Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII ! - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-22, 19:19   #2041
martyna_tina
Bang Bang Bang

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
Narobiłyście mi smaka na Kringle, tylko jak tu zejść do max trzech zapachów co by nie zbankrutować
Zażycz sobie kilka zapachów na świąteczny prezent

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Tak czytałam, że jest bardzo smutna. Ciekawa jestem jakie będę miała wrażenia po niej. Teraz wzięłam się za Boże Narodzenie w Lost River

Ja podobnie mam z Ficner - Ogonowską (chyba obie napaliłyśmy się na książkę, a potem szlochałyśmy gorzko razem, pamiętasz?)

Weee to już naprawdę niedługo! <3 Czy Wy widziałyście jaki skandal w tym roku?! Wigilia w sobotę, Sylwester w sobotę, 1 stycznia niedziela, no żenada! Wzięłam sobie wolne miedzy świętami i Nowym Rokiem - to powoli będzie moja tradycja chyba
Pamiętam, pamiętam Równocześnie smęciłyśmy

Eeeee tam "niedługo"... Niedługo to będzie, jak ten cholerny październik minie, o!

Czyli ładnych kilka dni błogiego lenistwa Cię czeka

Cytat:
Napisane przez roksiaczekk05 Pokaż wiadomość
Ona leci już gdzieś od dwóch tygodni, chyba pierwsza reklama świąteczna w tym roku

W tamtym roku na BN u mnie cały dzień świeciło słońce... pamiętam, że zasłaniałam rolety żeby nie psuć atmosfery
Niech mi któraś dobra dusza napisze, na którym kanale mogę tę reklamę wyczaić

Ja nie pamiętam, czy w zeszłym roku Boże Narodzenie było słoneczne, ale na bank było cieplutko - jesienną kurtkę narzuciłam na siebie tylko dlatego, aby nie wyglądać głupio na ulicy w samym sweterku

Byłam w Jysku, ale szału nie ma - dopiero wszystko wykładali na półki. W Kiku trochę nowych rzeczy Kupiłam choinkę z deseczek z napisem "WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS" i lampki ledowe na baterie, aby wsadzić je w latarenkę Złapałam też milutki sweterek w C&A i nie wiem dlaczego (nie jest świąteczny), ale patrzę na niego i słyszę w głowie "Last Christmas"

Zapomniałabym! Mąż na porannym spacerze z psem postanowił odwiedzić ulubioną cukiernię - mieli już pierniczki Kupił mi paczuszkę - zanim zaczęłam jeść, niuchałam je z 5 minut

Wymiana zapachowa

Edytowane przez martyna_tina
Czas edycji: 2016-10-22 o 19:21
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-22, 20:18   #2042
Ondiine
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muszynianka26 Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieję, że w tym roku będzie śnieg o mróz na święta. BN to jedyny okres kiedy chce śnieg, po NR niech topnieje jak sobie przypomnę, że w zeszłym roku było ok 10 stopni na plusie to chyba będzie trzeba urządzić zbiorowe śpiewanie All I want for Christmas is SNOW!
O tak, w tamtym roku pojechałam po choinkę w rozpiętej kurtce, a oprawialiśmy ją na dworze w bluzach, bo było za ciepło

Cytat:
Napisane przez ewa 81 Pokaż wiadomość
Dla syna 14lat planuje kupic miedzy innymi taka szczoteczke -ma ktos taka ,jakas opinia co do szczoteczki i ceny ? http://m.empik.com/szczoteczka-do-ze...,elektronika-p.
Ja używam tej szczoteczki już ze 4 lata i poza słabą (już) baterią jest super Cena bardzo dobra!

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Też chce śnieg, chce po nim pobiegac z psem, zeby tak fajnie chrupało pod nogami. Zwłaszcza wieczorem, jak juz jest tak cicho, bo snieg wszystko wycisza, ciemno, ale i jasno, bo snieg pieknie wszystko rozswietla i moj kochany pies z bananem na pysku , ze to białe to mozna jesc i jesc a pancia nie krzyczy

Macie juz wizje swojej choinki? Bo mnie juz sie wizja ulożyła w głowie: choinka oczywiscie swieza, w tym roku lampki beda to kolorowe gwiazdki ( wole biale ale kolorowe beda mi bardziej pasowac), bombki w kolorach: czarnym, fiolet w roznych odcieniach i zeby ja rozjasnic to srebne sopelki i gwiazdki i wtęgo-łancuchy. No i głowną ozdobą byłyby te teczowe koliberki Mam juz do salonu czarne zasłony i w/w poduszki na kanape. Widzialam cudne czarne azurowe swieczniki z Ikei w dwoch rozmiarach i jeszcze jakies fioletowe by sie przydały i moze srebne i jakbym znalazla czarny lub fioletowy bieznik na stol, to bym juz miala wszystko
Ach, dokładnie sobie wyobraziłam taki wieczór
Moja będzie biało-srebrna + białe lampki. Oczywiście żywa Wymienię się z rodzicami na srebrne bombki - oddam im moje brązowo-złoto-czerwone. Dokupiłam też nowy komplet srebrnych i jeszcze muszę kupić białe (wciąż ich poszukuję i wciąż proszę o info, gdyby ktoś się natknął ). Muszę też zamówić światełka na Allegro
A u rodziców jak zwykle 3,5 metrowa, wielokolorowa, pomarańcze, pierniczki, kokardki i wszystkie cuda

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
l teraz, w tym momencie przypomniałaś mi jeden z pierwszych moich postów na tym wątku, ze 3 lata temu . Też pisałam, jak to wielokolorowa choinka, w odcieniach PRL-u i disco lat 80-tych przypomina mi babcine święta Pomimo tylu piękności teraz, szyku, wysublimowanych stylów i dodatków, ten kolorowy mix ma niepowtarzalną magię I jeszcze te długie lizaki w błyszczących metalicznych papierkach Teraz bym tego do ust nie wzięło, ale kiedyś..
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;66654761]
No a co do dzieciństwa to zapadły mi w pamięć robione z mama słomkowe łańcuchy oraz duże kolorowe lampki [/QUOTE]
Dziewczyny, te długie cukierki... pamiętam I lampki na choinkę w kształcie świeczek mieliśmy i takie lampionki kolorowe Choinka wtedy była jeszcze sztuczna i obowiązkowo zdjęcie z zimnymi ogniami przy niej

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
U nas też choinka będzie taka jak w zeszłym roku biało-srebrna. Napewno jeszcze coś dokupię ale raczej właśnie w takich kolorach
Gdzie kupowałaś białe bombki?

Cytat:
Ona leci już gdzieś od dwóch tygodni, chyba pierwsza reklama świąteczna w tym roku

Ja już po sobotnich porządkach, zrobiłam sałatkę, a teraz leże z mandarynkami i zabieram się za czytanie nowego Harrego Pottera
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na pchły? Mój Niko złapał, oczywiście był już kąpany i dostał te krople na kark, ale zastanawiam się czy znacie może coś domowego i skutecznego. Strasznie ciężko się ich pozbyć I oczywiście wszystko było prane, koce, kojec, zabawki, obroże, nasze pościele, dywany itd. Mnie pogryzły po kostkach więc wynieśliśmy pół domu na podwórko, łącznie z materacami z łóżka
Kurcze, dlaczego ja nie trafiłam jeszcze na tę reklamę Na YT też jej chyba nie ma...

Ja zawsze stosuję u suni Advantix na pchły i kleszcze, nie zawiódł mnie jeszcze, moja sunia nigdy nie miała pcheł - lepiej zapobiegać

Cytat:
Pokaże jak dotrą do mnie
A gdzie zamawiałaś?

Cytat:
Ale Ci zazdroszczę Harryego! Ja się zagapiłam i zapomniałam zamówić a akurat znajomi są w Polsce i by mi przywieźli ...
Czy tego Harrego nie ma w Biedronce czasem? Przeglądałam dziś książki i było mnóstwo Harrego w pomarańczowej okładce, nie zwróciłam na niego uwagi, bo nie lubię Potter'a, ale jakiś chłopak obok mówił do kogoś "to chyba ta nowa część"

Edytowane przez Ondiine
Czas edycji: 2016-10-22 o 20:20
Ondiine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-22, 20:20   #2043
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Ja Harrego kupiłam od razu we wrześniu jak wyszedł w UK
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-22, 20:22   #2044
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość
O tak, w tamtym roku pojechałam po choinkę w rozpiętej kurtce, a oprawialiśmy ją na dworze w bluzach, bo było za ciepło

Ja używam tej szczoteczki już ze 4 lata i poza słabą (już) baterią jest super Cena bardzo dobra!

Moja będzie biało-srebrna + białe lampki. Oczywiście żywa Wymienię się z rodzicami na srebrne bombki - oddam im moje brązowo-złoto-czerwone. Dokupiłam też nowy komplet srebrnych i jeszcze muszę kupić białe (wciąż ich poszukuję i wciąż proszę o info, gdyby ktoś się natknął ). Muszę też zamówić światełka na Allegro
A u rodziców jak zwykle 3,5 metrowa, wielokolorowa, pomarańcze, pierniczki, kokardki i wszystkie cuda

Dziewczyny, te długie cukierki... pamiętam I lampki na choinkę w kształcie świeczek mieliśmy i takie lampionki kolorowe Choinka wtedy była jeszcze sztuczna i obowiązkowo zdjęcie z zimnymi ogniami przy niej

Kurcze, dlaczego ja nie trafiłam jeszcze na tę reklamę Na YT też jej chyba nie ma...

Ja zawsze stosuję u suni Advantix na pchły i kleszcze, nie zawiódł mnie jeszcze, moja sunia nigdy nie miała pcheł - lepiej zapobiegać

A gdzie zamawiałaś?

Czy tego Harrego nie ma w Biedronce czasem? Przeglądałam dziś książki i było mnóstwo Harrego w pomarańczowej okładce, nie zwróciłam na niego uwagi, bo nie lubię Potter'a, ale jakiś chłopak obok mówił do kogoś "to chyba ta nowa część"
Jest w biedrze, ogolnie wszedzie.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-22, 20:26   #2045
Radzka
Zadomowienie

Ja mieszkam w NL i tutaj ozdoby świąteczne pojawiły się równo z halloweenowymi, we wrześniu. Holendrzy uwielbiają święta i wszystkiee te ozdoby

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-22, 20:42   #2046
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Mało telewizyjna jestem to wcześniej się nie natknęłam
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-22, 21:06   #2047
karolinaaa92
Zakorzenienie

W ubiegłym roku u mnie w wigilię było ciepło, ale padam deszcz. Pamiętam, ze 23 grudnia bylam na zakupach tylko w sweterku.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-22, 21:15   #2048
Marybeth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Radzka Pokaż wiadomość
Ja mieszkam w NL i tutaj ozdoby świąteczne pojawiły się równo z halloweenowymi, we wrześniu. Holendrzy uwielbiają święta i wszystkiee te ozdoby
W Kiku jako pierwsze pojawiły się ozdoby jesienne, później doszły na Halloween, a dwa-trzy tygodnie temu widziałam już u siebie dekoracje świąteczne. Zabawnie to wygląda, gdy wchodzi się do sklepu, a po lewej stronie jesień, po prawej - zima

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Zażycz sobie kilka zapachów na świąteczny prezent
Ja chyba sama sprawię sobie taki prezent, bo jak powiem, że proszę kilka wosków Kringle Candle, to w rodzinie zrobią wielkie oczy i nie będą wiedzieć, o co chodzi ;D
Marybeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-22, 21:39   #2049
Nicole`_
Zakorzenienie

Hej, melduję, że byłam dziś w tkmaxxie, jedyne co kupiłam to kartki świąteczne Nagrałam dla Was za to mini filmik co tam było ciekawego, spróbuję obczaić jak go wam wrzucić
Nicole`_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-22, 22:12   #2050
BlackLucy
Zadomowienie

byłam znow w kiku - dodali następne świąteczne rzeczy kupiłam naklejki do prezentów za 4 zł
BlackLucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-22, 23:07   #2051
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Wyciagnelam dzis kocyk z szafy wlasnie mnie ogrzewa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1477173992486.jpg (65,4 KB, 15 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-23, 01:47   #2052
Radzka
Zadomowienie

Moja świąteczna bluza, kupiona we wrześniu w Teddim właśnie :banan: laf:

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3

Edytowane przez Radzka
Czas edycji: 2016-10-28 o 05:12
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-23, 04:10   #2053
Sunmore
Raczkowanie

Ale naprodukowałyście!

Cytat:
Macie juz wizje swojej choinki? Bo mnie juz sie wizja ulożyła w głowie: choinka oczywiscie swieza, w tym roku lampki beda to kolorowe gwiazdki ( wole biale ale kolorowe beda mi bardziej pasowac), bombki w kolorach: czarnym, fiolet w roznych odcieniach i zeby ja rozjasnic to srebne sopelki i gwiazdki i wtęgo-łancuchy. No i głowną ozdobą byłyby te teczowe koliberki Mam juz do salonu czarne zasłony i w/w poduszki na kanape. Widzialam cudne czarne azurowe swieczniki z Ikei w dwoch rozmiarach i jeszcze jakies fioletowe by sie przydały i moze srebne i jakbym znalazla czarny lub fioletowy bieznik na stol, to bym juz miala wszystko
Brzmi ekstra Kiedyś miałam fioletowe dodatki w pokoju i dłuuuugo mi się nie nudziły.

Nasza choinka też będzie taka jak w zeszłym roku, bo dopiero wszystko kupiliśmy. Będzie złota, prosta. Bombki okrągłe, tradycyjne - matowe i błyszczące, nad nimi złote kokardy. I tradycyjny czubek Uwielbiam "szalone" choinki ale jakoś jak przychodzi co do czego to u siebie mam tzw. "sklepową" Moja mama mówi, że zmieni się jak Mała nam podrośnie, bo dzieci uwielbiają jak choinki są kolorowe

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Weee to już naprawdę niedługo! <3 Czy Wy widziałyście jaki skandal w tym roku?! Wigilia w sobotę, Sylwester w sobotę, 1 stycznia niedziela, no żenada! Wzięłam sobie wolne miedzy świętami i Nowym Rokiem - to powoli będzie moja tradycja chyba
Wyjątkowo tego nie sprawdziłam, bo jestem na urlopie macierzyńskim, ale faktycznie nieciekawie się poukładało. Za to w przyszłym tygodniu Wigilia w niedziele i Sylwester z niedzieli na poniedziałek. Jeśli ktoś ma etat poniedziałek-piątek to całkiem, całkiem...

Cytat:
Ale świetny pomysł! Daj znać jak wyszły zdjęcia

A ja polecam te z kauflandu

W tamtym roku na BN u mnie cały dzień świeciło słońce... pamiętam, że zasłaniałam rolety żeby nie psuć atmosfery

Ja na Goodies.pl

Moja babcia ma takie same od paru lat na choince Moja siostra jedynie zaryzykowała z dwa lata temu

Ja już po sobotnich porządkach, zrobiłam sałatkę, a teraz leże z mandarynkami i zabieram się za czytanie nowego Harrego Pottera
Oooo! I jak ten Potter? Jako dziecko uwielbiałam Ale boję się, że kupię i będę rozczarowana bo to jednak już nie to...

Byłam w Nanu-Nana, ale już ładnie Kupiłam niestety tylko jedną butelkę i to średnio świąteczną. Ale ja wiem, że to na likier który komuś podaruję na Święta więc cieszy oko w domu

Sunmore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-23, 09:11   #2054
dembi
Zakorzenienie

Cytat:

A gdzie zamawiałaś?

Ondiinku, na Allegro
Białych jest duuuzo tam, ale takie ładne są w H&Y no i Eurofiranach

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Wyciagnelam dzis kocyk z szafy wlasnie mnie ogrzewa
śliczny

Cytat:
Napisane przez Radzka Pokaż wiadomość
Załącznik 6703156
Moja świąteczna bluza, kupiona we wrześniu w Teddim właśnie :banan: laf:

Ale super

No i jednak tez wciągnęłam 4 koliberki skoro przesylka gratis to i tak wychodzi ponad 20 % taniej
Stary 2016-10-23, 09:33   #2055
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Ondiinku, na Allegro
Białych jest duuuzo tam, ale takie ładne są w H&Y no i Eurofiranach

śliczny

Ale super

No i jednak tez wciągnęłam 4 koliberki skoro przesylka gratis to i tak wychodzi ponad 20 % taniej
Mi sie rok temu podobaly takie niby bombki przezroczyste opalizujace o jezu ale drogie byly
U mnie za mikro dzieciaka byla zywa choinka w srebrze. Potem nastala moda na sztuczne, mama kupila jednakowe bombki w dwoch kolorach i tak wygladala choinka przez jakis czas z niewielkimi zmianami. Od kilku lat wrocila zywa + rozne ozdoby, ale bombki raczej w tonacji czerwono zlotej i taka podoba mi sie najbardziej u mnie tez bedzie misz masz, ale bez szalenstw typu niebieski grzybek itd co wyjdzie... nie wiem, okaze sie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-23, 09:41   #2056
BlackLucy
Zadomowienie

zrobiłam te pierniczki zdrowsze co wam mówiłam ( a raczej próbowałam) i ciasto było tak kleiste ze nie dało się rozwałkować i wrzuciłam do keksówki i zrobiłam piernika w całości smaruje powidłami i jest dobre nawet
Stary 2016-10-23, 09:49   #2057
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:

Białe bombki kupowałam w NL.
W większości sklepów tutaj ozdoby są układane kolorystyczne, także nie ma problemu, żeby znaleźć to czego się szuka.
Jeżdżę do takiego sklepu ogrodniczego, który od listopada przekształca się w market świąteczny.Dla dzieci jest karuzela z reniferami, są świąteczne szopki ze zwierzętami, które się ruszają, wilki niedzwiedź macha łapkami itp. Nawet jest chór i śpiewają świąteczne piosenki. Jest tam jednak dość drogo ale czasem udaje się kupić coś fajnego w przystępnej cenie.

A co do Harryego, to możliwe, że książka jest w Biedronce.
Stwierdziłam, że kupię wersję na ebook

Za chwilę jedziemy na objazd po marketach ogrodniczych. Jak będzie coś godnego obfotografowania to porobię zdjęcia

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Edytowane przez Lady_AnneBelle
Czas edycji: 2016-10-23 o 09:51
Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-23, 11:48   #2058
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Białe bombki kupowałam w NL.
W większości sklepów tutaj ozdoby są układane kolorystyczne, także nie ma problemu, żeby znaleźć to czego się szuka.
Jeżdżę do takiego sklepu ogrodniczego, który od listopada przekształca się w market świąteczny.Dla dzieci jest karuzela z reniferami, są świąteczne szopki ze zwierzętami, które się ruszają, wilki niedzwiedź macha łapkami itp. Nawet jest chór i śpiewają świąteczne piosenki. Jest tam jednak dość drogo ale czasem udaje się kupić coś fajnego w przystępnej cenie.

Zapomnialam wam napisac, pierwsze swiatelka na drzewie zaliczone spotkalam na wczorajszym wieczornym spacerze. Nie wiem czy to pozostalosc po zeszlorocznych swietach, bo dotychczas w tamtych okolicach bylam tylko w dzien.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

ok stało sie, slucham rmf święta zagryzając mandarynką

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

kurde podoba mi sie ten czerwony koc z lidla, ale tż sie juz w czoło puka, bo mieszkamy w kawalerce a mamy 4 koce
Stary 2016-10-23, 12:16   #2059
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cześć ! Jak co roku około października czuje święta.
Już od tygodnia chodzę w bluzie z reniferem a wczoraj kupiłam korzenno-pomarańczowy olejek zapachowy. Cały juz zuzylam na całe mieszkanie
Już chciałam lampki na oknie wieszać ale TŻ mnie ściągnął na ziemię i powiesze za miesiąc (albo za dwa tygodnie )
No i słucham juz playlisty świątecznej
Przeglądam przepisy by zrobić próbę generalną, bo wcześniej jedynie sałatki robiłam.. teraz wypadałoby coś więcej zrobić bo juz mieszkamy z TŻ razem.

Cytat:
kurde podoba mi sie ten czerwony koc z lidla, ale tż sie juz w czoło puka, bo mieszkamy w kawalerce a mamy 4 koce
Haha no może faktycznie przesada
Ale może nastąpić zima stulecia i wtedy będzie zimno

Witajcie Kochane !

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-23, 12:30   #2060
BlackLucy
Zadomowienie

fajne puzzle http://www.empik.com/trefl-ramsau-ba...3218,zabawki-p
Stary 2016-10-23, 13:21   #2061
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackLucy Pokaż wiadomość
Kocham puzzle juz mam wyciągniete z szafy na sezon, widok co prawda w ogole nie zimowy, ale ukladanie w cieplych skarpetkach z kieliszkiem winka mm

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

warszawianki, byłyscie? http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informac...ie,215268.html
ja bylam w zeszlym roku i na mappingu przy okazji, szkoda ze nie obejrzalam wszystkich, a teraz juz nie ma

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Mi sie te podobaly rok temu.

http://home-you.com/pl/ozdoby-choink...162385767.html
Stary 2016-10-23, 14:50   #2062
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Wróciłam z zakupów IMG_1477230466.467587.jpgIMG_1477230480.303144.jpgIMG_1477230491.897076.jpgIMG_1477230508.321152.jpgIMG_1477230523.045328.jpgIMG_1477230540.140327.jpgIMG_1477230563.992659.jpg

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1477230594.828316.jpg (487,4 KB, 16 załadowań)

home sweet home

Edytowane przez Lady_AnneBelle
Czas edycji: 2016-10-23 o 14:52
Stary 2016-10-23, 15:59   #2063
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Kupiłam dwie zawieszki IMG_1477234742.764194.jpgIMG_1477234754.044746.jpg i śnieżynki na choinkę

home sweet home

Stary 2016-10-23, 16:40   #2064
Melka88
Zakorzenienie

My też byliśmy na zakupach, ale widzieliśmy tylko znicze i wiązanki.
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-23, 17:55   #2065
dembi
Zakorzenienie

Cytat:

Zapomnialam wam napisac, pierwsze swiatelka na drzewie zaliczone spotkalam na wczorajszym wieczornym spacerze. Nie wiem czy to pozostalosc po zeszlorocznych swietach, bo dotychczas w tamtych okolicach bylam tylko w dzien.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

ok stało sie, slucham rmf święta zagryzając mandarynką

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

O jejku, chyba bym tak stała i gapiła sie i gapiła ...

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Cześć ! Jak co roku około października czuje święta.
Już od tygodnia chodzę w bluzie z reniferem a wczoraj kupiłam korzenno-pomarańczowy olejek zapachowy. Cały juz zuzylam na całe mieszkanie
Już chciałam lampki na oknie wieszać ale TŻ mnie ściągnął na ziemię i powiesze za miesiąc (albo za dwa tygodnie )
No i słucham juz playlisty świątecznej
Przeglądam przepisy by zrobić próbę generalną, bo wcześniej jedynie sałatki robiłam.. teraz wypadałoby coś więcej zrobić bo juz mieszkamy z TŻ razem.

Haha no może faktycznie przesada
Ale może nastąpić zima stulecia i wtedy będzie zimno

Witajcie Kochane !

Witaj

Cytat:
Kocham puzzle juz mam wyciągniete z szafy na sezon, widok co prawda w ogole nie zimowy, ale ukladanie w cieplych skarpetkach z kieliszkiem winka mm

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

ja bylam w zeszlym roku i na mappingu przy okazji, szkoda ze nie obejrzalam wszystkich, a teraz juz nie ma

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Mi sie te podobaly rok temu.

http://home-you.com/pl/ozdoby-choink...162385767.html
ALeż tam jest cudnie

Cytat:
Kupiłam dwie zawieszki Załącznik 6703906Załącznik 6703911 i śnieżynki na choinkę

Cudne miejsce i ta drewniana choinka

Jak pisalam wczesniej zamowilam jednak te 4 koliberki i z przeceny 2 poszewki na poduchy do salonu i 2 czarne maty na stół

Chyba jednak oddam te co kupiłam w Tesco, bo te z H&Y są idealne

http://home-you.com/pl/poszewki/1670...162371159.html i teraz bardziej mi czarne beda pasować
Stary 2016-10-23, 19:05   #2066
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Rzutem na tasme zdazylam do tk maxxx ale nic nie kupilam
Stary 2016-10-23, 20:28   #2067
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Kupiłam juz candy canes na choinkę jeszcze musze chyba dokupić

I pierwsze drobne prezenty na święta Załącznik 6704281
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-23, 22:03   #2068
Ondiine
Wtajemniczenie

dembi, dzięki, przekopałam Allegro i znalazłam już jakieś, będę zamawiać w przyszłym miesiącu
[Lady_AnneBelle;66683256]Białe bombki kupowałam w NL.
Jeżdżę do takiego sklepu ogrodniczego, który od listopada przekształca się w market świąteczny.Dla dzieci jest karuzela z reniferami, są świąteczne szopki ze zwierzętami, które się ruszają, wilki niedzwiedź macha łapkami itp. Nawet jest chór i śpiewają świąteczne piosenki. Jest tam jednak dość drogo ale czasem udaje się kupić coś fajnego w przystępnej cenie. [/QUOTE]
Ale super - kojarzy mi się to z amerykańskimi filmami świątecznymi, szczególnie te chórki Cudowne zdjęcia! Dziękujemy za odrobinę świąt

Cytat:

Byłam też w tamtym roku, jakoś super ekstra wrażenia na mnie nie zrobiła ta gra świateł, fajniejszy był mapping Może dlatego, że było przeokrutnie zimno
Stary 2016-10-23, 22:32   #2069
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super - kojarzy mi się to z amerykańskimi filmami świątecznymi, szczególnie te chórki Cudowne zdjęcia! Dziękujemy za odrobinę świąt

Byłam też w tamtym roku, jakoś super ekstra wrażenia na mnie nie zrobiła ta gra świateł, fajniejszy był mapping Może dlatego, że było przeokrutnie zimno
Mapping byl lepszy chetnie bym znowu poszla
Stary 2016-10-24, 06:40   #2070
Mitsukki
Naczelny Hipster

Dziewczyny, przypominam, ze od dzisiaj jest koc w lidlu
Ja odpuscilam poranne lowy, bo wczoraj zamiast isc wczesnie spac, gralam w grę wiec wlasnie susze wlosy i walcze z czasem, zeby pojsc do pracy w miare normalnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości