Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynamy się rozpakowywać" - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-19, 09:03   #2641
kaga90
Zadomowienie

Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynamy się rozpakowywać"

Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
A wtedy skończysz 37 tc prawda?
P.s. Ja urodziłam się z wagą 2,4 kg (długości nie znam ale nie sądzę by była powalająca, mam niskich rodziców). Potem zawsze byłam jedną z wyższych dziewczyn. Pulchna może nie byłam ale szkieletem też nazwać mnie nie można było a jak teraz patrzę na wagę a tam 70 kg..
Jesteście pod dobrą opieką, jestem pewna że będzie dobrze.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Jakąś ciężką noc miałam. Bolał mnie brzuch - a raczej chyba żołądek i było mi niedobrze, przez chwilę myślałam że rodzę

Paulinika, ale ładne zdjęcie!
Tak będzie skończone 37... był obchod...miałam nadzieję że dziś wyjdę a tymczasem ordynator zapytał czy jestem gotowa zostać w szpitalu dłużej także dupka

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:05   #2642
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
Hejo.
sniadaaanie ale kawy nie bd bo tż mi mleko wypił

widze że bezsenne noco-poranki u Was
Prywatna mleczarnia jeszcze nie działa ?😂
Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Może zrób jej badania prywatnie i po prostu idź do lekarza w razie złych wyników?

---------- Dopisano o 05:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:37 ----------

Juz ten obrazek tu wstawilam

---------- Dopisano o 05:41 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ----------

Dzięki dziś było zdecydowanie lepiej

---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ----------

Lepiej zgłosić bo zelinka ma rację uklucie drugi raz przeżyjesz

---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ----------

No najgorsze są właśnie te głupie baby...juz nie raz miałam podobna sytuacje

Nie no, jak powiem ze chce jej zrobić dziecku badania to nie będzie problemu ze skierowaniem
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
A to nie stal nierdzewna? Nawet nie wiedziałam. Cóż, okaże się czy dobre czy nie, póki co szorowania nasze przeżyły, mam nadzieję, że zmywarkę też, ale drogie nie były to płakać nie będę w razie czego

Ja też nie rozumiem, no ale jak kto woli...

O matko o tej godzinie?!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Ja się lepiej czuje jak wstaje tak przed 6. Do tej pory wstawalam z tz po 5, miałam czas na kawę, ogarnięcia siebie, mieszkania, jakieś pranie czy prasowanie, później tylko lila i do pracy
Jak wstaje tak przed 8 to już dzień stracony

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:09   #2643
geosmina
Wtajemniczenie

Kaga przykro mi że masz takie powody do zmartwień, ale najważniejsze że jesteś pod opieką i kontrolą lekarzy, musi być dobrze😊

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;66537011]geosmina, doczytałam, że jesteś z Małopolski Gdzie planujesz rodzić? [/QUOTE]

Na Ujastku tam gdzie pierwszą córkę 😊 a Ty?

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:12   #2644
EmRzet
Rozeznanie

Cytat:
Tak będzie skończone 37... był obchod...miałam nadzieję że dziś wyjdę a tymczasem ordynator zapytał czy jestem gotowa zostać w szpitalu dłużej także dupka

Dasz radę, dla Laurki Przynajmniej dobrze się Wami zajmą
EmRzet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:14   #2645
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Na Ujastku tam gdzie pierwszą córkę 😊 a Ty?
ja też Rozmawiałam wczoraj z ginekologiem i właśnie Ujastek został mi polecony
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:23   #2646
geosmina
Wtajemniczenie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;66538401]ja też Rozmawiałam wczoraj z ginekologiem i właśnie Ujastek został mi polecony [/QUOTE]
No ja nie miałam zastrzeżeń poza tym mam blisko więc nie kombinuję hehe😉

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:27   #2647
Gosiurek
Wtajemniczenie

Paulinika - ślicznie wyglądasz

Cytat:
Szpital nie dom, ale z Twoim łożyskiem chyba będzie bezpieczniej jak tam zostaniesz.

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;66538401]ja też Rozmawiałam wczoraj z ginekologiem i właśnie Ujastek został mi polecony [/QUOTE]

Bierz Ujastek - będzie nam raźniej

Nie pospałam, ale tym razem z powodu małżona którego wzięło na przytulaski ale kurde, z tym brzuchem to jakaś ekwilibrystyka
Zaraz idę prasować ostatnią partię ciuszków

Edytowane przez Gosiurek
Czas edycji: 2016-10-19 o 09:28
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:29   #2648
EmRzet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość

Paulinika - ślicznie wyglądasz

Szpital nie dom, ale z Twoim łożyskiem chyba będzie bezpieczniej jak tam zostaniesz.

Nie pospałam, ale tym razem z powodu małżona którego wzięło na przytulaski ale kurde, z tym brzuchem to jakaś ekwilibrystyka
Zaraz idę prasować ostatnią partię ciuszków

W Ujastku kręcą ten program dot. ratowania skrajnych wcześniaków nie?

Stary 2016-10-19, 09:34   #2649
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Prywatna mleczarnia jeszcze nie działa ?😂

hahaha aż tak to nie zresztą i tak nie toleruję laktozy więc to też nie wyjście...

Cytat:

siedź tam siedź, wiem że w domku lepiej ale tam Cie mają cały czas pod kontrolką

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

W ogole jakim ja jestem śpiochem ostatnio... od kilku dni wstaje rano z tż jak on się szykuje do pracy, pije sobie cos cieplego jem sniadanko klade się w salonie i znowu śpię
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:36   #2650
Anettt87
Zadomowienie

No co za powaleni kurierzy wrrrrrrr...
Byłam wczoraj w domu calutki dzień a ten dziad nie pofatygował się z paczką, tylko zostawił ją w punkcie odbioru... Dobrze, że jest niedaleko to mąż po pracy zajedzie, ale wkurzyłam się. Durny Inpost.
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:38   #2651
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
No ja nie miałam zastrzeżeń poza tym mam blisko więc nie kombinuję hehe😉
ja właśnie miałam bo położna mi odradzała. Jednak ciągle w głowie miałam Ujastek a jak wczoraj od ginekologa usłyszałam, że on poleca to się zdecydowałam

Cytat:
Może spotkamy się we trzy na porodówce
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:38   #2652
Gosiurek
Wtajemniczenie

Cytat:
W Ujastku kręcą ten program dot. ratowania skrajnych wcześniaków nie?
Chyba tak (z tego co czytałam). samego programu nie ogladałam, żeby sobie dodatkowych stresów nie przysparzać
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:40   #2653
EmRzet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
No co za powaleni kurierzy wrrrrrrr...

Byłam wczoraj w domu calutki dzień a ten dziad nie pofatygował się z paczką, tylko zostawił ją w punkcie odbioru... Dobrze, że jest niedaleko to mąż po pracy zajedzie, ale wkurzyłam się. Durny Inpost.

Ostatnio zwracałam paczkę na koszt nadawcy i kurier InPost dzwonił i pytał mnie czy to ja mam mieć list przewozowy czy on ma mieć, a potem kiedy dowiedział się co i jak, przyjechał i.. zapytał czy może mam długopis bo on nie ma

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Chyba tak (z tego co czytałam). samego programu nie ogladałam, żeby sobie dodatkowych stresów nie przysparzać

Ja oglądałam i podziwiałam. Fajnie że możecie tam rodzić

Stary 2016-10-19, 09:41   #2654
pstryczek84
Zakorzenienie

hej!
Kubson przespal dzis cala noc u siebie. a jaki rano byl dumny z siebie ze w nocy do nas nie przylazl juz dawno sie tak nie wyspalam
paulinika - gratuluje corci! super wysluchac takich wiadomosci, czlowiek od razu peka z dumy

zielinka - ale jazda z tym materacem

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Parę razy zdarzyło mi się, że kurier w ogóle nie chciał żadnego podpisu, po prostu zostawiał mi paczkę bez potwierdzenia odbioru, pokwitowania etc.
no wlasnie, ode mnie tez czasem nie chca zadnego podpisu. ale jaki to kurier to nie wiem

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
No proszę jaka hameryka! U mnie w szpitalu jest automat, w którym się kupuje TV i neta. Jak leżałam na patologii to się zacinał i zżerał kasę
nie no, taki automacik tez jest

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Właśnie do szpitala dowozili mi przedłużkę. Must have.
cholibka! nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje! gdzie to mozna kupic? gdzies stacjonarnie da rade czy tylko net wchodzi w gre?

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
A dzwonilas do tego nfz z tym ktg dopytac?
Dobrze ze dzis się obeszlo bez kasy ale cholera wie na kogo trafisz nastepnym razem.
nie, w koncu nie dzwonilam.
mam nadzieje, ze juz nie bede na to ktg jezdzic

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
A podmywalas sie zelem do higieny intymnej bezposrednio przed wysiusianiem?
Mi ostatnio szczawiany wyszły, pierwszy raz od początku ciąży i gin powiedział, że za bardzo się podmylam i stąd się w moczu wzięłyI faktycznie bezpośrednio przed wysikaniem zaszalalam
ja sie zawsze podmywam przed samym pobraniem, mega porzadnie, ze dwa czy trzy razy i nigdy nie mialam takich atrakcji. a mocz badam przynajmniej 2 razy w miesiacu (gin i diabetolog) a teraz nawet czesciej bo i wizyty mam czesciej

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Ale produkcja postów!
Ja byłam z Domkiem na kawie i lodach a potem na warsztatach Mamo to Ja.

Tak więc Domek to fajna dziewczyna i nie jest Januszem, lat 58 jakby ktoś miał wątpliwości

zdjecia som?

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
a myślałam, że to ja mam świrniętych sąsiadów... jak mi się marzy domek na jakimś odludziu...
Domek - widzisz to? magda chyba Cie nie lubi

Cytat:
Aż się te ekspedientki śmiały co za tupet, nie dość że się wcina w kolejkę ciężarnej, to jeszcze focha strzeliła.
o jejciu, ksiezniczki nikt nie obluzyl..

Cytat:
Stare baby sa najgorsze. A wczoraj w tramwaju ja sobie usiadlam bo bylo akurat miejsce ale widze że stoi druga ciezarna, ciaza mlodsza od mojej bo taka biegajaca jeszcze byla mimo ze brzuchol wiekszy niz moj. Myslcie że ktos ja widzial??? Tylko siw rozgladalam gdzie ci co siedza wzrok chowaja byle du.py nie ruszyc.

to ja miesiac temu bylam chyba w 120 tygodniu

Cytat:

Ja też mam ujemny, dostałam wyniki na maila!!!

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Teraz tak beznadziejnie trafiłam, że koło mojego łóżka nie było gniazdka Musiałam łazić jak głupia z tym telefonem. Chociaz tyle, że tamtejszy net w ogóle nie łączył, jak już to na pół minuty, bo tak to musiałabym częściej ładować. Jak mi tęskno za Nokią 3310, w której ładowanie starczało na tydzień
oooo, moj pierwszy telefon. jejku, jaka ta nokia byla cudna. Juz nawet nie chodzi mi o baterie ale o ksztalt, wyglad, no idealna! idealna!!!!
Kciuki za laktacje!za chwile te litry wroca

fajne te spiworki do fotelika, tzn te z allegro, te tansze te drozsze tez cudne no ale cena.
moze w listopadzie po wyplacie sie na jeden skusze

aaaaa, dzwonila do mnie wczoraj kolezanka z pracy. dostalam nagrode dyrektora za prace w poprzednim roku znaczy sie kase nie wiem ile bo jeszcze nie wplynela i nie wiem kiedy wplynie, no ale grunt ze kiedys cos dodatkowego na koncie sie pojawi

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:41   #2655
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Czesc.

Dzis odnosnie dziwnych pytan. :-D Podczas pobytu w szpitalu byla ze mna przez chwile na sali ukrainka. Bardzo sympatyczna, przed porodem. Pierwsze dziecko 5letnie. No i smaruje twarz kremem, a ona sie mnie pyta czy nie szkoda mi kremu dla dziecka. Zrobilam wielkie oczy i mowie jej, ze to moj krem, dla dziecka mam co innego. A ona sie poprawila i pyta, czy nie szkodze dziecku tym kremem. Bo slyszala, ze kremy w ciazy szkodza dziecku
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:44   #2656
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
no dobrze, że od kremu do twarzy jej się rozstępy nie zrobiły. Że też ludzie mają takie pomysły i jeszcze to mówią głośno...
A właśnie a propo rozstępów, to mi się pokazał na brzuchu. Całkiem o nim zapomniałam, a on jeszcze z pierwszej ciąży, tzn po pierwszym porodzie. Ale nigdy różowy nie był tylko wyglądał jak odgniecenie od poduszki. Teraz jest różowy. I mega swędzi. W ogóle dzisiaj myślałam że brzuch do krwi będę drapać tak swędział. Wiem, że to od szybszego wzrostu dziecia i brzucha, ginka uprzedzała ostatnio, jak zauważyła ten rozstęp, myślała że się taki zrobił teraz. Dzisiaj już nawet zrobiłam sobie peeling z rękawicą kessa na brzuchu, a potem wmasowałam olejek arganowy, bo balsam z babydream jakiego używam teraz jest zbyt słaby niestety. Muszę sobie dokupić jakąś oliwke do kąpieli, żeby dodatkowo natłuszczać skórę.

Ja dzisiaj miałam rosół od mamy. Jutro albo moja mama mi dostarczy sos z mięsem, albo zjemy pyzy z mięsem. Bardzo lubię te z biedry.

O dzisiaj jadłam popcorn na meczu

Czemu się boisz?

Ale nie ma Twojego imienia w nazwie konta? Czemu? Zawsze jak się spotykam ze wspólnym kontem par, to są imiona obojga partnerów. A i tak się zawsze zastanawiam, czy to wstawia on czy ona

Mój tż dzisiaj do mnie przed masowaniem "jak się przekręcisz już na drugą stronę to mnie obudź" i udaje że śpi

Ja też mam ujemny, dostałam wyniki na maila!!!

A to taki prywatny gabinet, gdzie można dostać prywatnie skierowanie na badania, w tym na usg, i tak się tłumaczą w szpitalu, że dostało się skierowanie na prywatnej wizycie to się płaci. Bez sensu, zwłaszcza że ci wszyscy lekarze pracują w tym szpitalu. No ale samolot każdy ma w gabinecie to chociaż tak może zbadać

Ja mam kombinezon taki polarowy, rozm 62 ale innego kupować już nie planuję, w niego chcę syna ubrać na podróż powrotną

Ja też czytałam artykuł, gdzie wypowiadała się położna i też mnie przekonało.

A mi podpasowały sztućce z pepco

Chilli, oregano, bazylia albo zioła prowansalskie, czosnek, czasem trochę imbiru, słodka papryka.

Mi zielona smakuje

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Mi póki co żaden dziad nie wyszedł, tak mi się wydaje 😉 od początku smaruję się olejem arganowym i jest ok.

ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:47   #2657
domek_z_piernika
Zadomowienie

ale naspamowałyście wczoraj, dopiero nadrobiłam i nie mogę ze śmiechu
Się wydało, że jestem Januszem i potwierdzam, że doooti to wąsaty Marian, 64 a zdjęcia wrzuca takie, co są dostępne na stocku dobra, bo jeszcze jakiegoś bana dostaniemy

Kaga, Desire, trzymajcie się. Mimo wszystko jesteście pod dobrą opieką i chyba lepiej tak niż za wcześnie wypisać. Zingi też of course

Przygód listonoszowo-kurierowych nie zazdroszczę. Szlag może trafić jak siedzicie cały dzień w domu, a kurier nawet nie zadzwoni... Aczkolwiek sąsiadka Zielinki przebiła wszystko!
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:48   #2658
ma_i
Zadomowienie

Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynam y się rozpakowywać&quot ;

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Zmywarka lubi niszczyć jak cos jest nie ze stali nierdzewnej. U rodziców takie sztućce dostały takich czarnych plamek.

No i zas spać nie mogę. 6-7 godzin spis i się budze...a potem w dzień zmęczona. Zjadlam juz oczywiście.

---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ----------

Bardzo mi ręce dretwieja. Mam problem trzymać telefon....
Ja się dzisiaj o 4 zbudziłam, poszłam do wc i już tak porządnie nie zasnęłam, tylko drzemałam 😒

Stary 2016-10-19, 09:49   #2659
EmRzet
Rozeznanie

Cytat:
Mi póki co żaden dziad nie wyszedł, tak mi się wydaje od początku smaruję się olejem arganowym i jest ok.

Mi też nie. Na początku używałam Palmersa ale drażnił mnie zapach i cały czas używam zwykłej, nawilżającej Neutrogeny bez zapachu.

Stary 2016-10-19, 09:50   #2660
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
ale naspamowałyście wczoraj, dopiero nadrobiłam i nie mogę ze śmiechu

Się wydało, że jestem Januszem i potwierdzam, że doooti to wąsaty Marian, 64 a zdjęcia wrzuca takie, co są dostępne na stocku dobra, bo jeszcze jakiegoś bana dostaniemy

Kaga, Desire, trzymajcie się. Mimo wszystko jesteście pod dobrą opieką i chyba lepiej tak niż za wcześnie wypisać. Zingi też of course

Przygód listonoszowo-kurierowych nie zazdroszczę. Szlag może trafić jak siedzicie cały dzień w domu, a kurier nawet nie zadzwoni... Aczkolwiek sąsiadka Zielinki przebiła wszystko!

Nie lubisz mojego wąsa ?
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:54   #2661
domek_z_piernika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hej!
Kubson przespal dzis cala noc u siebie. a jaki rano byl dumny z siebie ze w nocy do nas nie przylazl juz dawno sie tak nie wyspalam
paulinika - gratuluje corci! super wysluchac takich wiadomosci, czlowiek od razu peka z dumy

zielinka - ale jazda z tym materacem

no wlasnie, ode mnie tez czasem nie chca zadnego podpisu. ale jaki to kurier to nie wiem

nie no, taki automacik tez jest

cholibka! nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje! gdzie to mozna kupic? gdzies stacjonarnie da rade czy tylko net wchodzi w gre?

nie, w koncu nie dzwonilam.
mam nadzieje, ze juz nie bede na to ktg jezdzic

ja sie zawsze podmywam przed samym pobraniem, mega porzadnie, ze dwa czy trzy razy i nigdy nie mialam takich atrakcji. a mocz badam przynajmniej 2 razy w miesiacu (gin i diabetolog) a teraz nawet czesciej bo i wizyty mam czesciej

zdjecia som?

Domek - widzisz to? magda chyba Cie nie lubi

o jejciu, ksiezniczki nikt nie obluzyl..

to ja miesiac temu bylam chyba w 120 tygodniu

oooo, moj pierwszy telefon. jejku, jaka ta nokia byla cudna. Juz nawet nie chodzi mi o baterie ale o ksztalt, wyglad, no idealna! idealna!!!!
Kciuki za laktacje!za chwile te litry wroca

fajne te spiworki do fotelika, tzn te z allegro, te tansze te drozsze tez cudne no ale cena.
moze w listopadzie po wyplacie sie na jeden skusze

aaaaa, dzwonila do mnie wczoraj kolezanka z pracy. dostalam nagrode dyrektora za prace w poprzednim roku znaczy sie kase nie wiem ile bo jeszcze nie wplynela i nie wiem kiedy wplynie, no ale grunt ze kiedys cos dodatkowego na koncie sie pojawi
Gratki dla Kubsona i za nagrodę dyrektora!

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Nie lubisz mojego wąsa ?
nie no wąs pierwsza klasa

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

i do wczorajszych dyskusji jeszcze dodam, że też wierzyłam w Balbinkę. A tu taka niespodzianka
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 09:54   #2662
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Ty tak ta waga sie nie przejmuj. Alba urodzila sie 2700 a teraz jest najwyzsza z klasy dlugie nogi, kawal baby z niej
Paulinika, znowu Cię nie poznałam 😁

Stary 2016-10-19, 09:56   #2663
EmRzet
Rozeznanie

Może tylko dla mnie jest to odkrycie ale korzystając z Wizażu na telefonie też można wejść do klubu Wystarczy wybrać z boku wersję desktopową forum i działa!
Stary 2016-10-19, 09:57   #2664
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Desire "odpuchla" bo plyn mog się wchlonac ale kroplowka idzie poza naczynie. Niech sprawdza przed kolejnym podlaczeniem bo nic ci po takich kroplowkach jesli ida poza naczynie a jeszcze tkanki w rece sie rozrywaja pod wplywem plynu.
o matulu

Cytat:

ale bedziecie pod obserwacja lekarzy a to jednak najwazniejsze. dasz rade! jeszcze tylko te obiady zeby ogarneli

a ja po wczorajszym wpisie o ziemniakach mordercach burzacych sciany w szpitalu wymienilam sztucce w walizce i zamiast noza od kompletu, ktorym mogalbym sie co najwyzej podrapac za uchem to wzielam maly najostrzejszy jaki mialam. a i tak jeszcze go podostrzylam

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;66539426]
Może spotkamy się we trzy na porodówce [/QUOTE]
ale bylaby impreza!

Cytat:
Ostatnio zwracałam paczkę na koszt nadawcy i kurier InPost dzwonił i pytał mnie czy to ja mam mieć list przewozowy czy on ma mieć, a potem kiedy dowiedział się co i jak, przyjechał i.. zapytał czy może mam długopis bo on nie ma
a podwozki nie chcial?

Stary 2016-10-19, 09:58   #2665
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Wiem wiem nie przejmuje się ze jest mała tylko ze wzrost się zatrzymał...bo i na długość i waga się zatrzymala...no i to jest niepokojące...

PS. Śliczne zdjęcie na awatarze

---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ----------

Dokładnie dlatego przy niczym się nie upieram i zrobię co będą kazali...tylko każdy mowi ze fajnie jakby jeszcze tydzień udało się donosic ta ciążę...tez tak mysle

---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Nie sądzę bo na kilku aparatach i przy badaniu przez kilku lekarzy wychodzi niestety to samo...

Tyle zmartwień na sam koniec Na pewno będzie dobrze, innego wyjścia nie ma. Jesteście silne dziewczyny 😘

Stary 2016-10-19, 10:00   #2666
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Może tylko dla mnie jest to odkrycie ale korzystając z Wizażu na telefonie też można wejść do klubu Wystarczy wybrać z boku wersję desktopową forum i działa!
mi na poczatku jedna z mamus tutaj powiedziala jak mozna szybko do k wejsc przez tel. mam ikonke na ekranie, klikam i juz jestem w klubie ale jak to bylo to nie pamietam

Stary 2016-10-19, 10:02   #2667
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
mi na poczatku jedna z mamus tutaj powiedziala jak mozna szybko do k wejsc przez tel. mam ikonke na ekranie, klikam i juz jestem w klubie ale jak to bylo to nie pamietam
ja nie umim
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 10:02   #2668
bluesberry
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;66539426]
Może spotkamy się we trzy na porodówce [/QUOTE]
Będzie aria na 3 głosy
Cytat:
Takie wiadomości to lubimy!
Cytat:
Nie lubisz mojego wąsa ?
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 10:03   #2669
ma_i
Zadomowienie

Cytat:

Kaga, wiadomo że w domu najlepiej, ale nawet jeśli przetrzymają Cię do samego końca, to już wcale nie tak długo! Dasz radę!

Stary 2016-10-19, 10:04   #2670
EmRzet
Rozeznanie

Cytat:

a podwozki nie chcial?
Mało tego - najpierw przyjechał i chciał odebrać ode mnie paczkę, nie dając mi żadnego potwierdzenia, totalnie NICZEGO. I szczerze się zdziwił kiedy powiedziałam że tak to ja nadać przesyłki nie mogę i musi przyjechać do mnie kolejny raz.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
To ja wczoraj wymyśliłam bardziej prymitywny sposób
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości