|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Cytat:
Jesli w domu to poszukaj dobrego gin i idz na prywatnie na juz. A jesli w szpitalu to bym poszla do lekarza i sie zapytala wprost o co chodzi bp każdy mowi co innego i zaczynasz sie martwić. |
|
|
|
|
#1502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet mama sie dziwiła co ja tak utylam, a ja nie wiedziałam o co chodzi bo jadłam normalnie, ruszałam sie, a nagle bach ![]() Cytat:
a kontaktowałas sie jakos ze swoim lekarzem? Cytat:
|
|||
|
|
|
#1503 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Opium, trzymaj sie
Ja tez jeszcze w szpitalu pod kroplowka. Dopiero w poniedzialek powtorka badanWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wszystko z wczorajszego dnia i dzisiejszego
![]() Idę się teraz położyć z córką
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaa też jeszcze? a co Ci mówią? |
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i kosz sie kopie jak sie hamulec naciska, ale jakos mnie to nie zraza. I ta budka mniejsza, ale wszyscy pisza o nakladce uv.
|
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem cały czas w szpitalu. Po 3 kroplówka mi wczoraj trochę skurcze puściły ale od wczoraj w nocy jest trochę gorzej. Nie jak na początku ale brzuch twardnieje od czasu do czasu. A jeżeli chodzi o terminologię to tutaj mówią skurcze, twardnienie, twardy brzuch- na jedno wychodzi. Macica sie spina i twardnieje.
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Dziękuje za wszystkie dobre słowa. Mam nadzieje ze pomogą! Obawiam sie ze nie zdążę na moj samolot w poniedziałek. Na złość moj lekarz jest do poniedziałku na urlopie. Napisałam mu mejla i pewnie dop w poniedziałek mi odpisze. |
|
|
|
#1511 | |
|
Rozeznanie
|
A to siedzisko Cie nie przeraza?
Cytat:
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej się boję, że dziecko może nie polubić kubełka, wtedy rozważam sprzedaż i kupno czegoś innego... (Ale nie wiem czego)
Płytka spacerówka mi się nie wydaje, bo 2 latka w niej też widziałam, ale wiadomo, że wszystko zależy od dziecka, jedne są drobniejsze inne bardziej dorodne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1513 |
|
Rozeznanie
|
A ogolnie jak stoicie z wyprawka?
Mnie w sumie jeszcze brakuje wózka, fotelika, wanienki, przewijaka i kosmetyków. Resztę już raczej ogarnęłam przed wyjazdem do Polski![]() ![]()
|
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nic specjalnego. Dostaje kroplowki i tyle w zasadzie.
Cytat:
Bedzie dobrze. Badali Cie?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o składanie, to przeciez da sie dojść do wprawy. A co do budki to jest wlasnie ta nakładka. Zreszta staram sie nie widziec minusów, bo każdy je ma, nawet Bugaboo. Boje sie jedynie tych pompowanych kół, ze bede musiala je dopompowywac, albo ze pękną, ale dzieki temu amortyzacja i podbijanie sa lepsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szwagierka wozi drugie dziecko w Bugaboo i żadne nie protestowało. Ja tak slabo, jedynie fotelik z tych większych rzeczy, ale juz sie powoli rozglądam i w miarę wiem czego chce. Mam wybrane łóżeczko, wózek, wanienkę wezme jakakolwiek z odpływem i stelażem. Wszystko da sie szybko załatwić wiec sie nie stresuje. Pieluchy i podstawowe kosmetyki tez kupie kolo grudnia, bo po co miałyby teraz leżeć. |
|||
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Opium, bądź dzielna
U mnie jak się krew przestała rano wczoraj pojawiać tak się już nie pojawiła na szczęscie. Wczoraj jeszcze sikałam jak opętana ale w nocy już wstałam tylko raz a dziś jest dobrze Nie piecze, nie goni, chyba najgorsze mineło![]() Wybaczcie, że tak rzadko tu zaglądam ale od wczoraj szykuję urodziny TŻ... O 16 zjadą sie goście Mam wrażenie, że idzie mi to 3 razy wolniej niż przed ciążą Ale jest tort Cookie Moster (mąż jeszcze nie widział ), sernik oreo, różyczki z jabłek, sałatki, serowe przekąski, kotleciki.... eeeeehhhh---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
No i szumiącą owieczkę Na dniach pozamawiam jakieś muślinowe pieluszki itp itd...
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
Escorpio, Laurka, Mojra, silver dziękuję i dziękuję pozostałym dziewczynom za słowa wsparcia, jeśli kogoś pominęłam...
Czytałam Was tylko na szybko i mogło mi coś umknąć ![]() Nadal nic ostatecznie nie wiem, boję się, bo torbielka jest w główce. Niby tylko jedna i niby malutka, ale jednak ![]() We wtorek mam się zgłosić na oddział na dodatkowe badania... Obym mogła podzielić się lepszymi wieściami ![]() Za wszystkie też trzymam kciuki, oby kłopoty się nie przytrafiały i życzę zdrówka
|
#1518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nic mu nie przeszkadzało, reszcie też ![]() Cytat:
U mnie wyprawkowo niespecjalnie do przodu mam tylko trochę ciuszków i butelkę, którą dostałam u lekarza Aaa i trochę kocyków i pościeli po synku
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Może panikuje... Napiłam się soku, który był zepsuty, nowootwarty, ważny do połowy przyszłego roku a jakiś felerny... Gazowany , śmierdzi trochę pleśnią... Tylko łyk, chyba nie zaszkodzi małej?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
Pytanko przy sobocie, czy slyszalyscie o takim wynalazku jak wino bezalkoholowe? Obiło mi się o "oczy" gdzieś na fejsie, ale nic więcej nie wiem na jego temat, a chętnie bym się napila gdyby rzeczywiście miało 0%. Piła może któraś z Was?
|
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
U mnie wyprawka to na razie komoda, kilka ciuszkow, zamowione łóżeczko z pościelą. Ale wiem juz na 90% jaki wózek, jaki monitor oddechu itp. Mam tez juz skompletowane zamowienie za 300 zl w aptece gemini, ale jeszcze czekam, bo może coś dorzucę .
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smaczne, jak normalne tylko bez alkoholowej goryczki, w Piotrze i Pawle do kupienia, chociaż ja w Niemczech w Rossmannie też kupuję, może w Polsce też jest Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w takim razie jadę niedługo do PiP ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wieczór zapowiada się niezwykle miło, będę się pakować przed przeprowadzka i popijać winko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1526 |
|
Raczkowanie
|
Czy robiąc krzywą cukrową możemy pić wodę mineralną?
Pić: - rano przed badaniem, - po wypiciu glukozy, - ogólnie podczas 2/3 godzinnego siedzenia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłej zabawy z pakowaniem, ja ostatnio zapakowałam dwie pełne skrzynie 130l... I pusto na półkach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

nawet mama sie dziwiła co ja tak utylam, a ja nie wiedziałam o co chodzi bo jadłam normalnie, ruszałam sie, a nagle bach 
a kontaktowałas sie jakos ze swoim lekarzem?
Właśnie oglądam i przekonuję męża że musimy go mieć