|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
|
|
|
|
#1142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo mocno zaciskam kciuki!
|
|
#1143 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki za link może się przyda![]() Cytat:
masz rację coś w tym jest...koszula do "latania" po to faktycznie istotny wybór. Szkoda, że to nie lato będzie bo podobają mi się takie na ramiączkach Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, gdyby któraś była zainteresowana to w sklepach Baby Akpol zaczyna się tydzień rabatów: 22-23.10 -20% na foteliki, -15% na wózki 22-30.10 super cena Pampers, akcesoria -20% 24-26.10 -15% na łóżeczka, -20% na karuzele, -20% na pościel 27-28.10 -20% kąpiel i higiena 28-30.10 -20% bielizna |
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Rozeznanie
|
Ja też idę w przyszłym tygodniu. Pójdę w poniedziałek bo na czwartek manm umowioną wizyte
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- mojego tez nie maja...
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy tez czasem czujecie jak dzieciaki kopia tak jakby "do srodka"?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1151 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec tylko zaznaczylam ze wcale nie nosi sie ich tylko do porodu i ze mi sie to nie podoba. bo mmze sie nie podobac.
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Przepis nie istnieje
![]() Zmieszałam: - pokrojone drobiowe kabanosy konspola z biedronki (najlepsze!) (5szt) - pokrojoną w kosteczkę resztkę żółtego sera - resztkę kukurydzy z puszki - 3 jajka - resztkę kefiru - pare łyżek płatków owsianych - odrobinę mąki gryczanej - sól, przyprawy I wyszły przepyszne ![]() ___ Wq się dzisiaj w pracy i nie wiem czy nie pójdę jednak na L4 wcześniej... Jak mam się wq i stresować to dam sobie spokój... Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-10-20 o 12:54 |
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Opium - trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Daj znać, jak się macie
![]() Jeśli chodzi o noszenie siuśków do badania to Wam sprzedam mój patent. Kupujecie najmniejszą torebkę prezentową, pojemnik owijacie ręcznikami papierowymi i wsuwacie do torebki. Nic się nie ma prawa wylać, a postronni nie wiedzą, co niesiecie ![]() Glukozę mam w poniedziałek a w czwartek wizytę u gina, stresuję się chyba bardziej tym, żebym nie miała cukrzycy niż samym badaniem. Biorę męża - będzie miał za zadanie mnie zabawiać przez 2 godziny, żebym tam nie padła z nudów ![]() Jeśli chodzi o koszule do szpitala to ja na Allegro kupiłam zwykłą szarą z granatową lamówką. Nie przemawiają do mnie te słoniki i żyrafki... Z tym, że moja koszula to bawełna, ale jakaś chyba marna, bo jest lekko śliska, co mnie nieco irytuje. Między innymi dlatego szukam czegoś lepszego i ładnie wyglądającego. Wychodzę z założenia, że po porodzie, chcę się czuć choć w minimalnym stopniu zadbana. Nie muszę mieć makijażu i ułożonych włosów, ale chcę mieć fajny ciuch na sobie, wygodny, w którym się będę dobrze czuła. Już nie mówiąc o obowiązkowym prysznicu i umyciu włosów
|
#1155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najbardziej mi się podobają te "resztki" A jak się to piecze?
|
||
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego też nie mam fotki 3d. śmieje się, że jak tak dalej bedzie robił, to mu to wypomnę jak 18 lat skończy
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
ale czy ja im bronie? napisalam tylko ze wg mnie to nieładne... ale nie bede ich namawiac do zmiany i rozdawac ulotki z firmami ktore porponuja wg mnie ladne rzeczy
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu każdy wyraża swoje zdanie i pisze o swoim punkcie widzenia. dla mnie poród nie oznacza, że mam nagle stać się infantylna i biegać ubrana w różową łączkę i w słoniki, bo matki to tak robią jak nigdy tak nie chodzę ubrana to nie widzę powodu żeby w tak istotnym dniu iść ubrana tak żeby czuć się niekomfortowo, bo to taniej. można kupić też tanie koszule nie wiem w kratę, albo cokolwiek. pomijam sytuacje gdy ktoś trafia do szpitala nagle i ktoś mu przynosi ciuch, wtedy wszystko jedno co się na kark wciąga. ale jak jest opcja się przygotować wcześniej to sobie szukam takich ubrań jakie mi się podobają. mam nadzieję, użytkować te koszule później, a jak się jakaś zniszczy, to trudno wyrzucę. suknię slubną tylko 2x na sobie miałam, zapłaciłam kupę kasy i mi nie żal i nie pomyślałam "a pójdę wypożyczyć, bo to i tak jednorazowa sprawa". jak mam takie podejście to mam już po całości, a wchodzenie w higienę to już w ogóle odrębna sprawa i nie wiem po co do tego nawiązujesz
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-10-20 o 13:19 |
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już lepiej czyste słoniki niż brudne jedwabie. Ale niech każdy ubierze się jak chce. Mi tylko chodziło o to, że może nie każdy ma czas czy środki żeby się odpowiednio przygotować.Cytat:
|
||
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha śmiać mi się chce z tematu koszul
ale śmiać tak pozytywnie każdy ubierze się jak woli
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale to jeden element garderoby ![]() Mi tam wszystko jedno, co kto na siebie włoży, bo mi to zwisa i oczu też nie drażni. Najważniejsze, żebym ja się czuła dobrze w tym, co na siebie ubiorę. Ale opowiem Wam historię, jak w grudniu byłam w szpitalu na zabiegu. Przyjęli mnie na oddział i było tam też mnóstwo babeczek w ciąży i powiem Wam, że prawie padłam jak zobaczyłam "modę piżamową", bo czułam się tam jak jakaś uboga krewna. W stresie złapałam pierwszą lepszą piżamę i szlafrok i skumajcie to, że dopiero w szpitalu odkryłam, że przy kieszeni szlafroka szew mi puścił, a nowa piżama z miękkiej, grubej bawełny wstąpiła się w praniu i miałam przykrótkie nogawki... A tamte panie, eleganckie, zamiast szlafroków puchate bluzy, autentycznie źle się czułam. Potem napadłam na sklep i kupiłam kilka nowych piżam i bluzę z szarego pluszu i pilnowałam temperatury prania. Oczywiście teraz się w nic nie mieszczę Bazując na tym doświadczeniu, teraz nie chcę czuć się źle, więc szukam dobrych, wygodnych strojów na poród
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu ja patrzę na te zakupy praktycznie (w moim mniemaniu).a jak jesteśmy przy ciuchach, to przysłali mi biustonosz z zalando, jest super. niestety juz z rozmiarami ciężko bardzo wygodny, ładnie leży, mięciutki. jedyny mankament zapięcie z tyłu. jak normalnie jest na 2 zaczepy to w nim w 3 trzeba trafić ![]() https://www.zalando.pl/amoralia-seco...9a00k-k11.html
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-10-20 o 13:47 |
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na pytanie o to, czy czuję ruchy od środka, to tak, bardzo często mała kopie mnie po jelitach, a czasami to jej ruchy czuję prawie że w pośladkach jak mi chyba w jakiś nerw uderzy
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś spotkałam w tesco koleżankę ze szkoły,ona w ekstra makijażu jak laleczka, a ja taki kocmołuch Od tej pory pilnuję żeby chociaż tusz na rzęsy rzucić jak do tesco jadę Myślę, że kupię sobie jakieś fajne domowe rzeczy na po szpitalu bo to naprawdę super działa na psychikę. Poprzednio dostałam od teściowej sporo kasy z przeznaczeniem, że mam kupić coś tylko dla siebie. I nakupiłam sobie ubrań, boże ale mi to było wtedy potrzebne.. dopiero po zakupach to sobie uświadomiłam
|
|
#1169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tam rozumiem o co chodzi z tymi sloniami. Bo sa slonie fajne i slonie kiczowate. Zeby kupic te fajne trzeba sie naszukac. A tych kiczowatych jest pelno i zazwyczaj pod reka. Ja osobiscie wole sie naszukac, ale przypadkowo trafilam na w miare fajna koszule i jest okej. Druga planuje na ramiaczkach.
|
|
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

będzie dobrze! Informuj nas
może w środe?

martwię się, tym bardziej, że trochę podczytuje forum bbf i tam kilka dziewczyn co mają mój kłopot (na czczo od razu torsje i niedobrze) zrzygały tą glukoze. oby mnie to nie spotkało, bo nie wiem jak załatwić wtedy legalnie to badanie