![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Joasiu, sto pachnacych lat
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w ciemno kupiłam antystresowy- rozświetlający podkład Rimmela- ten z różową nakrętką. Dla mnie ideał- lekki, ma drobinki rozświetlające- kryje acz nie tworzy maski, widać przez niego skórę.
O ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13120
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-02-20 o 21:33 Powód: dopisek i literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz się okaże,że ja cały dostępny asortyment przetestowałam i nic mi nie pasuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Też byłam zaskoczona- zawsze kombinuję i wymyślam co za podkłąd kupić- a tu porządny, dla mnie idealny- nawet na lato będzie ok, nie jest tłusty, nie lepi się, nadaje ładny koloryt- czego chcieć więcej. Póki co nie szukam innego.
edit:- fakt, drobinki trochę drapią, ale stwierdziłam, że wymyślam, bo na policzkach mam pękające naczyńka i zlekceważyłam ten fakt, w końcu moją skórę na policzkach podrażnia wszystko- ściągam bluzkę i jak przejadę to piecze, więc nie przejęłam się specjalnie drobinkami. A może powinnam?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-02-20 o 21:38 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Kupuję kremy specjalistyczne, ostatnio miałam z Iwostinu taki fioletowy- odwrażliwiający- nawet był ok, ale generalnie jeszcze cudu nie spotkałam. Piecze mnie po wszystkim- jak się zdenerwuję, jak jest za gorąco, jak jest za scuho, po kąpieli to już wyglądam jak buraczek całkiem, nawet piecze od poduszki na której leżę. Nie wiem nawet do końca czy pielęgnować to jako rozszerzone naczynka czy jako skórę wrażliwą. Ostatnio zaczynam to nawet olewać- maskuję podkładem i humor mi się poprawia
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-02-20 o 21:47 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kolor ma idealny [72], konsystencja lekkiej emulsji też mi bardzo odpowiada, opakowanie śliczne i można nacisnąć pompkę tylko trochę ![]() ale tych skórek mu nie wybaczę ![]() pędzel w YSL, z tego co wybadałam w perfumerii jest taki trochę silikonowy, przyjemny w dotyku - ale raczej mało higieniczny i ekonomiczny ![]() teraz to się dopiero nakręciłam - natychmiast potrzebuję lepszego odpowiednika Bourjois! natychmiast chcę kupić coś fajnego ![]()
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
U mnie bez podkładu ani rusz. Wprawdzie powiadają, że mam fascynujący odcień "bladości",że mam piękną alabastrową cerę, ale mnie to nie rusza. Ja widzę naczynka, przebarwienia i cienie pod oczami a podkład to wszystko ładnie wyrównuje:0
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie narazie najlepszy jest Innocence Chanel, kolor clair idealny do mojej bladej geby ( jasny i nie-rozowy
![]() Tylko ten sloiczek mnie irytuje strasznie, gdyby toto pompke mialo to bylby moim idolem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tych wzgledow i pompkowych szukam dalej ![]() I w sumie potrzebuje (podkladu) na gwalt, bo mi sie ten wlasnie konczy i problemy z wydobyciem ze sloika mam. Bardzo przyzwoity jest ![]() Taka druga skora, a jednak "odswiezona" i ujednolicona. Nie ma widocznych drobinek, a ladnie rozswietla i odbija swiatlo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natasho,nie znam tego cuda ![]() A testowałyście może Bourjois Happy Light? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
No wiesz
![]()
#678 |
Zadomowienie
|
Burn może poproś o próbkę podkładu Dior Pure Light, ja zazwyczaj uzywam mocniej kryjących, ale ten jest moim zdecydowanym faworytem, na lato i na te nielioczne okresy kiedy szczycę sie idealną cerą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Ufff... jestem po powaznym updacie sprzetowym. Wymiana 1/3 bebechow. Dysk mi sie jeszcze formatuje - ale globalnie juz uff bo wszystko system widzi. Od 16 rwalismy plusz z glow z malzem zeby wszystko zadzialalo.
Z ciekawostek - pasta silikonowa miedzy starym radiatorem a procesorem tak sie zapiekla ze wyjelismy radiator razem z prockiem (tzn procesor w 2 czesciach byl ![]() Za to zlecen mi nalazlo do poniedzialku: 40+23+13... a tu juz czwartek ![]() Probasy dzis powysylalam - tez UFFF bo nie lubie jak mam cos zrobic i nie robie i tak to nade mna wisi i wiem ze sie odbiorcy denerwuja. Jeszcze tylko przelewiki porobie i naprawde ufff... ![]() Od dzis do poniedzialku - nocna zmiana ![]() Nat
#680 | ||
Wtajemniczenie
|
Joasiu - spóźnione, ale wszystkiego najlepszego, pachnącego i irysowego
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Po 2-tygodniowej walce doprosiłam się o swoje pieniążki od firmy, dla której zlecenie robiłam... Jak ja tego nie cierpię... (znaczy się musieć walczyć o to co moje, zamiast zwyczajnie dostać)
![]() |
#681 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jest delikatny, nie robi z twarzy maski, jednocześnie wszelkie zaczerwienienia pokrywa idealnie, i trwały jest. I opakowanie z pompką ma. I suchych skórek nie podkreśla (no, chyba, ze takie po katarze-gigancie) Zaraz będzie hymn pochwalny ![]()
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
yyy torche z innej beczki - co sie stalo z Contax?
![]() Nat
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogłam się przez jakiś czas zalogować ![]() ![]()
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Kasiu odtwórzcie nam Kasie
![]()
#685 |
Zakorzenienie
|
Gdzie mój avek
![]() ![]()
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Margot,oj tak zadrapania są koszmarne.Krechy,zaczerwi enienia a nie daj boże jeżeli się skaleczę,albo kot mnie podrapie w zabawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Kasiu napisz może na technicznym, albo od razu do Złosia, że coś Ci się profil spsuł i niech Cię naprawią.
#688 |
Zakorzenienie
|
Własnie zauważyłam że sie coś dziwnego dzieje
![]()
#689 |
rude jest piękne:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Piers do przodu
|
Contax:
Gdzie mój avek ![]() ![]() No mnie to wszystkie Twoje PW poznikały ![]() Jakby co - to odpowiedź na Twoje pytanie dot. pojemności BC - to 100 ml ![]() Przywróćcie mi tu Kasię ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.