|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamy 2016 torby szykują, drożdżaki jedzą i plotkują - IV
Cytat:
moze z suszonymi owocami lepsza ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Z jogurtem tez nie lubie, lubie jak jest mokra i ciepla 🙊🙉🙈
|
#2523 |
|
Zadomowienie
|
Kolejna listopadowka rodzi 😱😱😱
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
no mi to jest za zimne :/
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie zabawa, bedzie sie dzialo ... Niedlugo i u nas
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie przepadam za owsiane z jogurtem..
Z owocami jeszcze zjem. U mnie dziś platki. A teraz jogurcik. Gardło mnie boli. Zaraził mnie tz bo on non stop ma angine ropna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po obiadku
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My też nie mamy pokoju dla Natalki, łóżeczko będzie u nas a jej ubranka też są w mojej komodzie. Także luz ![]() A synek przeszedł do swojego pokoju jak miał półtora roku. Ja sobie akurat to chwaliłam, poza tym pierwsze miesiące po urodzeniu synka wsluchiwalam się non stop w jego oddech. Teraz będzie tak samo Ale będziemy powoli urządzać jej pokoik. Ale pochmurno, spać się tylko chce....Przed chwilą z tż-ten i młodym i naszym kotem zaleglismy na nowej rogowce. Przywieźli dwa dni temu, ale wielką. Możemy spać wszyscy na raz. Nawet jak się urodzi Natalka
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza Roksi też będzie miała łóżeczko u nas w sypialni
potem będziemy myśleć co dalej
|
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tu juz sie na jakis termin nie nastawiamy.. u nas miala stac kolyska bo myslelismy ze bedziemy na swoim ale no nie wyjdzie.. u mnie tez taka sobie pogoda, maly w brzuchu szaleje, tata spi, ja z mama ogladam tv, maz w pracy. a pies spi Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy pokoik i nie wyobrażam sobie go nie mieć
mała spać będzie w sypialni w kołysce póki co, później zmienimy na łóżeczko. Ale w swoim pokoju ma ubranka i wszystko Dobrze ze wczoraj ugotowałam wieczorem rosół bo dziś jeszcze zalegam w łózku mam czas do 18 bo mąż tak kończy pracę
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
My bedziemy miec kolyske w sypialni a lozeczko i komoda w pokoju dziewczynek, chyba ze bedzie problem z organizacja przebierania Niuni w nocy to lozwczko powedruje do sypialni- wyjdzie w praniu.
Jestem po obiedzie u mamy, Zuza spi a TZ siedzi przy kompie. Doprawilam sie galaretkami z pianka i zaleglam przed tv ![]() Mamy kolejnego dziecka macie jakies ksiazki dla starszaka przygotowujace je na rodzenstwo? |
|
|
|
#2534 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem kompletnie już gotowa i spokojna przez to 😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Twój wpis Kami mnie otrzezwil Że już 14.30 czyli czas obiadu Bo najpierw pomyślałam Dzisas! Już? Ale obzartuch 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Ja to nie wiem Jakoś myślałam że wszystko inaczej mi się w życiu potoczy Moje mieszkanie urzadzalam i byłam świecie przekonana że tu z dzieckiem nigdy nie będę mieszkać No cóż. Liczę że podziała to na nas moblizujaco z budową Bo do czasu przeprowadzki będzie hard core 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dobrze, ze u nas jest godzina wcześniej! Pije kawe i za chwile sie biore za obiadek. Mam dzis ochote na kurczaka w winie. Bylismy z tz na porannym spacerze- w sumie zrobilismy prawie 7 km wstawie wam moze zdjecie do lubu wieczorem. Tz mi zrobil kilka zdjec bo sie smieje, ze znowu mi sie uroslo![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nienawidze owsianki ![]() właśnie jestem po 2,5 godzinnym maratonie prasowania, a to dopiero pierwsza tura i same białe ciuszki ![]() dziewczyny, prasować ręczniki?
|
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potem się odpuści Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus taki ze pojdziemy tam juz na picus glancus Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- mewka ja juz mialam o 12.30 bo my jemy wczesnie w niedziele ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2539 |
|
Zadomowienie
|
Ja owsianke jem tak jak dodus
Tylko na ciepło ale ze zwykłym mlekiem 1 szk mleka 3 łyżki platkow Plus łóżeczka miodu Ewentualnie zamiast miodu świeże lub mrożone owoce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2542 |
|
Zadomowienie
|
To wcześnie kami
Ja bym musiała 2 obiady zjeść wtedy 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
Madi nie przypominaj mi o tym
Przede mną to sławne pranie jeszcze Od pt kocyk w smyku na mnie czeka Nie wiem czemu mam dziwne wrażenie że tej wyprawki nie jest aż tak dużo 🤔 Że jakbym się udziela to bym to w tydzień machnela na raz🤔 To wrażenie mnie demotywuje do zabrania się za to Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Ale ten czas biegnie szybko Nie tylko już pora obiadowa za nami Ale ja wchodzę zaraz w 34 tydzień już 🙈 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Powiem Wam że odpukac ale miło wspominam czas ciąży W duzej mierze też dzięki Wam Jakoś tak nie panikuje Że nie ogarnę tego że nie dam potem sobie z Karolem rady Zawsze wiem że mogę się Was zapytać o coś i wspólnymi siłami każdy problem rozwiążemy Czy to zielonej czy żółtej kupy 😗😗😗😗 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tyg obiad jest ok 13-14 zalezy jak tata do pracy jedzie Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2547 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boże jak dobrze ze ja juz nic nie muszę dużego pisać Od wczoraj morduje artykuł Ale takkkk mi się chce ze klekajcie narody 😐 Muszę to ogarnąć szybko żeby mnie Karol nie zaskoczył przypadkiem bo będzie wtedy zle 🤕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Spilam kawkę i wracam pisać Do później 😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Mewka powodzenia 😚
Ja jakoa dam rade, mam na to caly urlop dziekanski 😁 Oparzylam sobie dzisiaj paluszka zelazkiem 😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2549 |
|
Zadomowienie
|
Iwona, ja mam "czekamy na dzidziusia" z serii obrazki malucha, mamy jeszcze "kicia kocia ma braciszka nunusia" i "Basia i młodszy braciszek" ostatniego tytułu nie jestem pewna, ale to seria o basi, pewnie znasz.
Music, w takim razie ja mam kalafiora od ponad 2,5 roku i myślę, że jeszcze ok 2 lata przede mną :p
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
mewka - dziekuje cos przegryze na pewno
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- papaya - pod wode palunia wez, moj maz ostatnio gaz dawal do zapalniczki, tylko ze nie byla szczelna i nie odczekal tylko zapali... masakra cala dlon mu plonela jak pochodnia,, dobrze ze zdarzyl wywalic na dwor i pod wode. dostal krem na odparzenia na pupe Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

ale to pewnie dlatego , ze to sie je z mlekiem a ja mlekiem od urodzenia gardzę 
Ciekawe...