![]() |
#571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() ![]() Gratulacje! ![]() ![]() ![]() Ładny... yyy, znaczy ładnE avatarki ![]() ![]()
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULUJE. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
Ja tam już powoli zapominam, kiedy był ostatni semestr ![]() ![]()
#574 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę wszystkim, którzy po sesji i gratuluję jeszcze raz
![]() Ja wykonałam nieudolny "plan" mojej pracy, taką luźną rozpiskę i poczułam ulgę. Rozpiska jest dosyć elastyczna ale mam poczucie, że choć trochę zapanowałam nad chaosem - a jednocześnie uświadomiłam sobie, że pisania mnie czeka sporo i strach mnie oblatuje ![]() Znowu na horyzoncie Error ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-02-19 o 20:51 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
czyli Endżi
|
Betty, tą statystykę zaliczyłam! To obrzydliwstwo, z którym każdy biedny humanista socjolog zmagał się do bólu
![]() Mam nadzieję, że jesteś dumna ze mnie ![]() ![]() Papużko, no ba! Zdecydować się nie mogę ![]() ![]()
#576 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - teraz ja bardzo Was prosze o trzymanie kciukow.
Jutro zaczynam kolejny trening. Wyszlo niespodziewanie, przelozona wziela mnie do szefa ktory zadal mi jedno szybkie pytanie 'Chcesz kolejny trening? odchodzi jedna dziewczyna ' ja mowie, ze jasne 'ok, zobaczymy co potem' Wiec trzymajcie kciuki bo moze mnie przeniosa - tu gdzie teraz jestem zrobilam juz wszystko, wyzej nie dam rady juz raczej. To byloby dla mnie wazne. Jesli sie przeniose to super, nawet jesli nie - to i tak kolejny trening w CV i mozna myslec o zmianie pracy. Wiekszosc mowi 'go for it girl' wiec sproobuje, co mi szkodzi. A mialam sen w nocy - jechalam winda. Sprawdzilam jak zawsze sennik ![]() To sie zaskoczylam, ze moze cos uda sie wiecej. Z tego lekkiego podekscytowania wpadlam na polke w kiblu, polka jest tam dluzej niz ja a i tak jakos jej nie zauwazylam. W efekcie rozwalony lokiec jak za mlodych czasow. Jutro kurier przyniesie moj nowy telefon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
niecnotliwa dziewica
|
Aniołku, gratuluje - zwłaszcza przedmiotu na S
![]()
#578 |
Zakorzenienie
|
Gratulejszyn Aniołku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Aniołku
![]() ![]()
![]() |
#580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() DV będzie nie w ramach nagrody za egzamin, muszę tylko znaleźć kogoś, kto mi kupi na Truskawie. Gyby któraś z dziewczyn, która ma 10% zniżkę na Strawberry mogłaby pomóc mi w zakpie DV, ładnie proszę o PW. Żyć bez DV już nie mogę ![]() Cytat:
![]() Angel - gratuluję. Piękne uczucie mieć wolne, prawda? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Aniolku, ja wiedzialam, ze sie zbierzesz w sobie i zdasz ten przedmiot na S.
![]() ![]() Chyba Cie ktos nastraszyl, ze to takie trudne bedzie. Zdolna jestes, to czemu mialabys oblac. Zreszta nigdy nic nie wiadomo, moze Ci sie to jeszcze w zyciu przyda... ![]() Baw sie dobrze, jak juz odpoczniesz ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Rozumiem go świetnie. ![]() Też często boję się, że wypuszczam spod klawiatury gnioty i dopiero kiedy dostaję zwrotne sygnały, że jest dobrze przestaję się denerwować. Do następnego tekstu, czyli niezbyt długo. ![]() Poradzisz sobie. Mnóstwo ludzi mniej zdolnych od Ciebie napisało prace. Ty nie tylko napiszesz, ale napiszesz naprawdę dobrą. Jestem pewna. ![]() Cytat:
Swoją drogą - czego to ludzie nie zrobią dla sławy i kasy. ![]() Cytat:
![]() ![]() Tez nie oglądałam i chyba zacznę żałować. ![]() Cytat:
Ja bez soczewek w knajpach płaczę i puchnę, więc wolę nawet nie wyobrażać sobie tego, co działoby się gdybym soczewki miała. Współczuję. ![]() Cytat:
To znaczy - czytanie Wizażu przed zarażeniem nie chroni. ![]() Ale jeśli się zarazisz - to tez nie od czytania raczej. ![]() Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Katar to koszmar jest... ![]() Cytat:
![]() Dobór oprawek to chyba najważniejsza dotycząca wyglądu decyzja (dla osoby, która okulary nosi). Odpowiednie okulary nie tylko nie szpecą, ale naprawdę zdobią. Ja w okularach (odpowiednich) wyglądam znacznie lepiej, niż bez. Kiedyś, kiedy już ostatecznie wykończę sobie ślepia czytaniem i ślęczeniem przed kompem kupię sobie okularki i będę piękna. ![]() Czy jest szansa na zdjęcia? ![]() Gratulacje. Cytat:
![]() Jest za co trzymać, więc zapamiętale trzymać będę. Tylko napisz, czy długo, bo po paru miesiącach mogę dostać jakiegoś trwałego przykurczu. ![]() Potem będę trzymać za awans, albo zmianę pracy. ![]() ![]() Naprawdę bardzo się cieszę, Hecate. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
Moj facet uwielbia dziewczyny w okularach. Juz pare razy chcial mnie przekrecic na okulary. Nawet na kontrolne badanie mnie zaciagnal.
![]() Kiedys nie mialam pojecia o co w tym chodzi, ale nasz wspolny przyjaciel mi to dobitnie objasnil. Delikatnie mowiac: taki fetysz. |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - coś w tym jest. Fakt, jestem krytyczna- do siebie i do innych (tego drugiego się oduczam, bo to czasem paskudny nawyk). To chyba bierze się z tego, że JA TAK BARDZO CHCĘ- chcę żeby mi wyszło, no i chyba za bardzo zawsze chcę
![]() ![]() Gdyby to można było zdać ustnie...Pamiętam, że na egzaminie magisterskim tak z pasją opowiadałam o mojej pracy, że obrona została wyżej oceniona niż sama praca ![]() Dobra, już nie marudzę, tylko za chwilę pójdę spać, bo mnie już głowa rozbolała.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Zadomowienie
|
madziczko - ja mam podobnie
![]() trzymam kciuki ![]() hecate - zdolna bestio ![]() to ładnie, że Ci się tak powodzi! dobrze powiedziane - go for it! ![]() odnośnie okularów i soczewek - jak zmieniam wieczorem soczewki na okulary to mam wrażenie jakby a) moje rzęsy znikały b) twarz nabierała szarości ![]() oprawki mam takie standardowe, raczej delikatne, szkła 'siedzą' w nich tylko od góry. a pomyśleć, że jeszcze parę lat temu bałam się zaryzykować przymierzania soczewek ![]() edit: TZ wysyła mi filmiki z youtube ![]() http://uk.youtube.com/watch?v=RYxNMFbgLEM http://uk.youtube.com/watch?v=GatyuZ24TwM
#587 |
Zadomowienie
|
Co tu tak cicho?
![]() Ja piję drożdże i zdycham. Jakie to fujfuj! ![]()
#588 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, chyba wszyscy śpią... Ja idę się pochlastać, w czwartek zaczynają mi się zajęcia - koniec słodkiego lenistwa, koniec!
(Do listy chcianych emotek, oprócz rzygającej, dopisuję chlastającą się). (Z braku takowej - ![]()
#589 |
Zadomowienie
|
Toć wieczór (napisałam wieczur i siedze i smieje się z samej siebie) jeszcze, nie pamiętam kiedy ostatnio spałam o tej porze...
![]() Za mało wolnego, zdecydowanie za mało. Mogliby przedłużyć ferie zimowe o miesiąc, byłabym absolutnie zadowolona. Leń jestem, wieem. Rzygająca emotka jak najbardziej pożądana. Drożdże x_X edit; wypiłam. ![]()
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2008-02-20 o 01:19 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel gratuluje ![]() ![]() Cytat:
![]() Dv jest przepiekna.
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Ja już o tej porze spałam
![]() Wieczór z przygodami, spałam w śpiworze w "salonie", wszystko mnie boli i w dodatku popsuł sie ekspres do kawy ![]()
#592 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
kto nie ma w głowie, ten ma na liczniku kilometrów; musialam pojechac drugi raz w ciagu tygodnia do sasiedniego miasta na Komende Policji, bo zostawiłam tam dowód osobisty, pani policjantka bardzo sie ze mnie smiała ![]() madziczko, ja jestem tez po filologii polskiej, pióro mam lekkie, ale mnie nudzi czynnosc pisania, szybciej mysle niz pisze, a poza tym moją wada jest nadmierna skłonnosc do dygresji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O- to, to właśnie- mam tę samą przypadlość:d Miss natasho- dziękuję za miłe słowa, będę się trzymać, a co ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
uff... udało mi się go zmusić do współpracy i mam już kawę
![]()
#597 |
Zakorzenienie
|
dzielna dziewczynka ![]() i jak buszowanko po ...... ![]()
#598 |
Zakorzenienie
|
Nie pytaj, jak na razie mam wishlistę za jakies 600$, nie znacie jakiegoś łatwoobrabowalnego banku?
![]() Ja wiedziałam że to zła strona jest i żeby tam nie zaglądać.
#599 |
Zakorzenienie
|
Różowy Strachulcu- co to za strona,jeśli mogę spytać?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzeba grzecznie wszystko rozłożyć na kilka razy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.