cerą

Jestem w trakcie stosowanie 4fazowej dermabrazji z Avonu - buzia jest gładka i w dalszym ciągu się rozjaśnia - widze łuszczący sie naskórek (tzn tylko jasniejsze plamki świadczace o tym że ciemniejsza, "stara" skóra schodzi). Pory minimalnie się zwęziły, ale wg producenta zwężenie obserwuje się dopiero po 5-6 tygodniach stosowania - wiec mam nadzieje ze będzie lepiej bo na tym mi najbardziej zalezy ;ehem:
To zdaj nam relację, jak skończysz tubkę. Bo jak efekty faktycznie będą jeszcze lepsze, to trzeba będzie się zainteresować tym cudem techniki

Cytat:
Ty to się co chwila w czymś zakochujesz
Akurat ten puderek, tylko w tej drugiej wersji kolorystycznej, to i mnie się podoba. Ale mogę sobie tylko do niego powzdychać i poślinić się przed testerem
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 22:41   #1295
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ty to się co chwila w czymś zakochujesz
Akurat ten puderek, tylko w tej drugiej wersji kolorystycznej, to i mnie się podoba. Ale mogę sobie tylko do niego powzdychać i poślinić się przed testerem
a one juz sa u nas? ja nad diorem sie nie roztkliwiam ale chyba zaczne
Stary 2008-02-19, 22:41   #1296
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Mam te same peelingi co MagJa - Hydrabio i Oriflame. Cóż, Hydrabio drapie nieporównywalnie mocniej. Oriflame można w dłoni zrobić taką papkę, że praktycznie wcale nie drapie, tylko trochę, tak żeby było czuć, że ściera. Natomiast Hydrabio wygładza bardzo dobrze, faktycznie nie wysusza - pozostawia jakby lekką powłoczkę na skórze, nie żeby nawilżał, ale jednak coś tam robi - ale ma mocno ścierające drobinki zatopione w gęstym kremie. Dla mnie trochę zbyt mocno, bo dla moich naczynek to jednak ciężkie przejścia, więc nie używam go częściej niż raz na 2-3 tygodnie, zależnie od stanu skóry.

Lubię oba, ale wygrywa u mnie Ori. Ładnie pachnie, jest delikatny, bardzo wydajny, wygładza bardzo fajnie, skóra jest delikatna, lekko rozjaśniona.
Dziękuję za porównanie. Chyba w takim razie nie będę czaić się na Hydrabio. Mocne peelingi jeszcze bardziej uwrażliwiają mi cerę, a tego nie chcę. Chce delikatne i skuteczne cuś.

Cytat:
Nie wiem dlaczego, ale przez 4 dni dramatycznie pogorszył mi się stan skóry, nie wiem co się dzieje Zrobiła się szorstka, nierówna, sucha jak wiór, mam mnóstwo suchych skórek, kremy się na niej mażą i ciężko wchłaniają, nie wiem co robić Wygląda okropnie
Też niedawno miałam taki kryzys. Jakoś samo się to opanowało, ale nienawidzę takich stanów, więc współczuję.

Swoją drogą chyba kupię sobie Capivit, już dawno chciałam, ale ciągle zapominam.

Cytat:
od keidy uzywam ziemi z paczula to zapomnialam, co to problemy z cera. caly czas stosuje kuracje - czyli codziennie maska na jakies pol godziny. a stresow mi nie brakuje, okres tez w miedzyczasie byl... a cera jak byla piekna i promienna tak jest. agnieska dzieki, bo to dzieki Tobie odkrylam to cudo
Kusisz, ale obawiam się, że dla mnie to będzie za mocny specyfik. Chociaż nie powiem, zebym nie marzyła o maseczce, która nałożę na twarz, zmyję, a moja skóra stanie się idealna.

Cytat:
snow oczyszczajaca osoby z sucha cera musza uwazac
No właśnie, to ja chyba pozostanę przy delikatnej i subtelnej Nuxe.

MagJa, z maseczki Nuxe jestem wciąż bardzo zadowolona - oczyszcza, odświeża i rozjaśnia cerę. Zmniejsza pory, ale nie wysusza i nie ściąga skóry. Nawet zastanawiam się, czy stosowanie jej 2 razy w tygodniu to nie ciut za dużo dla mnie. Ale naprawdę super się po niej wygląda, a w dodatku poprawia samopoczucie (mi się podoba ten jej zielny smrodek i odświeżające działanie).
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 22:42   #1297
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

To zdaj nam relację, jak skończysz tubkę. Bo jak efekty faktycznie będą jeszcze lepsze, to trzeba będzie się zainteresować tym cudem techniki
Zdam relacje szybciej niz zużyje tubkę (a raczej tubki) bo używa się przez 8 tygodni a potem trzeba zrobić dłuuga przerwę Wlasnie 8 tygodni trwa kompletny "program"

Instagram

Stary 2008-02-19, 23:00   #1298
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Zdam relacje szybciej niz zużyje tubkę (a raczej tubki) bo używa się przez 8 tygodni a potem trzeba zrobić dłuuga przerwę Wlasnie 8 tygodni trwa kompletny "program"
to ja czekam na relacje po calym programie
Stary 2008-02-19, 23:09   #1299
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
a one juz sa u nas? ja nad diorem sie nie roztkliwiam ale chyba zaczne
Nie wiem Myślałam, że Ty już je widziałaś...

Cytat:
MagJa, z maseczki Nuxe jestem wciąż bardzo zadowolona - oczyszcza, odświeża i rozjaśnia cerę. Zmniejsza pory, ale nie wysusza i nie ściąga skóry. Nawet zastanawiam się, czy stosowanie jej 2 razy w tygodniu to nie ciut za dużo dla mnie. Ale naprawdę super się po niej wygląda, a w dodatku poprawia samopoczucie (mi się podoba ten jej zielny smrodek i odświeżające działanie).
Też lubię takie smrodki, a i opis brzmi obiecująco. Będę mieć 2 typy do wyboru jak wykończe Bielendę - albo Nuxe albo Logona, choć bardziej skłaniam się ku tej drugiej i po opisie i po cenie.

Cytat:
Aha, no to ok. Ale już coś czuje, że nie dla mnie ten wynalazek, jak czytam o tych ostrych drobinkach... Brrr...

Cytat:
to ja czekam na relacje po calym programie
I ja razem z Tobą.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 23:14   #1300
zizou
Zakorzenienie

Mag nie widzialam. jutro spojrze na szafe diora w gc i sephorze. ale pewnie go jeszcze nie ma

ja nuxe uzywam sobie raz w tygodniu teraz zapach dalej mnie zabija, nie znosze go
Stary 2008-02-20, 07:45   #1301
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne, ładne, ale chyba mnie nie powali na kolana - na szczęście

Cytat:
Może, może Jest jednym z najbardziej uczulających ziółek Choć z drugiej strony często przy alergiach / podrażnieniach stosowany, no ale tylko wtedy, jak ktoś dobrze na niego reaguje.
Hm... Bo przeanalizowałam sobie, co nowego stosowałam w ostatnich dniach i wychodzi na to, że jeśli to alergia, to potencjalnym winowajcą byłby tonik z rumiankiem Clarins, ale nigdy mnie nic tej marki nie uczuliło. Może po prostu wpadłam sobie nagle w taki stan i musze przeczekać...

Cytat:
Dziękuję za porównanie. Chyba w takim razie nie będę czaić się na Hydrabio. Mocne peelingi jeszcze bardziej uwrażliwiają mi cerę, a tego nie chcę. Chce delikatne i skuteczne cuś.

Też niedawno miałam taki kryzys. Jakoś samo się to opanowało, ale nienawidzę takich stanów, więc współczuję.
Jesli chcesz, mogę zrobić Ci próbkę Hydrabio - mam dwie tubki po 75 ml, więc nie ma problemu

Fajnie, że mnie rozumiesz i współczujesz, dzisiaj niby jest lepiej jak nałożyłam grubą warstwę kremu + podkład + Lucidity. Buzia wydaje się gładka, ale obawiam się, że to złudzenie
Skórę na brodzie mam tak suchą, że odnoszę wrażenie, że zaraz mi się pokruszy

Cytat:
ja nuxe uzywam sobie raz w tygodniu teraz zapach dalej mnie zabija, nie znosze go
E, nawet nie jest taki zły. Efekt jest bardzo ładny, a zapach w sumie znośny, zwłaszcza, gdyby wyrzucić majerankowy smrodek
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 08:29   #1302
isa666
Zakorzenienie

Witam z rana, dziś mnie czeka znów nawał nauki(dalej ten nieszczęsny KK), ale będę was poglądać
Mam pewne plany dot. zakupów w SP albo wypadu do G.Krak. w piątek, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Choć z drugiej strony kończy mi się parę rzeczy i robię sobie wstępną listę zakupów. M.in. chcę się zaopatrzyć jeszcze jakiś pędzel z Rossmanna, bo kupiłam ten do różu(For your beauty) i jest świetny i chcę taki do pudru jeszcze

Zmykam zakuwać
Stary 2008-02-20, 09:00   #1303
hihi
Zakorzenienie

Wczoraj odebrałam moj nuwy puder, dzisiaj się nim malowałam i narazie jestem zauroczona po prostu Jeśli efekt się utrzyma, mat pozostanie w miarę długo to LU idzie w kąt
Stary 2008-02-20, 09:37   #1304
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez sie szalenie podoba, czekam aż w końcu sie w perfumerii pokaże. Mam nadzieję, że będzie dawał trochę inny efekt od podwójnego różu. Bo u mnie praktycznie w ogóle koloru nie było widać.
Cytat:
U mnie też jest szansa, że i błyszczyki się zmieszczą, jak wychrzanię cienie APC, do czego się powoli przymierzam. Niby są fajne, ale problematyczne w nakładaniu i nie tak trwałe, jakbym sobie tego życzyła.
A ten szklany pojemniczek śliczny

Oo, to zapytaj i o Kraków przy okazji Bo i mnie ziz narobiła ochoty, ale na razie dzielnie zużywam Bielendę
Zapytam zaraz do nich napiszę.
Co znaczy, że są 'problematyczne'?
Cytat:
No właśnie, to ja chyba pozostanę przy delikatnej i subtelnej Nuxe.

Cytat:
Też lubię takie smrodki, a i opis brzmi obiecująco. Będę mieć 2 typy do wyboru jak wykończe Bielendę - albo Nuxe albo Logona, choć bardziej skłaniam się ku tej drugiej i po opisie i po cenie.
MagJo, w aptekach są próbki tej maseczki, więc może warto wypróbować ją przed zakupem. Dla mnie ona pachnie przede wszystkim glinką (ma taki specyficzny zapach) i różnymi ziołami, tak naturalnie, aptecznie. Chyba zrobię sobie dziś enzymatyczny peeling i tą maskę, bo moja cera wariuje posmarowałam maśćią z antybiotykiem, a urosło mi przez noc jeszcze bardziej
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Wczoraj odebrałam moj nuwy puder, dzisiaj się nim malowałam i narazie jestem zauroczona po prostu Jeśli efekt się utrzyma, mat pozostanie w miarę długo to LU idzie w kąt
Clarins? On daje tylko matowe wykończenie, czy coś jeszcze robi?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 09:39   #1305
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Clarins? On daje tylko matowe wykończenie, czy coś jeszcze robi?
Daje matowe, ale takie kaszmirowe wykończenie Ja mam taka "porcelanową" cerę (mimo, że ciemną ) w tym pudrze, fajnie wygląda na buzi, tak świeżo
Stary 2008-02-20, 09:59   #1306
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
A nie mówiłam, że będziesz zadowolona?
Clarins matuje lepiej niż LU . Ja po prostu kocham ten puder. Zresztą kocham wszystkie kosmetyki Clarins .

Moja wish lista chyba na najbliższy okres nie powstanie . Za dużo mam teraz wydatków

Z rzeczy niezbędnych potrzebuję
- Lipidiose 2 Vichy, niestety kończy mi się ostatnie opakowanie, a pozostałe balsamy jakie mam nie radzą sobie tak dobrze.
- jakiś błyszczyk (błyszczyki ) najlepiej pielęgnujący. W sobotę wybieram się do rodziców, muszę obadać wreszcie te superbalmy
- maseczka nawilżająca LRP (może saszetki zamiast tubki)
- Anagenese do twarzy i pod oczy - ale to dopiero marzec. Nawet boję się zaglądać na truskawę, czy jest, bo zachce mi się jeszcze nawilżającego ekranu, Laurii i cieni, do których dojrzewam, a wszystko w sumie zrujnuje mnie finansowo

Odnośnie wspominanych tu peelingów. Czasem, kiedy siedzę u rodziców podkradam siostrze ten proszkowy Ori- potwierdzam, że jest na prawdę dobry- ładnie rozjaśnia i wyrównuje koloryt i nałożony mokrą ręką na mokrą buźkę nie podrażnia.

Co do domowych mikrodermabrazji- ja stosowałam Bielendę - byłam bardzo zadowlona. Tania, a na prawdę skuteczna Jednak po kilku profesjonalnych zabiegach wolę zainwestować w wizytę u kosmetyczki. Efekty nieporównywalne

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 10:03   #1307
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
A nie mówiłam, że będziesz zadowolona?
Clarins matuje lepiej niż LU . Ja po prostu kocham ten puder. Zresztą kocham wszystkie kosmetyki Clarins .

Moja wish lista chyba na najbliższy okres nie powstanie . Za dużo mam teraz wydatków
Jestem zadowolona, to fakt

Ja nie mam wish listy już... no, poza xerialem 30 na nogi, ale doszłam do momentu, kiedy nie czuję chcicy kupowania kosmetyków
No mam wszystko do malowania (ehh.... jakie piękne oczy dzisiaj mam) i tylko pielęgnację dokupuję, tę sprawdzoną.
Jestem chora
Stary 2008-02-20, 10:10   #1308
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Jestem zadowolona, to fakt

Ja nie mam wish listy już... no, poza xerialem 30 na nogi, ale doszłam do momentu, kiedy nie czuję chcicy kupowania kosmetyków
No mam wszystko do malowania (ehh.... jakie piękne oczy dzisiaj mam) i tylko pielęgnację dokupuję, tę sprawdzoną.
Jestem chora
Powiedz, jak to zrobić, bo ja też chcę dojść do takiego momentu, że będę kupowac tylkosprawdzone niezbędniki bez fanaberii

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 10:13   #1309
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Powiedz, jak to zrobić, bo ja też chcę dojść do takiego momentu, że będę kupowac tylkosprawdzone niezbędniki bez fanaberii
Nie wiem, ale to może wynikac z faktu, że ostatnio skupiłam się na pielęgnacji, a nie kolorówce, co bardzo ogranicza moje możliwości - strasznie kapryśna cerę mam i tylko sprawdzone specyfiki kupuję

Chociaż trzymam się tego, że cieni i tuszów nigdy za dużo

edit:
sprawdzone niezbędniki u mnie oznacza - musze mieć dwa filtry, dwa - trzy pudry, wielką butlę xerialine, ze 3 żele pod prysznic o różnych zapachach (zależnie od humoru niektóre mi śmierdzą czasami...), szamponu uzywam jednego... itd itp plus kremy na paszczę w zapasie
Stary 2008-02-20, 10:32   #1310
Hosenka*
Zakorzenienie

No i będzie w polskim 6 katalogu ta mozaika brązująca - 36,90

Instagram

Stary 2008-02-20, 10:47   #1311
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:

Super jest juz dostepny katalolg? bo przyznam sie,ze nie sledze na biezaco

Do mnie dzisiaj dotarla zielona baza Givenchy UC nie polozyl swoich opozniajacych lap na przesylce i jestem zachwycona,poniewaz baze kujpilam jedynie na podstawie skladu,ktory mnie bardzo zachecil
Stary 2008-02-20, 10:48   #1312
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie a kiedy ten katalog wchodzi do obiegu?
Stary 2008-02-20, 10:50   #1313
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Jesli chcesz, mogę zrobić Ci próbkę Hydrabio - mam dwie tubki po 75 ml, więc nie ma problemu
Pozwól, ze pomyślę. Nie wiem, czy potrzebuję ostrego peelingu, obawiam się, że raczej nie.

Cytat:
Fajnie, że mnie rozumiesz i współczujesz, dzisiaj niby jest lepiej jak nałożyłam grubą warstwę kremu + podkład + Lucidity. Buzia wydaje się gładka, ale obawiam się, że to złudzenie
Skórę na brodzie mam tak suchą, że odnoszę wrażenie, że zaraz mi się pokruszy
Może kup Avene Cold Cream i zrób sobie z niego kompres na twarz?

Cytat:
E, nawet nie jest taki zły. Efekt jest bardzo ładny, a zapach w sumie znośny, zwłaszcza, gdyby wyrzucić majerankowy smrodek
Ja bym powiedziała, że ona bardziej rozmarynem albo tymiankiem trąci. Z resztą nieważne - ja lubię jej zapach.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mam pewne plany dot. zakupów w SP albo wypadu do G.Krak. w piątek, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Choć z drugiej strony kończy mi się parę rzeczy i robię sobie wstępną listę zakupów. M.in. chcę się zaopatrzyć jeszcze jakiś pędzel z Rossmanna, bo kupiłam ten do różu(For your beauty) i jest świetny i chcę taki do pudru jeszcze
A nie gubi włosia i nie drapie? Przyznam, że i mnie kuszą te pędzle, zwłaszcza ten do pudru.

Cytat:
Czyli od kiedy on obowiązuje (nie znam się na Avonie) i od kiedy mniej więcej będzie można pytać o nią w COKu?

Idę dzisiaj sprawdzić jak się ma sytuacja w Sephorze.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 10:51   #1314
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Super jest juz dostepny katalolg? bo przyznam sie,ze nie sledze na biezaco

Do mnie dzisiaj dotarla zielona baza Givenchy UC nie polozyl swoich opozniajacych lap na przesylce i jestem zachwycona,poniewaz baze kujpilam jedynie na podstawie skladu,ktory mnie bardzo zachecil
Narazie jest rosyjska wersja: http://avon-marina.narod.ru/super-new-next-katalog.html ale myszka już ma polski i może wklei .

Ciekawi mnie jeszcze nowy Senses - ryż+lotos. Nie lubie żeli Avonu bo bardzo wysuszają skórę, ale coś mi sie wydaje że na ten się skusze

K6 będzie od 9 maja dopiero (o ile dobrze licze) a w COKu powinna być do ogladnięcia od 18.04. Ale na All może pojawić sie już za jakieś 3 tygodnie (okręgi prognozujące sa 2 katalogi do przodu i wtedy bedzie u nich obowiązywać 6). U mnie w biurze Avonu powinna tez sie pojawić za jakies 3 tygodnie, bo mają tam wszystko ze sporym wyprzedzeniem. A moze już jest do ogladniecia?? Bede tam jutro to zobacze

Instagram

Stary 2008-02-20, 11:08   #1315
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Pozwól, ze pomyślę. Nie wiem, czy potrzebuję ostrego peelingu, obawiam się, że raczej nie.
Jakbyś się zdecydowała, to daj znać

Cytat:
Może kup Avene Cold Cream i zrób sobie z niego kompres na twarz?
Hm, wolałabym już nie wydawać więcej kasy, a poza tym kto wie jak skóra zareaguje w takiej sytuacji... Najchętniej bym kupiła przez internet, nie mam czasu na bieganie po aptekach, a do czasu, jakby przyszła, może mi się polepszy (oby).
Wieczorem zrobię jakąś maseczkę nawilżającą, albo nałożę grubaśną warstwę Hydrabio.

Cytat:
A nie gubi włosia i nie drapie? Przyznam, że i mnie kuszą te pędzle, zwłaszcza ten do pudru.
Ja mam ten do pudru i używam go do rozświetlających pudrów - np. białej czekoladki. Lubię go, nie gubi włosia, nie drapie, naprawdę przyjemny

Cold Cream chyba i tak kupię - w marcu. Na wszelki wypadek. Dołącza do mojej listy jedynych zakupów, zapomniałam, że jeszcze woda termalna powinna tam się znaleźć...

Moja marcowa lista zakupów wygląda więc tak:
- tusz HI
- potrójny róż Clinique (mooooże)
- szamponu i odżywki/maski Liss Extreme albo Sleek Look
- Avene woda termalna
- Avene Cold Cream (może)

No i NIC więcej kupić w marcu nie mogę.
Stary 2008-02-20, 11:11   #1316
zizou
Zakorzenienie

ja sobie kupilam ipoda wczoraj a dzisiaj jade go odebrac ach, i odbieram w koncu moje demetery, dostalam flaszeczke gratis
Stary 2008-02-20, 11:15   #1317
snowqueen
Zakorzenienie

ziz też mam ipoda, ipody są fajne

A co do gratisa... Miły sprzedający Pewnie jest w szoku, że jedna osoba tyle nakupiła
Stary 2008-02-20, 11:17   #1318
zizou
Zakorzenienie

80giga bede ogladac filmy i czytac ebuki uch, juz sie nie moge doczekac a zapach gratisowego demeterka moglam sobie wybrac
Stary 2008-02-20, 11:19   #1319
snowqueen
Zakorzenienie

I jaki zapach wybrałaś? Ile flaszeczek w końcu masz w kolekcji?
Stary 2008-02-20, 11:21   #1320
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
I jaki zapach wybrałaś? Ile flaszeczek w końcu masz w kolekcji?
wybralam sobie black pepper dzis odbieram dziesiec, do tego mam dwie duze i cztery probeczki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości