|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Typ
Mam pytanie: jakim typem kolorystycznym jest Adriana Lima? Jestem do niej podobna i zastanawiam się czy to może południowa zima? Aa i jaki ona ma ksztalt twarzy? mam b podobny
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Typ
wygląda na południową zimę, ale z tymi gwiazdami nic nie wiadomo
Ona pewnie jest farbowana, może też być perfekcyjnie przerobiona na inny typ niż jest w rzeczywistosci. Jesli chcesz wiedzieć jakim jesteś typem moze dasz swoją fotkę i opiszesz się trochę?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Gdyby mi sie chcialy zalaczyc zdjecia...ehh
ale poki co nie chca! <placze>
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
może są w formacie .bmp? Wtedy musisz wejsc do np. painta i zrobic PLIK-> zapisz jako... -> i pod miejscem na nazwę pliku jest lista formatów -> wybrac opcję .JPG
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
hihi zalaczylo sie
no wiec ta ciemnowlosa dziewczynka w bialej bluzce to ja
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
aha! włosy czekoladowy zimny braz, oczy zoltozielononiebieskoszar e z b ciemnoszara obwodka, piegow brak, karnacja ciemna, ale w takim chlodnym odcieniu, nie zlocistym, opalam sie latwo
to tyle. I co, poludniowa zima?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
napisz jeszcze:
1. Jaki masz naturalny kolor włosów? Jaki kolor włosów miałaś w dzieciństwie? 2. Czy masz piegi? Dużo, mało? W jakim kolorze? 3. Jaki masz odcień skóry? 4. Jak szybko się opalasz i na jaki kolor? 5. Jaki masz kolor oczu? 6. W jakim kolorze masz brwi i rzęsy? 7. W jakich kolorach się dobrze czujesz, a w jakich gorzej? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
ok, widze że pisałysmy równoczesnie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
a kolor naturalny wlosów to ten na zdjęciu?
i napisz o rzesach i brwiach- są naturalnie czarne? i jak wyglądasz w czarnym i bialym?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
1.naturalny kolor wlosow ciemny braz w zimnym odcieniu, zawsze taki byl, od dziecka
2. Piegow brak. 3. Skora- taki przygaszony jasny braz, oliwkowy jakby, niezlocisty. 4.opalam sie dosc szybko ale nie na mocny braz albo zloto, tylko na taki przykurzony jasny braz. 5. kolor oczu: zolto-zielono-niebiesko-szare, co daje taki chlodny turkus, obwodka b ciemnoszara. 6. brwi i rzesy czarne. 7. kolory, w ktorych dobrze wygladam to biel, roz, czerwien. Zle: pomaranczowy, cieply zolty.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
wychodzi na to, żeś zima
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Tak myslalam
dziekuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Ona pewnie jest farbowana, może też być perfekcyjnie przerobiona na inny typ niż jest w rzeczywistosci.
no wiec ta ciemnowlosa dziewczynka w bialej bluzce to ja