Lutówki 2017 ❤ cz. IV - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-19, 10:28   #961
Fantazja_
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Dzień dobry dziś mam wizytę u gina. Trzymajcie kciukasy
Też mam budyń, ale jakoś w domu chyba jestem ostatnio nieobecna, jak lubię żartować z mężem, robić mu psikusy małe, tak teraz nie mam ochoty. Mama i mąż zauważyli, że jakaś smutna chodzę może ta pogoda....i ta ###### opryszczka. Już schodzi, ale chyba niepotrzebnie przemywałam ją patyczkiem z wodą utlenioną, żeby nałożyć kolejną porcję maści. Teraz mi się sączy w nocy bo jest cała czerwona coś czuję, że będę mieć ślad rok temu tygodniami pozbywałam się przebarwienia

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Oj shock byla pyszna, ostatnio moj gdzieś ja kupil sobie. Ale huby buby juz chyba nie produkuja...

Dzien dobry, u nas zapowiada sie kolejny pochmurny dzień...
ooo shock mmmm, ale nie lubiłam jak potem zęby były takie "cierpkie" nie wiem jak to opisać

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Hyhyhy o ile budyń w domu to mnie śmieszy... wczoraj też rózne dziwne akcje miałam... np poszłam zgasić duże światło w przedpokoju i chciałam zostawić tylko ledki na przejściu... poszłam, zgasiłam wszystko, włączylam wszystko, bezmyślnie popatrzyłam do szafy... i wróciłam dopiero 15min później się zorientowałam

W pracy budyń mnie trochę już irytuje. Głupot nie robię ale pracuję w IT i czasem naprawde ciężko mi się skupić... Czuję, że coraz większymi krokami zbliża się L4. Mam efektywność ameby.
wow w IT szacun, pewnie rodzynek u nas w firmie w tym dziale może 2 dziewczyny się znajdą

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej.
Moja Daria wymiotowała pół nocy nie posłałam jej do przedszkola. Teraz nie chce jeść rano bo mówi że ją brzuszek boli
oooo biedna...zdrówka!

Cytat:
Na 16.30, więc o 17.20 powinno już być po wszystkim
ja też muszę się wybrać. Gdzie chodzisz? polecasz jakiś gabinet?

Cytat:
Napisane przez keepsmil3 Pokaż wiadomość
Hej, miałam iść dzisiaj badać glukoze, ale chwycił mnie wczoraj wieczorem taki ból po prawej strony pleców na dole, że sobie darowałam Mały jest umiejscowiony po prawej stronie i sie zastanawiam, czy mi na jakiś nerw nie naciska? W nocy spałam na ciazowej poduszce na lewej stronie to bol zelżał, ale jak wstalam to znowu boli (
Czemu takie rzeczy się dzieją zawsze zaraz po wizycie u gina?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
oooo współczuje, mi ostatnio zelżał, ale i tak chodzę lekko kulejąc

Cytat:
Napisane przez ewemis Pokaż wiadomość
Ja np jestem zdecydowana na takie cuś, ino na razie poluje na jakąś dobrą używkę http://allegro.pl/kombinezon-spiwore...568071027.html

A jeszcze co do zatwardzeń... ja po pierwszych takich problemach jeszcze w 1 trymestrze zaczęłam jeść płatki owsiane. W wielkim słoju mieszam płatki owsiane błyskawiczne, żurawinę suszoną, rodzynki i łuskany słonecznik. Jem codziennie z mlekiem bez laktozy ( nie wiedziałam jak mój organizm zareaguje na takie ilości zwykłego krowiego mleka), do tego staram się codziennie zjeść kromeczkę czarnego słonecznikowego chleba, a w napadach głodu skubie wafle ryżowe z dużą ilością błonnika . Po wprowadzeniu tych zmian w odżywianiu problem zatwardzeń nie powrócił ani na jeden dzień
ooo tak też zdecydowanie polecam ciemny słonecznikowy chlebek. Na początku ciąży odpychało mnie od niego i miałam zaparcia, potem ustąpiło

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Moje na szczescie caly czas pachniało łąką

Jak to gdzie? Tutaj, nie musisz ograniczać sie do 1sztuki http://allegro. pl/listing/listing.php?order=m&strin g=Center+shock&bmatch=bas e-relevance-floki-5-del-1-2-1012

Ojej, biedna... pewnie jakis wirus

Niby specjalne, wlasnie z wycięciem, ale ja mam zwykły z osobnym nogami i mysle ze starczy

Mi juz chyba wszystko zwiotczało, bo rano potrafię obić sie o ścianę, potem prawie sie przewrócić i potem drugi raz prawie sie przewrócić

Jak tam Wasze cery? Bo mi sie cos zaczyna dziać :mad a było tak pięknie... wczoraj miałam pryszcza, posmarowałem go maścią z olejkiem z drzewa herbacianego. Mysle sobie troche wyschnie, rano patrzę, a tu drugi obok, a pierwszy jeszcze większy dobrze ze jutro ide do kosmetyczki to sie mna zajmie
z cerą póki co nie narzekam (tfuuu) raz tylko wysypało mi czoło małymi krostkami. Choć suchą mam ogólnie skórę teraz
Fantazja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 10:35   #962
anolta
Zakorzenienie

Fantazja, kciuki za wizytę!

2017 - synek
anolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 10:35   #963
sunny_eyes
Zakorzenienie

Muszę mieć nowy tel, bo po Michasia nauce latania ekranik zrobił się cały czarny, od jakichś 10lat nie mam żadnej umowy i tak z ciekawości zajrzałam na strony operatorów - są chorzy z tymi cenami telefonów. Na allegro bez umowy mam taniej.

Masz babo placek, chciałam jechać w odwiedziny do rodzinki dziś bo taka pogoda, że nawet ruszyć się nie chce to mój mały książe koniecznie nyny i poszedł spać teraz... Ahh jak ma spać to nie, a teraz bo pomyślałam o wyjeździe to będzie spał z 3h
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 10:36   #964
justkonev
Zakorzenienie

Fantazja kciuki za wizyte!
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 10:38   #965
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantazja_ Pokaż wiadomość
Też mam budyń, ale jakoś w domu chyba jestem ostatnio nieobecna, jak lubię żartować z mężem, robić mu psikusy małe, tak teraz nie mam ochoty. Mama i mąż zauważyli, że jakaś smutna chodzę może ta pogoda....i ta ###### opryszczka. Już schodzi, ale chyba niepotrzebnie przemywałam ją patyczkiem z wodą utlenioną, żeby nałożyć kolejną porcję maści. Teraz mi się sączy w nocy bo jest cała czerwona coś czuję, że będę mieć ślad rok temu tygodniami pozbywałam się przebarwienia

ooo shock mmmm, ale nie lubiłam jak potem zęby były takie "cierpkie" nie wiem jak to opisać

wow w IT szacun, pewnie rodzynek u nas w firmie w tym dziale może 2 dziewczyny się znajdą

oooo biedna...zdrówka!

ja też muszę się wybrać. Gdzie chodzisz? polecasz jakiś gabinet?

ooo tak też zdecydowanie polecam ciemny słonecznikowy chlebek. Na początku ciąży odpychało mnie od niego i miałam zaparcia, potem ustąpiło

z cerą póki co nie narzekam (tfuuu) raz tylko wysypało mi czoło małymi krostkami. Choć suchą mam ogólnie skórę teraz
za wizytę
Moja mama tez sie czasem pyta czemu jestem taka smutna. A mi ani nie smutno, ani nic. Moze nabrałam innego wyglądu w ciazy

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Muszę mieć nowy tel, bo po Michasia nauce latania ekranik zrobił się cały czarny, od jakichś 10lat nie mam żadnej umowy i tak z ciekawości zajrzałam na strony operatorów - są chorzy z tymi cenami telefonów. Na allegro bez umowy mam taniej.

Masz babo placek, chciałam jechać w odwiedziny do rodzinki dziś bo taka pogoda, że nawet ruszyć się nie chce to mój mały książe koniecznie nyny i poszedł spać teraz... Ahh jak ma spać to nie, a teraz bo pomyślałam o wyjeździe to będzie spał z 3h
Dlatego ja mam abonament bez telefonu, ktory kupilam sobie oddzielnie
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 10:40   #966
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się właśnie w sobote kończy abonament, który miałam z telefonem. Teraz kupie tel osobno
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 10:53   #967
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
my do fortunko chyba idziemy na jaki termin sie zapisalas?
i wiesz, ze jednak to oznacza deklaracje poloznej jesli chcesz na nfz, bo kiedys o tym rozmawialysmy.
no kiedys rozmawiałysmy zastanawiam jak do tego sie ma moje prawo zmiany poloznej gdybym pochodziła a w grudniu zmieniła. no moge niby zmienić... ciekawe ale Ona jest mocno chwalona jako opieka po porodzie to nie bede zmieniac
zapisalam sie na 2 soboty listopadowe

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Jak to gdzie? Tutaj, nie musisz ograniczać sie do 1sztuki http://allegro. pl/listing/listing.php?order=m&strin g=Center+shock&bmatch=bas e-relevance-floki-5-del-1-2-1012
o Pani złota!!!
Stary 2016-10-19, 10:57   #968
keepsmil3
Zadomowienie

Cytat:

Ja tam całą ciążę chodzę skrzywiona, bo ciągle coś mnie uciska, uwiera albo muli. Te 9 miesiecy ciąży to dla mnie udreka, ale chyba jeszcze bardziej dla mojego Tż.
Fantazja, a też Cie tak tylko po jednej stronie bolało?

Cerę na początku ciąży miałam tragiczną, wygladałam jak salami dosłownie, cała czerwona i ropne pryszcze. Teraz to mam jednego pryszcza na raz, więc nie tak źle

keepsmil3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 10:58   #969
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
no kiedys rozmawiałysmy zastanawiam jak do tego sie ma moje prawo zmiany poloznej gdybym pochodziła a w grudniu zmieniła. no moge niby zmienić... ciekawe ale Ona jest mocno chwalona jako opieka po porodzie to nie bede zmieniac

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

o Pani złota!!!

Juz sie zapytałam meza czy mi kupi ale by sie wszyscy w rodzinie ucieszyli jakbym im taki prezent sprawiła
Stary 2016-10-19, 11:02   #970
sQuaara
Zakorzenienie

no ja tez chce ale nie moge zdecydowac sie na smak
Stary 2016-10-19, 11:04   #971
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja mam abonament bez telefonu, ktory kupilam sobie oddzielnie
My mamy taką taryfę, że kupujemy kartę 50zł raz na 3msc więc mi się nie opłaca mieć umowy, ale stwierdziłam, że gdyby był do tego jakiś sensowny telefon to czemu nie. Jednak przez tyle lat nic się nie zmieniło w tej kwestii i nadal sam tel wychodzi taniej.

Właśnie w tv był pączek w filmie... ale bym zjadła pączka, a tak pada na dworze
Stary 2016-10-19, 11:14   #972
Fantazja_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keepsmil3 Pokaż wiadomość
Ja tam całą ciążę chodzę skrzywiona, bo ciągle coś mnie uciska, uwiera albo muli. Te 9 miesiecy ciąży to dla mnie udreka, ale chyba jeszcze bardziej dla mojego Tż.
Fantazja, a też Cie tak tylko po jednej stronie bolało?

Cerę na początku ciąży miałam tragiczną, wygladałam jak salami dosłownie, cała czerwona i ropne pryszcze. Teraz to mam jednego pryszcza na raz, więc nie tak źle

na początku bolała mnie lewa strona i drętwiała górna część uda, przeszło, teraz od jakiegoś tygodnia trzyma mnie prawa strona krzyża. Wydaje mi się, że jest ciut lepiej

Robię obiad, suszę głowę i wybywam do rodziców, tam mam bliżej do gina. Ciao dziewczynki
Fantazja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 11:16   #973
keepsmil3
Zadomowienie

Cytat:
na początku bolała mnie lewa strona i drętwiała górna część uda, przeszło, teraz od jakiegoś tygodnia trzyma mnie prawa strona krzyża. Wydaje mi się, że jest ciut lepiej

Robię obiad, suszę głowę i wybywam do rodziców, tam mam bliżej do gina. Ciao dziewczynki
Powodzenia na wizycie

keepsmil3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 11:21   #974
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
A niezupełnie Zajmuję się bazami danych/analizami/raportami i kobiet w tej dziedzinie jest sporo
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 11:23   #975
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Oj shock byla pyszna, ostatnio moj gdzieś ja kupil sobie. Ale huby buby juz chyba nie produkuja...

Dzien dobry, u nas zapowiada sie kolejny pochmurny dzień...
o gumy shock uwielbiam
Cytat:
Napisane przez Lorelei24 Pokaż wiadomość
Gumy Shock do dzisiaj uwielbiam Jak tylko jestem w sklepie i widzę że są to od razu biorę. Bardzo lubię ten kwasek, ja w ogóle lubię wszystko co kwaśne
ja też lubię bardzo tez żelki kwasiołki z takim cukrem kwaśnym
Cytat:
Dzień dobry wszystkim

Dziś po pracy mam dentystę

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Jejku mi budyń ciążowy się znacznie nasila. Zapominam słów, albo po co gdzieś szłam, a wczoraj psu chrupki wsypałam zamiast do zwykłej miski to do miski z wodą. Takiego zdziwnienia na pyszczku jeszcze nie widziałam No i musiałam wyławiać żeby zupy nie miał
Pamiętam jak kiedyś czytała, że u kobiet w ciąży komórki mózgowe "idą na urlop" żeby mogły wytrzymać tą monotonnie po porodzie. W sumie ma sens, równamy poziom do no worodka żeby nie zwariować

Cytat:
A Shocki
gdzie jeszcze można dostać? Uwielbialam je...)

u mnie w takich małych osiedlowych sklepikach są

Cytat:
Rozmawiałam z znajomą to mnie nastraszyła, że jej siora wylądowała w szpitalu z synkiem bo jakiś wirus jest, wymioty + biegunka + do 42gorączki i tylko w sam weekend 30dzieci przyjęli w naszym szpitalu z takimi objawami.
Nasz mały nam wczoraj w aucie zwymiotował i potem miał biegunke do wieczora. W nocy co chwile sprawdzałam czy gorączka nie idzie czasami, ale było ok i dziś narazie też spokój. U was to też pewnie gorszy dzień
Cytat:
Napisane przez anolta Pokaż wiadomość
Ojej, biedactwo :-( u nas w poprzednim tygodniu w przedszkolu w grupie,połowa dzieci miała jelitowke 😐 nas na szczęście ominęło. Mam jakieś dziecko ze stali, w ogole mi nie choruje. Zdrówka dla Darii!!! 😘

tak właśnie myślę,że to pewnie jakiś wirus.
Na razie jest trochę lepiej. Nie wymiotuje (ostatnio o 3.30 w nocy). Zjadła pare suchych wafli i daję jej co chwilę pić. Biegunki ani gorączki nie ma
Stary 2016-10-19, 11:28   #976
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:

o Pani złota!!!
to się nie spotkamy, bo my planujemy w tygodniu chodzić, ale daj znac jak odczucia ja bym chyba chciala od grudnia chodzic, poki co zapisy na listopad wiec poczekam
Stary 2016-10-19, 11:28   #977
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy taką taryfę, że kupujemy kartę 50zł raz na 3msc więc mi się nie opłaca mieć umowy, ale stwierdziłam, że gdyby był do tego jakiś sensowny telefon to czemu nie. Jednak przez tyle lat nic się nie zmieniło w tej kwestii i nadal sam tel wychodzi taniej.

Nie wspominaj mi nic o pączku

Dziewczyny warto brac? https://www.adaboo.pl/aden-anais-zes...y-p-11865.html.
Stary 2016-10-19, 11:30   #978
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

cos nas mecza te pączki

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:

4 chusty muslinowe za 202 złote?!

kup sobie tkanine muslinową na metry i bedziesz miala to samo...
nie no powariowali z cenami...

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
to się nie spotkamy, bo my planujemy w tygodniu chodzić, ale daj znac jak odczucia ja bym chyba chciala od grudnia chodzic, poki co zapisy na listopad wiec poczekam
no moj maz ma tone delegacji teraz i mu tydzien srendio pasuje.. .jak jeszcze spotkania o kapaniu karmieniu spoko tak na tym o porodzie chcialabym zeby był, a nie utrafisz... dam znac dam znac
Stary 2016-10-19, 11:40   #979
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej.
Moja Daria wymiotowała pół nocy nie posłałam jej do przedszkola. Teraz nie chce jeœć rano bo mówi że jš brzuszek boli
Biedulka, chyba jakiœ wirus, bo dużo dzieci przez to przechodzi teraz
Stary 2016-10-19, 11:40   #980
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Kciuki!
Stary 2016-10-19, 11:41   #981
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:

O połowe taniej Ci wyjda 4 sztuki http://allegro.pl/motherhood-otulacz...552881988.html

Nie no jak umyłam włosy bo mówię nici z wyjazdu bo mały twardo śpi, 5 minut i tup tup tup...
Stary 2016-10-19, 11:42   #982
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

taka cena?
Stary 2016-10-19, 11:43   #983
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Silver
To jak z weselami... Pojawia się nazwa ślub/wesele/dziecko to cena co najmniej razy 2

Chustki muślinowe planuje kupić na allegro po ok 20zł/szt, wystarczy, to i tak dużo za kawałek szmatki hehe
Stary 2016-10-19, 11:55   #984
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
cos nas mecza te pączki

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

4 chusty muslinowe za 202 złote?!

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

no moj maz ma tone delegacji teraz i mu tydzien srendio pasuje.. .jak jeszcze spotkania o kapaniu karmieniu spoko tak na tym o porodzie chcialabym zeby był, a nie utrafisz... dam znac dam znac
Cytat:
O połowe taniej Ci wyjda 4 sztuki http://allegro.pl/motherhood-otulacz...552881988.html

Nie no jak umyłam włosy bo mówię nici z wyjazdu bo mały twardo śpi, 5 minut i tup tup tup...
Taki Otulacz poleciła mi szwagierka, ale kupiła jeden za 130zl te o tak wychodzą tanio ale nie pomyślałam zeby po prostu kupic materiał przejdę sie dzisiaj i zobacze co maja u mnie w sklepie z materiałami.
Stary 2016-10-19, 12:12   #985
axn22
Zakorzenienie

W Smyku promocje na szumisie i jakieś kocyki
Stary 2016-10-19, 12:33   #986
ila26
Raczkowanie

Cytat:

Wydaje mi się, że są dobre jakościowo. Na pewno nie porównywałbym ich z motherhood (jak dla mnie są słabe już w dotyku).

Mi się podobały otulacze biało/różowo/szare z ColorStories. Dwa za 159 zł. Idealne, ale jest chłopak więc sobie darowałam. Może wrzucą jeszcze coś fajnego na wiosnę.

Z drugiej strony, czy testował ktoś te dwupaki pieluch z Ikea (19.90 chyba). Kupiłam jeden dwupak, są spore, milutkie i ładne i zastanawiam się czy nie zrobić sobie z tego kompletu 10 pieluch i z głowy?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ila26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 12:36   #987
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila26 Pokaż wiadomość
Z drugiej strony, czy testował ktoś te dwupaki pieluch z Ikea (19.90 chyba). Kupiłam jeden dwupak, są spore, milutkie i ładne i zastanawiam się czy nie zrobić sobie z tego kompletu 10 pieluch i z głowy?
Wczoraj koleżanka, mama półroczniaka, mówiła mi żeby brać na start od razu ok 20szt pieluch tetrowych/muślinowych/innych bo tyle się tego na ślinieniu i ulewaniu moczy, że przy 10 nie nadążę z praniem
Stary 2016-10-19, 12:37   #988
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Taki Otulacz poleciła mi szwagierka, ale kupiła jeden za 130zl te o tak wychodzą tanio ale nie pomyślałam zeby po prostu kupic materiał przejdę sie dzisiaj i zobacze co maja u mnie w sklepie z materiałami.
ale to chusta... nie ma zapiec, sznureczkow, zatrzaskow....chusta...
muslinowe są drozsze ale bez przesady. ja bambusowy za 25zł kupilam...
tu masz
https://www.minkyitkaninki.pl/pl/p/Muslin-Dino/997
za 55zł bedziesz miala 1mx150 mozesz zrobic i otulacz 100x100 i mniejsza chuste do wózka 100x50
i tyle wzorów i w ogole!!!

kupilam sobie pierwsza ozdobe swiateczna renifera z saniami do postawienia przed domem pierwszorzędna potrzeba

Edytowane przez sQuaara
Czas edycji: 2016-10-19 o 12:39
sQuaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-19, 12:38   #989
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila26 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że są dobre jakościowo. Na pewno nie porównywałbym ich z motherhood (jak dla mnie są słabe już w dotyku).

Mi się podobały otulacze biało/różowo/szare z ColorStories. Dwa za 159 zł. Idealne, ale jest chłopak więc sobie darowałam. Może wrzucą jeszcze coś fajnego na wiosnę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O ktore pieluchy Ci chodzi?
Stary 2016-10-19, 12:47   #990
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:
ale to chusta... nie ma zapiec, sznureczkow, zatrzaskow....chusta...
muslinowe są drozsze ale bez przesady. ja bambusowy za 25zł kupilam...
tu masz
https://www.minkyitkaninki.pl/pl/p/Muslin-Dino/997
za 55zł bedziesz miala 1mx150 mozesz zrobic i otulacz 100x100 i mniejsza chuste do wózka 100x50
i tyle wzorów i w ogole!!!

to trzeba obszyc prawda?

ozdoba super, kojarzy mi sie z amerynkanskimi klimatami

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości