|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak szybko działa czopek glicerynowy bo zaraz dostanę
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ja dawałam tylko córce i działało po jakiejś pół godz, ale nie wiem jak z dorosłymi. Trzymaj się w tym szpitalu
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze szpitale dziewczyny moc z Wami i trzymam kciuki za spokój ducha i same dobre wieści 😘😘😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Opium trzymaj sie, jutro bedzie normalny lekarz to Ci wszystko wytłumaczy
Edytowane przez Escorpio Czas edycji: 2016-10-22 o 21:10 |
|
|
|
#1566 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymaj się kochana... kciuki! u mnie działał bardzo szybko, do 10 minut Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zastanawiam sie czy to co mam to twardnienie macicy czy atrakcje jelitowe. dziewczyny to twardnieje cala macica? bo mi za zwyczaj z jednej strony robi sie twarde. po nospie przeszlo. ale nie wiem czy to to czy jelita
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo ja czuję że mnie ciągnie jedna strona na aquaaerobic wydaje mi się że niepokojące jest jak dzieje się to bez przyczyny ![]() U mnie czasem jest twarda jedna strona ale też większą i myślę że go bobas się tam lokuje bo jak znika to od razu też są ruchy )
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Jak twardnieje jedna strona to maluch. A jak cała to skurcz. Moja macica tez przybiera dziwny garbaty kształt.
Jestem już tu 3 dni, miałam już 6 czy 7 kroplówek a sytuacja jest cały czas taka sobie. Nie wiem jak długo mozna je podawać. Może mi cos mocniejszego powinni dać. Już nawet pielęgniarki nie wiedza. |
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale boli mnie ostatnio podbrzusze jak na okres. Tez tak macie? Myslalam ze juz sie wszystko rozciągnęło, ale moze sie mylę. |
|
|
|
|
#1571 | |||
|
Raczkowanie
|
A my z początku na lozku rozkladalismy ręczniki i na to wanienke. A później w lazience...
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Brakuje dużo bo wózka, wanienki, fotelika.. także wszystko jeszcze przed nami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:25 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Ja dziś zasnąć nie mogę.. zaraz 2 godzina a ja oczy jak 5 zl..😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
5:30 - o budzilam się, śniło mi się, że na usg wyszło, ze mała ma usta po TZcie
I teraz oczywiście mi się przypomniało, że muszę się zapisać na badanie 3 trymestru i ocenę wzrostu dziecka... Mozgu daj spac... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na jednym usg widziałam ze mała na profilu ma takie usta jak tatuś Wstalam dopiero, jestem w szoku ze tak długo spałam. Lecę do laboratorium
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a w którym tygodniu trzeba iść na to usg?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Udanej niedzieli! |
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
My po śniadanku mąż zrobił pyszne naleśniki
|
#1577 |
|
Raczkowanie
|
U nas dziś twarożek z pomidorkiem, rzodkiewka i cebulką 😄
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Tez dawalam recznik na lawe i na to wanienke. Dla mniw wygodniej niz w lazience bo przewijak i wszystko pod reka.
Opium spokojnie Patiuszka kciuki ![]() My po imprezce, jakos ok 22bylismy w domu, Michas w kosciele wytrzymal 10min, ale to bylo do przewidzenia... ![]() Ale mialam dzis sen ![]() Wyjrzalam przez okno a tam stalo pełno czolgow i samochodów wojskowych, wiec dzwonilam po pomoc do mojej "miłości" z szkoly sredniej... na ratunek przylecialy transformersy zygzak, zlomek, samoloty i inne postacie z bajek ![]() Nie wiem co mysmy tam wczoraj jedli, ale dawno sie tak nie usmialam z snu |
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie do samego końca będzie się rozciągalo, bolało i w ogóle ![]() Morning...właśnie wstałam ) co niedziela to niedziela )
|
|
#1580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi nieraz śnią się głupoty Ale nie aż takie hahaha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1581 |
|
Rozeznanie
|
To ja miewam ostatnio seksistowskie sny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1582 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od czwartku (przyjechalam poznym wieczorem) mialam 3 kroplowki (magnez), na razie nic z nospa. Codziennie sluchamy tez akcji serca dziecka. Opium, trzymam kciuki za Ciebie. Mam nadzieje, ze sie poprawi i wrocisz do domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w piękny słoneczny dzień
![]() Przeżyłam wczorajszą imprezę. Cały dzień szykowania, parę godzin imprezy i dwie godziny sprzątania... i gdzie tu sens? ![]() Było spoko ale dobrze jednak że urodziny są tylko raz w roku hehe Zważylam się jak co niedzielę, po jedzeniowej posiadówce więc pewnie trochę to miało wpływ... 62kg czyli dla mnie jakieś +6,5kg... jestem wielorybem Przyrasta książkowo... średnio 0,5 na tydzień. Zaraz zabieram się za zamówienie na allegro... pieluszki muślinowe, tetrowe, otulacze, ochraniacze pod materac i inne bajery.
Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-10-23 o 12:01 |
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś siadam do zamawiania materiałów
mąż mi w piątek maszynę do szycia przywiezie udało mi się kupić na olx )) i będę szyla Dziś zaczynamy 25tc zdziwił mnie opis na belly bo podobno można usłyszeć serce.dziecka przyglądając ucho do brzucha mamy..no nie wiem.. Mąż próbował i nic.
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do imprezy, to tak samo jak wesele. Miesiace przygotowań i wszystko mija w jedną noc
|
||
|
|
|
#1588 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nieźle---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
Cytat:
a ile sprzątania potem... następną taką impre mamy w grudniu. To z tym wielkim brzuchem i bolącymi plecami nie wiem jak dam rade ![]() Z kg u mnie identycznie. Też 6,5kg na plusie. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sama ze stetoskopem walczę. już na luzie powinnam móc znaleźć nim tętno dziecka, ale tylko raz mi się to udało na jakieś 20 prób. wystarczy, że bobas ustawi się pleckami i już brak szans. mi mały siedzi ciągle na prawej stronie brzucha i mam tam gule. wczoraj mialam wręcz mega skos. ma już swoją ulubioną melodię "walc kwiatów" czajkowskiego. pięknie się wtedy rusza ![]() mocniejszych melodii mu nie puszczam (obawiam się że ruchy są zbyt żywe, nie wiem czy się wtedy nie denerwuje, więc lecimy póki co klasycznie)
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-10-23 o 13:15 |
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
piękna niedziela dziś, w końcu, bo ostatnio dołki łapałam jakieś, z mamą się pokłóciłam nawet nie wiem o co, wczoraj musiałam sobie popłakać omg ![]() Co do snów to mi śniło się dziś, że jestem terrorystką i zabijałam ludzi ![]() pewnie przez to, że wieczorem oglądałam film o terrorystach w Libii a potem śniło mi się, że z bratem biegałam po lesie i uciekaliśmy przed niedźwiedziem, z którym walczyłam![]() Patiuszka trzymaj się kochana, musi być dobrze Shiruvii i Opiumalfa jak tam się czujecie? Escorpio ja nie mam bóli jak na okres, ale twardnieje mi czasem brzuch, a najbardziej rano po przebudzeniu jeszcze przed siku jest twardy jak głaz Axn super, że impreza się udała, teraz odpoczywaj ![]() A właśnie kręgosłup już mnie nie boli, ale za to wróciły zaparcia ![]() Co do wyprawki my mamy bazę pod fotelik, ubranka, ale musze reaserch zrobić, jakich brakuje, upatrzony mamy materac i łóżeczko i prawdopodobnie będziemy się decydować na wózek camarelo carera, jeśli będzie dbd stan kupimy używany od kobitki z Rudy, ale w sumie nowy też nie jest drogi. Jak tak oglądam wózki, którzy inni sprzedają to na serio sprzedają je bardzo szybko, ten co mamy upatrzony użytkowany 9 msc, z czego spacerówka 2 msc. I to tyczy się wszystkich używek...wydaje mi się, że szybko potem przechodzą na mniejsze spacerówki, a że korzystniej sprzedać komplet to sprzedają cały komplet 2w1 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

U mnie 1kg więcej to same piersi ważą. A gdzie łożysko powiększająca sie macica dzidzius i wody plodowe. Jestem w 20 tyg i mam 4kg na plusie i to mi sie wydaje malo troche. 
Ja tez jeszcze w szpitalu pod kroplowka. Dopiero w poniedzialek powtorka badan

nieźle