|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Dziewczyny mam biegunkę i wymioty... Cholerny wirus mnie dopadł. Aż mnie już brzuch boli
ide z rana do lekarza ![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 04:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:45 ---------- Wczoraj było ok, a dziś juz od 3 spać nie mogę,zwariować można po tych nocach
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, poradźcie....
W nocy, mimo ze nigdy nie chodziłam w nocy siku, byłam dziś 2 razy i była krew w moczu teraz rano też ![]() Lecieć do szpitala czy raczej do rodzinnego? |
|
|
|
#1294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli odczuwasz ból nerek to od razu jedz do szpitala. I się nie martw, w ciąży takie infekcje się zdarzaja. ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadnego bólu kompletnie nie odczuwam, jedynie że chce mi sie siku i lekkie pieczenie, takie typowe na zapalenie... pierwsze siku trochę przetrzymałam w nocy i krwi byla niepokojąca ilość, teraz nie ma prawie wcale, leciutko różowe zabarwienie moczu, ale dalej piecze... spróbuję zadzwonić do swojej lekarki prowadzącej niedługo... |
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzien dobry, my dzis zaczynamy 22tc Bleh kto wymyslil to sikanie do sloiczkow ![]() Pogoda nie zacheca ale dzis juz musze udac sie do labo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już wybrałam i muszę potwierdzić w listopadzie, że wszystko jest nadal aktualne. Ale obdzwoniłam kilka innych zanim udało mi się znaleźć dobrą i wolną położną. Spieszcie się. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam dziś beznadziejną noc
może nie zasne ![]() KAWYYYY!
Edytowane przez justkonev Czas edycji: 2016-10-21 o 08:06 |
|
|
|
#1300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój najlepszy sposób na grypę żołądkowa to przegotowana woda (3/4 szklanki) i porządna łyżka mąki ziemniaczanej. Czyni cuda. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Just, jesteś już trzecia, która miała kiepską noc
Kto następny?
|
|
|
|
#1302 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
||
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ja ja
Czyli marcóweczka z doskoku na lutówkach ![]() Zespół niespokojnych nóg i boląca wręcz cała miednica
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przeciwnie, noc miałam udaną
To raczej wyjątek bo mam baaardzo intensywne sny i mnie to męczy, ale dzisiaj śniło mi się między innymy, że był najazd kosmitów, którzy wysysali mózgi a ja z nimi walczyłam co najlepsze miałam taki wypasiony statek kosmiczny Siałam pogrom ![]() axn22 Co do pęcherza to ja bym dzwoniła do lekarza, pewnie Cie do rodzinnego wyśle i na badanie moczu. Nie zamartwiaj się na zapas, pewnie to jakieś zapalenie pęcherza,niestety częste w ciąży.. Silver trzymaj się, podobno ten wirus szaleje, ale na szczęście szybko mija, staraj się pić, żeby się nie odwodnić Opiumalfa co u Ciebie?
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxm9jst8o15.png Edytowane przez kiciulec Czas edycji: 2016-10-21 o 08:26 |
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra dziewczyny, nie wiem co to się dzisiaj podziało w nocy, że tyle z nas ledwo żyje
![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- sreberko taka z Ciebie marcóweczka z doskoku, że nawet Cie na liście nie ma
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj zasnąć nie mogłam, bo miałam wypadek i się przewróciłam na schodach. Na szczęście nie na brzuch, zdążyłam się podeprzeć ręką, zdarłam sobie nogę i i wygiełam się w łuk, więc bolą mnie więzadła, spojenie łonowe i plecy. Z małą na szczęście jest OK, wczoraj wieczorem miałam w brzuchu niezła dyskoteke.
Przez to wszystko zasnęłam po 1:00 i od 6:00 już nie śpię. Dzisiaj już jestem w stanie sama się podnieść i dojść do łazienki także cały dzień dzisiaj i jutro daje odpocząć mięśniom. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i grunt, że nic poważniejszego sie nie stało |
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpoczywaj
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
ok, lece na wizyte
odezwe sie 'po'
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powodzenia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
MartaMagda, szczęście, że nic Wam się nie stało
![]() Dodzwoniłam się do lekarza i dostałam info zeby chwile poczekac i pić i zobaczyć czy bedzie przechodzic czy krew sie jeszcze pojawi, jak cokolwiek bedzie - lepiej sprawdzic w szpitalu, jak totalnie nic - to do rodzinnego po leki na drogi moczowe. Jestem juz po 1-1.5l płynów i krwi nie ma w ogóle teraz więc już się trochę mniej stresuje. Tylko te nocne przetrzymane takie były... Miałam się dziś wyspać bo dużo roboty przede mną - zabieram sie wlasnie za szykowanie rzeczy na urodziny TŻ. Urodziny ma dziś, jutro zlot rodzinki. Zrobiłam mu niezły prezent z rana Paczuszka + kochanie, krew!
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
silver, MartaMagda, axn22 - zmroziły mnie wasze historie
![]() makabra, współczuję przeżyć.... silver, na biegunkę domowy sposób pomaga oprócz mąki ziemniaczanej też gorzka czekolada, ale najlepiej taka 80% i w górę. mi od razu kawałek zatrzymuje taką historię... ja podobnie jak sreberko, niespokojne nogi nie dawaly mi zasnąć, a potem się budziłam na siku i 2x bo mały się tak ruszał intensywnie, że mnie budził. ale to nic do skarżenia się, tylko powoli normalka
|
#1315 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dajcie znac co Wam lekarz powiedział ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja! ![]() Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Ojeju dziewczyny bardzo współczuję i trzymam kciuki!
Ja chyba jako jedna z nielicznych miałam spokojna noc. Niedługo ruszamy na pierwszy zajęcia do szkoły rodzenia, a popoludniu jedziemy do znajomej obejrzeć wózek bo chcę nam niedrogo sprzedać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1317 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam się naładowana w 50% ach jak pięknie, myslałam, ze nigdy nie doczekam tej chwili
![]() Teraz byle do połówkowych w przyszłym tygodniu strasznie się niecierpliwie! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja od kiedy są ruchy jestem spokojniejsza, tym bardziej, ze u mnie jak ruchy się zaczęły to sa codziennie ale nadal boje sie połówkowych żeby tylko jakaś wada nie wyszła... mysle, ze po nich jednak trochę odetchnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie ciekawe co jeśli 2 rodzace jej sie trafia w 1 dzień, w końcu dnia porodu nie przewidzisz. Mało prawdopodobne, ale jednak możliwe ![]() Cytat:
co chwile słysze o jelitówkach, jakś plaga ![]() Cytat:
hmm, u mnie jaak jest krew to jest mocne zapalenie z leukocytami i bez leków się nie obywało. ja bym zrobiła na twoim miejscu badanie moczu jutro żeby potwierdzić lub wykluczyć to Cytat:
ze stresu już nie zasnęłam.
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
W Warszawie (szpital św. Zofii) to 2100 zł. Jest dostępna 2 tygodnie przed terminem i 2 tygodnie po. Podczas porodu jest z Tobą non stop. Ale mi najbardziej zależy na spokoju i na tym, że jest nadzieja, że z opłaconą opieką okołoporodową nikt mnie tak łatwo z tego szpitala nie odeśle. Dodatkowo, cieszę się, że będę mogła zadzwonić do niej i skonsultować, to czy już startować do szpitala i wtedy położna najczęściej czeka już na izbie przyjęć. Wszystkie formalności związane z przyjęciem i planem porodu załatwiamy i omawiamy już wcześniej. Nigdy nie rodziłam i te formalności/odsyłanie do innego szpitala najbardziej mnie przerażają, a szpital św. Zofii jest jednak oblegany. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1320 |
|
Przyczajenie
|
Biedne dziewczyny - trzymajcie się!!
My spaliśmy dobrze, wczoraj byliśmy na wizycie. Z małym wszystko w porządku, waży 550 g. Ułożony narazie pupką do dołu, więc mamy nadzieję, że jeszcze powędruje i zmieni pozycję. W czasie badania ziewał, więc chyba mu się nudziło ![]() U nas pogoda też średnia, aż się nie chce z domu wychodzić. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

ide z rana do lekarza 

może nie zasne 
Kto następny?
Czyli marcóweczka z doskoku na lutówkach 
odpoczywaj