![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
U mnie również mżawka i ponuro... Okropna, depresyjna pogoda.
Naturativ, czyli ex Pat&Rub ma promocję 40%. Chyba im brakuje zainteresowania? A może polecicie coś fajnego na poprawę humoru? |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I zapachową świeczkę na przykład. ![]() Jak mawiała była minister - sorry, taki mamy klimat. ![]() Przez najbliższe miesiące. Chociaż u mnie akurat po niemal calodziennym deszczu- wyszło słońce, więc nie jest źle... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zadomowienie
|
Hej Dziołszki
![]() Byłam przedwczoraj na retix C i linieję ![]() Ze względu na chorobę nie miałam kolejnej tury karbo. Idę w przyszłym tygodniu. Poza tym nic ciekawego, nie moge sie wyleczyć, młody prawie sie wyleczył, to znów ma katar. Średnio mi idzie ta jesień w tym roku ![]() Przyłączam sie do Aussie - chce upał i słońce 🌞☀🌴⛱
![]() |
#2914 |
Gang Iren
|
Phi pogoda. To tylko stan umysłu. Albo brak wina
![]()
#2915 |
Zakorzenienie
|
Gosia, z pogada mogę sobie skojarzyć kubek goracej czekolady, a nie wino
![]() ![]() Poł chrupiącej bułki z zołtym serem...Nie jadam często, ale dobre jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Gang Iren
|
Wino pozytywnie wpływa na stan umysłu
![]() Ja to bym zjadła całą taką bułę. Tzn. poprawka: ja zawsze jadam po całej bułce. I jadam często ![]()
#2917 |
Zadomowienie
|
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Popijacie?
Dołączę ![]() ![]() Pracowity dzień dziś miałam. Ruch przed świętami cieszy ![]() Wonder ,ale jaka piękna będziesz po ![]() Aussie kupię pojemniczek i wyslę Ci kremik.Nap na FB adres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zadomowienie
|
Dołączam do winkujących
![]() Co mi tam pogoda, jak i tak nie mam czasu wyjść na zewnątrz ... Do ruchu - trzeba mieć motywację i czas. Jak się niemal tylko pracuje i śpi - robi się kłopot, sama nie wiem z czym większy. Muszę coś z tym zrobić. Aussie - myślę, że w wieku naszych dzieci prezenty już są tak indywidualne, jak dla dorosłych. Wszystko jest kwestią preferencji, zainteresowań, priorytetów. Mojemu synowi należy kupować oprogramowanie - np. gry, albo ostatnio - aplikacja do nauki gry na gitarze elektrycznej, rewelacja! (ale do tego trzeba i gitary), książki tematyczne. U córki wchodzą w rachubę książki, ciuchy a ostatnio np. dostała od mojej przyjaciółki bon do Eris ![]() I tu płynnie przechodzimy do tematu podrzuconego przez Caffe - zabieg z witaminą C firmy Image (dostępny m.in. w gabinetach Eris). Potwierdzam, że zabieg jest wyjątkowo skuteczny, a przy tym przyjemny. Zresztą krem z vit. C którego tam używają to jeden z najlepszych kremów jakie miałam (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-creme-20.html). Tyle, że u mnie w mieście w innym gabinecie dokładnie ten sam zbieg kosztuje 250 zł a u Eris - 460 ![]() U Eris z zabiegów na twarz wybieram po prostu masaż firmowy (który nie jest samym masażem a z maską pełnym zaiegiem). Chyba to najlepszy stosunek jakość/cena. |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiaaaaaa.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro - to znaczy dziś... idę po wino! Po kilka butelek od razu, a co - będe dwa razy chodzić??? ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- ...a do wina - bułka z serem. Chrupiąca - bo prosto z pieca i z domowym masełkiem czosnkowym!!! ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Dircik - ten krem Image mam na liście zakupów już od dawna, nie wiem dlaczego go jeszcze nie kupiłam??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Gang Iren
|
Caffe
![]() I o to chodzi. Jesień z winem lepiej wchodzi ![]()
#2922 |
Zakorzenienie
|
Miszka- dzięki, zaraz piszę
![]() ![]() ![]() Caffe- uwierz mi są plamki i plamki ![]() ![]() Gosia- zazdroszczę takiej przemiany materii. Ach młodość ![]() Kamlisa- nadal jadę po ciężarki ![]() ![]() Od wczoraj zaczęłam suplementację wit D3i K2. Obym szybko zauważyła pozytywne efekty, bo za oknem standardowo niestety- szaro i mokro. Wonder- to juz u ciebie kolejny retixc prawda? ja już nie powtarzam. Nie zauważyłam jakich specjalnych rezultatów. Jeszcze chwila i zabieram się za apteczny retinol. |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Gang Iren
|
Aussie, a ty ile masz lat?
#2924 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Widzę, że nie tylko ja nie lubię takiej pogody i walczę z kiepskim nastrojem. Chcę już lato!!! Gosia - dobry pomysł z tym winem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Gosia - nie żebym narzekała ale za dużo
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- m@skotka - mnie też pomaga, ale ....te kalorie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2927 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze gada, polać jej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Raczkowanie
|
Wonder, to prawda, że troszkę mnie tu nie było
![]() ![]() Aussie, ja zawsze powtarzam, że jak zimno, to szybciej się spala te kalorie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Uf wróciłam z treningu.
Aussie -raz ćwiczymy na sali pełnej sprzetów(piłki,hantle,ska kanki itp),a raz na maszynach.Pierwsza opcja jest trudniejsza i po niej więcej odczuwam mięsnie i to,że ćwiczyłam. Całość trwa godzinę.Dzis po (opcja pierwsza)poszłam jeszcze na 3 maszyny.Jaka jestem z siebie dumna,że nie wlokłam się do szatni,a jeszcze dołożyłam tłuszczykowi ![]() Mnie generalnie nie tyle chodzi o schudnięcie,ile o ujędrnienie. Anyż po treningu wiem,ze wato wypić coś z białkiem(typu shake)a jedzenie? Staram sie właśnie po coś tam wszamać,zeby kolacją była juz tylko jakaś zdrowa przekąska. No i obowiązkowo po treningu kupuję sok z zielonych pyprów ![]() Robiony u nich z naturalnych bio produktów.. Nawet smaczny i co najważniejsze -zdrowy.. Dircik zaciekawiłas mnie tym kremem. Gdzie kupujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Od wczoraj walcze z wewnętrznym przekonaniem, ze to już piątkowe popołudnie. Potem przywracam się do pionu, ze skąd, jeszcze tyle przede mną...i zaraz znowu błogie poczucie: piątek
![]() Anyz, Ty się relaksujesz na ćwiczeniach, ja w gotowaniu. dziś byłam skonana, ale kuchnia czekała. Pranie, naczynia, zakupy - i dla relaksu koktajl bananowo-kakaowy, kisiel ze sliwkami, zupa soczewicowa się gotuje, udka kurczaka się pieką, bitki czekaja...Od razu lepiej ![]() ![]() No, Dircik, naturalnie teraz szukam tego kremu ![]() Miszka, zmotywowałas mnie, za 5 minut ide po hantle, a od jutra wracam na basen, przeziębienie minęło... Maskotka, lubie Twój dopisek o przysiadach, tez mnie motywuje ![]() Dzis serum glikolowe, na to po jakims czasie krem z czerwonej serii Yonelle. łuszczenia poki co brak ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Wszystko super, tylko nie ma gdzie tego witaminowego kremu- cuda kupic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zadomowienie
|
Miszka - u mnie krem jest dostępny w salonie, który oferuje ten zabieg Image, ale chyba na stronie producenta też jest sklep?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
sklep jest - dla gabinetów
![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-10-20 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zadomowienie
|
Zadzwoniłam do gabinetu, w którym jakieś 1,5 roku temu go kupowałam. Aktualna cena kremu to 299 zł, czyli chyba podrożał. Aktualnie są dwie sztuki.
Kama - jeśli chcesz, mogę podjechać jutro lub w sobotę i go kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Kama uważam ,ze jesli już tyle płacic -to nie za krem ,tylko za serum z tej lini vital c.
W dodatku kremidło jest w słoiczku-przypominam ![]() Więc mogliby w próbkach sprzedawać ![]() Dircik ile serum kosztuje? Orientujesz się? Kama podziwiam Twój zapał do pichcenia. Miło czytać co tam kuchcisz i brzmi to ,za każdym razem apetycznie ![]() ![]() Kupiliśmy opiekacz.Młody zachwycony,bo podpieczona bułeczka ,smakuje wybornie.Kanapki najlepsze na świecie- mamo ![]() http://allegro.pl/elektryczny-grill-...FhY2U4YmJhOA== ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Mój trener(Wy wiecie ,że brzmi to fajnie hi hi) No więc,MÓJ TRENER ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Kupiłam maseczko-peeling ![]() http://allegro.pl/fitomed-maseczka-p...RiMWEyNTQ4MQ== OLEJEK PICHTOWY W ŻELU GORVITA (dobry przy choróbskach) A i jeszcze ampułki Jantar http://allegro.pl/jantar-medica-kura...EzNzNiZjQzYg== oraz tabsy (spora dawka biotyny) BIOTEMAX http://allegro.pl/biotemax-biotyna-c...MjAxNi0xMC0xOF |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zadomowienie
|
Miszka - nie wiem ile kosztuje serum, ale, wbrew nazwie, ono nie jest specjalnie bogatsze w składniki aktywne, chyba nawet wręcz przeciwnie.
Formułę też ma lżejszą, a krem jest bogaty, treściwy i jest hitem tej marki. Kosmetyczka mi też potwierdzała, że dla dojrzałej cery on jest najlepszy z serii. Z tego co pamiętam, to kupowałam go wtedy za 190 zł (57 ml) i już się wydawał drogi, ale kupowałam go właśnie po zabiegu i po zużyciu jakieś 5 czy 7,5 ml próbki. Wzrost ceny o 1/3 - jest bolesny. I to prawda, że jest w słoiczku tyle, że zawiera chyba najbardziej stabilną formę witaminy C. Nie podrażnia a działa. Szkoda, że tak podrożał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Dircik jak tak mówisz kochana,to też się piszę,w przyszłości na kremik.
Próbek nie można u nich kupić? |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Dircik, to ja bym prosiła
![]() ![]() ![]() Miszka, głos rozsądku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Ha, ha - dziewczyny - ja także szukałam wczoraj tego kremu... Dlaczego nie jest dostępny w necie??? ![]() No i ta cena!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Gang Iren
|
Ej, laski, a ten krem co robi? Coś widać, że człek młodszy, ładniejszy?
![]() Tak pytam, teoretycznie, u mnie najdroższy krem był chyba za 30 zł ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.