|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynamy się rozpakowywać"
Miało nie być brania malucha do łóżka i co? Śpi lobuziak z nami w rogalu do karmienia. No ale coś ciężko oddychal i czuję się jakoś lepiej mając go bardzo blisko przy sobie
właśnie skończyliśmy butle i sobie siedzimy i rozmawiamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3362 |
|
Raczkowanie
|
Ech, mam nadzieję, że macie lepszą noc ode mnie. Nie mogę sobie znaleźć miejsca, mam koszmarny katar, wariuje mi poziom cukru, drapie mnie gardło i ogólnie z utęsknieniem czekam na 6 rano, gdy zaczyna się normalny ruch poranny.
Jedna z cięższych nocy zdecydowanie. Taka, gdzie tylko poczucie odpowiedzialności wobec wiercącego się Dziecia powstrzymuje od zadzwonienia po taryfę i zwianie do domu:/ Cóż, bywa... |
|
|
|
#3363 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolina, cóż zrobisz, dzieciowi się nie odmawia
Zingi, jak wyżej pocieszeniem jest perspektywa rozwiązania i powrotu do domu. W końcu to nastąpi i odpoczniesz (w miarę możliwości ) na własnych śmieciach.Śpieszę donieść iż herbatka z liści malin zaostrza apetyt. Punkt trzecia wstawiałam zapieksy do piekarnika. W trakcie przygotowań podjadałam MASŁO ![]() Teraz próbujemy zasnąć jutro będzie długi dzień (Zingi! wpadam do wojewódzkiego na ktg), trochę jeżdżenia i załatwiania pomniejszych spraw, na koniec na szczęście przyjedzie Tż (pomoże ogarnąć Bożenę ).
|
#3364 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niedługo będziecie w domku wszyscy razem ![]() Cytat:
teraz tatuś przebral młodego i młody wcina butle. Już nawet nie musimy to budzić na jedzenie, bo sam się upomina. Ja to mam kryzys teraz i rozkmine bo stwardnialy mi piersi i zaczęły boleć a jak karmilam małego dzisiaj w nocy to koszule zalana mialam mlekiem. No i dylemat, czy robić teraz coś w kierunku kp czy dac sobie spokój, wziąć tabletki i zostać na butli która Jasperkowi przypasowala i wiem, ze mały nie gloduje Dobrze, ze o 9 przychodzi opieka pologowa ( swoją drogą trafiliśmy na naszą dobrą znajomą :P) to się zapytam o poradę i najwyżej tz skoczy szybko po tabletki na ztrzymanie laktacji.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez KarolinaNL Czas edycji: 2016-10-21 o 05:35 |
||
|
|
|
#3365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
w nocy nie zmruzylam oka nawet na minutę bolała mnie ta rana po cięciu strasznie plus nie lubię jak nie mogę się ruszyć bo to nie w moim stylu dziś już wstalam, umylam się, pomalowalam i czekam na info kiedy dadzą mi Laurke bym wstawila fotkę ale nie mogę do klubu wejść z telefonu a któraś pytała o włosy - ma ale nie tak dużo jak mówili nastawialam się na dużo więcej zwłaszcza ze sama jak się urodziłam miałam takie afro Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Zingi-sciskam! Dasz rade! Juz niedlugo Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
A no i nadrobilam Was w nocy ;D dziękuję za wszystkie kciuki i gratulacje ciotki!!
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Kaga-super, ze juz jestes na chodzie! Informuj nas na biezaco jak Laurencja
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze w ciagu dnia odespisz? Woda imbir cytryna rob sobie i zagotuj wide z sola i powdychaj oby puscilo...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Ja geniusz z radami po wstaniu... A Ty przecie nie w domu... Edytowane przez sosowhat Czas edycji: 2016-10-21 o 06:54 |
|
|
|
|
#3372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla wszystkich dzis wizytujących Karolina, może się jeszcze nie poddawaj i spróbuj z kp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3373 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezuuu wiecie co bym zjadla z rana? Bulke slodka z twarogiem....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zajrzalam Karolinie prosto w oczy myslalam ze bedzie gorzej ale wiadomo - miod malina to tez to nie jest trzymam kciuki zeby to szybko zeszlo! |
|
|
|
#3375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kiedy dadzą cos do jedzonka? dostałaś jakieś leki przeciwbólowe? Dzielna mamuska Karolina- tez wlasnie oblukalam to oczko- nie fajnie to wyglada;/ na telu faktycznie przeskakuja posty i polowa mi sie nie wyswietla... |
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Witam sie w 35 tyg
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
spoko, w poludnie dostanie swojego klopsa. W przyrodzie nic nie ginie
|
|
|
|
#3378 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje dla mamusi Cytat:
Cytat:
U nas noc taka w miarę, ale od 5;20 już była impreza w brzuchu... Do tego mam katar i strasznie bolą mnie stopy, nie wiem jakie buty ubiore dzisiaj :-/ |
|||
|
|
|
#3380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
póki co jestem na głodzie ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc. Ja ostatnio przesypiam cale noce, bez pobudek, tyle, ze maksymalnie 6 godzin. Takze wszystkim po fatalnych nockach zycze, zebyscie sie w koncu wyspaly
|
|
|
|
#3382 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi o takie naprawdę sprawdzone ![]() Cytat:
jedynie uszy miała zarośnięte, i to jak!!! teraz miałam zgagę kilka razy zaledwie więc zobaczymy ![]() Cytat:
Już niedługo! Cytat:
Ostatnio lubię takie dni ![]() Przyszły tydzień będę mieć superowy, codziennie mam termin u jakiegoś lekarza! już się cieszę na te poczekalnie ![]() Cytat:
Chyba,że nie jesteś do końca przekonana, czy po prostu nie chcesz i już to nic na siłę Jakie mleko podajesz ? Cytat:
w razie czego służę mailem i wrzuceniem fotki do klubu :P Co ta ciekawość z człowieka robi Cytat:
![]() Biere, pewnie że biere Ale to na dłuższe wyjścia, wyjazdy czy po prostu w domu. Ale potrzebuje coś żeby w razie w na spacer wziąć ciepłą wodę do picia, do zrobienia mleka czy herbatkę "na rozgrzanie" No nic, może kupię jednak to MAM, albo Skip Hop i zobaczymy czy będą coś warte ![]() Brr jak zimno wietrzę mieszkanie póki Lila jeszcze śpi, ale po dziurki w nosie opatulona kołderką
|
|||||||
|
|
|
#3383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3384 |
|
Rozeznanie
|
Kaga gratulacje 😊
Mi też marzy się już maleństwo przy sobie, ale musimy cierpliwie poczekać. A co do nocek to ja już nie śpię drugi miesiąc, mąż chodzi nie wyspany ale nie chce mnie opuścić 😊 |
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3387 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Daniel na kp spadł ponad 10% z wagi urodzeniowej i serio chciałabym spróbować ale się boję. Jasper je Nutrilon ( odpowiednik bebilonu z polski) i widzę, ze dziec jest najedzony i zadowolony a Daniel chudl i był bez sił... No nie wiem. Pogadam z moją polozna i pielęgniarka pologowa co mi radzą... Edytowane przez KarolinaNL Czas edycji: 2016-10-21 o 08:38 |
|||||||
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!
Kaga gratuluję!
|
|
#3390 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
ciemno u mnie i mam wrażenie, jakby jeszcze 7.00 nie było, a tu już powoli 9.00... ![]() Dziś mam wizytę po południu, mam nadzieję, że dowiem się, ile moje maleństwo już waży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

właśnie skończyliśmy butle i sobie siedzimy i rozmawiamy 

pocieszeniem jest perspektywa rozwiązania i powrotu do domu. W końcu to nastąpi i odpoczniesz (w miarę możliwości
) na własnych śmieciach.
jutro będzie długi dzień (Zingi! wpadam do wojewódzkiego na ktg), trochę jeżdżenia i załatwiania pomniejszych spraw, na koniec na szczęście przyjedzie Tż (pomoże ogarnąć Bożenę
Dobrze, ze o 9 przychodzi opieka pologowa ( swoją drogą trafiliśmy na naszą dobrą znajomą :P) to się zapytam o poradę i najwyżej tz skoczy szybko po tabletki na ztrzymanie laktacji.
bolała mnie ta rana po cięciu strasznie plus nie lubię jak nie mogę się ruszyć bo to nie w moim stylu

moze w ciagu dnia odespisz? Woda imbir cytryna rob sobie i zagotuj wide z sola i powdychaj oby puscilo...

28.062014
trzymam kciuki zeby to szybko zeszlo! 
Już niedługo! 

(34t 0d) dzisiaj mam wizyte u poloznej. Zobaczymy co nam tam powie.