|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynamy się rozpakowywać"
Ja na święta dla swojej gwiazdy mam czerwona sukienunie w sniezynki ;-) dzwoniła do mnie moja babcia dziś podobno piękny zestaw kupiła ,, bluzka łączona z majtkami,, pewnie chodziło jej o body ale babcia jak wspominałam ma 90 lat więc może nie wiedzieć jak się to zwie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I napisałam im to że dobrze że konkurencja jest duża. |
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Mietówka nie wiem czy bardzo chcesz taki spiworek z gornej polki i drogi bo ten co podlinkowalas to cene mial konkretna.
Ja sie zastanawiam nad takim, niedrogi, pasuje do gondoli, nie jest mega duzy wiec za bardzo.z fotelika nie bedzie odstawal. Jak popatrzysz to niby nieciekawy a jak przejrzysz dostepne dalsze wzory to np mi sie podobaja te gwiazdki. Mysle o tym szarym w biale gwiazdki. Do gondoli powinien z powodzeniem wystarczyc bo i tak jest ta przykrywa od gondoli wiatroszczelna, a do fotelika i auta to juz tymbardziej. http://allegro.pl/showitem/description/6540980912.html
|
#2524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2525 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nikt nigdy nie kwestionował tożsamości kogokolwiek usuwałyśmy po prostu osoby, które się nie udzielały. Rozumiem że Ci przykro, ale pousuwałaś swoje zdjęcia, opinii nie masz, w żadnej dyskusji nie uczestniczysz... To po co Ci dostęp do klubu? Nam też jest trochę przykro jak wpadasz tylko podejrzeć. Cytat:
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/edisa-spiworek-pol...528751936.html http://allegro.pl/edisa-spiworek-wel...553450261.html Ten byłby fajny do fotelika: http://allegro.pl/edisa-klasyczny-sp...523192384.html Kojarzę że jakiś czas temu mieli tego więcej w ofercie
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
Miętówka, zerknij sobie posta wyżej, podlinkował całkiem ciekawe śpiworki.
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poszłam tutaj do endo bo czułam się tragicznie. Popatrzył na wyniki, stwierdził że trochę ponad normę bo tsh ponad 5. A to ze mnie dusi i przełykac nie mogę (na usg u lekarki rodzinnej wyszło ze tarczyca jest sporo powiększona) stwierdził, że to od spietych mięśni karku! Dopiero moja rodzinna lekarka zaczęła mnie dalej kierować, wysłała na scyntygrafie itd Poczytam o tym na pewno, ale jak tu mam Ciebie pod ręką czy objawy u dzieci są podobne jak u dorosłych ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest hurtownia kolegi Tż, ma skoczyć do nich po prześcieradła do łóżeczka i poproszę go żeby przy okazji obadał te śpiworki a'la mumia (czy są grubsze od naszego).
|
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesto tylko po to, zeby sie wygadac, a czesto bo szukamy wsparcia, zrozumienia czy porady. Takie bierne Twoje zachowanie odbieram jako ignoracje. Przychodzisz, dowiadujesz sie tego na czym Ci zalezy i idziesz dalej. A gdy dzis przeczytalam o tym koncie meza na grupie fb to sie za glowe zlapalam. :-D ja sobie nie jestem w stanie wyobrazic sytuacji w ktorej chocby przypadkiem wchodzi jakis facet i czyta o porodach, bozenach, seksie, karmieniu czy innych problemach z jakimi sie stykamy. Dobry jest taki pstryczek w nos. Drzwi sa zawsze otwarte, wystarczy tylko chciec i wykazac troche zainteresowania. Takze sie nie zniechecaj, tylko przemysl prosze nasze slowa. Cytat:
|
||
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dzwoniła moja macocha że wybiorą się na święta w odwiedziny do nas
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy na zakupach i spacerku. Tak mnie w podbrzuszu zaklulo mocno aż się zgielam w pol :/ i Jak chodze to to troszkę boli. Eh jak emerytka, nawet pospacerowac nie mogę
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2536 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogłabyś nawet chodzić na czworakach, a wg niego to nie byłby wystarczający sygnał do zmiany leku/dawki. ![]() Cytat:
Masz w ogóle kogoś do pomocy w przygotowaniach?---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Powiem Ci tak: po kawie mnie męczy. Po kawie z cynamonem nie.
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
No! Pochwalę się. Byłam w szkole na zebraniu i jestem mega dumna z córki. Musi jednak się nauczyć więcej asertywności bo dzieci ja wykorzystują. Ma się skupić na sobie. Pani bardzo z niej zadowolona i twierdzi że Alba jest mega inteligentnym na i ma duży potencjał w sobie. Do tego jest bardzo uczynna.
Podobało mi się to ze każdy rodzic miał prywatnie 10min z panią a nie zebranie ogólne.
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Laski ale mialam akcje!!!
Ostatnio zamówiłam materac do lozeczka i tak sobie czekalam. Jakos lezalam sobie kolo 18 na kanapie, moze pozniej bylo i slysze jak cos lupnelo na klatce ale mysle sobie co mnie to obchodzi. I oto kolo 20 puka sasiadka wariatka (serio wariatka, nikt z nia nie gada, sasiedzi jedni w sadzie byli o stalking nawet, ja miałam z nia ostatnio wyjatkowy spokoj) i mowi ze przejsc nie moze bo tutaj TO lezy! Patrze a tam moj zamowiony materacyk i to jeszcze storona z czerwona naklejka "nie rzucac". Dobrze ze to szklo nie bylo. Wciagnelam to do chaty ale napstrylalam fot i mowie ze tego nie popuszcze niby kurierowi. Ale wiecie co ja sobie mysle? Ze ona celowo odebrala ta paczke od kuriera kiedy mnie nie bylo, wykorzystala moment zeby zebrac moje dane osobowe bo wczesniej akurat od slubu nie znala mojego nazwiska, z tego co wiem to sie dopytywala ale zaden sasiad znajac ja jej nie powoedzial. A teraz bedzie miala nawet nr tel. Bo przeciez kurier za przeproszeniem nie ☠☠☠.nal pod drzwiami i sobie nie poszedl. Ktos mu musial.swistek pokwitowac! I zamierzam sie dowoedziec gdzie, jakim prawem zostawil paczke. A jakby tam serio szklo bylo??? Mówię wam, ale sie wqrwilam!!! Jutro robie dym. A co mnie jeszcze zastanawia to niby dostarczac mial kex a naklejka pod moimi danymi z folijka DPD wiec jiz calkiem dziwna sytuacja.
|
#2539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- I zobaczę takie typowo zimowe ciuszki, może się uda coś upolować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak się czegoś dowiesz to daj znać bo jestem mega ciekawa co tam się wydarzyło ...
|
|
|
|
|
#2541 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspaniałą masz córeczkę.Cytat:
![]() Miałam trochę inną akcję z kurierem, nie skontaktował się ze mną, za to dostałam tylko sms że paczka jest u sąsiada. Paczka ze sprzętem, drogim. Pech chciał że sąsiad wyszedł z więzienia i jest pod nadzorem kuratorskim, więc ciśnienie skoczyło mi podwójnie. Zrobiłam taki młyn w firmie kurierskiej, że głowa mała. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() Z drugiej strony, jakkolwiek człowiek nie próbowałby tego wytłumaczyć, i tak brzmi strasznie i nie ma racjonalnego wyjaśnienia ![]()
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Patrycja z domu wyszlam kolo 11 a wrocilam o 15 po endokrynologu. Musialby byc w tym czasie.
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjadą pewnie z moją babcia więc za dużo szykować nie trzeba ;-)
|
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie wspolczuje, mam nadzieje, ze sasiadka nie dopadla Waszych danych. :-/ Kilka lat temu mialam rownie dziwna sytuacje, przyjechal kurier i mowi, ze mial dostarczyc paczke, ale gdzie indziej ja zostawil i czy mu pokwituje.. Ja zrobilam wielkie oczy i mowie mu, ze w zyciu. Paczka jest zaplacona i mu pokwituje jak przywiezie. On na to, ze na nastepny dzien z samego rana przyjedzie bo wie gdzie jest paczka, ze moge jego dowod skserowac z danymi, tylko potrzebuje pokwitowanie, zeby mogl sie rozliczyc. Mysle sobie ok- podpisalam mu, ale spisalismy oswiadczenie. Na nastepny dzien o umowionej porze chlop nie odbiera telefunu. Cisnienie mi juz podskoczylo. Odezwal sie 2 godziny pozniej, ze zaraz bedzie. Ulzylo mi... Do momentnu jak sie nie pojawil i stwierdzil, ze nie ma paczki!!!! Wscieklam sie, zadzwonilam na infolinie. Tego samego dnia przyjechal jego przelozony. Mowil, ze chlopakowi ojciec zmarl, ze sie pogubil najwidoczniej bo sporo paczek pogubil. I zadeklarowal zwrot gotowki. Ja nie chcialam gotowki, zalezalo mi na paczce i to juz, bo zamowienie bylo "na cito". To stwierdzil, ze mam zamowic ponownie i on pokryje wartosc paczki. 2 dni pozniej okazalo sie, ze paczka sie znalazla. Ale co sie stresu najadlam to moje. |
|
|
|
|
#2545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a myślę że ta moja babeczka się zna Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinika, gratulacje tak zdolnej corki. Asertywnosci mam nadzieje, ze ja szybko zycie nauczy. Fajnie, ze jest pomocna, ale niech nie daje sie wykorzystywac innym dzieciom.
|
|
|
|
#2548 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() miętówka, a to git
JESIEŃ Edytowane przez patrycjazuzanna Czas edycji: 2016-10-18 o 21:43 |
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nic tylko gratulowac takiej córeczki!!Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

Teraz daję dużo mniej, ten cynamon ratuje mnie przed zgagą po kawie.
zastanawiam się czy mnie skasują w piątek.
Lekarka chce żebym podjechała do szpitala jak będzie w pracy, mam podejść i zadzwonić na komórkę.
i dobrego zapisu!

ostatnio np wyszło u córki mojego kuzyna która ma 7 lat

28.062014